Design & Developed BY Patira

صفحه 154 از 218 نخستنخست ... 54104144152153154155156164204 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,531 تا 1,540 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مکانی از اینکه باخته‌اند ناراحت شده است

مکانی از اینکه باخته‌اند ناراحت شده است

/ توزی دیگر برنمی‌گردد

خبرگزاری فارس: مدافع استقلال گفت: دروازه‌بان نفت تهران به دلیل ناراحتی درباره نقش داور در برد ما صحبت کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر حسین صادقی پس از برتری 2 بر یک استقلال مقابل نفت تهران گفت: به دلیل اینکه رباط خارجی پایم پاره شده بود امروز در لیست 18 نفره بودم اما به دلیل شرایطی که پیش آمد کادر فنی تصمیم گرفت از من استفاده کند.
    وی در مورد صحبت‌های سوشا مکانی در مورد اینکه داور، بازی را به سود استقلال درآورد، گفت: ما که از حریف پیش بودیم و به نظرم او به دلیل اینکه تیمش باخته بود، ناراحت بود و اگر یک ساعت پس از بازی از او بپرسید منطقی‌تر صحبت می‌کند.
    مدافع استقلال در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود شما پسر معنوی امیر قلعه‌نویی هستید و هر طور شده بازی می‌کنید، اظهار داشت: روی نیمکت، مدافع نداشتیم. بیک‌زاده هم مصدوم بود به همین دلیل با وضعیتی که داشتیم به میدان رفتیم. پایه فوتبال من با قلعه‌نویی بوده،‌ با او قهرمان شدم و موفقیت‌های زیادی کسب کردم. هر کسی هم که می‌خواهد و هر جور دوست دارد در این مورد قضاوت کند و کاری ندارم.
    صادقی در پاسخ به این سؤال که آیا مشکلات مالی‌تان حل شده یا خیر، گفت: چک‌های مدت‌داری داشتیم که مبلغی از آنها نقد شده است. من هم طبق توافقی که با فتح‌الله‌زاده داشتم تا حدودی از مبلغ درخواستی‌ام را گرفته‌ام.
    وی در مورد توزی و جانواریو بازیکنان خارجی این تیم گفت: توزی دیگر برنمی‌گردد و باشگاه استقلال می‌خواهد از او شکایت کند اما فابیو جانواریو فردا یا شنبه به ایران می‌آید.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal گل برهانی درست بود

صالح: قلعه‌نویی دوست دارد مجیدی در استقلال خداحافظی کند

گل برهانی درست بود

خبرگزاری فارس: مربی استقلال گفت: پس از آخرین مصاحبه قلعه‌نویی به این نتیجه رسیدم که او دوست دارد مجیدی با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی کند.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ مجید صالح پس از پیروزی 2 بر یک استقلال مقابل نفت تهران در نشست مطبوعاتی گفت: باید خدای بزرگ را شکر کنم که به ما عنایت کرد امروز در کنار قلعه‌نویی کنار نیمکت استقلال بنشینم. حضور قلعه‌نویی کنار زمین بسیار مفید است.
    وی افزود: بعد از اینکه رحمتی، نکونام و منتظری را خسته از تیم ملی گرفتیم در خدمت برخی از آنها در بازی با تراکتور بودیم. نکونام مصدوم بود و باید از کادر پزشکی تشکر ویژه‌ای داشته باشم که این بازیکنان را با تلاش شبانه‌روزی به ما رساندند. این سه بازیکن سرمایه تیم ملی و باشگاه استقلال هستند.
    مربی استقلال عنوان کرد: برابر نفت یک بازی 6 امتیازی را برگزار کردیم و به یک پیروزی شیرین و مؤثر رسیدیم. باید همین روند را ادامه دهیم و با آمدن جانواریو کامل‌تر شویم. ان‌شاءالله توزی هم به اضافه و تیم ما کامل‌تر می‌شود. باید کم کم برای بازی‌های فشرده در آینده با احتساب لیگ قهرمانان آسیا آماده شویم. در نقاطی مشکلات داشتیم که حتماً آنها را به زودی بررسی می‌کنیم.
    صالح خاطرنشان کرد: زمان کم ما را آزار می‌دهد. چهار روز دیگر باید مقابل گهر به میدان برویم و اگر گهر و بازی عقب‌ افتاده خود برابر پیکان را ببریم تا پایان نیم‌فصل می‌توانیم جزو چهار تیم باشیم.
    مربی استقلال گفت: نفت از نظر فنی تیمی سطح بالا بود. من سه سال کنار ابراهیم‌زاده کار کردم. ابراهیم‌زاده جوان‌هایی دارد که در هر پست کامل و جامع بازی می‌کنند و در عرض و عمق زمین توپ را به خوبی حرکت می‌دهند اما برای هر کدام از آنها برنامه داشتیم.

صالح افزود: سعی کردیم بعد از بازی سخت در تبریز از لحاظ روحی بازیکنان را برای این بازی آماده کنیم که خوشبختانه به نتیجه رسیدیم. در گل اول نفتی‌ها با یک ضد حمله ما را غافلگیر کردند اما سریع به بازی برگشتیم و گل خورده را فراموش کردیم. بعد از اخراج دو بازیکن نفت موقعیت‌های خوبی داشتیم اما نزدیم. باید در این گونه موقعیت‌ها کم‌ اشتباه‌تر باشیم چون این گونه موقعیت‌ها همیشه به دست نمی‌آید.
    وی در پاسخ به این سؤال که اخراج دو بازیکن نفت منطقی بود یا خیر، گفت: در کار داوری دخالت نمی‌کنم. در مجموع قهرمانی قضاوت خوبی داشت.
    صالح در مورد گل آرش برهانی گفت: من صحنه را واضح ندیدم، حتماً کمک داور و قهرمانی صحنه گل برهانی را دیده‌اند اما از زاویه‌ای که من نگاه می‌کردم گل برهانی صحیح بود.
    مربی استقلال در مورد بازگشت فرهاد مجیدی تصریح کرد: من در جایگاهی نیستم که درباره این موضوع حرف بزنم اما پس از آخرین مصاحبه قلعه‌نویی به این نتیجه رسیدم که او دوست دارد فرهاد با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی کند. همه چیز دست قلعه‌نویی و فتح‌الله‌زاده است. قلعه‌نویی جمله خوبی می‌گوید که یک بازیکن نه تنها 7 سال بلکه 7 روز هم برای استقلال بازی کرده باشد باید شأن او حفظ شود.
    صالح در پایان در مورد اعتراض‌های میداودی در تونل ورزشگاه آزادی گفت: همراه بابازاده و همدانی در حال ریکاوری بازیکنان بودیم و چیزی ندیدم و از این موضوع بی‌اطلاع هستم. بازیکنان 90 دقیقه دویده بودند و باید ریکاوری می‌کردند چون بازی بعدی ما روز دوشنبه برگزار می‌شود.

به گزارش فارس، امیر قلعه‌نویی پس از بازی با عذرخواهی از خبرنگاران اعلام کرد به توصیه پزشکان نباید به پایش فشار بیاورد و به همین دلیل گفت که صالح به حای وی در نشست خبری حاضر می‌شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal میداودی ناراحت بود، آرامش کردم

میداودی ناراحت بود، آرامش کردم

خبرگزاری فارس: مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال گفت: میلاد میداودی بازیکن باشخصیتی است که البته ناراحت بود و من او را آرام کردم.

به گزارش خبرگزاری فارس محمد سررشته‌داری پس از پیروزی 2 بر یک استقلال برابر نفت تهران در مورد فریادهای میلاد میداودی در راهروی ورزشگاه گفت: چنین اتفاقی نیفتاده است. من خودم میداودی را که ناراحت بود به رختکن آوردم. او هیچ صحبتی با قلعه‌نویی یا مربیان استقلال نداشته است. میداودی ناراحت بود و من او را آرام کردم و به او گفتم فعلا صحبتی نکند.
    وی در مورد اینکه میداودی با صدای بلند اعتراض کرد، گفت: نمی‌دانم منظورتان از صدای بلند چیست. میداودی بازیکن بسیار با شخصیتی است و در فوتبال هم بازیکنان سطح انرژی زیادی دارند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal پیغام جدید جانواریو: پیش به سوی قهرمانی!

پیغام جدید جانواریو: پیش به سوی قهرمانی!

خبرگزاری فارس: هافبک برزیلی استقلال پیروزی این تیم مقابل نفت تهران را تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ فابیو جانواریو که به دلیل مشکلات مالی و عدم پرداخت مطالباتش حاضر به بازگشت به ایران نشده،‌ بعد از پیروزی 2 بر یک استقلال برابر نفت تهران در صفحه فیس بوک خود این برد را تبریک گفت و نوشت: پیروزی مهم مقابل نفت را به بازیکنان تبریک می‌گویم. این برد حضور مربی تاثیرگذاری مثل قلعه‌نویی را در تیم قدرتمند استقلال ثابت کرد. بازیکنان برد بزرگی به دست آوردند؛ پیش به سوی قهرمانی.

به گزارش فارس آن‌گونه که مسئولان استقلال می‌گویند مشکلات مالی این بازیکن برطرف شده و جانواریو در یکی دو روز آینده به استقلال بازخواهد گشت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal پیروزی استقلال

پیروزی استقلال

خبرگزاری فارس: هفته هفتم لیگ برتر فوتبال بانوان با برگزاری 5 دیدار و برتری شهرداری بم مقابل ملوان پیگیری شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، هفته هفتم لیگ برتر فوتبال بانوان امروز با برتری تیم‌های بم، استقلال، سرخ‌پوشان، فولاد نورد کوه و پاس همدان پیگیری شد.

استقلال نیز این هفته میهمان ایلام بود که با نتیجه 2 بر یک به برتری رسید. دیدار تیم‌های دلوار کشتی و کرد کردستان هم به دلیل انصراف کردها برگزار نشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal قهرمانى:خودم ديدم برهانى با سر ضربه زد

كمك داور هم تاييد كرد

قهرمانى:خودم ديدم برهانى با سر ضربه زد

محسن قهرمانى داور بازى استقلال_نفت گفت:كمك داور صحت گل برهانى را تاييد كرد.او درباره صحنه مشكوك گل دوم استقلال كه به باور برخى با دست برهانى وارد دروازه نفت شد عنوان كرد:خودم ديدم برهانى با سر توپ را از بين دو دست مكانى وارد دروازه كرد و دستان او عقب تر بود.از كمك داور هم پرسيدم.اين موضوع را تاييد كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal خوشحالى جانواريو در فضاى مجازى

خوشحالى جانواريو در فضاى مجازى

پيش به سوى قهرمانى!

هافبك برزيلى استقلال پيروزى اين تيم مقابل نفت تهران را تبريك گفت.
    فابيو جانواريو كه به دليل مشكلات مالى و عدم پرداخت مطالباتش حاضر به بازگشت به ايران نشده، بعد از پيروزى ۲ بر يك استقلال مقابل نفت تهران در صفحه خود در شبكه اجتماعى اين برد را تبريك گفت و نوشت: پيروزى مهم مقابل نفت را به بازيكنان تبريك مى گويم. اين برد حضور مربى تاثيرگذارى مثل قلعه نويى را در تيم قدرتمند استقلال ثابت كرد. بازيكنان برد بزرگى به دست آوردند؛ پيش به سوى قهرمانى.آن گونه كه مسئولان استقلال مى گويند مشكلات مالى اين بازيكن برطرف شده و جانواريو در يكى دو روز آينده به استقلال بازخواهد گشت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal هم گل برهانى صحيح بودهم اخراج غفورى

نقد داورى ديدار استقلال-نفت تهران

هم گل برهانى صحيح بودهم اخراج غفورى

•هوشنگ نصيرزاده

مطالعه لحظه به لحظه ارسال توپ توسط خسرو حيدرى و ضربه سر شيرجه اى برهانى به طرف توپ شبهاتى را در رابطه با سر زدن يا خطاى هند به وجود آورد اما در تصاوير مشخص بود كه برهانى از هيچ كدام از دست هايش استفاده نكرده و توپ به صورت طبيعى به گل تبديل شد.اما در خصوص صحنه اخراج غفورى،بازيكن نفت كه اقدام به لگد زدن به اكبرپور كرد،بايد بگوييم كه كاملا درست بود و در خصوص اخراج يعقوب كريمى هم فقط خود قهرمانى مى تواند توضيح دهد چون به نظر مى رسيد كه الفاظ ركيك به كاربرده است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal جانواريو در راه است، توزى برمى گردد

جانواريو در راه است، توزى برمى گردد

دليل اين نابسامانى ها در استقلال چيست آقاى فتح الله زاده؟!

• امير صادقى پناه
    اين روزها بحث عدم جانواريو در تهران و در تمرينات استقلال به يك دغدغه براى استقلالى ها تبديل شده است. استقلال كه از ابتداى فصل تاكنون مبعلى و زندى را به دلايل مختلف از دست داد و جبارى كه طى سالهاى گذشته هرطور دوست داشته براى مديران استقلال و به خصوص على فتح الله زاده تصميم گرفته نيز با مصدوميت دست و پنجه نرم مى كند در پست هافبك با ضعف مواجه است به ويژه آنكه حالا جانواريو و توزى هم قهر كرده اند و عملا غير از ميثم بائو هافبك طراحى براى آبى پوشان نمانده است.قهر بازيكنان استقلال طى سالهاى گذشته موضوعى بوده كه همواره وجود داشته و اين فصل هم از اين قاعده مستثنى نيست اما به راستى دليل اصلى اين نابسامانى ها در استقلال چيست؟
    قطعا دليل اصلى اين نوع رفتار ستارگان، انعطاف پذيرى بيش از حد مديران و به خصوص مدير كنونى يعنى على فتح الله زاده است. مديرى كه همواره ثابت كرده علاقه زيادى دارد بزرگان را در كنارش داشته باشد و با كدخدامنشى و هرطور شده ناز بازيكنان را خريده تا مبادا از دستشان بدهد. نمونه بارزش ماجراى جبارى در سال قبل بود كه هم اكنون و با وجود مصدوميت از باشگاه ماهيانه حقوق خارج از قرارداد دريافت مى كند.در هر سازمان تصميمات موثر بر مبناى تجزيه و تحليل داده ها و و توليد اطلاعات ميسر است. تصميمات آگاهانه، افزايش توانايى براى اثبات اثربخشى تصميمات گذشته بر مبناى مراجع و سوابق واقعى و همچنين افزايش توانايى براى بازنگرى، به چالش كشيدن و تغيير عقايد و تصميمات از جمله مزاياى بكارگيرى اصل تصميم گيرى بر مبناى واقعيتها است اما اين مساله را هيچگاه در مديريت كنونى استقلال نديده ايم.درباره وضعيت جانواريو و توزى هم قضيه دقيقا به همين شكل است. اين ۲ بازيكن برزيلى مدتهاست در كشورشان زندگى روزمره شان سپرى مى كنند و انگار نه انگار كه تيمى دارند و قراردادى بسته اند. حالا پولشان كمى عقب و جلو شده اما اينكه فتح الله زاده اينقدر نرم برخورد كرده و حتى دستور داده هر طور شده جانواريو را به ايران بياورند و يا قرار شده براى بازگشت توزى بامديربرنامه هايش مذاكره كند، جاى تعجب دارد.اينكه استقلال در وضعيت كنونى به جانواريو و توزى نياز دارد، كاملا مشخص است اما آيا درست است كه به خاطر نياز تمام اصول مديريت را كنار بگذاريم؟

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

میلاد به خاطر نیمکت نشینی استقلال را به هم ریخت

حاشیه‌سازی میداودی بعد از بازی با استقلال -نفت
    میلاد میداودی آنقدر در این فصل ضعیف کار کرده که دقایق بازی او به 200 هم نمی‌رسد! میلاد که فکر می‌کرد لااقل 15-10 دقیقه در ترکیب استقلال قرار خواهد گرفت بازهم به بازی فرا خوانده نشد تا همانجایی که برای ورود به میدان گرم می‌کرد خشکش بزند. میلاد اما بعد از اینکه سوت پایان بازی به صدا درآمد به‌شدت ناراحت بود و اعتراض خود را با لحن تندی اعلام کرد.
    در همین حین یک دوربین تلویزیونی در حال تصویربرداری از مهاجم ناراضی استقلال بود و مدیر روابط عمومی استقلال که این صحنه را دید از تصویربردار خواست فیلمبرداری نکند. سررشته‌داری اعتقاد داشت حرفش مطابق قانون است و نباید در این لحظات از میداودی فیلم گرفته شود.
    حرف‌های مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال باعث شد تعدادی از خبرنگاران بر سر درستی یا نادرستی حرف‌های او با هم بحث کنند.
    پیرامون این اتفاقات صحبت کوتاهی با سررشته‌داری داشتیم که او در این‌باره توضیحاتی می‌دهد: «من خودم میداودی را که ناراحت بود به رختکن آوردم. او هیچ صحبتی با قلعه‌نویی یا مربیان استقلال نداشته است. میداودی ناراحت بود و من او را آرام کردم و به او گفتم فعلا صحبتی نکند.»
    وی در مورد اینکه میداودی با صدای بلند اعتراض کرد، گفت: «نمی‌دانم منظورتان از صدای بلند چیست. میداودی بازیکن بسیار با شخصیتی است و در فوتبال هم بازیکنان سطح انرژی زیادی دارند.

16. کاربر روبرو از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده است .

H~T

صفحه 154 از 218 نخستنخست ... 54104144152153154155156164204 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)