Design & Developed BY Patira

صفحه 16 از 38 نخستنخست ... 6141516171826 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 378
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    منصور پور حیدری
    بازیکن محبوب
    سیاوش اکبرپور
    تشکر ها
    390
    تشکر شده 62 در 34 پست

Jadide اخبار مهم , برنامه بازیها و تحولات تیم ملی ایران

ديدار تيم ملي فوتبال مقابل كنيا قطعي شد
    تيم ملي فوتبال 24 اسفند در ديداري دوستانه به مصاف تيم كنيا مي رود.

فدراسيون فوتبال براي آماده سازي بهتر تيم ملي قبل از بازي مقابل عربستان در 8 فروردين با كشورهاي مختلفي رايزني كرد تا ديدار تداركاتي برگزار كند. ابتدا قرار بود تيم ملي 24 اسفند به مصاف قطر برود اما شرايط براي برگزاري اين بازي مهيا نشد.
    در همين راستا با قطعيت يافتن مذاكرات با فدراسيون فوتبال كنيا تيم ملي 24 اسفند در ورزشگاه ازادي پذيراي تيم فوتبال اين كشور باشد

2. 12 کاربر از پست مفید hossein تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

کی روش استعفای مجیدی را پذیرفت : هنوز هم فرهاد می توانست در تیم ملی باشد

برای من و کادر فنی تیم ملی باعث خرسندی بود که با او بعنوان یک بازیکن حرفه ای خوب کار کنیم. ما برای فرهاد مجیدی در ادامه دوران بازیگریش در سطح باشگاهی آرزوی موفقیت می کنیم

required

کارلوس کی روش ، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران روز سه شنبه در یک بیانیه مطبوعاتی، ضمن احترام به تصمیم شخصی فرهاد مجیدی مبنی بر کناره گیری از تیم ملی، آن را پذیرفت :
    من همچنان معتقدم فرهاد مجیدی درحال حاضر می تواند در سطح تیم ملی فوتبال ایران بازی کند، اما ضمن احترام به تصمیم شخصی ایشان مبنی بر کناره گیری از فوتبال بین المللی، آن را می پذیرم . برای من و کادر فنی تیم ملی باعث خرسندی بود که با او بعنوان یک بازیکن حرفه ای خوب کار کنیم. ما برای فرهاد مجیدی در ادامه دوران بازیگریش در سطح باشگاهی آرزوی موفقیت می کنیم."
    فرهاد مجيدي صبح سه شنبه در نامه‌اي به رييس فدراسيون فوتبال، کناره گیری‌اش از بازي‌هاي ملي را اعلام كرد.
    goal.com

HALA MADRID

4. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

سب بلاتر به ايران مي آيد

دبير کل فدراسيون همچنين از ارسال نامه اي به کنفدراسيون آسيا براي تجديدنظر در حکم تيم سپاهان خبر داد.

مهدي محمد نبي درباره زمان برگزاري مجمع انتخاباتي رياست فدراسيون فوتبال که شنيده مي‌شود به خاطر اصلاح اساسنامه فدراسيون ممکن است در دي ماه برگزار نشود، گفت: از الان نمي‌توان به صراحت گفت که مجمع انتخاباتي در دي ماه به تعويق مي‌افتد يا خير؛ اما آنچه مسلم است پروسه کار طبق‌ برنامه‌ريزي‌ها انجام مي‌شود و با نظر اعضاي مجمع انتخابات هم در زمان تعيين شده برگزار خواهد شد و ما از الان بناي به تعويق انداختن برگزاري مجمع انتخاباتي فدراسيون را نداريم..
    نبي درباره زمان حضور سپ بلاتر رييس فيفا در تهران گفت: حدود يک ماه پيش سپ بلاتر به درخواست رسمي فدراسيون ايران مبني بر حضورش در تهران پاسخ مثبت داد و با ارسال نامه رسمي به فدراسيون ايران قيد کرد که در ماه‌هاي پاياني سال 2011 با هيات همراه به تهران سفر خواهد کرد. ما منتظر اعلام تاريخ نهايي از سوي آن‌ها هستيم. سپ بلاتر در ايران با روسا و مديران ورزشي بخش‌هاي مختلف ديدار و از امکانات سخت‌افزاري فوتبال ايران ديدن خواهد کرد.
    نبي درباره وضعيت پيگيري فدراسيون در بحث تيم المپيک تصريح کرد: اقدام‌هاي لازم از حيث تهيه مدارک کافي و مکاتبات مختلف با و فيفا انجام شده است. بر اساس ضرب الاجل فيفا به فدراسيون عراق آن‌ها تا 8 مهر مهلت دارند تا مدارکشان را به کميته انضباطي فيفا ارسال کنند. بنابراين ما منتظر هستيم تا به احتمال فراوان در هفته اول نوامبر کميته انضباطي فيفا درباره پرونده‌ فوق تصميم گرفته و راي نهايي را اعلام کند. فدراسيون گروهي از وکلاي مجرب به سرپرستي غلامرضا عليپور را مسئول پيگيري موضوع کرده و دو وکيل سوئيسي و انگليسي به وي کمک مي‌کنند.

دبير کل فدراسيون همچنین از ارسال نامه ای به کنفدراسیون آسیا برای تجدیدنظر در حکم تیم سپاهان خبر داد .

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

6. 3 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

کارلوس کی روش:
    مربیان بازیکنان خوبشان را به من معرفی کنند/ به همه شانس میدهم

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان که طی روزهای گذشته به خاطر دعوت از 28 بازیکن برای حضور در مینی کمپ دو روزه از سوی برخی مربیان مورد انتقاد قرار گرفته،گفت: پاسخ دادن به مربیان از طریق رسانهها حرفهای نیست اما اگر بازیکن خوبی دارند به من معرفی کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، کارلوس کی روش در پایان کمپ تمرینی دو روزه تیم ملی با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: کمپ خیلی خوبی را پشت سر گذاشتیم باید اینگونه کمپ ها ادامه داشته باشد تا تیم به خوبی برای حضور در مرحله مقدماتی جام جهانی آماده شود.

وی در واکنش به اظهار نظر پرویز مظلومی و حمید استیلی که ایراد گرفته بودند چرا مربی تیم ملی با آنها جلسه نمی گذارد و نظراتشان را جویا نمی شود گفت: ترجیح می دهم به این اظهار نظر جواب نمی دهم. یک چیز را رسانه ها، بازیکنان و مربیان باید متوجه باشند و آن هم این است که شغل من آماده کردن تیم ملی ایران برای حضور در جام جهانی است.

کی روش در ادامه تاکید کرد: هدف و تلاش من این است که بهترین تیم را برای حضور در جام جهانی آماده کنم. شغل من ساختن تیم ملی است نه صحبت کردن با رسانه ها. اگر هم با رسانه ها صحبت می کنم بیشتر در خصوص مسائل فنی و تیمم است.

سرمربی تیم ملی تاکید کرد: دوست ندارم از طریق رسانه ها جواب همکارانم را در باشگاه ها بدهم. آنها اگر دوست دارند موبایل من روشن است و می توانند اگر خواستند تماس بگیرند تا با این مربیان جلسه داشته باشم.

وی از برگزاری جلسه ای با حضور مربیان در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: می خواستیم پیش از این جلسه ای با مربیان داشته باشیم اما به دلیل درگیری مربیان با مسابقات نتوانستیم چنین جلسه ای را برگزار کنیم. به دنبال فرصتی هستیم که با مربیان گرد هم آمده و در خصوص مسائل مربوط به تیم ملی و فوتبال ایران صحبت کنیم.

کی روش در پاسخ به خبرنگار مهر که پرسید از عملکرد بازیکنان جدید و کمپ تمرینی دو روزه رضایت دارید و آیا آنها توانستند نظر شما را جلب کنند گفت: همانطور که می دانید ما یک گروه از بازیکنان امید و نفراتی که کمتر فرصت حضور در تیم ملی را پیدا کرده بودند را مقابل بازیکنانی قرار دادیم که قبلا برای تیم ملی بازی کرده بودند. هدف ما از دعوت این بازیکنان جدید آماده کردن آنها برای آینده است و اینکه ترکیب خوبی برای تیم ملی بسازیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در ادامه افزود: ما از دعوت بازیکنان تیم امید به اردوی تیم ملی دو هدف را دنبال می کنیم. ما علاوه بر ساختن تیم بزرگسالان باید تیم امید را هم مد نظر داشته باشیم چرا که وظیفه ما این است که هم تیم بزرگسالان را بسازیم و هم تیم امید را.

وی افزود: من به عنوان سرمربی تیم ملی باید این شانس را به تمامی بازیکنان بدهم که برای تیم ملی بازی کنند. باید همه آنها را خوب بشناسم و این فرصت را به آنها بدهم که مرا و روش کارم را بشناسند.

کی روش افزود: یک بازیکن جوان وقتی در اردوی تیم ملی حضور می یابد استرس دارد چرا که حضور در اردوی تیم ملی برای او یک رویاست. خیلی مهم نیست بازیکنانی که به این اردو دعوت شده اند خوب کار کرده اند یا بد، چرا که از دید من همه آنها خوب هستند. من می خواستم با دعوت از آنها استرس را از دوششان برداشته و این فرصت را بدهم که مرا خوب بشناسند قطعا در اردوهای آینده عملکردشان بهتر و بهتر می شود و این روند ادامه خواهد داشت.

سرمربی تیم ملی در این خصوص افزود: از نظر ذهنی خیلی خوب است که بازیکنان جوان در اردوی تیم ملی حضور یابند ما با دعوت از این بازیکنان جوان به آنها نشان می دهیم تیم ملی به مانند خانه آنهاست و می توانند توانایی های خود را نشان دهند و فرصت حضور در تیم ملی را پیدا کنند.

کی روش همچنین در پاسخ به انتقادات برخی مربیان که گفته بودند بازیکنان شاخص و مناسب تیم ملی بیرون مانده اند گفت: اگر کسی فکر می کند بازیکن شاخصی بیرون مانده به من زنگ بزند و آن بازیکن را توصیه کنم تا او را دعوت کنم! من به عنوان سرمربی تیم ملی نیاز به حمایت مربیان باشگاهی دارم که یکی از راه های حمایت معرفی بازیکنان خوب است.

وی با تاکید بر اینکه برای تماشای دیدار تیم های بنفیکای پرتغال و منچستر یونایتد انگلیس به ورزشگاه نرفته بود در خصوص مجازاتی که فدراسیون فوتبال پرتغال برای کاروالیو بازیکن تیم ملی فوتبال این کشور در نظر گرفته است، گفت: به نظر من اگر مجازاتی قرار است برای بازیکنی در نظر گرفته شود باید آن مجازات برای دیگر بازیکنان نیز اعمال شود و این درست نیست اگر به یک بازیکن علاقه دارند از خطای او چشم پوشی کنند.

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در خصوص اردوی آینده این تیم گفت: اردوی آینده تیم ملی متفاوت از اردویی است که در این دو روز پشت سر گذاشتیم هدف ما بازی خوب مقابل بحرین است و در این راه نفراتی را به اردو دعوت می کنیم که توانایی حضور در این اردو را داشته باشند. دعوت از بازیکنان جوان در برنامه ما وجود دارد و در آینده باز هم آنها را به اردو دعوت می کنیم.

کی روش در خاتمه تصریح کرد: ما بازیکنانی را به اردو دعوت میکنیم که هم سریع بوده هم قوی و هم آمادگی ذهنی حضور در اردوی تیم ملی را داشته باشند در این بین اگر سرعت آنها خوب باشد و بتوانند حریف را پشت سر بگذارند شانس دعوت شدنشان بیشتر است.

مینی کمپ دو روزه تیم ملی فوتبال کشورمان با حضور 27 بازیکن و در غیاب فرهاد مجیدی پیش از ظهر امروز به اتمام رسید.

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

8. 3 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

گر عراق تا فردا نتواند از بازیکن صغر سنی خود دفاع کند، شاید تیم ملی امید ایران جایگزین این تیم شود

سایت گل- پس از ارائه مدارک فدراسیون فوتبال ایران مبنی بر صغر سن کاپیتان تیم ملی عراق در رقابتهای المپیک لندن به فیفا، فدراسیون جهانی فوتبال 10 روز به فدراسیون عراق مهلت داد تا مدارک لازم را ارسال کند.

غلامرضاعلیپور وکیل فدراسیون فوتبال در گفت و گوی اختصاصی با سایت رسمی فدراسیون ضمن بیان مطلب فوق افزود:بعد از بازی دوم عراق در تهران ، اطلاع پیدا کردیم که مثنی خالد صالح، کاپیتان تیم ملی امید عراق در رقابتهای زیر 17 سال که در سال 2002 در قطر برگزار شده بود، شرکت داشته است.بر همین اساس از کنفدراسیون فوتبال آسیا خواستیم تا اسامی بازیکنانی که در این تورنمنت حضور داشتند را در اختیارمان قرار دهند و همزمان با ارسال این درخواست به AFC ،نامه ای را به فیفا ارسال کرده و آنها را در جریان این اتفاق که کاپیتان تیم ملی عراق صغر سن داشته ، قرار دادیم.

وی در ادامه بیان کرد:از فیفا خواستیم تا در کمیته انضباطی پرونده ای را در این خصوص تشکیل دهد. درهمین راستا از کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز خواستیم تا پاسپورت این بازیکن را به فیفا ارسال کند که AFC ابتدا پاسپورت سال 2011 را برای فیفا ارسال کردکه فیفا از AFC خواست تا آرشیو سال 2002 را در اختیار داشته باشد.پس از ارسال مجدد مدارک از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به فیفا،مدارک نشان می دهد که این بازیکن متولد 1989 بوده و AFC تائید میکند که این بازیکن در سال 2002 با پاسپورت 1986 در مسابقات شرکت کرده است.

علیپور ادامه داد:پس از اینکه فایل انضباطی در فیفا باز شد ،فدراسیون عراق مدارکی را به فدراسیون جهانی فوتبال ارسال کرد مبنی بر اینکه این بازیکن متولد 14 ژوئن 1989 است و گواهی از شورای محلی،مدرسه و اداره سجلات عراق را پیوست مدارک خود ارسال کرد اما این مدارک بعد از سال 2007 است.

وکیل فدراسیون فوتبال در پایان گفت:درتاریخ 19 سپتامبر(بیست و هشتم شهریورماه) فیفا به فدراسیون عراق اعلام کرد که این مدارک برای ما کافی نیست و شما باید توضیح بدهید که اختلاف بین پاسپورت جدید این بازیکن و مدارک موجود در AFC در رابطه با سال 2002 چیست؟بر همین اساس فیفا فرصت 10 روزه به فدراسیون فوتبال عراق داده است تا مدارک جدید و توضیحات مستند خود را تا پایان وقت اداری 30 سپتامبر(هشتم مهر ماه) ارسال کندو امیدواریم تا نیمه اول نوامبر رای فیفا برحقانیت فدراسیون فوتبال ایران صادر شود.

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

10. 3 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Neww

کی‌روش:فوتبال باید از والیبال الگو بگیرد کارلوس کی‌روش از حضور بیش از 20 هزار تماشاگر در سالن آزادی برای تماشای دیدار تیمهای والیبال ایران و چین به وجد آمد و گفت: تیم ملی فوتبال باید از والیبال الگو بگیرد.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که برای تماشای دیدار پایانی رقابتهای قهرمانی والیبال آسیا به ورزشگاه 12 هزار نفری آزادی رفته بود ، درباره احساس خود از قهرمانی ایران و جو ورزشگاه آزادی صحبت کرد که متن آن در زیر می‌آید.
    * آقای کی‌روش! در شب قهرمانی تیم ملی والیبال ایران در آسیا در ورزشگاه آزادی حضور داشتید.
    من یک ورزشکار به تمام معنا هستم و از ورزش والیبال هم لذت می‌برم. امشب برای حمایت از تیم ملی ایران در بازی فینال جام ملت‌های آسیا به ورزشگاه آزادی آمده بودم. من به تیم ملی ایران، بازیکنان، کادر فنی و به ویژه تماشاگران عزیز ایران این قهرمانی را تبریک می‌گویم. من در این بازی یک چیز خارق العاده دیدم و واقعیت این است که از حضور این همه تماشاگر به وجد آمدم. این قهرمانی را به ایرانی‌ها تبریک می‌گویم.
    * در طول بازی شما همراه با تماشاگران برای هر امتیازی که ایران کسب می‌کرد به خوشحالی می‌پرداختید.
    من واقعاً از حضور این همه تماشاگر و همچنین بازی زیبای تیم ملی والیبال ایران لذت بردم. از هر جهت دوست داشتم که ایران قهرمان شود و حالا از این قهرمانی خیلی خوشحالم.
    * والیبال ایران قهرمان آسیا شد، آیا تیم ملی فوتبال هم می‌تواند؟
    تیم ملی فوتبال باید از تیم ملی والیبال الگو بگیرد. وظیفه ما این است که همیشه رویا داشته باشیم و برای موفقیت تلاش کنیم. اگر این رویا در تفکرات ما نباشد هیچ وقت موفق نمی‌شویم.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

12. 3 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

irann

زمان ديدارتيم هاي ملي ايران و بحرين تغيير كرد .

زمان برگزاري ديدار تيم هاي ملي فوتبال ايران و بحرين با درخواست 'کارلوس کي روش' سرمربي تيم ملي ايران و موافقت فدراسيون فوتبال کشورمان و 'فيفا' تغيير کرد.

به نقل از روابط عمومي فدراسيون فوتبال، زمان جديد برگزاري اين ديدار، ساعت 30/19 دقيقه روز 19 مهر ماه خواهد بود در حاليکه پيش از اين اعلام شده بود اين بازي يک ساعت زودتر يعني ساعت 30/18 دقيقه همين روز برگزار شود.
    قرار است اين ديدار را که در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد، داوران استراليايي قضاوت کنند.
    اسامي داوران اين ديدار از اين قرار است:
    داور وسط: پيتر گرين
    کمک اول: رادني کنت آلن
    کمک دوم: هاکان آناز
    داور چهارم: استربر دلوفسکي (هر چهار نفر از استراليا)
    ناظر داوري: محمد بوسيم از امارات عربي متحده
    ناظر بازي: ژوزف زاخاريا از هندوستان
    ناظر امنيتي: اکبر حيدرخان از مالزي

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

14. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

سرمربي بحرين:معادلات را در تهران برهم ميزنيم

سرمربي انگليسي تيم ملي فوتبال بحرين گفت: تيم ملي فوتبال ايران قوي است اما ما توانايي آن را داريم تا در تهران، معادلات را برهم بزنيم

ورزش سه -
    به نقل از سايت ورزشي ''الاحمر'' بحرين، ''پيتر تايلور'' سرمربي تيم ملي فوتبال بحرين در کنفرانس خبري اظهار داشت: اين امکان براي ما وجود دارد تا نتيجه خوبي در زمين تيم ايران و مقابل تماشاگران اين تيم بدست آوريم.
    وي با اشاره به اينکه ممکن است برخي ها شانس پيروزي تيم ايران را در اين ديدار بيشتر بدانند، گفت: تيم ما توانايي آن را دارد تا اين معادلات را در تهران برهم بزند و در فوتبال اين اتفاق در گذشته بوقوع پيوسته است، حتي اگر برخي ها تيم ايران را قويتر بدانند اما همه چيز در بازي مشخص مي شود.
    تايلور در باره لغو اردوي آماده سازي تيم ملي فوتبال بحرين نيز گفت: من نمي خواستم اين اتفاق بيافتد اما با بازيکنان و باشگاه هايشان توافق کرديم که براي ديدارهاي مهم، بازيکنان ملي پوش در اختيار باشگاه هايشان باشند.
    وي تاکيد کرد: لغو اردوي آماده سازي تيم بحرين، به آماده سازي اين تيم براي ديدار با ايران ضربه مي زند و ما در حال گفت و گو هستيم که تا 10 روز آينده، زمان ديگري را براي اين اردو در نظر بگيريم يا اينکه زمان برگزاري اردوها را کوتاهتر کنيم.

16. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

irann براي رويارويي با بحرين

اسامي تيم ملي اعلام شد

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران 21 بازيکن را به تيم ملي دعوت کرد

ورزش سه -
    به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، ازسوی کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران 21 بازیکن به اردوی جدید تیم ملی دعوت شدند ضمن اینکه دو یا سه بازیکن دیگر نیز متعاقبا دعوت خواهند شد.
    خسرو والی زاده مدیر رسانه‌ای تیم ملی ایران عصر شنبه اسامی بازیکنان دعوت شده را به این شرح دراختیار سایت فدراسیون فوتبال قرار داد:

استقلال: سیدمهدی رحمتی، خسرو حیدری، پژمان منتظری، آندرانیک تیموریان، مجتبی جباری، میلاد میداودی

پرسپولیس: علیرضا حقیقی، علی کریمی، مازیار زارع، غلامرضا رضایی

ذوب آهن: شهاب گردان، حسین ماهینی، محمد قاضی

سپاهان: سیدجلال حسینی

مس: مهرداد پولادی

تراکتورسازی: احسان حاج صفی

سایپا: کریم انصاریفرد

لژیونرها: جواد نکونام، هادی عقیلی، محمدرضا خلعتبری، پژمان نوری.

کی روش اعلام کرده که دو یا سه بازیکن دیگر نیز متعاقبا به تیم ملی دعوت خواهند شد.
    خسرو والی زاده،مدیررسانه ای تیم ملی افزود: بازیکنان دعوت شده باید ساعت 13/30 روز یکشنبه دهم مهرماه جاری با دردست داشتن گذرنامه در محل هتل لاله تهران خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی نمایند.
    نخستین جلسه تمرین تیم ملی ساعت 16 یکشنبه در محل کمپ تیم‌های ملی برگزار خواهد شد.
    تیم ملی ایران خود را برای دیدار دوستانه روز 13 مهر با فلسطین و دیدار 19 مهر با بحرین در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 آماده می‌کند. هردو این دیدارها ساعت 19/30 روزهای یادشده در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

18. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

6استقلالی و 4 پرسپولیسی در فهرست کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران 21 بازیکن را به تیم ملی دعوت کرد.

به گزارش سایت فدراسیون فوتبال، ازسوی کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران 21 بازیکن به اردوی جدید تیم ملی دعوت شدند ضمن اینکه دو یا سه بازیکن دیگر نیز متعاقبا دعوت خواهند شد.
    خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی ایران عصرشنبه اسامی بازیکنان دعوت شده را به این شرح دراختیار سایت فدراسیون فوتبال قرار داد:
    استقلال: سیدمهدی رحمتی، خسرو حیدری، پژمان منتظری، آندرانیک تیموریان، مجتبی جباری، میلاد میداودی
    پرسپولیس: علیرضا حقیقی، علی کریمی، مازیار زارع، غلامرضا رضایی
    ذوب آهن: شهاب گردان، حسین ماهینی، محمد قاضی
    سپاهان: سیدجلال حسینی
    مس: مهرداد پولادی
    تراکتورسازی: احسان حاج صفی
    سایپا: کریم انصاریفرد
    لژیونرها: جواد نکونام، هادی عقیلی، محمدرضا خلعتبری، پژمان نوری.
    کی روش اعلام کرده که دو یا سه بازیکن دیگر نیز متعاقبا به تیم ملی دعوت خواهند شد.
    خسرو والی زاده،مدیررسانه ای تیم ملی افزود: بازیکنان دعوت شده باید ساعت 13/30 روزیکشنبه دهم مهرماه جاری با دردست داشتن گذرنامه در محل هتل لاله تهران خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی نمایند.
    نخستین جلسه تمرین تیم ملی ساعت 16 یکشنبه در محل کمپ تیمهای ملی برگزار خواهد شد.
    تیم ملی ایران خود را برای دیدار دوستانه روز 13 مهر با فلسطین و دیدار 19 مهر با بحرین در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 آماده میکند.
    هردو این دیدارها ساعت 19/30 روزهای یادشده در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

20. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

irann

حضورکيروش در کنفرانس آناليز رقابتهاي جام ملتها

فريدون معيني و کارلوس کيروش در کنفرانس آناليز رقابت هاي جام ملت هاي آسيا 2011 شرکت مي کنند.

معینی به عنوان مدیر فنی فدراسیون و کیروش به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران از سوی فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا برای شرکت در کنفرانس آنالیز رقابت های جام ملت های آسیا 2011 دعوت شده اند.

این کنفرانس از 28 تا 30 نوامبر برابر با 7 تا 10 آذر در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا در کوالالامپور برگزار خواهد شد. در این کنفرانس مدیران فنی فدراسیون ها و سرمربیان تیم های ملی ژاپن، استرالیا، کره شمالی، ازبکستان، قطر، اردن، ایران، عراق، چین، بحرین، سوریه، کره جنوبی، امارات، کویت، عربستان سعودی، هند، عمان، تایلند، یمن و ویتنام شرکت دارند.
    در این دعوت نامه آمده است حضور مدیران فنی فدراسیون ها در این کنفرانس الزامی است و اگر سرمربیان تیم های ملی به دلایلی نمی توانند حضور پیدا کنند باید یکی از دستیاران سرمربی در این کنفرانس شرکت کند.
    در این کنفرانس مباحثی همچون توسعه فوتبال در آسیا زیر نظر فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا و هدف گذاری در این باره برای برگزاری رقابت های جام ملت های آسیا، مرور کارنامه مربیان تیم های ملی در رقابت های جام ملت های آسیا و بحث و بررسی درباره موارد فنی، تاکتیکی و تکنیکی و بررسی توسعه فوتبال در کشورهای آسیایی و تقابل تیم ها با یکدیگر نگاهی به آینده، مواجهه با بحران در زمین و همچنین وجود اشتباهات داوری و تاثیر آن در شرایط روحی، روانی و تاکتیکی تیم، برگزاری کارگاه پزشکی برای مربیان به منظور آشنایی با مسائل پزشکی، توسعه فوتبال پایه در آسیا و بحث و بررسی درباره چگونگی استفاده هر چه بهتر از رده های سنی برای حضور بهترین بازیکنان در تیم های بزرگسال و بالا رفتن کیفیت فوتبال آسیا، پخش فیلم های آنالیز ویدئویی بازی های مرحله گروهی، مرحله یک چهارم، نیمه نهایی، فینال و رده بندی، مقایسه تیم ها در دوره های مختلف جام ملت ها و نگاهی به آینده، واکنش و بازخورد رسانه ای عملکرد تیم ها در جام ملت ها، بررسی فرم بازی ها و آنالیز تکنیکی و تاکتیکی، نگاه فنی به 4 تیم مرحله نیمه نهایی این رقابت ها (ژاپن – کره جنوبی – ازبکستان – استرالیا)، برگزاری کارگاه های بحث و بررسی سرمربیان و مدیران فنی و همچنین سرمربیان تیم های ملی، آشنایی با نحوه انتخاب داوران بازی ها، کارگاه های کنترل روانی بازیکنان برای مواجهه با داوری ، آشنایی با نحوه برخورد با موج های رسانه ای مثبت و منفی، برگزاری کارگاه آشنایی مربیان با مسائل مربوط به مصدومیت و نحوه درمان آنها، برگزاری کارگاه ورزش علمی مدرن و بکار گیری آن در فن مربیگری و بازیگردانی در زمین، نگاهی به رقابت های جام ملت های آسیا 2015 استرالیا و آشنایی با میزبانی استرالیا و زیر ساخت و ورزشگاه های این کشور اعم از زمین های تمرین، مسائل لوژستیک و هتل ها، نحوه گرفتن ویزا و برنامه کنفدراسیون فوتبال آسیا برای برگزاری هر چه بهتر رقابت های جام ملت های آسیا 2015 در سیدنی مطرح خواهد شد.
    این کارگاه توسط مسئولین بخش های مختلف فیفا و ای اف سی اعم از کمیته فنی و آنالیز، کمیته برگزاری، کمیته مربیان، کمیته فوتبال پایه، کمیته بازاریابی، کمیته روابط بین الملل، کمیته رسانه ای، کمیته پزشکی، کمیته عمران و زیرساخت، کمیته داوران و کمیته تشریفات برگزار خواهد شد.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

22. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

صفحه 16 از 38 نخستنخست ... 6141516171826 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)