خبر های داغ باشگاه شاهین بوشهر را در اینجا بگذارید
خبر های داغ باشگاه شاهین بوشهر را در اینجا بگذارید
الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
توهم پری از این همه حفره های مادی
خیابونا پر از مشتی کاسب پست
پر از ادمای محتاج کاسه به دست
پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده
فیروزکریمی:برگشتم اما مشکلات مالی حل نشود نیم فصل می روم!/دادگر:مشکلات مربوط به فصل قبل است/عضو هیئت موسس:بهانه نیاورید!
بازیکن با من مربی چشم درچشم است واگر مشکلات مالی اش حل نشود فردا برخورد بازیکن با بازیکن، بازیکن با بزرگتر تیم، تماشاگر با بازیکن وبازیکن با تماشاگر را داریم
سایت گل- فیروزکریمی استعفایش را پس گرفت تا به شاهین برگردد. او که گفته بود با این زمین ها حاضر به فعالیت در فوتبال نیست در گفت وگو با رادیو بوشهر مهرتاییدی به خبر روز گذشته سایت گل زد واعلام کرد عمده دلیل استعفایش مشکلات مالی بازیکنان بوده.
کریمی حرفهایش را اینگونه آغاز کرد«سه ساعت با مهندس افراشته رییس هیئت مدیره باشگاه حرف زدم.قول مساعد دادند که مشکلات حل شود.مشکلات ما یک بخش آن مربوط به تعاملات با فدراسیون است وبه سردار عزیزمحمدی هم گفتم شان فوتبالی که تیم ما ارائه می دهد با زمین مشهد ونفت تهران همخوانی ندارد.ایشان هم قبول کرد وانشا الله از این حیث مشکلی نداریم. عمده معضلات ما به درون تیم برمی گردد.مردم از شرایط خبرندارند وتوقع دارند تیمشان موفق باشد. بازیکن با من مربی چشم درچشم است واگر مشکلات مالی اش حل نشود فردا برخورد بازیکن با بازیکن، بازیکن با بزرگتر تیم، تماشاگر با بازیکن وبازیکن با تماشاگر را داریم»
او با اعلام این موضوع درمورد مذاکره با نفت آبادان هم اعلام کرد«من فکر می کردم شاغلام هنوز هست. هیچ خبری از آن تیم ندارم ویک کلمه هم مذاکره نکرده ونمی کنم. به سردار عزیزمحمدی هم گفتم اگر استعفا بدهم هیچ جا کار نمی کنم تا نگویند با برنامه کنار رفتم. من هر روز این بازیکنان را می بینم و درقبال آنها تعهد دارم. حالا هم می گویم که باید مشکلات حل شود وگرنه تا نیم فصل هم مشکلات ادامه باشد نمی توانم کاری کنم ومی روم.»
تهدیدهای کریمی درحالی است که دادگر مدیرعامل باشگاه می گوید«آقای کریمی به خاطر مشکلات زمین مشهد استعفا داده بود. مشکلات مالی هم وجود دارد که مربوط به سال قبل است. ما هم پیگیر هستیم که آنها را حل کنیم.»موضع احمد گزی رییس هیئت موسس هم جالب است«فکر نمی کنم استعفای کریمی ارتباطی به مسائل مالی داشته باشد!او نگران زمین مشهد بود» تمام این موارد با واکنش یکی از اعضای هیئت موسس که گویا دل پری از گزی دارد مواجه می شود.
او که اصرار داشت نامش فاش نشود واعلام کرد بارها همین حرفها را بخود گزی هم زده به سایت گل گفت« این آشی است که آقای گزی پخته وسر سفره ما گذاشته. بدون مشورت کار خودش را می کند ونتیجه همین می شود. مدیرعامل می گوید مشکلات مالی مربوط به سال قبل است وتلاش دارند همه چیز را گردن کنگانی بیاندازند. من می پرسم مگر باشگاهمان حسابرسی نشد؟ کنگانی که حسابهایش شسته ورفته بود. تیم را با سه میلیارد بدهی تحویل گرفته وبا دومیلیارد ونهصد میلیون بدهی تحویل داده. یعنی هرچه بوده متعلق به قبل از دوران وی است. من هم به سهم خودم دست کنگانی را هم می بوسم که دوسال با همه مشقت ها کار کرد وبدون یک ریال بدهی افزوده استعفا داد. او پای بازیکنان مطرح را به شاهین باز کرد وباعث شد نگاهها به تیم ما دوخته شود.از سلامتی اش مایه گذاشت. باید قدردان زحماتش بود.
اگر حتی ایرادی هم داشت چرا همان موقع کسی نمی گفت؟مگر کنگانی بدهی های قبل از دوران خودش را تسویه نکرد؟چرا بعد از او همین آقای گزی 5هفته هم حاضر به مدیریت نبود؟ چرا همه مدیران بومی از شاهین فرار می کنند؟بهانه نیاورید لطفا".» او ادامه داد« وقتی ابتدای فصل بانک صادرات قبول مسئولیت کرد وبابت بدهی های سال قبل چک داد یعنی اینکه همه چیز را پذیرفته. آقای دادگر هم با مطالعه وبررسی آمده. قطعا از بدهی ها هم خبر داشت.او می دانست که شاهین را با چاه نفت به او تحویل نمی دهند ومی توانست قبول مسئولیت نکند. با این حرفها که مشکلی حل نمی شود. باید رفت دنبال منابع مالی.هر مربی می آید یک هفته ای فرار می کند. مدیرعامل بگوید در این مدت برای حل مشکلات چه کرده؟مصوبه هیئت دولت کجاست؟
باید ریشه ای فکر کنیم. دوهفته دیگر نیم فصل است وهمه دنبال تقویت تیم خود می روند ما تازه اول مشکلاتمان است.بحث اصلی بر سر بی پولی نیست بلکه برسر عدم مدیریت در پرداخت هاست. چرا با تبعیض پول داده اند؟» شاهین زیر تیغ بی پولی قرار دارد وبه نظر می رسد تا نیم فصل اگر اتفاق تازه ای در حوزه مالی باشگاه رخ ندهد باید منتظر حاشیه های زیادی بود. استانی که منابع تحت الارضی وفوق الارضی بسیاری دارد چگونه برای تیم لیگ برتری اش مشکل گشایی پیدا نمی شود؟ این سئوال همیشگی هواداران است.
نوری: با حمایت هواداران سپاهان را شکست می دهیم.
بازیکن تیم فوتبال شاهین بوشهر اظهار داشت: با شکست سپاهان اصفهان در هفته پانزدهم رقابت های لیگ جایگاه خود را در جدول ارتقاء می دهیم.
بازیکن تیم فوتبال شاهین بوشهر اظهار داشت: با شکست سپاهان اصفهان در هفته پانزدهم رقابت های لیگ جایگاه خود را در جدول ارتقاء می دهیم.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، مهدی نوری گفت: در شرایط فعلی تیم خوب است و در هفته پانزدهم رقابت ها با سپاهان اصفهان مصاف داریم و با توجه به شرایط و امتیاز میزبانی امیدواریم با حمایت هواداران شاهین بوشهر ما از سد سپاهان اصفهان عبور کنیم. وی ادامه داد: سپاهان اصفهان تیم قدرتمندی است و بازیکنان حرفه ای و با تجربه ای را در اختیار دارد و در حال حاضر جزو پنج تیم اول در جدول رده بندی محسوب می شود از این رو بازی سختی را مقابل زردپوشان سپاهان اصفهان خواهیم داشت. مهدی نوری افزود: از زمان حضور کرانچار در سپاهان اصفهان تحولاتی در تیم دچار شده است و بازیکنان از یک آرامش و نظم خاصی برخوردار می باشند اما تیم ما نیز بازیکنان جوان و با انگیزه ای را در اختیار دارد و تمام هدف بازیکنان پیروزی در مقابل سپاهان اصفهان است. بازیکن شاهین بوشهر تصریح کرد: برای ارتقاء در جدول رده بندی باید مقابل سپاهان اصفهان سه امتیاز را کسب کنیم تا با امنیت خاطر و آرامش بیشتری در ادامه رقابت ها حاضر شویم. مهدی نوری ادامه داد: با کادر فنی و باشگاه مشکل ندارم اگر چه به دلیل اعتراض به عدم پرداخت مطالباتمان در هفته های گذشته از سوی فیروز کریمی در ترکیب اصلی قرار نمی گرفتم اما خوشبختانه در رقابت های جام حذفی از ابتدا در ترکیب قرار داشتم و مسئله خاصی در باشگاه وجود ندارد. وی افزود: اگر چه فیروز کریمی سرمربی تیم به دلیل شرایط نامناسب زمین در اقدامی استعفای خود را به مدیر عامل باشگاه ارائه داده بود اما از آن جایی که وی در شرایط عصبانی و به دور از آرامش این تصمیم را گرفته بود از این رو از سوی مدیر عامل باشگاه پذیرفته نشده است. مهدی نوری تصریح کرد: در حال حاضر سرمربی تیم در بوشهر به سر می برد و تمرینات تیم از امروز(چهارشنبه) زیر نظر وی پیگیری می شود و بازیکنان آماده رویارویی با تیم سپاهان اصفهان می شوند. بازیکن شاهین بوشهر ادامه داد: علی انصاریان در تیم حاضر نیست و وی در حال استراحت می باشد و وجود چنین شرایطی امکان ماندن علی انصاریان در تیم بسیار کم است و احتمال جدایی وی از شاهین بوشهر زیاد است./باشگاه خبرنگاران
دادگر: مشکلات مالی حل می شود.
مدیر عامل باشگاه شاهین بوشهر از بازگشت فیروز کریمی به تیم خبر داد.
مدیر عامل باشگاه شاهین بوشهر از بازگشت فیروز کریمی به تیم خبر داد.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، علی دادگر در مورد وضعیت استعفای فیروز کریمی اظهار داشت: ایشان به ناهمواری و نامناسب بودن زمینهای مسابقه اعتراض داشت و به مشکلات مالی هم اشاره کرد. در این زمینه جلسهای دو سه ساعته با او داشتیم و قرار شد که پیگیر وضعیت زمینهای مسابقه از طریق مراجع اداری باشیم. وی در مورد اینکه چطور میخواهند مشکل زمینهای ناهموار را حل کنند گفت: به سازمان لیگ نامه نوشتهایم و گفتهایم در این زمینهای ناهموار احتمال مصدومیت بازیکنان زیاد است و در انتخاب زمین بازیها دقت کنند. مدیر عامل باشگاه شاهین بوشهر در مورد مشکلات مالی این باشگاه و اینکه فیروز کریمی تهدید کرده در صورت حل نشدن مشکل دوباره استعفاء میکند گفت: بخش عمده مشکلات مالی تا نیم فصل حل خواهد شد زیرا از طریق منابع مالی که داریم به دنبال حل مشکل هستیم./فارس
شاهین - سپاهان /آرزوهای بزرگ کرانچار
سپاهان اگر در این بازی پیروز شود و در صورتی که دو تیم صبا و نفت تهران شکست بخورند میتواند تا رده دوم جدول هم صعود کند
سایت گل - سپاهان در حالی فردا به مصاف شاهین بوشهر میرود، که این تیم جنوبی در روزهای گذشته با انواع و اقسام حاشیههای حضور فیروز کریمی دست و پنجه نرم کرده است؛ فیروز کریمی پس از استعفا به این تیم بازگشته و به دنبال نتیجه گرفتن با شاهین است.
به گزارش سایت گل ، فیروز کریمی که خودش را آقای خاص فوتبال ایران میداند و حتی فیلم زندگی او نیز در حال ساخت است، هفته گذشته به یک دلیل عجیب استعفا کرد و مدعی شد تا زمانی که زمینهای فوتبال درست نشوند و کیفیت لازم را نداشته باشند به فوتبال برنمیگردد اما چند روز بعد دوباره در تمرینات تیم شاهین بوشهر حاضر شد و این بار ادعا کرد در صورت حل نشدن مشکلات مالی از سرمربیگری شاهین استعفا میکند!
شاهین بوشهر با چنین حواشی به استقبال سپاهانی میرود که با کرانچار خوب نتیجه گرفته است. سپاهان اگر در این بازی پیروز شود و در صورتی که دو تیم صبا و نفت تهران شکست بخورند میتواند تا رده دوم جدول هم صعود کند. شاهین هم اگر پیروز شود از میانه جدول جدا خواهد شد.
دو تیم شاهین بوشهر و سپاهان تا کنون در تاریخ لیگ برتر ۴ بار به مصاف هم رفته اند که ۳ دیدار را سپاهان پیروز شده است و یک دیدار نیز با نتیجه تساوی به پایان رسیده است. نکته جالب این است که در دو فصلی که شاهین در لیگ برتر به میدان میرود در دیدارهای برابر سپاهان تنها یک گل را وارد دروازه این تیم کرده است و ۲۳۳ دقیقه است که شاهین در دیدارهای برابر سپاهان به این تیم گل نمیزند.
است سپاهان در بوشهر در دو فصل اخیر یک پیروزی و یک تساوی به دست آورده است و عمادرضایی که سابقه بازی در شاهین بوشهر را در فصل گذشته دارد در اولین دیدار دو تیم در لیگ برتر دو گل وارد دروازه شاهین کرد تا سپاهان در بوشهر با نتیجه دو بر یک به پیروزی برسد.
بازی امروز ساعت ۱۵:۱۵در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر برگزار می شود و محسن ترکی-حسین طالقانی-بهرام حسین نقوی این بازی را قضاوت می کنند.
جانواريو در گفتگو با فوتبال بوشهر
فابيو جانواريو : فوتبال قابل پيش بيني نيست / شايد به شاهين آمدم
احسان دريانود - فابیو دانیل جان واریو، ستاره برزیلی سپاهان را یک شب قبل از بازی حساس مقابل شاهین در هتل دلوار ملاقات کردم. این برزیلی باهوش که مهندس ساختمان هم هست یک حرفه ای به تمام معنا است. در لابی هتل بدون معطلی و بعد از هماهنگی با مدیر برنامه هایش گفتگوی کوتاهی را با زننده گل قهرمانی استقلال و بازیکن مورد علاقه قلعه نوعی انجام دادم.
فابیو پیرامون بازی شاهین اینگونه می گوید: بازی سختی را در پیش داریم. شاهیني ها تماشاگرانی دارند که همه جوره آنها را حمایت می کنند. برای قرار گرفتن در کورس قهرمانی این 3 امتیاز را می خواهیم. برد تراکتور مقابل پرسپولیس کار ما را سخت کرده به همین دلیل امیدوارم تماشاگران فردا فوتبال زیبایی را ببینند.
جان واریو در 3 سال گذشته با تیم های مختلفی به بوشهر آمده، حرفهای او در این باره هم شنیدنی است: این تماشاگر و نوع تشویق آنها را در ایران کمتر دیده ام تیمشان را به شدت دوست دارند و در این چند فصلی که به بوشهر آمده ام هیچ گاه برخورد بدی از آنها ندیده ام.
فوتبال قابل پیش بینی نیست فعلاً که با سپاهان قرارداد دارم اما شاید روزی برای این تماشاگر متعصب بازی کردم.
شاهین1- سپاهان 1/ قلعه عقاب ها فتح نشد؛توقف بی موقع کرانچار
تساوی دوتیم باعث شد تا شاهین همچنان در خانه بدون باخت باقی بماند.
سایت گل -
گل:یانوش(41)عزیزمحمدی(66)
شنبه 12آذر1390-هفته پانزدهم ،یازدهمین دوره لیگ برتر
ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر-تماشاگر:حدود 7هزار نفر
داور:محسن ترکی کمک ها: حسین طالقانی و بهرام نقوی
اخطار:احمد جمشیدیان(سپاهان) وبیات(شاهین)
شاهین:وحید طالب لو، مسعود نظرزاده، لک چیرا، هادی شکوری،محسن ایران نژاد، سعید بیات، مهدی نوری، محسن حمیدی(43-مرتضی عزیز محمدی)، ایوان پتروویچ(66-امجدشکوه مقام)،عباس پورخسروانی و منصور تنهایی
سرمربی: فیروز کریمی
سپاهان:رحمان احمدی، سیدجلال حسینی، محسن بنگر، حسن جعفری، هاشم بیگ زاده، امید ابراهیمی، احمد جمشیدیان، فابیو جاونواریو، مهدی کریمیان(70-مهدی جعفرپور)، میلوارد یانوش وعماد محمد رضا
سرمربی: کرانچار
شرح بازی:
نیمه نخست بازی اگر چه موقعیت های گل چندانی برای دو تیم نداشت اما نمی شد از استقرار وچیدمان مطلوب بازیکنان میانی سپاهان به سادگی گذشت. کرانچار با گماردن بازیکنانی که توان کنترل توپ بالایی دارند به خوبی میانه میدان را از حریف گرفت. شاهینی ها فقدان انضباط تیمی بودند و کارهای ترکیبی چندانی از آنها شاهد نبودیم. برتری نسبی مردان دیار نصف جهان آنها را با یک گل به رختکن فرستاد. در نیمه دوم شاهین با ورود شکوه مقام شرایط بهتری یافت. این بازیکن هرگاه دور از ترکیب بوده شاهین نتوانسته نتیجه دلخواه را کسب کند. این تیم می توانست حتی برنده باشد اما در برخی صحنه ها قدر موقعیت ها را ندانستند.
شرح گلها:
(یک-صفر؛سپاهان) شلیک تماشایی یانوش از 30 متری به زیبایی به تور بندری ها نشست.
(یک بریک؛شاهین) مرتضی عزیزمحمدی در محوطه جریمه صاحب توپ شد وبا ضربه ای زمینی کار را به تساوی کشاند.
ستاره:سعید بیات(شاهین) در میانه میدان به خوبی عمل کرد. او در دفاع وحمله نقش زیادی داشت.
اتفاق ویژه: درلحظات واپسین بازی فیروز کریمی به عادت همیشگی قصد رفتن به رختکن را داشت که غلامحسین مظلومی دست او را گرفت وبا خواهش وتمنا وی را تا سوت پایان بازی نگه داشت. این امر خنده تماشاگران را به همراه داشت.
از نتیجه مساوی راضی هستم
كرانچار : شانس آوردم با مرزبان كار مي كنم / هواداران شاهين تيمشان را به جلو هدايت مي كنند
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، کرانچار عصر امروز پس از تساوی مقابل شاهین بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: میدانستیم بازی سختی را پیش رو داریم، بازی را هم خوب شروع کردیم و به گل هم رسیدیم.
وی افزود: از بازی بچهها در نیمه اول راضی بودم و کنترل بازی هم در اختیار ما بود در نیمه دوم در 10 دقیقهای که بد بودیم شاهین به گل رسید.
سرمربی سپاهان اصفهان در ارتباط با تعویض جان واریو تصریح کر د: وی بازیکن خوب و خلاقی است و بعد از مصدومیت هم آرام آرام به روند خوبش نزدیک میشود.
کرانچار گفت: برای مهار ایوان پترویچ امید ابراهیمی را مامور کرده بودیم و موفق هم شدیم تا وی را مهار کنیم.
وی با بیان اینکه شاهین نیمه دوم را خوب شروع کرد، ادامه داد: من هرگز در مورد داوری صحبت نمیکنم.
سرمربی سپاهان خاطر نشان کرد: هواداران شاهین هوادارانی هستند که به خوبی تیمشان را به جلو هدایت میکنند و این فرصت خوبی برای شاهین است.
کرانچار در ارتباط با همکاریش با مرزبان گفت: او یک فرد خوبی است و فوتبال را هم خوب میفهمد و مربی است که تجربه زیادی دارد و من هم شانس آوردم با ایشان کار میکنم.
وی ادامه داد: بازیکن سالاری در سپاهان حرف صحیحی نیست بازیکنان این تیم باهوش و حرفهای هستند و واقعا در سپاهان جو خوبی داریم.
قاسمپور بايد جنبه داشته باشد
فيروز كريمي : يكي از زيباترين بازي هاي ليگ برتر را ديديد / اگر تا نيم فصل به تيم ما كمك مالي نشود مشكلات بيشتر خواهد شد
سرمربی تیم فوتبال شاهین ضمن اعلام اینکه قاسمپور باید جنبه داشته باشد، گفت: تساوی نتیجهای عادلانه برای دیدار دو تیم شاهین بوشهر و سپاهان بود.
به گزارش خبرنگار مهر، فیروز کریمی پس از دیدار تیمهای شاهین بوشهر و سپاهان که با تساوی یک بر یک دو تیم به پایان رسید، گفت: به نظر من این دیدار یکی از زیباترین بازیهای رقابتهای لیگ برتر تا به امروز بوده است و کمتر دیداری را مانند این بازی در لیگ شاهد بودهایم.
وی در ادامه افزود: متاسفانه در نیمه اول یک تعویض اجباری داشتیم و مجبور شدیم محسن حمیدی را که یکی از بازیکنان اصلی ما بود به دلیل مصدومیت از بازی بیرون بکشیم. قرار بود بازیکن جانشین حمیدی را به جای "ایوان پتروویچ" به بازی بیاورم چون در این بازی عملکرد ضعیفی داشت و بیشتر به تیم سپاهان کمک کرد.
سرمربی تیم فوتبال شاهین بوشهر خاطر نشان کرد: سرعت بازی زیاد بود و با تعویضهایی که ما مجبور شدیم انجام دهیم، نتوانستیم فشاری را که مدنظرمان بود به سپاهان وارد کنیم. در عین حال به نظر من تساوی نتیجه عادلانهای برای دیدار شاهین - سپاهان بود.
کریمی ضمن اعلام اینکه در حال حاضر مشکل تیم ما فقط مسائل مالی است، تاکید کرد: اگر در نیم فصل به تیم ما کمک مالی نشود مشکلات جدی پیدا خواهیم کرد. قطعا با حل مشکلات مالی دیگر کمبودی نخواهیم داشت.
وی در خصوص رقابتهای جام حذفی نیز اظهار داشت: ما در رقابتهای جام حذفی فقط بدنبال کسب عنوان قهرمانی هستیم و به غیر از این موضوع به چیز دیگری فکر نکرده و برای رسیدن به این مهم برنامهریزی کردهایم.
کریمی در پاسخ به اظهارات ابراهیم قاسمپور که چندی در رسانهها نسبت به بازگشت مربیان به اصطلاح منشوری به لیگ برتر اعتراض می کند، نیز گفت: هر فردی باید در حیطه کار خود صحبت و اظهارنظر کرده و قاسمپور باید جنبه داشته باشد!
سرمربی شاهین بوشهر در مورد وضعیت محسن خلیلی برای حضور در این تیم گفت: ما برای خرید خلیلی هیچ مشکلی نداریم به جز پول و امیدوارم در نیم فصل به باشگاه کمک شود زیرا در غیر اینصورت به مشکل برمیخوریم.
کريمي:مساوي با سپاهان عادلانه بود
سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر مساوي با سپاهان را عادلانه خواند.
فیروز کریمی پس از تساوی یک بر یک برابر سپاهان در جمع خبرنگاران گفت: امروز شاهد یکی از زیباترین مسابقات لیگ بودیم. کمتر بازی را در لیگ این قدر زیبا دیده بودم. نیمه اول یک تعویض اجباری داشتیم و محسن حمیدی را که بهترین بازیکنانمان بود تعویض کردیم. تصور میکنم مصدومیت حمیدی جدی و سنگین باشد. این در حالی بود که میخواستم پترویچ را تعویض کنم زیرا او بیشتر به سپاهان کمک میکرد. امروز روز پترویچ نبود.
وی افزود: با تعویضهای که انجام دادیم توانستیم به حریف فشار بیاوریم و به گل برسیم. نتیجه مساوی عادلانه بود و عدالت امروز رعایت شد.
سرمربی شاهین بوشهر در مورد وضعیت محسن خلیلی گفت: این بازیکن را میخواهیم. خلیلی آخرین پولی که گرفته مربوط به 4 سال پیش است، باید مردم این نکته را هم در نظر بگیرند یک فوتبالیست ممکن است با یک مصدومیت زندگیاش از بین برود و درآمدی نداشته باشد. ما برای خرید خلیلی هیچ مشکلی نداریم به جز پول امیدوارم در نیم فصل به باشگاه کمک شود زیرا در غیر این صورت به مشکل برمیخوریم.
کریمی در مورد غیبت حمیدرضا سلیمانی در بازی امروز گفت: او در دیدار با استقلال خیلی ضعیف کار کرد به همین دلیل در فهرست 18 نفره ما قرار نگرفت. شاهین در نیم فصل دوم در کورس قهرمانی خواهد بود و ما در جام حذفی فقط قهرمانی میخواهیم.
سرمربی شاهین در مورد اظهارات ابراهیم قاسمپور در مورد خودش گفت: خوب است هر مربی در حیطه کاری خودش حرف بزند و آدم نیز باید جنبه داشته باشد.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حمیدی رباط پاره کرد .
بدشانسی های شاهین بوشهر و فیروز کریمی تمامی ندارد.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، محسن حمیدی مدافع هافبک سرعتی شاهین بوشهر که در بازی مقابل سپاهان اصفهان مصدوم شده بود با مراجعه به دکتر مشخص شد که دچار پارگی از ناحیه رباط صلیبی گردیده است. دقایقی بعد از مراجعه محسن حمیدی به دکتر با او همکلام شدیم. محسن حمیدی در این باره گفت: راستش را بخواهید انگیزه زیادی در روز بازی مقابل سپاهان اصفهان داشتم و حس می کردم روز خوبی را پشت سر بگذارم اما قسمت و تقدیر این بود که این مصدومیت سراغ من بیاید. هافبک خوزستانی شاهین بوشهر ادامه داد: همین حالا(ساعت بیست و دو شب) تازه از مطب دکتر بیرون آمدم که متاسفانه پارگی رباط صلیبی زانویم را تائید کرد. می خواهم صبر کنم تا ورم پایم بخوابد و انشالله طی دو سه روز آینده به تهران رفته و آنجا مراحل ابتدایی جراحی را پشت سر بگذارم. محسن حمیدی با بغض خاصی در پایان صحبت هایش از هواداران شاهین بوشهر خواست در این ایام و شب های عزیز برایش دعا کنند. محسن حمیدی در این فصل روزهای بسیار خوبی را در ترکیب شاهین بوشهر از خود به نمایش گذاشت تا جایی که کاندید دعوت به تیم ملی هم بود اما بدشانسی و مصدومیت گریبانگیر بازیکن شاهین بوشهر شد. امیدواریم هرچه زودتر محسن حمیدی را در مستطیل سبز نظاره گر باشیم.
منبع :
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)