Design & Developed BY Patira

صفحه 16 از 100 نخستنخست ... 614151617182666 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 991
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

chelsea مهم ترین اخبار شیرهای لندن فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه چلسی فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

chelsea

ویلاس بواس : باید پیشرفت کنیم

ویلاس بواس براین باور است که تیمش برای تسلط بیشتردر بازی هایش باید پیشرفت کند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس سرمربی تیم فوتبال چلسی در مصاحبه خود قبل از رویارویی با ساندرلند گفت :" ما می خواهیم آنها را متوقف کنیم و هر هفته پیشرفت کنیم . آنها خوب کار کرده اند و گلهای زیادی زده اند که این برای فوتبال انگلستان خوب است ." آندره ادامه داد :" ما امیدواریم که بتوانیم یک گل بزنیم و شاید گلهای بیشتری نسبت به رقیب بزنیم. ما تلاش خواهیم کرد تا فاصله خود را با رقیبان کمتر کنیم."
    آندره اضافه کرد :" پیدا کردن تسلط کافی بر بازیمان ، چیزی است که مردم از ما می خواهند . من از اینکه توانستیم شانس پیروز شدن را در بازیهای گذشته داشته باشیم خوشحالم ، این نشانه خوبی برای ما می تواند باشد. ما تنها باید تسلط خود را بر بازی بهبود بخشیم . بیاید و ببینید اکنون چه پاسخی برای این مسئله خواهیم داشت

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
    ویرایش توسط DanielBahrami : 09-10-2011 در ساعت 09:50

4. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea چک : آماده بازی کردن هستم

چک : آماده بازی کردن هستم

پتر چک آمادگی خود را برای حضور در بازی
    برابر ساندرلند اعلام کرد.

پتر چک سنگربان شماره تیم فوتبال چلسی که به تازگی از بند مصدومیت رهایی یافته است طی مصاحبه ای با وب سایت رسمی باشگاهش گفت :" من آماده حضور در ترکیب اصلی هستم و اگر مربی ( ویلاس بواس ) من را برای بازی فردا انتخاب کند ، بازی خواهم کرد ." پتر ادامه داد :" من مطمئنا خوشحالم چرا که وقتی مصدوم شدم صحبت از دوره مصدومیت بیش از این می شد و من دوره مصدومیتم را مدیریت کردم تا بتوانم بازگردم ، اعتبار این امر به تمام اعضای تیم مدیریت تیم و کمی هم به خود من مربوط می شود ، من خوشحال و راضی هستم که بازگشته ام." وی همچنین در پاسخ به سوالی که از او در خصوص احتمال ضعف او پس از دوره مصدومیت نیز گفت :" من در سالهای گذشته نیز اینچنین بازی کرده ام و چیز جدیدی برایم نیست. ما نیاز به هماهنگی در دفاع داریم که منطقه خطرناکی است ، در بازی های گذشته نیز می توانیم ببینیم که چگونه در این خط پیشرفت کرده ام ، ما اعتماد به نفس و امید بیشتری پیدا کرده ام و امیدواریم به موفقیتی که می خواهیم برسیم."

پتر چک در حالی خود را آماده دیدار تیمش برابر ساندرلند می کند که هنریکه هیلاریو به عنوان جانشین وی درون دروازه آبی های لندن ایستاده بود

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea ویلاس بواس: تورس استعداد گلزنی اش را از دست نداده است

ویلاس بواس: تورس استعداد گلزنی اش را از دست نداده است

سرمربی پرتغالی چلسی معتقد است تورس از کلاس بالایی برخوردار است و امیدوار است او به زودی شرایط ایده آلش را به دست بیاورد.

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، تاکید کرد اگر تورس نتواند انتظارات را برآورده کند، برای نیمکت نشین کردن او تردید نخواهد کرد.

این در حالی است که ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، نیز در دیدار مقابل لیختن اشتاین از این مهاجم استفاده نکرد و آلوارو نگردو را به جای او به میدان فرستاد.

سرمربی پرتغالی چلسی معتقد است تورس از کلاس بالایی برخوردار است و امیدوار است او به زودی شرایط ایده آلش را به دست بیاورد.

او در گفتگو با نشریه دیلی میرر گفت:" به این دلیل که تورس در 21 بازی تنها یک بار گلزنی کرد نمی توان گفت که او استعدادش را از دست داده است. او همچنان بازیکن با استعدادی است. مسئله او تنها بازگشت اعتماد به نفسش است که آن هم با تمرین کردن، گذشته زمان و گلزنی به دست می آید.

اما این باعث نمی شود تیم را فراموش کنیم. ما تیم اصلی نداریم. من ترکیب را برای هر بازی انتخاب می کنم.

در سه دیدار ابتدایی فرناندو در ترکیب اصلی قرار گرفت و دیدیه روی نیمکت نشست اما من مشکلی با بازیکنانی که روی نیمکت می نشینند، ندارم. این تصمیم تنها به خاطر عملکرد آنها در تمرینات است. شرایط می تواند کاملا تغییر کند."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea ویلاس بواس:ما چهار مهاجم فوق العاده داریم

ویلاس بواس:ما چهار مهاجم فوق العاده داریم

بازگشت بازیکنان ملی به تیم همیشه سخت بوده است . این امر می تواند سطح بازی را کم کند و از سرعت آن کمی بکاهد همانطور که در نیمه دوم اینگونه بود چرا که ما خسته بودیم

آندره ویلاس بواس سرمربی جوان چلسی که توانست تیمش را برابر ساندلند پیروز میدان کند در مصاحبه ای بعد از این پیروزی 2 بر 1 آن هم برابر گربه سیاه چلسی گفت :" امروز همه چیز همانطوری که ما خواستیم پیش رفت ، چیزی نبود که ما قبلا آن را تمرین نکرده باشیم ، این اتفاق در بازی های گذشته نیافتاده بود."

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران وی ادامه داد:" خوشبختانه ما امروز توانستیم پاس هایی را بدهیم که در تمرینات آن را تمرین کرده بودیم ، همچنین تیم نیز به خوبی بازی کرد . مطمئنا گل قابل اجتناب است ، اما ما می توانیم تنها بگوئیم که چلسی مستحق این پیروزی بود . ما در نیمه اول خیلی هماهنگ بودیم و من از همه بازیکنانم راضیم."

آندره گفت :" نتیجه نیمه اول برایمان کم بود و می توانستیم با نتیجه بهتری به رختکن برویم ، اما در نیمه دوم ما برنامه داشتیم که زودتر گل بعدی را بزنیم و خود را برنده سه امتیاز مهم کنیم."

ویلاس بواس در خصوص گل دیدنی استاریج نیز گفت :" براون ( دفاع ساندرلند ) آن را از دست داد و توپ به آرامی به تور دروازه رسید ، اتفاقی دور از ذهن نبود و در نهایت خط دروازه را رد کرد ، پس ما هم خوشحالیم."
    آندره اضافه کرد :"هنوز خستگی در بازیکنانی که از هفته بازیهای ملی بازگشته اند درتیمهایی مثل ما وجود دارد . به طور معمول زمانی که تیمها سه یا چهار بازیکن را در سفر دارند ، دیگر بازیکنان در دو بازی به شرایط خود باز می گردند.ما سه بازیکن در زمین داشتیم که 180 دقیقه ( در بازی های ملی ) بازی کردند ، بازگشت بازیکنان ملی به تیم همیشه سخت بوده است . این امر می تواند سطح بازی را کم کند و از سرعت آن کمی بکاهد همانطور که در نیمه دوم اینگونه بود چرا که ما خسته بودیم و از نتیجه 2 بر 0 راضی ، این به این معنی است که ذهن شما سرعت بازی را کاهش می دهد."

وی در خصوص نیمکت نشینی تورس و فیکس بازی کردن آنلکا نیز گفت :" ما چهار مهاجم فوق العاده داریم و میان آنها رقابت سختی وجود دارد ، همه آنها با توجه به استعداد های متفاوتشان ، توانایی های متفاوتی نیز دارند ، در انتخاب امروز آنلکا انتخاب شد ، چیز خاصی نیست ، همانطور که فرناندو تورس بدون نقص و خوب در سه بازی گذشته بازی کرد. او (آنلکا) در سه بازی گذشته دقایق کمی به میدان آمد و بازی خوبی از خود نشان داد ، آنلکا در تعطیلات بازی های ملی با ما بود و تصمیم گرفتیم که او بازی کند."

10. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea روبرتو دی متئو: خوشحالم که از وست بروم اخراج شدم

روبرتو دی متئو: خوشحالم که از وست بروم اخراج شدم

دستیار ایتالیایی ویلاس بواس تایید کرد اگرچه به خاطر اخراج شدن از این تیم بسیار ناراحت شد اما از این که این اتفاق فرصتی برایش فراهم کرد تا به استمفوردبریج بازگردد، بسیار خوشحال است.

روبرتو دی مئتو، دستیار آندره ویلاس بواس در چلسی، اعلام کرد از اینکه در ابتدای سال جاری از وست بروم جدا شد، خوشحال است.

او تایید کرد اگرچه به خاطر اخراج شدن از این تیم بسیار ناراحت شد اما از این که این اتفاق فرصتی برایش فراهم کرد تا به استمفوردبریج بازگردد، بسیار خوشحال است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تقریبا 7 ماه قبل، من در مکان هشتم جدول بودیم، ما کریسمس خوبی داشتیم و همه از من می پرسیدند خودت را در دو سال آینده در چه جایگاهی می بینی؟ در یک تیم بزرگ؟ اما در فوریه من اخراج شدم و دیگر مربی تیمی نبودم.

خوشحاللم که اخراج شدم زیرا در غیر این صورت، این شانس را نداشتم کهبه چلسی بیایم. زندگی بعضی اوقات به کام شما می چرخد.

با توجه به هدفی که داشتیم، من در وست بروم خیلی خوب کار کردم. فوتبالی ها این را درک می کنند و فکر می کنم این یکی از دلایلی است که من در حال حاضر روی نیمکت چلسی هستم.

من تجربه سرمربی گری دارم و دوست دارم روزی دوباره آن را تجربه کنم. اما اصلا انتظار نداشتم امروز اینجا باشم. خدا می داند سرنوشت چه چیزی برای شما به همراه دارد."

او همچنین در مورد ویلاس بواس گفت:" آندره تنها یکی دو سال است که سرمربیگری می کند اما در 15 سال اخیر در باشگاه های بزرگی بوده است. او در تیم های مختلف با بازیکنان زیادی کار کرده و به همین دلیل می داند که چگونه آنها را هدایت کند. او می تواند به 5 زبان صحبت کند؛ این کار او فوق العاده است. من مشکلی در کار او نمی بینم.

ما به خوبی یکدیگر را درکمی کنیم و این یک رابطه طبیعی است. ایدئولوژی های ما در فوتبال مشابه است. به نظر می رسد ما 30 سال است که همدیگر را می شناسیم."

ویرایش توسط DanielBahrami : 09-11-2011 در ساعت 16:51

12. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea ویلاس بوآس چشم به قهرمانی اروپا دارد

ویلاس بوآس چشم به قهرمانی اروپا دارد

ویلاس-بوآس قهرمانی در اروپا را رویای هر تیمی می داند

به نقل از اسکای اسپورتس,آندره ویلاس-بوآس سرمربی پرتغالی چلسی پس از پیروزی مقابل ساندرلند درباره اهدافش در چلسی صحبت کرد و گفت :"من روی چیزی که مالک باشگاه از ما می خواهد تمرکز کردم و آن هم بازی زیباست و البته که ما باید این بازی زیبا را با به دست اورد جام های مختلف همراه کنیم و این هدف هر تیم بزرگی است.

ما امروز برای اولین بار توانستیم فوتبال روی زمین و همراه با پاس کاری که همیشه در تمرینات انجام می دهیم را ارائه کنیم و ما خیلی خیلی خوب بازی کردیم و من واقعا از این موضوع خوشحالم.
    البته نتیجه 2-1 نتجه مناسبی نیست ولی ما می توانیم با قاطعیت بگوییم که چلسی مستحق پیروزی بود و آن یک گل را هم در 3 دقیقه پایانی دریافت کرد.

همه برای موفقیت تیم تلاش می کنند و از این موضوع بسیار خوشحالم"

14. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea آندره ویلاس بوآس : مثل تمریناتمان بازی کردیم

آندره ویلاس بوآس : مثل تمریناتمان بازی کردیم

آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش همانطوری بازی کرد که تمرینات انجام داده است.

به نقل از اسکای اسپورت ،آندره ویلاس بواس سرمربی جوان چلسی که توانست تیمش را برابر ساندلند پیروز میدان کند در مصاحبه ای بعد از این پیروزی 2 بر 1 آن هم برابر گربه سیاه چلسی و بازی نسبتا راضی کنند چک گفت :" امروز همه چیز همانطوری که ما خواستیم پیش رفت ، چیزی نبود که ما قبلا آن را تمرین نکرده باشیم ، این اتفاق در بازی های گذشته نیافتاده بود."
    وی ادامه داد:" خوشبختانه ما امروز توانستیم پاس هایی را بدهیم که در تمرینات آن را تمرین کرده بودیم ، همچنین تیم نیز به خوبی بازی کرد . مطمئنا گل قابل اجتناب است ، اما ما می توانیم تنها بگوئیم که چلسی مستحق این پیروزی بود . ما در نیمه اول خیلی هماهنگ بودیم و من از همه بازیکنانم راضیم."

آندره گفت :" نتیجه نیمه اول برایمان کم بود و می توانستیم با نتیجه بهتری به رختکن برویم ، اما در نیمه دوم ما برنامه داشتیم که زودتر گل بعدی را بزنیم و خود را برنده سه امتیاز مهم کنیم."

ویلاس بواس در خصوص گل دیدنی استاریج نیز گفت :" براون ( دفاع ساندرلند ) آن را از دست داد و توپ به آرامی به تور دروازه رسید ، اتفاقی دور از ذهن نبود و در نهایت خط دروازه را رد کرد ، پس ما هم خوشحالیم."

آندره اضافه کرد :"هنوز خستگی در بازیکنانی که از هفته بازیهای ملی بازگشته اند درتیمهایی مثل ما وجود دارد . به طور معمول زمانی که تیمها سه یا چهار بازیکن را در سفر دارند ، دیگر بازیکنان در دو بازی به شرایط خود باز می گردند.ما سه بازیکن در زمین داشتیم که 180 دقیقه ( در بازی های ملی ) بازی کردند ، بازگشت بازیکنان ملی به تیم همیشه سخت بوده است . این امر می تواند سطح بازی را کم کند و از سرعت آن کمی بخواهد همانطور که در نیمه دوم اینگونه بود چرا که ما خسته بودیم و از نتیجه 2 بر 0 راض ، این به این معنی است که ذهن شما سرعت بازی را کاهش می دهد."

وی در خصوص نیمکت نشینی تورس و فیکس بازی کردن آنلکا نیز گفت :" ما چهار مهاجم فوق العاده داریم و میان آنها رقابت سختی وجود دارد ، همه آنها با توجه به استعداد های متفاوتشان ، توانایی های متفاوتی نیز دارند ، در انتخاب امروز آنلکا انتخاب شد ، چیز خاصی نیست ، همانطور که فرناندو تورس بدون نقص و خوب در سه بازی گذشته بازی کرد. او (آنلکا) در سه بازی گذشته دقایق کمی به میدان آمد و بازی خوبی از خود نشان داد ، آنلکا در تعطیلات بازی های ملی با ما بود و تصمیم گرفتیم که او بازی کند."

16. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea استاریج از اعتماد آندره ویلاس بوآس الهام گرفت

استاریج از اعتماد آندره ویلاس بوآس الهام گرفت

دنیل استاریج جواب اعتماد بوآس را داد

نقل از اسکای اسپورت ، دنیل استاریج مهاجم تیم چلسی اذعان داشت که اعتماد ویلاس بوآس باعث شد که او در اویل حضورش در این فصل در مقابل ساندرلند گلزنی کند .

این بازیکن جوان که به دلیل محرومیت قادر نبود 3 بازی اول لیگ را برای تیمش بازی کند ، در بازی مقابل ساندرلند به تورس ترجیح داده شد و جواب اعتماد ویلاس بوآس را با گل زیبایش داد .

استاریج به سایت رسمی چلسی گفت :" رقابت برای حضور در ترکیب اصلی بسیار سخت می باشد و مربی به من اعتماد کرد و من را در زمین بازی قرار داد چون من 5 هفته ای بود که مدام تمرین میکردم . "

" نتیجه ای که مقابل ساندرلند با توجه به اینکه ورزشگاه بزرگ و تماشاچیان پرشوری دارند ، بسیار ارزشمند به حساب می آید . "

" حال ما باید به روند پیروزی هایمان ادامه دهیم و روی باشگاه های شهر منچستر فشار وارد کنیم . "

استاریج در مورد گلش گفت :" پاس فوق العاده ای را از رائول میرلس با دید بازش دریافت کردم و من از مدافع حریف عبور کردم و بیرون آمدن دروازه بان را دیدم و فقط کمی پررو بازی در آوردم !"

" تنها راهی که مشد گلزنی کرد همین بود و من در تمرینات این حرکت را بارها انجام داده بودم اما خوب اینجا وضعیت فرق می کرد و خوشبختانه جواب هم داد ."

" ابتدا فکر کردم که او (براون) توپ را دور میکند اما وقتی که برخورد توپ به تور را دیدم لحظه ای بزرگ را تجربه کردم ."

18. 5 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

chelsea

بالاک: مقابل چلسي باانگيزه هستم

کاپتيان اسبق تيم ملي فوتبال آلمان براي بازي مقابل هم تيميهاي سابق در ورزشگاه استامفوردبريج لندن بسيار با انگيزه است.

به نقل از کیکر، میشائیل بالاک اظهار داشت:‌ پس از گذشت شش سال از حضور در لیگ قهرمانان اروپا این بار به همراه لورکوزن تلاش خواهم کرد در بدو بازگشت به این پیکارها، نمایش مطلوبی داشته باشم و در خانه چلسی در اولین بازی خود به همراه سایر نفرات تیم بدرخشیم.
    این بازیکن 34 ساله که تا تابستان یک سال قبل برای تیم انگلیس بازی می کرد، فردا شب (سه‌شنبه) در دور اول مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با پیراهن بایرلورکوزن مقابل یاران سابق استامفوردبریجی حضور می‌یابد.

در این رابطه بالاک افزود: همه بازیکنان از انگیزه زیادی برای حضور در لیگ قهرمانان برخوردارند، من نیز از این امر مستثنی نیستم، در صورتی که در ترکیب قرار گیرم، دوست دارم مقابل تیم سابقم با انجام بازی مطلوب به بهترین شکل ممکن کار کنم.
    وی ادامه داد: جدا از مساله رقابت،‌ رویارویی با چلسی فرصت ایده‌آلی است تا یکبار دیگر در زمین این تیم یعنی استامفوردبریج حضور پیدا کنم و دیداری با هواداران داشته باشم، همین طور با دوستانم در این تیم دیداری انجام دهم.

او تصریح کرد: رویارویی با چلسی در زمین این تیم برای بایرلورکوزن دشوار است، با این حال امیدواریم بتوانیم از این بازی نتیجه‌ای خوب بگیریم.
    جدال تیم‌های چلسی و بایرلورکوزن در ساعت 23:15 از گروه پنجم لیگ قهرمانان اروپا در لندن برگزار خواهد شد.

varzesh3
    ویرایش توسط DanielBahrami : 09-12-2011 در ساعت 11:01

20. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

chelsea

شارنر: نقطه ضعف چلسي پرسينگ است

مهاجم لژيونر تيم ملي فوتبال اتريش به حريفان همگروه چلسي در ليگ قهرمانان اروپا تاکتيک پرسينگ را توصيه کرد.

به نقل از روزنامه اشتاندارد، پائول شارنر که از سال 2006 در لیگ برتر انگلیس حضور دارد و اکنون عضو تیم وست بروم ویچ است، در مورد تیم چلسی نکات ضعف و قوت این تیم را مطرح کرد و به بایرلورکوزن آلمان، گنک بلژیک و والنسیا اسپانیا توصیه کرد از تاکتیک پرسینگ به نحو مطلوب بهره گیرند.

این مهاجم 31 ساله در مصاحبه‌ای به همین منظور گفت: چلسی جدا از نکات مثبتش یک ضعف عمده دارد، هر تیمی که مقابل آنان بتواند پرسینگ را خوب اجرا کند،‌ باعث عصبی شدن این تیم می شود. به این ترتیب قادر خواهد بود تاکتیک های پنهان خود را به مورد اجرا گذارد و نتیجه هم بگیرد.

شارنر افزود: در بازی سازی از قلب دفاع، به نظر می آید مدافعین چلسی کند حرکت می کنند.
    او در مورد خصوصیات مثبت آبی های لندنی نیز عنوان کرد: به نظرم برگ برنده این تیم در خط حمله و میانی است. در خط آتش فرقی نمی کند دیدیه دروگبا، فرناندو تورس یا نیکولا آنلکا باشد، زیرا هریک بسیار خطرناک هستند و به خوبی از سوی هافبک ها تغذیه می شوند.

او ادامه داد: از لحاظ دوندگی چلسی فوق العاده عالی است و هرحریفی که مقابلش قرار می گیرد، باید مراقب این موضوع باشد.

تیم انگلیسی فرداشب از گروه پنجم لیگ قهرمانان اروپا پذیرای بایرلورکوزن آلمان خواهد شد.

varzesh3
    ویرایش توسط DanielBahrami : 09-12-2011 در ساعت 13:56

22. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 16 از 100 نخستنخست ... 614151617182666 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع