به نام خدا
در این تایپیک در خصوص گرگ های شهر رم بحث خواهیم کرد
لطفا از هر گونه کل کل و بحث های بی مورد پرهیز کنید!
از قراردادن اخبار در این تایپیک پرهیز کنید و اخبار را در تایپیک مربوطه قرار دهید!
موفق باشید
به نام خدا
در این تایپیک در خصوص گرگ های شهر رم بحث خواهیم کرد
لطفا از هر گونه کل کل و بحث های بی مورد پرهیز کنید!
از قراردادن اخبار در این تایپیک پرهیز کنید و اخبار را در تایپیک مربوطه قرار دهید!
موفق باشید
!!! No Totti No Party
نظرات شما هم کاملا درسته فوتبال امروز داره به سمت حرفه ای شدن میره و در کنارش احترام اسطوره ها هم به دست فراموشی سپرده شده. البته اینم بگم که در دوتا نکته ای که گفتی همونطور که مخالفش هم نیستم ولی موافق هم نیستم. یکی تعویض توتی یا در کل رفتارهای ناخوشایند انریکه در اوایل اومدنش به رم که انریکه یه جوری قصد داشت اعلام کنه با کسی شوخی نداره و میخواست کنترل بازیکنا رو به دست بگیره کاری که رانیری نتونست انجام بده و ستاره های تیم به محض یک بازی یا حتی چند دقیقه نیمکت نشینی به سرعت اعتراض خودشون رو اعلام میکردن و این یعنی ضعف مربی در مدیریت. که حداقل انریکه در این زمینه تا اینجا از رانیری بهتر بوده. دومین نکته هم سرمربیگری مونتلاست که منم واقعا خیلی دوس داشتم هدایت جالوروسی رو به دست بگیره اما اگه به نتایجی که با رم کسب کرد یه نگاه منصفانه بندازیم متوجه میشیم که عدم تمایل مدیران برای ادامه ی کار با مونتلا چندان هم بیراه نبود. به چه بهونه ای میتونستیم مونتلا رو نگه داریم؟
بله شما كاملا درست مى فرمايين منم موافقم كه انريكه براى كنترل بازيكن ها بايد يه جورايى قدرت نمايى مى كرد ولى من انتقادم بيشتر به ساباتينى و مصاحبش بود.
در مورد مونتلا هم قبول دارم عملكردش رويايى نبود ولى خب نسبت به انريكه اونقدر ها هم سطحش پايين نبود. حداقل تجربه مربى گرى تو ليگ معتبرترى رو داشت، با جو رم و فوتبال ايتاليا آشنا بود و حمايت بازيكن هاى تيم رو هم كه داشت. البته انريكه با اهداف پروژه سازگارتره و تا حالا هم انصافا خوب كار كرده ولى زمانى كه مونتلا گفت به موندن تو رم اميدواره كاش حداقل يه تشكر خشك و خالى ازش ميكردن و بعد ميگفتن شما فعلا به درد ما نميخورى نه اينكه بهش بى اعتنايى كنند و بگن گزينه هاى ما فقط انريكه و پيولى(!) هستند. من وقتى عكس هاى معارفه مونتلا تو سيسيل رو با شال و پرچم كاتانيا ديدم ، حسرت اينو خوردم كه كاش تو رم هم حداقل يه تقديرى ازش ميشد.
به هر حال جدا از اين مسائل اميدوارم قرارداد دروسى بالأخره تمديد بشه و به قول شما بعد رفتن مكسس شاهد رفتن يه بازيكن طراز اول ديگه اون هم به صورت مجانى نباشيم.
منم در انتها یه نکته ای رو به این بحثمون اضافه کنم که منظور من خوب یا بد بودن دروسی نبود. در این چند روزه از رمیها حرفایی درمورد مقایسه ی توتی و دروسی شنیدم که دود از سرم بلند شد! منظور اون حرفای ذکر شده این بود که :"دروسی در پرچم داری و وفاداری خیلی جلوتر از توتیه" و تحت تاثیر اون حرف منم اون پست رو دادم که هیچوقت جایگاه توتی رو فراموش نکنیم.
من هم امیدوارم قرارداد دروسی تمدید بشه ولی با این اوضاع و احوال مثه اینکه امیدواری الکی داریم به خودمون میدیم. حالا چه بره و چه بمونه من همینجا ازش به خاطر وفاداری و زحمات چند سالش برای رم تشکر میکنم. حتی اگه بره هم اسمش در تاریخ اسطوره های باشگاه ثبت خواهد شد و بهش افتخار میکنیم![]()
امشب چه میکنه توتی![]()
امشب عجب بازی بود! 5-1 بردیم و همون هشت دقیقه ی اول 3 گل
من نیمه ی اول رو نتونستم ببینم ولی نیمه ی دوم رو با قطع و وصل زیاد تونستم ببینم. در یک کلام بگم انریکه مشخص بود توی این بازی فقط به فکر سه امتیاز بود. اینو میشد از تعویضاش فهمید که بازیکنای کلیدی مثه توتی و لاملا رو تا دقیقه ی 60 تعویض کرده بود تا واسه بازی با یووه خستگی نداشته باشن. هر چند در همون بازه ی زمانی که توتی حضور نداشت هم دو گل زدیم. مدتها بود یه برد با اختلاف چهار گل در لیگ نداشتیم. آخرین بار چهار سال پیش بود که پارما رو 4-0 زدیم.
حالا انریکه تا رسیدن به تثبیت خودش روی نیمکت تنها به یه برد مقابل یووه در کوپا ایتالیا احتیاج داره.
به امید ادامه ی روند پیروزی های رم![]()
تبریک میگم این برد پر گل رو به همه
خیلی وقت بود یه همچین بردی نداشتیم و از این بابت بدجور عقده ای شده بودیم!
وای که عجب فوتبال زیبایی بود من به شدت تحت تاثیر این بازی قرار گرفتم !
بازی دیشب بی نظیر بود چون رمی بی نظیر می دیدیم. رمی با طراوت ، با کیفیت، که هدفش رو روی زدن گلهای بیشتر متمرکز کرده وبرای رسیدن به این هدف از هیچ سعی و تلاشی دریغ نمیکنه این چیزیه که همه از جمله منه هوادارارانتظارشو میکشیم و افتخار میکنیم به ارائه اینگونه سبک از فوتبال.
خلاف بازی های گذشته کمبودی در هیچ پست و هیچ نقطه از زمین دیده نشد.و همه با توجه به توانایی ها و خط مشی هایی که تعیین شده بود تونستن وظایف خودشون رو حالا نمیگم احسن ولی به خوبی انجام بدن!
از جمله مرکز میدان که بطور مطلق از آن رمی ها بود و هافبک های تیم به زیبایی عمل گردش بازی روبه مرحله اجرا در می آوردند تو این زمینه گاگو و پیانیچ بخوبی تونستن هماهنگی دو نفره شکل بدن که بعضا با اضافه شدن فرانچسکو به این جمع این همکاری تبدیل به مثلث خلاقیت میشد.
همینطور هماهنگی ها از جانب لاملا و فرانچسکو نباید از یاد برد. به نظرم مکمل خوبی برای هم باشن چون بخوبی تو زمین همدیگرو پیدا میکردند گل اول دیدار هم میتونه مثال بارزی تو این زمینه باشه.
همچنین خوان و هاینزه. فقط تو یکی دو صحنه ای در تخمین زدن آفساید دچار اشتباه شدن که فک میکنم اگه یه نگاهی کلی داشتیه باشیم به عملکرد گذشته. به این نتیجه برسیم که به مرتب داریم بهتر میشیم.
و استکلنبرگ. که با گرفتن اون دو به تک سخت و دشوار جایگاه ویژه ای رو در قلب من باز کرد.به نظرم بهترین موقعه محک زدن یک گلر تاپ از آماتور تو همین صحنه ها رقم میخوره یعنی زمانی که تیم در تنگنا قرا میگیره که مارتین با اون اعتماد به نفس خودش تونست به راحتیو زیبایی هر چه تمام ترتوپ رو از آن خودش کنه.
در کل بازی زیبایی از تیم دیدیم وتونستیم با یه نتیجه خوب پیروز میدان باشیم کما اینکه میتونستیم با دقت بیشتر گلهای بیشتری به ثمر برسونیم.
راستی این موتو چی شد!؟ فک کنم ابتدای نیمه دوم تعویض شد چون من دیگه ندیدمش!. یادم میاد قبل مسابقه یه مصاحبه ای انجام داده بود و گفته بود رم فقط روی کاغذ برندست !
و در نهایت باید یه تبریک دیگه بگم بابت رکورد شکنی دیگر توسط ایل کاپیتانو
از خدا ممنونیم بخاطر این خلقت زیبا
به امید زمین گیر کردن یووه![]()
!!! No Totti No Party
تبریک میگم ....... 5 گل زدن تو یک بازی لیگ ایتالیا = 10 گل زدن تو یک بازی لیگ اسپانیا ..........
واقعا چه میکنه این انریکه و توتی![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
برد 5-1 رم در برابر چزنا و دو گل گلادیاتور توتی را به همه ی رمی های عزیز تبریک می گوییم
خب دیگه چیزی به بازی حساسمون با یووه نمونده. خیلی جالبه سال قبل هم اگه یادتون باشه دقیقا همین روزا بود که توی کوپا ایتالیا باهاشون بازی کردیم و 2-0 در زمین خودشون بردیمشون. به غیر از غایبای این چند بازی مثه اسوالدو ، پیزارو ، کاستی و ... غیبت دروسی میتونه واسمون خبر بدی باشه. امیدوارم بچه ها امشب از جون و دل مایه بذارن تا امسال حداقل یه جام بگیریم. از سال 2008 تا حالا جامی نگرفتیم و سال به سال که میگذره این اتفاق بیشتر از قبل روی دوشمون سنگینی میکنه. اما از اونطرف یووه چون مدعی اسکودتو هست شاید طبیعی باشه که نخوان از ترکیب اصلیشون واسه کوپا استفاده کنن البته بازم با اینحال مهره های ارزشمندی واسه بازی امشب دارن که مهم ترینشون پیرلو خواهد بود و دروازه بان دومشون که دست کمی از بوفون ندارهخیلی به برد امشب امیدوارم. شکست دادن یووه باعث میشه روحیه ی مضاعفی به تیم تزریق شه.
به امید برد جالوروسی در بازی امشب![]()
باید این باخت رو پذیرفت!
رم بی تاکتیک، بی کیفیت ، بی جربزه ، بیمار، و در نهایت گرگ های خفته!
و این جام ها هستن که دارن یکی پس از دیگری به ضرر رم از رده خارج میشن! چرا رم باید جواب این بی تجربگی های رو بده رمی که همیشه جزء یکی از مدعیان این رقابت ها بوده درمرحله نیمه نهایی حذف میشه. تعجب برانگیزه!
و اینا همه یعنی تحقیر!
دوست ندارم به انریکه خورده بگیرم ولی باید قبول کرد که چینش تیم در این بازی فاجعه بود بخصوص در کمربند دفاعی .و نمیشه به سادگی ازش رد شد!
تادی: یکی از اون دسته بازیکناست البته اگه بشه اسمشو گذاشت بازیکن! واقعا یعنی یه بازیکن چقدر میتونه تو یه بازی اشتباه فاحش داشته باشه که بشه یکی از کاندیدای تعویضی محسوبش کرد!؟ نمیدونم دلیل اعتماد انریکه به وی چی میتونه باشه. دیگه این اعتماد داره غیر قابل تحمل میشه! اونم در صورت وجود داشتن یه مدافع کناری آماده وصد البته تخصصی تر به نام روزی که حتی من جایگاشو در تیم ملی خالی میبینم خلاصه در مورد این بشر باید گفت 90 دقیقه رو مخ بود و این مسابقه محک جدی ای بود برای ما که نبود روزی رو به وضوح حس کنیم.!
کیائر: من به چشم یه بازیکن خوب بهش نگاه میکنم ولی دیشب جزء بدها رم بود و این انکار ناپذیره. با همکاری شخص شخیص تادی ضربه ی بزرگی به تیم تحمیل کردند و مقدمات برد حریف رو به بهترین شکل ممکن فراهم کردند. چرا چون نقش تاثیر گذاری روی گل هایی که دریافت کردیم داشتند. از جمله گل اول این دیدار. که من هنوز دلیلی قانع کننده ای واسه اون صحنه گیرم نیومده. گل مبتدیانه ای خوردیم !
تعویض توتی هم تو اون شرایط که تیم به رهبر نیاز داشت به نظرم منطقی نبود عملا با اون تعویض مضحک قدرت تهاجمی رم کم و کمتر شد تا که به نقطه صفر رسید...
خب در مورد بازی:
من فک میکنم خود یوونتوسی ها هم انتظار یه همچین بازی ضعیفی از رم نداشتن عملکرد رم در این دیدارحتی از حد یه تیم معمولی هم تجاوز کرده بود.
رم خیلی بد بود و این دلیلی بر برتری یووه نداشت یووه با تدبیر خوب تونست از این ضعف استفاده کنه و به نتیجه دلخواه برسه با این حال من هیچ برتری از جانب هیچ تیمی نمیبینم
البته نباید گل زیبا و عملکرد مطلوب دل پیرو رو در این دیدار فراموش کنیم من معتقدم کنار گذاشتن این بازیکن با داشتن یه همچین کیفیتی نهایت بی انصافی در حق یه اسطوره باشه..
در مورد صحنه اخراجی هم کاملا حق رو به داور میدم ولی ای کاش قبل اون صحنه داشته باشیم که کیه لینی چه کارای که داشت نمیکرد حتی یه صحنه ای که با کمال بی رحمی به ساق پای بویان وارد کرد اما دریغ از یه کارت!![]()
این بشر اینقدرچرک بازی میکنه که حتی نمیشه با ماتراتزی مقایسش کرد! در سبک بازی ماتراتزی گاهی از اوقات حرکاتی از ورزش زیبا تکواندو میدیدیم ولی معلوم نیست این بشر سبک چه حیوانی! روالگو گرفته!!!
در کل در شبی که اصلا خوب نبودیم و استحقاق رفتن به مرحله بعد رو نداشتیم بازی رو واگذار کردیم.
به امید جبران در تنها فرصت باقی مانده فصل (لیگ) و بدست آوردن جواز سهمیه UCl
این رم ما نبود......![]()
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط Mehrd@d : 01-25-2012 در ساعت 15:34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)