سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
جالبه اونقدر قاطع بیان شده که حتی میگه برای بازی جلوی سوسیه داد تو ترکیب اصلی بارسا قرار دارهتازه میگن سسک هم تو تویتر بهش تبریک گفته.
فکر کنم رکورد بزرگترین شایعه رو شکست
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
اگه راست باشه عالیه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
مگه میشه !!!
بارسلونا !
90 میلیون !
فان پرسی !
نه نهنهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههه
کوئنکا هم برای کمبود مهاجم اومد تیم اصلی با شماره 23
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
منم اعتقاد دارم فن پرسی به درد بارسا نمیخوره ...... چون این بازیکن فقط تموم کننده و شوت زن خوبیه همین .........
در پاس دادن و حرکات با توپ بسیار ضعیفه و بهتره نیاد ........ نیمار به نظرم بهتر ه
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
به نظر من تنها کسایی که به درد ما میخورن بیل و نیمار هستن ! البته به یه دفاع میانی مستحکم هم نیاز مُبرم داریم , دوست داشتم جورجو کیه لینی رو میگرفتیم !!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)