سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
سلام
باز این شبکه سه رفت رو نِروَم بیشعورا واسه من فریدون جیرانی پخش میکنن آخه این بد بخت چه گناهی داره باید فُش ................. بخوره !
دیشب خیلی یاده زلاتان کردم تو اون یه فصلی که بود حد اقل خیالمون از پنالتی ها راحت بود !
ولی به نظر من مساوی تو خونه والنسیا بدون ژاوی و اینیستا و ویا و ........................... خیلی هم بد نیست ! در عوض تو نیوکمپ میپوکونیمشون !
باز این ا...تر مورینیو شروع کرد به ...زدن.همین غلطا رو کردن که الان داورا به نفعشون میگیرن.
من دیگه وقتی میبینم تو یه سایتی نوشته مورینیو :........ دیگه نمیخونمشو میرم خبره بعدی !
چون میدونم بووووق میگه و حرف های یه توپ جمع کن با ازش ترشه
بذارین فکر کنن داورا دارن به نفع ما و به ضرر اونا کار میکنن، اشکالش چیه دل کسایی که حرکاتشون و حرفاشون مثل بچه ها میمونه شاد بشه؟
آدم باید به کسایی که عقلشون کمتر از خودشه کمک کنه!!![]()
ویرایش توسط LEO JOON : 02-02-2012 در ساعت 16:01
happy birthday Gerard Piqué
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
منم تولد پیکه رو به همه ی بارسایی ها و طرفدارای پیکه تبریک میگم![]()
منم تولد پتانسیل دار ترین مدافع جهان رو تبریک میگم.مدافعی که در عین ناباوری از نیمکت ذخیره به یکی از 5 مدافع برتر جهان تبدیل شد.
به به چه زوج شایسته ای ........ واقعا به هم میان 25 ساله و 35 ساله ...... خدا به خیر کنه
Happy birth day
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)