Design & Developed BY Patira

صفحه 16 از 100 نخستنخست ... 614151617182666 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 994
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

Bia Inja ∞∞∞ بهارستان دربی - جلد اول

به نام خدا
    اول از هر چیز گله دارم از دوستان که بعد از 48 ساعت و علیرغم خواهش مکرر اینجانب دست به کار نشدند و تایپیک رو نزدند !
    اینم آمار این تایپیک :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 269
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 123
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 86
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 83
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 49
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 47
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 47
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 46
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 26
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 25
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 24
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 14
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 11
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 10

این آمار رو دوباره میذارم برای دوستانی که موفق نشدند در تایپیک قبلی مشاهده کنند !

هر چه می خواهد دل تنگت بگوی
    ولی حتما ترتیب و آداب را بجوی
    امیدوارم دوستان در این تایپیک هم فعالیت گسترده داشته باشند !

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

فیلم فقط فیلم های پلیسی طنز چیه؟ فیلم هایی مثل عدالت , شرلوک هولمز , سریال فراراز زندان و ... که اوج هیجان و استرس را به مخاطب میدن ومخاطب را درفکرحل کردن معما و راه حل قرارمیدهند. مخاطب باید بادیدن فیلم جلوی تلویزین میخ کوب بشه.
    فیلم های حادثه ای- ترسناک مثل مارهای آناکاندا وهیولای باستانی که از همون اول بسم الله با حادثه شروع میشن هم خوبند. چیزی که این فیلم هارو جذاب ترمیکنه دوبله ی خوب دوبلاژور های خوب و خوش صدای کشورمونه.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

3. 9 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

فيلم فقط ارباب حلقه ها و گل2.
    فيلم ايراني هم كه افتضاحه آخرين فيلم قشنگ ايراني افعي با بازي جمشيد هاشم پور بود...
    قهوه تلخ هم كه فوف العاده اس...
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

5. 9 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط مورینیو... نمایش پست ها
    فیلم فقط فیلم های پلیسی طنز چیه؟ فیلم هایی مثل عدالت , شرلوک هولمز , سریال فراراز زندان و ... که اوج هیجان و استرس را به مخاطب میدن ومخاطب را درفکرحل کردن معما و راه حل قرارمیدهند. مخاطب باید بادیدن فیلم جلوی تلویزین میخ کوب بشه.
    فیلم های حادثه ای- ترسناک مثل مارهای آناکاندا وهیولای باستانی که از همون اول بسم الله با حادثه شروع میشن هم خوبند. چیزی که این فیلم هارو جذاب ترمیکنه دوبله ی خوب دوبلاژور های خوب و خوش صدای کشورمونه.
    ول كن بابا ....
    دو ساعت ميشيني فيلمو نگاه مي كني آخرش دختره به پسره ميگه اميدوارم خوشبخت بشيم !
    لااقل اين دو ساعتو ميخندي و لذت ميبري و كمي از فاز اين دنيا مياي بيرون !

پ . ن : انيميشن ها با دوبله ايراني خصوصا گروه البرز هم تأييد ميشه ! مثل پاندا كونگ فو كار ! عصر يخبندان 1< 2 < 3 ! رئيس مزرعه 1 < 2 < 3و يه انيميشن هم بود چند وقت پيش نگاه كردم ولي اصلا اسمش يادم نيست ولي اونم خوب بود !

7. 8 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

پوريا رشته ات چيه؟؟
    واي نگو گل 2 دوبله شده اش رو ميخوام هنوز پيدا نكردم !!
    اصلا شماها همتون امتحان داشتين اينجا كه شلوغ تر هم شده!!؟
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

9. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

real

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    ول كن بابا ....
    دو ساعت ميشيني فيلمو نگاه مي كني آخرش دختره به پسره ميگه اميدوارم خوشبخت بشيم !
    لااقل اين دو ساعتو ميخندي و لذت ميبري و كمي از فاز اين دنيا مياي بيرون !

پ . ن : انيميشن ها با دوبله ايراني خصوصا گروه البرز هم تأييد ميشه ! مثل پاندا كونگ فو كار ! عصر يخبندان 1< 2 < 3 ! رئيس مزرعه 1 < 2 < 3و يه انيميشن هم بود چند وقت پيش نگاه كردم ولي اصلا اسمش يادم نيست ولي اونم خوب بود !
    من گفتم فیلم پلیسی و حادثه ای - ترسناک نگفتم درام که دختره بخواد به پسره از این حرفای مزخرف عاشقانه بزنه.
    کجای فیلم هایی که من نام بردم داخلش ازدواج داشت البته غیر از فرار از زندان.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.

11. 8 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط GOLL! نمایش پست ها
    اصلا شماها همتون امتحان داشتين اينجا كه شلوغ تر هم شده!!؟

به اين ميگن تريپ درس خوندن ! كسي كه درس نميخونه فقط ميگه ميخونم !
    ما هم امروز امتحان 4 واحدي داشتيم فردا هم 3 واحدي داريم ولي در خدمت شماييم !
    البته فعلا خدانگهدار تا فردا عصر !

13. 9 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

رشته ی من علوم تجربیه عاشق زیست شناسی و انواع جک و جونور و باکتری هستم. الانم پیش دانشگاهی ام. دوست دارم در دانشگاه هوشبری یا دام پزشکی بخونم.

15. 9 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

منم تجربي بودم اصلا از زيست خوشم نميومد ولي زيست پيش دلمو برد و عاشقش شدم ...
    ولي چقدر دير فهميدم چون به جاي تجربي رياضي كنكور دادم النم رشته ام كامپيوتره كلا خيلي خشكه دلم واسه آزمايشگاه و سر كلاس زيست و ...خيلي تنگ شده تو اين رشته اي كه هستم هيچ علائمي از حياتي ديده نميشه در كل كسايي كه تجربي ميرن واقعا معناي زندگي رو خوب ميفهمن رشته كامليه
    در ضمن اميدوارم موفق بشي
    يكي از هم كلاسي هاي اون موقع هم خيلي به جنوورا علاقه داشت يه بار رفتيم موزه زل زده بود تو چشم يه غورباقه(از اين سبز چشم قرمزا!)ميگفت:: واي چه نازه ... آخرشم قبول شد فردوسي مشهد..

17. 9 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668
    تشکر شده 1,595 در 322 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط GOLL! نمایش پست ها
    پوريا رشته ات چيه؟؟
    من رشتم ریاضی هست از اول عاشق ریاضی بودم
    از این که از چیزسی خوشم میاد که دیگران بدشون میاد واقعا لذت میبردم!!
    ولی واقعا از زیستو پزشکی بدم میاد!!
    10 روز دیگه هم کنکور دارم بدون هیچ استرسی!! البته کل اطاقمو پر کتاب کردم که استرس بگیرم ولی جواب نمیده!!
    نه اینکه مطمئنم جای خوب قبول میشم!! واسه این استرس ندارم که مطمئنم جای خوب قبول نمیشم..!

19. 9 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

پوریا جون هیچ نگران نباش مطمئن باش اگه از عید نوروز هم شروع کرده باشی به خوندن اونم فقط روزی پنج ساعت میتونی جای نسبتا خوبی قبول بشی
    من خودم احمقانه ترین کاری که توی کنکور انجام دادم این بود که ریاضی رو همینجوری الکی سه چهار تا سوالو جواب دادم آخرش درصد ریاضیم یه طوری شد که روم نمیشه بگم

21. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

صفحه 16 از 100 نخستنخست ... 614151617182666 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)