روبرتو دی متئو: خوشحالم که از وست بروم اخراج شدم
دستیار ایتالیایی ویلاس بواس تایید کرد اگرچه به خاطر اخراج شدن از این تیم بسیار ناراحت شد اما از این که این اتفاق فرصتی برایش فراهم کرد تا به استمفوردبریج بازگردد، بسیار خوشحال است.
روبرتو دی مئتو، دستیار آندره ویلاس بواس در چلسی، اعلام کرد از اینکه در ابتدای سال جاری از وست بروم جدا شد، خوشحال است.
او تایید کرد اگرچه به خاطر اخراج شدن از این تیم بسیار ناراحت شد اما از این که این اتفاق فرصتی برایش فراهم کرد تا به استمفوردبریج بازگردد، بسیار خوشحال است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تقریبا 7 ماه قبل، من در مکان هشتم جدول بودیم، ما کریسمس خوبی داشتیم و همه از من می پرسیدند خودت را در دو سال آینده در چه جایگاهی می بینی؟ در یک تیم بزرگ؟ اما در فوریه من اخراج شدم و دیگر مربی تیمی نبودم.
خوشحاللم که اخراج شدم زیرا در غیر این صورت، این شانس را نداشتم کهبه چلسی بیایم. زندگی بعضی اوقات به کام شما می چرخد.
با توجه به هدفی که داشتیم، من در وست بروم خیلی خوب کار کردم. فوتبالی ها این را درک می کنند و فکر می کنم این یکی از دلایلی است که من در حال حاضر روی نیمکت چلسی هستم.
من تجربه سرمربی گری دارم و دوست دارم روزی دوباره آن را تجربه کنم. اما اصلا انتظار نداشتم امروز اینجا باشم. خدا می داند سرنوشت چه چیزی برای شما به همراه دارد."
او همچنین در مورد ویلاس بواس گفت:" آندره تنها یکی دو سال است که سرمربیگری می کند اما در 15 سال اخیر در باشگاه های بزرگی بوده است. او در تیم های مختلف با بازیکنان زیادی کار کرده و به همین دلیل می داند که چگونه آنها را هدایت کند. او می تواند به 5 زبان صحبت کند؛ این کار او فوق العاده است. من مشکلی در کار او نمی بینم.
ما به خوبی یکدیگر را درکمی کنیم و این یک رابطه طبیعی است. ایدئولوژی های ما در فوتبال مشابه است. به نظر می رسد ما 30 سال است که همدیگر را می شناسیم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]