Design & Developed BY Patira

صفحه 16 از 63 نخستنخست ... 6141516171826 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 626
    عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

inter ♣♠ اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 12-2011♣♠‏

اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.

از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21

2. 5 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

اینتر پیشنهاد برای جذب لاوتزی را رد کرد

باشگاه اینتر پیشنهاد برای جذب مهاجم آرژانتینی ناپولی را تکذیب کرد

ارنستو پائولیلو عضو هیئت مدیره باشگاه اینتر اعلام کرد این باشگاه برنامه ای برای جذب اسکیل لاوتزی مهاجم آرژانتینی ناپولی ارائه نکرده است.
    گوران پاندف تابستان امسال به صورت قرضی از اینتر به ناپولی پیوست و گفته می شد اینتر هم ممکن است در عوض لاوتزی را به خدمت بگیرد.
    با این حال پائولیلو شایعه جذب لاوتزی را رد کرد و در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما برای انتقال قرضی پاندف به ناپولی با این باشگاه توافق کردیم اما هیچ مذاکره ای مبنی بر جذب لاوتزی با آنها نکردیم."
    اینتر شنبه در ادامه رقابتهای سری آ مقابل ناپولی به میدان خواهد رفت و پائولیلو امیدوار است اینتر سه امتیاز این بازی را کسب کند.
    " هدف ما در هر بازی پیروزی و کسب سه امتیاز است بازی سختی خواهد بود اما امیدوارم بتوانیم ناپولی را شکست دهیم و روند پیروزی های خود را ادامه دهیم."
    اینتر هم اکنون با 4 امتیاز در رده شانزدهم جدول رده بندی قرار دارد.
    goal.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

inter

اینتر به زانتی می‌بالد.

ماسیمو موراتی در صحبت‌هایی به ستایش کاپیتان اینتر پرداخته است.
    این آرژانتینی، به تازگی رکورد هزار بازی را در دوران حرفه‌ای خود پشت سر گذاشت و نامش به فهرست پنج بازیکن برتر که بیش‌ترین بازی را در لیگ قهرمانان اروپا انجام داده‌اند، افزوده شد.
    وی با قرار گرفتن در فهرست یازده نفره اینتر برابر نوارا، هفت‌صد و پنجاهمین بازی‌اش را انجام داد و توانست رکورد پیشین را که متعلق به «به‌په برگومی» بود، پشت سر بگذارد.
    به همین دلیل، اینتر در تدارک جشنی در تراتزا مارتینی است؛ همان جایی که شانزده سال پیش، بازیکن جوانی به نام «خاویر زانتی» نخستین بار برای اینتر بازی کرد.
    موراتی می‌خواهد تا با هدیه‌ای ویژه از این بازیکن سپاس‌گذاری کند؛ به همین دلیل نخستین قرارداد او را با اینتر با قابی از نقره به وی پیشکش خواهد کرد.
    وی در این باره می‌گوید: «شخصیت واقعی زانتی همانی است که شب گذشته در مسکو دیدیم. از دید من، او بهترین بازیکن بود. به ویژه در نیمه نخست، او نشان داد که با این سن، نه تنها بازیکن بزرگی به شمار می‌آید، بلکه برای هر تیمی حیاتی است.»
    او درباره اهمیت این بازیکن افزود:‌ «او هنوز هم برای تیم ما یک وزنه روحی بزرگ و آینده اینتر است. آیا او را در نقش یک مدیر ورزشی خواهیم دید؟ فکر نمی‌کنم، چرا که او هنوز هم می‌خواهد بازی کند.»
    خود زانتی نیز میلش را برای مدیریت در اینتر رد نمی‌کند: « ماندن در اینتر پس از پایان دوران بازی‌ام، برای من بسیار شگفت‌آور خواهد بود، زیرا به این معنا است که می‌توانم مدت بیش‌تری را کنار خانواده موراتی باشم، اما هنوز درباره‌اش فکر نکرده‌ام. بیش‌تر روی چند سال آخر بازی‌ام تمرکز کرده‌ام. پس از آویزان کردن کفش‌هایم، مانند هر خانواده دیگری درباره آن صحبت خواهیم کرد.»

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

6. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

در آستانه دیدار اینتر و ناپولی

آسیب دیدگی میلیتو نراتزوری را نگران کرد.

مهاجم آرژانتینی اینتر ممکن است بازی با ناپولی را از دست بدهد.

ه نقل از سایت اینتر، دیگو میلیتو در جریان جلسه تمرینی اینترمیلان دچار آسیب دیدگی شد و به همین دلیل ممکن است دیدار حساس تیمش را از دست بدهد.

انتظار می‌رفت میلیتو در ترکیب ثابت اینتر برابر ناپولی به میدان برود زیرا ممکن است جیامپائولو پاتزینی نیز به دلیل آسیب دیدگی نتواند به این دیدار برسد. اکنون با کشیدگی ماهیچه میلیتو، سرمربی نرآتزوری کار سختی برابر شاگردان والتر ماتزاری خواهد داشت.

آخرین خبرها از آپیانو جنتیله نشان از آن دارد که دیگو نمی‌تواند از ابتدا در ترکیب قرار بگیرد، البته کادر پزشکی اینتر در تلاش است تا بتواند وی را به این بازی برساند.

میلیتو تا کنون چندین بار دچار آسیب ماهیچه شده و بارها نیز به همین دلیل دور از میادین بوده است. او فصل گذشته نیز مدت‌ها از سکوها بازی اینتر را پیگیری می‌کرد.

8. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

موراتي: عملکرد رانيري فراتر از انتظار بود

مالک اينترميلان اعلام کرد انتظار چنين تاثيري را از رانيري در نراتزوري نداشته است.

کلودیو رانیری از زمان پذیرفتن هدایت اینتر توانسته 2 پیروزی برابر بولونیا و زسکا مسکو به‌دست آورد.
    ماسیمو موراتی در این زمینه گفت: رانیری شروع بسیار خوبی داشته که فراتر از انتظار همه ما بوده است، او توانسته اینتر را از بحران کوتاه مدت خود رهایی بخشد و بار دیگر هواداران تیم را خوشحال کند. باید بگویم انتظار چنین تحولی در تیم را نداشتم، ولی اکنون از این‌که چنین تغییر بزرگی در تیم رخ داده بسیار خوشحالم.
    وی ادامه داد: رانیری توانسته هم از نظر تاکتیکی و هم از نظر روحی تیم را به‌دست بگیرد. انجام چنین کاری در این مدت کوتاه به هیچ‌وجه ساده نیست. پیروزی در 2 بازی پیاپی توانسته همه ما را به ادامه فصل خوش‌بین کند، این چیزی بود که ما دوست داشتیم هر چه زودتر به آن برسیم.

varzesh3

10. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

فورلان: قهرماني اروپا را مي‌خواهيم

مهاجم جديد اينترميلان گفت: تيم‌ هاي بزرگي در ليگ قهرمانان حضور دارند ولي اميدوارم بتوانيم قهرماني اين پيکارها را کسب کنيم.

دیگو فورلان در روزهای پایانی نقل و انتقالات اروپا از اتلتیکو مادرید راهی اینتر شد تا دوران جدیدی را در فوتبال خود آغاز کند.
    فورلان در این مورد گفت: در اینتر احساس فوق‌العاده‌ای دارم و از این‌که به این تیم پیوسته‌ام بسیار خوشحالم. در دوران ورزشی‌ام بیشتر افتخارات ممکن را به‌دست آورده‌ام ولی در لیگ قهرمانان اروپا ناکام بوده‌ام، دوست دارم در اینتر این جام را نیز به‌دست آورم.
    وی ادامه داد: در اینتر دوستان خوبی دارم و همه آن‌ها علاقه‌مند هستند که در اروپا قهرمان شوند. از این‌که بتوانم در این جام معتبر بازی کنم و به همراه هم‌تیمی‌هایم این جام را به‌دست آورم، هیجان‌زده می‌شوم.
    فورلان خاطرنشان کرد: تیم‌های بزرگی در این جام حضور دارند و قهرمانی در آن بسیار سخت است ولی امیدوارم بتوانیم قهرمانی این پیکارها را به‌دست آوریم.

12. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

روکی اینتر را شکست داد.

جیانلوکا روکی، داور دیدار اینتر و ناپولی موفق شد اینتر را شکست دهد! ناپولی بازی را با نتیجه سه بر صفر به سود خود به پایان رساند. این در حالی بود که قبل از هنرنمایی آقای روکی، اینتر کاملا بازی را در دست داشت. همگی به یاد داریم که دو سال پیش، همین داور اسنایدر را به دلیل دست زدن اخراج کرد!

دقایقی پیش سوت پایان بازی اینتر و ناپولی به صدا در آمد و شاگردان والتر ماتزاری تنها دو هفته بعد از شکست میلان، موفق به شکست دیگر تیم ساکن جوزپه مه آتزا نیز شدند.

اما این پیروزی چندان به مذاق ماتزاری و بازیکنانش خوش نخواهد آمد، چرا که برترین بازیکن میدان آقای جیانلوکا روکی، داور بازی بود!

اینتر با ترکیب 2-1-3-4 وارد میدان شد. جولیو سزار سنگربان اینتر بود، خط دفاعی از مایکون، لوسیو، ساموئل و چیوو تشکیل شده بود. زانتی، کامبیاسو و اوبی، در کنار آلوارز چهار مرد خط میانی را تشکیل داده بودند. پاتزینی و فورلان نیز زوج خط حمله نراتزوری بودند.

در دقیقه دهم دیدار، آقای روکی طی یک تصمیم مزحک جوئل اوبی را با کارت زرد جریمه کرد. بازیکن نیجریه ای اینتر توپ را از حریف گرفت، در حالی که هیچ گونه تکل یا برخوردی بین آنها صورت نگرفت! اما داور ضمن اعلام خطا، کارت زرد نیز به او نشان داد! صحنه تا حدی عجیب بود که زانتی و کامبیاسو به طرف داور حمله کرده و اعتراض خود را نشان دادند!

تا دقیقه چهلم دیدار، اینتر تیم برتر میدان بود و فرصت گلزنی به مراتب بیشتری داشت. اما در دقیقه چهلم، آقای روکی با دیگر هنرنمایی کردند و مسیر بازی را تغییر دادند! بازیکن ناپولی خارج از محوطه جریمه تعادل خود را از دست داد. در اینکه خطا بود یا نه، جای بحث وجود دارد! اما مرد اول میدان، آقای روکی، نه تنها خطا اعلام کرد، بلکه نقطه پنالتی را نشان داد و اوبی را با کارت زرد دوم جریمه کرد تا او اخراج شود!

مارک همسیک پشت توپ قرار گرفت. جولیو سزار پنالتی را مهار کرد اما در برگشت کامپانیارو توپ را در درون دروازه قرار داد.

چیوو که کارت زرد گرفته بود، دقایقی بعد دچار مصدومیت شد و جای خود را به ناگاتومو داد. نیمه اول با اعتراض شدید کاپیتان زانتی و جولیو سزار به پایان رسید که هر کدام از آنها به نوبه خود کارت زرد گرفتند. اما این آخر ماجرا نبود، چرا که کلاودیو رانیری که به خونسری معروف است نیز عصبی شده، و به داور بازی اعتراض کرد. آقای روکی هم در اخراج او تردید نکرد تا سرمربی اینتر در اولین بازی خانگی اش از روی سکوها بازی را دنبال کند!

در نیمه دوم، ماجیو موفق گل دوم ناپولی را از روی اشتباه ناگاتومو به ثمر برساند. او تنها ناگاتومو و جولیو سزار را در پیش رو داشت. در حالی که یوتو جلوی او بود، مدافع راست ناپولی توانست توپ را از بالای سزار در درون دروازه قرار دهد. در ادامه نیز مارک همسیک در موقعیت تک به تک قرار گرفت و برای بار سوم دروازه را با کرد.

ناپولی توانست برای اولین بار بعد از سال 1994 اینتر را در جوزپه مه آتزا شکست دهد. هواداران اینتر به یاد دارند که آقای جیانلوکا روکی، در بازی اینتر و میلان در سال 2009/10، اسنایدر را به دلیل "دست زدن" اخراج کرد!

فردا میلان در یکی دیگر از مهمترین بازی های این هفته به مصاف یوونتوس خواهد رفت. ناپولی فعلا در صدر جدول رده بندی قرار دارد.

14. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

manutd باخت تحقيرآميز اينتر برابر ناپولي

اينتر در اين فصل سري آ در خانه هيچ گلي نزده است!

ورزش سه -
    اولین بازی خانگی کلودیو رانیری با اینتر با شرمساری به پایان رسید و گل‌های کامپانیارو، ماسکارا و همسیک برد سه بر صفر ناپولی را رقم زد.

جوئل اوبی و خود رانیری در این بازی اخراج شدند. اینتر در این فصل در خانه نه‌تنها پیروز نشده، که هیچ گلی هم نزده است!

ادینسون کاوانی، مهاجم برجسته ناپولی به دلیل مصدومیت غایب بود و گوران پاندف که به صورت قرضی از اینتر به ناپولی پیوسته جانشین او شده بود.

در اینتر هم جیامپائولو پاتزینی در حالی به میدان رفته بود که در طول هفته خبرهای زیادی از مصدومیت او شنیده می‌شد.

ناپولی در دقیقه 40 به گل رسید. فرار عالی کریستین ماجو را جوئل اوبی متوقف کرد. داور به نقطه پنالتی اشاره کرد و دومین کارت زرد را به این بازیکن نیجریه‌ای داد و او را اخراج کرد. هرچند پنالتی مارک همسیک دفع شد، اما هوگو کامپانیارو در برگشت گل اول را زد.

جوزپه ماسکارا، بازیکن ناپولی که در دقیقه 51 به میدان آمده بود در دقیقه 56 روی تعلل ناگاتومو توپ را گرفت و با ضربه‌ای چیپ ژولیو سزار را مغلوب کرد.

اوضاع در دقیقه 75 برای اینتر بدتر شد. پاس عمقی اسکوییل لاوتزی دفاع اینتر را آشفته کرد و مارک همسیک با خونسردی از فاصله 10 متری گل سوم را زد.

به این ترتیب ناپولی با 10 امتیاز صدرنشین شد و اینتر 4 امتیازی باقی ماند.

16. 3 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

رانیری: داور بازی را خراب کرد

مربی اینتر از تصمیمات داوری در جریان بازی اینتر- ناپولی و اخراج جول اوبی در نیمه اول بازی به شدت ناامید است

کلودیو رانیری، مربی اینتر در پایان دیدار تیمش مقابل ناپولی که با شکست 0-3 نرآتزوری همراه بود به شدت از جیانلوکا روکی، داور بازی به خاطر خراب کردن بازی انتقاد کرد
    بعد از شروعی تماشایی و در اواخر نیمه اول داور یک پنالتی به نفع ناپولی اعلام کرد و جول اوبی بازیکن خط میانی اینتر بعد از دریافت دومین کارت زردش به دلیل خطا در محوطه جریمه از زمین مسابقه اخراج شد و همین یک ضربه پنالتی را برای تیم حریف در پی داشت
    مربی سابق رم که اکنون هدایت اینتر را در دست دارد، در مجموع از عملکرد داور مسابقه به شدت ناراضی بود.
    درپایان این دیدار رانیری در صحبتهایی که درتوتومرکاتووب بازتاب یافت گفت:« جیانلوکاروکی در دیدار شنبه شب اصلا خوب نبود. کارت زرد اول اوبی کاملا بی دلیل بود و خطایی که منجر به کارت زرد دوم او شد در خارج از محوطه جریمه رخ داد. داور مسابقه واقعا یک دیدار جذاب و زیبا را خراب کرد و عملکرد خوب ما در نیمه اول را زیر سوال برد.»
    البته مربی ایتالیایی در ادامه صحبتهایش با بازیکنانش ابراز همدردی کرد و گفت:« نق زدن و گلایه کردن در اخلاق من نیست و من در طول بیست سال اخیر به ندرت گله کرده ام ولی من تجربه کافی دارم تا بدانم که یک داور خوب قضاوت می کند یا بد. بازیکنان من شایسته این نبودند که این گونه تنبیه شوند. من هم اخراج شدم، چون بیش از حد اعتراض می کردم ولی ما انسان هستیم و کاملا طبیعی است که بعد از عملکرد این چنینی از سوی داور ناامید شویم و اعتراض کنیم.»
    اینتر بعد از تقبل شکست 0-3 مقابل ناپولی در رده شانزدهم جدول سری آ قرار گرفت

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

18. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

اوبی: نمی‌توانم درک کنم چرا اخراج شده‌ام.

اوبی اذعان کرد نمی‌تواند دلیل اخراج شدن را در بازی با ناپولی در شب گذشته درک کند؛ اما از هواداران عذرخواهی می‌کند.
    این هافبک جوان، یک درگیری با «کریستین ماجو» بیرون از محوطه جریمه داشت؛ اما داور نه تنها پنالتی گرفت، بلکه او را هم با دادن کارت زرد دوم اخراج کرد.
    این هافبک، درباره کارت زرد نخستش به کانال اینتر گفت: «من توپ را با یک تکل گرفتم و حتی لاوتزی زمین هم نخورد. من واقعا نمی‌فهمم چرا‌ کارت زرد گرفتم.»
    وی در دنباله افزود: «هنگام خطای پنالتی هم با بازیکن حریف شانه به شانه بودم، آن هم در بیرون از محوطه جریمه؛ اصلا درک نمی‌کنم چرا ضربه پنالتی اعلام شد.»
    او در صحبت‌هایش از هواداران سپاس‌گزاری و عذرخواهی کرد: « می‌خواهم از تمام هوادارانمان و هم‌چنین هم‌تیمی‌هایم عذرخواهی کنم. از هواداران برای تمام حمایت‌هایشان سپاسگزارم. به آن‌ها اطمینان می‌دهم که ما تسلیم نخواهیم شد.»

20. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

کامبیاسو: باز هم قربانی اشتباهات داوری شدیم

هافبک آرژانتینی اینتر معتقد است این سومین بار است که این تیم قربانی اشتباهات داوری می شود و بازی را واگذار می کند

استبان کامبیاسو هافبک آرژانتینی اینتر به دنبال اعتراض کلودیو رانیری سرمربی تیمش به جیانلوکا روکی داور دیدار شب گذشته این تیم مقابل ناپولی اعتراض کرد. کامبیاسو می گوید این سومین بار در طول این فصل است که اینتر قربانی این اشتباهات می شود.
    اینتر رقابت های این فصل را بسیار ضعیف آغاز کرد و مقابل پالرمو و نوارا شکست را پذیرفت و در نهایت گاسپرینی سرمربی خود را نیز برکنار کرد.
    کامبیاسو می گوید:" ما در بازی مقابل پالرمو و نوارا هم به اشتباهات داوری باختیم و این سومین بار است. به نظرم خوب بازی کردیم و اگر داور تصمیمات درستی می گرفت حتی می توانستیم بازی را ببریم."
    بازی با حساب 3 بر صفر به سود ناپولی به پایان رسید و ژوئل اوبی هافبک اینتر هم از بازی اخراج شد.
    "هر دو تیم بازی خوبی به نمایش گذاشته بودند اما داور همه چیز را با تصمیماتش خراب کرد. حفظ خونسردی در این شرایط بسیار سخت است. حتی آرامترین بازیکنان هم کنترل خود را ممکن است از دست بدهند. بازی قبل از پنالتی و بعد از پنالتی کاملا فرق کرد."
    "امیدوارم در بازی های بعدی با چنین شرایطی روبرو نشویم و بتوانیم با خیال راحت بازی خود را انجام دهیم."
    اینتر با این شکست به رتبه شانزدهم سقوط کرد.
    goal.com

22. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 16 از 63 نخستنخست ... 6141516171826 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)