به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
کیانی: احتمال پرسپولیسی شدنم زیاد است
هافبک تراکتورسازی گفت: احتمال پرسپولیسی شدنم بیشتر از تیمهای دیگر است.
مهدی کیانی در مورد اینکه حضورش در راهآهن قطعی شده یا خیر اظهار داشت: من از انصاری فرد و دایی ممنون هستم که پیگیر حضورم در این تیم بودند اما هنوز تصمیم نهایی را نگرفتم.
وی در مورد شایعه معاوضه با میثم بائو و حضور در شهرداری تبریز گفت: اولویت من پرسپولیس است و احتمال پرسپولیسی شدنم بیشتر از تیم های دیگر است. دو سه روز فرصت از باشگاه تراکتورسازی خواستم تا تیمم را مشخص کنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
پنجعلی: من هم از استیلی حمایت میکنمعضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس با بیان این که از این پس با قاطعیت از کادر فنی تیمش حمایت میکند، گفت: پرسپولیس هنوز هم مدعی قهرمانی در لیگ برتر است و در این راه هواداران باید به تیم کمک کنند.
محمد پنجعلی با بیان این که از همه خواهش میکنم در شرایط فعلی پرسپولیس را حمایت کنند، اظهار کرد: من پیش از این درباره جایگزینی فرد دیگری به جای استیلی پیشنهاداتی داده بودم که در هیات مدیره مطرح شد، ولی اکنون تصمیم هیات مدیره بر این است که با قاطعیت از کادر فنی تیم حمایت شود. حمید از خود ما است و بازیکن قدیمی این تیم بوده و اکنون من نیز به همراه سایر اعضای هیات مدیره از او حمایت میکنم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مصاحبهای گفته است که صحبتهای پنجعلی درباره تغییر کادر فنی اشتباه بوده است و او نباید این صحبتها را انجام میداد. پنجعلی در این رابطه گفت: من تصور میکنم از صحبتهای پیشین من سوء برداشتی صورت گرفته است ولی اکنون مساله خاصی نیست و من از کادر فنی تیم حمایت میکنم و از هواداران هم میخواهم با تمام وجود از تیمشان حمایت کنند. مطمئن هستم اگر پرسپولیس در هر بازی حتی دو گل هم عقب باشد، اما با حمایت هواداران میتواند حریف هر تیمی در لیگ برتر باشد.
علی کریمی در مصاحبهای اعلام کرده بود که صحبتهای پنجعلی درباره تغییر کادر فنی درست نبوده است. کاپیتان پیشین پرسپولیس در رابطه با صحبتهای کاپیتان امروز سرخپوشان، گفت: من به کریمی احترام می گذارم چرا که او بازیکن بزرگی است و از آنجا که کاپیتان تیم است، حق دارد از وضعیت تیم ناراحت باشد. علی کریمی برای من همیشه علی کریمی است و به خصوص شخصیت او برای من قابل احترام است.
پنجعلی همچنین در واکنش به این صحبت کریمی که گفته بود «اگر مورینیو هم به پرسپولیس بیاید، اوضاع تیم تغییری نمیکند» ، خاطر نشان کرد: واقعیت همین است چرا که تا وقتی روحیه به تیم باز نگردد، هیچ مشکلی حل نمیشود. بازیکنان ما بسیار خوب هستند، اما در پیاده کردن کارهای گروهی مشکل دارند و این هم به مشکلات روحی ـ روانی تیم باز میگردد. من معتقدم پرسپولیس همین الان هم مدعی قهرمانی است و در این راه به حمایت شدید مردم نیاز دارد.
عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در ادامه و در پاسخ به این سوال که آیا هیات مدیره این باشگاه به این دلیل استیلی را برکنار نکرده است که جایگزینی برای او نیافته است، تصریح کرد: هیات مدیره در هفته یک بار جلسه برگزار میکند و درباره مسایل مختلف بحث و بررسی انجام میدهد. من می دانم که بازیکنان تیم در حال حاضر چه حالی دارند و نیز مشکلات روحی تیم تا چه میزان است. اصلا مساله پیدا نشدن جایگزین برای استیلی مطرح نیست چرا که ما امید زیادی داریم که تیم از این وضعیت نجات پیدا کند و اکنون نیز از کادر فنی قاطعانه حمایت میکنیم.
چندی پیش از دیدار دو تن از بازیکنان قدیمی پرسپولیس با اعضای هیات مدیره خبری مطرح شده بود که در آن خبر آمده بود این دو بازیکن به اعضای هیات مدیره گفتهاند که در صورت رفتن استیلی و قرار گرفتن علی پروین در مقام تمرین دهنده تیم در تمرینات شرکت نمیکند. پنجعلی این خبر را شایعه خواند و گفت: تمام بازیکنان پرسپولیس احترام آقای پروین را دارند و خوب میدانند که مسئولیتشان چقدر سنگین است. آنها همچنین میدانند که پرسپولیس جایی نیست که کسی مسایل شخصیاش را در آن لحاظ کند. متاسفانه اکنون که جو باشگاه خراب است، این گونه حرفها مطرح میشود که صحت ندارد.
وی که پیش از این شخصا با علی دایی برای بازگشت به پرسپولیس مذاکره کرده بود و از احتمال مذاکره باشگاهش با مصطفی دنیزلی خبر داده بود، با بیان این که اکنون بحث مذاکره با مربیان دیگر از دستور کار باشگاهش خارج شده است، افزود: در آن زمان که بحث مذاکره با مربی جایگزین استیلی پیش آمده بود، شرایط خاصی وجود داشت که باعث شد این مسایل مطرح شوند ولی امروز برای این که تیم از حاشیهها به دور باشد من و سایر اعضای هیات مدیره از کادر فنی حمایت میکنیم.
وی در پایان و در واکنش به صحبت یکی از پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس که از کم فروشی برخی بازیکنان این تیم سخن به میان آورده بود، اظهار کرد: اصلا چیزی به اسم کم فروشی را نباید مطرح کرد چرا که بازیکنان ما خوب میدانند چه مسئولیتی در تیم دارند. خدا شاهد است که بازیکنان پرسپولیس بسیار تلاش میکنند تا تیمشان پیروز شوند. پیروزی و موفقیت پرسپولیس پیش از هر چیز به سود همین بازیکنان است ولی کاملا مشهود است که آنها با وجود تجربه بالایی که دارند، از روحیه خوبی برخوردار نیستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استیلی: به تنهایی نمی توانم موفق شومسرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به تنهایی نمی توانم موفق شوم و برای موفقیت به کمک همه اعم از رسانه ها، بازیکنان، هواداران و اعضای هیات مدیره باشگاه نیاز دارم.
حمید استیلی در خصوص جلسه شب گذشته با رویانیان و علی پروین اظهار داشت: جلسه بسیار خوبی برگزار کردیم و درباره مسائل مختلف و مسائل روز پرسپولیس به گفتوگو پرداختیم. قرار شد از من حمایت کامل شود تا بتوانم کارم را ادامه دهم.
وی افزود: من هم مثل همیشه با تلاش و کوشش همیشگی کار خودم را دنبال میکنم و مطمئن باشید با تمام قوا سعی خواهم کرد پرسپولیس نتایج بهتری نسبت به گذشته بگیرد. تا روزی که در این تیم افتخار سرمربیگری را داشته باشم، با تمام قوا کار خودم را انجام میدهم و به هیچ عنوان کوتاهی نمیکنم.
استیلی درباره حمایت محمد پنجعلی گفت: در این باره نمیتوانم اظهار نظر کنم. سعی میکنم با تلاش و کوشش زیاد پرسپولیس را به موفقیت برسانم. دوست دارم همه همدل شویم تا نتیجه بهتری بگیریم و پرسپولیس موفق شود.
وی افزود: من به حمایت اعضای هیئت مدیره مخصوصا علی پروین و تک تک این هواداران عاشق نیاز دارم و حتی اعضای کمیته فنی که خودشان از سرمایههای فوتبال ما بودند. خوشبختانه الان با توجه به حمایتی که از من شد، احساس آرامش میکنم و امیدوارم بتوانم جواب این حمایت خوب را بدهم.
استیلی خاطرنشان کرد: از هواداران میخواهم باز هم کنار ما باشند. دوست دارم از دقیقه یک تا 90 پرسپولیس را تشویق کنند. قطعا ما میتوانیم نتیجه لازم را بگیریم.
استیلی در مورد حمایت علی کریمی گفت: کریمی نظر خودش را اعلام کرده است. ما همه دوست داریم تیم موفق شود و هیچ کس به فکر خودش نیست. کسب نتیجه فقط به کادر فنی مربوط نیست، همه باید حمایت کنند تا این زنجیر کامل شود و پرسپولیس به هدفش برسد.
وی افزود: به کمک رسانهها، هواداران، هیئت مدیره و مدیر عامل نیاز دارم تا پرسپولیس موفق شود و این مسائل حاشیهای را دور بریزیم. من میدانم پرسپولیس قطعا موفق میشود چون این تیم پتانسیل لازم را برای رسیدن به هدفش دارد.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره بازی مقابل مس سرچشمه کرمان گفت: بازی سختی در جام حذفی داریم چراکه بازیهای جام حذفی سختتر از لیگ برتر است. من سعی میکنم بهترین تیمم را برای این بازی آماده کنم تا با یک برد قاطع و خوب به بازی بعدی مقابل داماش برسیم. در جام حذفی حق اشتباه نداریم و باید باهوش و با دقت باشیم. البته باز هم میگویم به کمک هواداران نیاز داریم.
وی در پایان در خصوص وضعیت علی کریمی نیز گفت: کریمی به احتمال فراوان به بازی مقابل مس نمیرسد و شاید این هم جزئی از بدشانسیهای ما باشد. برای ما سلامتی کریمی در بازیهای بعدی مهمتر است البته به احتمال فراوان محمد را هم در اختیار نداریم.
www.iribnews.ir
احتمال استراحت دوباره کریمی/ غیبت علی عسگر مقابل مس رفسنجان
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس آخرین شرایط مصدومان پرسپولیس را تشریح کرد.
دکتر وجیهالله چشمهسری درباره آخرین شرایط مصدومان پرسپولیس اظهار داشت: با توجه به دردی که علی کریمی داشت مجددا از وی MRI گرفتیم تا میزان مصدومیت او مشخص شود. فردا کریمی را تست میکنیم و اگر درد داشته باشد باز هم به او استراحت میدهیم که به احتمال فراوان این اتفاق خواهد افتاد.
وی درباره وضعیت محمد گفت: برای دست علیرضا محمد یک دستبند ویژه درنظر گرفتهایم تا کار گارد را برای او انجام دهد. فردا در تمرینات محمد با این دستبند تمرین میکند در صورتی که مشکلی نباشد در بازی مقابل مس رفسنجان به میدان میرود.
وی درباره حمید علی عسگر گفت: این بازیکن در مقابل مس رفسنجان غایب است و حضورش در بازی با داماش در پردهای از ابهام قرار دارد. هنوز شرایطش خوب نشده و باید درمان وی را ادامه دهیم.
تیم فوتبال پرسپولیس سه شنبه هفته جاری در چارچوب رقابتهای جام حذفی از ساعت 18 در ورزشگاه آزادی به مصاف مس رفسنجان میرود.
پرسپولیس _استقلال ۱۶ آبان در جام ولایت
سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نوشت:
در پی توافق صورت گرفته با باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان در رقابت های سه جانبه جام ولایت شرکت خواهند کرد.این رقابت ها از روز پنجشنبه 12 آبان ماه با دیدار تیم های پرسپولیس و ناسیونال پاراگوئه آغاز شده و روز دوشنبه پایان می یابد.
قرعه کشی این رقابت ها صبح امروز (یکشنبه) انجام شد که متعاقب آن، برنامه مسابقات به شرح زیر اعلام شد:
پنجشنبه 12 آبان
پرسپولیس – ناسیونال پاراگوئه
شنبه 14 آبان
استقلال – ناسیونال پاراگوئه
دوشنبه 16 آبان
پرسپولیس – استقلال
شایان ذکر است؛ قرار بود این مسابقات با حضور چهار تیم برگزار شود و در پی آن مذاکرات با یک تیم لیگ برتری برای اضافه شدن به این جام ادامه دارد.
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
نشست رویانیان با پروین، کمیته فنی و استیلی
شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۰ ۱۵:۱۸:۵۷ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد رویانیان با دعوت از علی پروین مدیر فوتبال باشگاه، محمد پنجعلی و محمد زادمهر اعضای کمیته فنی و همچنین حمید استیلی، سرمربی تیم، جلسه ای فنی را برگزار خواهد کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، حاضرین در این نشست به بررسی آخرین وضعیت تیم، بازی برابر نفت و بحث و تبادل نظر برای رسیدن به راه حل مناسب و منطقی برای بهبود شرایط تیم خواهند پرداخت.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تاکید دارد، افزایش رضایتمندی هواداران از بازی ها و نتایج تیم در دستور کار باشگاه قرار گیرد.
احتمال دارد استیلی دراین جلسه استعفا دهد.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
استعفاي پنجعلي از هيئت مديره پرسپوليس
عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس از سمت خود استعفا کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمد پنجعلی که در چند وقت اخیر مخالفت خود را با ادامه حضور استیلی به عنوان سرمربی پرسولیس اعلام کرده بود امروز از سمت خود استعفا کرد. اظهارنظرهای پنجعلی در این مدت باعث ناراحتی مسئولان باشگاه پرسپولیس شده بود به طوری که رویانیان مدیرعامل این باشگاه نیز از این قضیه ابراز ناراحتی کرده بود.
پنجعلی تنها مسئول باشگاه پرسپولیس بود که علنا مخالفت خود را با ادامه حضور استیلی اعلام کرده بود. وی همچنین در اقدامی عجیب و در حالی که دایی با راهآهن قرارداد داشت با این مربی برای بازگشت به پرسپولیس تماس گرفته بود. این کار او باعث شد علی کریمی بگوید که اقدام پنجعلی حرفهای نبود.
ادامه همکاری استیلی در پرسپولیس از یک سو و اظهارات پنجعلی از سوی دیگر در نهایت باعث شد این عضو هیئت مدیره از سمت خود کناره گیری کند.
varzesh3
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
استيلي: قرار شد تا نيمفصل حمايت کنند
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: وقتي در حال آمدن به تمرين بودم خبري مبني بر عزيمت چند مسئول باشگاه پرسپوليس به ترکيه را شنيدم.
حمید استیلی در حاشیه تمرین امروز پرسپولیس گفت: پس از جلسهای که با رویانیان، پروین و اعضای باشگاه داشتم، حمایت کاملی از من شد. در حال حاضر نیاز مبرمی به حمایت همه جانبه هیئت مدیره و هواداران فهیم پرسپولیس داریم تا بتوانیم بازیهای خوبی به معرض نمایش بگذاریم. نباید فراموش کرد که رسانهها نیز باید از ما حمایت کنند. وی افزود: این حمایتها باعث میشود تیم ما تمرکز لازم را داشته باشد و با تمرکز به دیدار حریفان خود برود. متاسفانه بازیکنان ما از برخی مسائل ناراحت هستند. من فقط به آنها میتوانم بگویم که خوب تمرین کنند و تلاش و کوشش بیشتری انجام دهند.
استیلی تاکید کرد: به دنبال این هستیم تا نتیجه لازم را بگیریم و میتوانیم به این هدف خود برسیم. فقط نیاز به زمان و اعتماد به نفس داریم تا بتوانیم به هدفمان برسیم. در کنار تمام این مسائل نیاز به حمایت یک تا 90 دقیقهای هواداران داریم و اگر این موضوع حاصل شود، ما هم قول میدهیم که نتیجه لازم را بگیریم.
وی در پاسخ به این سؤال که ابقای شما تا چه زمانی است، گفت: برای من زمان مشخص نکردند. اینکه میگویند بازی با داماش آخرین فرصت من است صحت ندارد. من برای یک بازی ابقا نشدم. اگر قرار بود این اتفاق بیفتد اصلا در پرسپولیس نمیماندم. قرار شد حداقل تا نیم فصل از من حمایت کنند تا بتوانیم به هدفمان برسیم.
خود مسئولان میدانند که فوتبال یک پروژه زمان بر است. درست است ما از اولین بازی مشکلاتی داشتیم اما این مشکل حل میشود.
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سؤالی در خصوص مذاکره پرسپولیسیها با چند مربی ترکیهای گفت: امروز وقتی در حال آمدن به تمرین بودم خبری مبنی بر عزیمت چند مسئول باشگاه پرسپولیس به ترکیه را شنیدم. آنها آزاد هستند هر کاری که دوست داشتند انجام دهند. اصلا آزاد هستند با هر مربی که دوست دارند صحبت کنند انشاءالله هر فردی که میآید در کارش موفق باشد اما من به این مسائل توجه نمیکنم که امروز یا فردا مسئولان باشگاه میخواهند چه کاری انجام دهند. تا روزی که در پرسپولیس حضور دارم با تمام وجودم زحمت میکشم. اعتقاد دارم این بازیکنان پتانسیل بالایی دارند و میتوانند در آینده حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشند.
استیلی خاطرنشان کرد: شما بازی با نفت را نگاه کنید، بازیکنان ما همه کار کردند به جز گرفتن نتیجه. ما باید سعی کنیم به هدفمان یعنی سه امتیاز بازی برسیم چون این موضوع مهم است.
وی در خصوص شایعه استعفای پنجعلی گفت: من از این موضوع خبری ندارم. در جلسهای که بودیم پنجعلی هم از من حمایت کرد. پنجعلی بزرگ ماست و علیرغم اینکه اعتراض زیادی به من داشته، اما من احترام ایشان را نگه داشتم. اگر کریمی جواب ایشان را داده، نظرش است. من به نوبه خودم به محمد پنجعلی احترام میگذارم.
استیلی در خصوص نقش علی پروین اظهار داشت: پروین در پرسپولیس نقش حمایتی دارد. من دیروز جلسهای بسیار خوب با ایشان داشتم و در این جلسه حرفهای بسیار خوبی زده شد. علی پروین خوب از ما حمایت میکند و این قوت قلبی برای ما است.
وی همیشه نقش مشاور من را داشته و حرفهای لازم را به من گوشزد کرده است.
وی در جواب این سؤال که آیا پرسپولیس حال حاضر پروینی است یا خیر، گفت: حالا شما دوست دارید بگویید پرسپولیس پروینی یا خیر. این پرسپولیس است. پروین بزرگ ما است و اگر حرفی میزند به عنوان بزرگ پرسپولیس است. پروین هیچ قصد و غرضی از صحبتهایش ندارد و اگر حرفی میزند فقط به خاطر تیم است. ما همه باید یک دل باشیم تا پرسپولیس موفق شود.
این مربی در خصوص جذب کیانی گفت: روز گذشته با کیانی صحبت کردم. امروز هم از باشگاه خواستم مذاکرات خود را با کیانی ادامه دهد. هنوز صحبتی مبنی بر تعویض کیانی و معمارزاده نشده است. ما تا نیم فصل صبر میکنیم و طبیعتا چون جای خالی داریم با کیانی به توافق میرسیم. به احتمال فراوان این تغییرات تا نیم فصل اتفاق میافتد و باید ببینیم نیم فصل کیانی با چه بازیکنی عوض خواهد شد.
استیلی در پاسخ به این سؤال که چرا بعد از گذشت 11 هفته تغییرات در مدیران باشگاهها و مربیان زیاد است، گفت: تا موقعی که ثبات نداشته باشیم، قطعا پیشرفت نمیکنیم. این موضوع درباره مربیان هم صدق میکند. هر کاری احتیاج به صبر و حوصله دارد و قطعا در کنار این موضوع پیشرفت به وجود میآید.
varzesh3
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
آغاز رقابت های مرحله یک شانزدهم جام حذفیپرسپولیس در جستجوی آرامش
در روز اول مرحله یک شانزدهم جام حذفی هشت بازی برگزار میشود که در یکی از این دیدارها پرسپولیس به مصاف تیم دسته اولی مس رفسنجان میرود.
مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی در روزهای سهشنبه و چهارشنبه برگزار میشود و در این مرحله تیمهای لیگ برتری برای اولین بار به میدان میروند.
روز سهشنبه ۹ مسابقه باید برگزار میشد که به دلیل انصراف تیم استقلال صنعتی اهواز از این رقابتها، مس کرمان بدون بازی به عنوان اولین تیم صعود کننده به مرحله یک هشتم شناخته شد.
*پرسپولیس در جستجوی آرامش
حساسترین بازی فردا در ورزشگاه آزادی برگزار میشود، جایی که تیم پرسپولیس به مصاف تیم دسته اولی مس رفسنجان خواهد رفت. سرخپوشان در شرایط نامناسبی هستند و بحران سکوها به حاشیههای این تیم دامن زده است.
مدیرعامل و کاپیتان و برخی از اعضای کادر فنی پرسپولیس در روزهای گذشته با مصاحبههایی تلاش کردند هواداران را مجاب کنند که به جای شعار علیه کادرفنی و بازیکنان تیم محبوبشان را تا دقیقه ۹۰ تشویق کنند و باید دید این سفارشها چقدر در ورزشگاه و روی سکوها عملی میشود.
پرسپولیس کار سختی برابر مس رفسنجان دارد. این تیم یکبار با شکست برابر مس کرمان تیم همخانواده مس رفسنجان وارد بحران شدیدی شد و اگر این مرتبه هم رفسنجانیها پرسپولیس را از گردونه رقابتهای جام حذفی خارج کنند بحران سرخ عمیقتر از همیشه خواهد شد ولی اگر پرسپولیس این تیم دسته اولی را شکست دهد شاید به طور موقت جو تیم آرام شود. شاید از خوششانسی پرسپولیس باشد که باید برابر تیمی بازی کند که در لیگ یک تاکنون از ۴ مسابقه فقط یک امتیاز داشته و در انتهای جدول گروه "ب" دسته اول است.
* لیگ برتریها به دنبال صعود
سهشنبه دو دیدار هم بین تیمهای لیگ برتری برگزار میشود. در رشت داماش میزبان نفت تهران است و در اهواز تیم فولاد میزبان سپاهان اصفهانی است که با کریم قنبری خوب نتیجه گرفته است.
در دیگر دیدار تراکتورسازی تبریز میهمان شهرداری یاسوج است. تیم یاسوجی فصل گذشته ذوب آهن را در اصفهان حذف کرده بود و شاگردان قلعهنویی بازی سختی پیش رو دارند.
سایپا با مجید صالح از تیم دسته دومی سیاه جامگان، پذیرایی میکند؛ تیمی که خداداد عزیزی سرمربی آن است و گفته اگر هم شگفتی ساز شویم ربطی به من ندارد و کار بازیکنان ۱۹ ساله است.
در مشهد ابومسلم دیگر تیم مشهدی میزبان تیم ملوانی است که این روزها خوب در لیگ نتیجه نمیگیرد.
در بوشهر نیز فیروز کریمی و شاهین میزبان نیروی زمینی هستند که نتایج درخشانی در لیگ دسته یک گرفته و فعلا صدرنشین گروه اول مسابقات است.
فجرسپاسی هم میزبان اتکای گلستان دسته یکی است.
7 بازی نیز روز چهارشنبه برگزار میشود که در مهمترین آنها استقلال میزبان شیرین فراز کرمانشاه خواهد بود.
www.iribnews.ir
عاشوری:هواداران پرسپولیس خودشان چقدر تعصب دارند؟/به تماشاگران خط میدهند
مربی پرسپولیس گفت: هوادارانی که بازیکنان را بیتعصب مینامند خودشان چقدر به این تیم تعصب دارند؟
محسن عاشوری در نشست خبری پیش از مسابقه فردا با مس رفسجان در چارچوب جام حذفی به جای حمید استیلی در جلسه حاضر شد و گفت: شناخت زیادی از مس نداریم، البته اطلاعاتی از همکارانم در پیکان که در لیگ یک با این تیم بازی کردهاند گرفتهام. مس رفسنجان تیمی است که توپ را خوب حفظ میکند و بازیکنان جوانی دارند. بازیکنانشان کم تجربه هستند اما با این حال ما بازی را جدی میگیریم و با تمام توان در میدان ظاهر خواهیم شد.
وی در مورد اینکه مربی مس رفسنجان گفته میخواهیم شگفتی ساز شویم گفت: انسان با امید زنده است و همیشه تلاش میکند. قطعا ایشان هم برای بهبود کیفیت تیمش تلاش میکند چون رسالتش همین است. ما در درجه اول به برد فکر میکنیم همانطور که آنها فکر میکنند. برای تمام تیمها احترام قائل هستیم و مس هم میتواند شگفتی ساز شود. جام حذفی در همه جای دنیا قابل پیش بینی نیست اما کم تجربگی و جوانی بازیکنان آنها و کیفیت بازیکنان ما کفه ترازو را به سود ما سنگینتر میکند.
عاشوری در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید قصه پر غصه پرسپولیس به کجا میرسد، تصریح کرد: قصه ما کم کم رمان میشود. همه در مورد پرسپولیس صحبت کردند؛ چه آنهایی که فنی هستند و چه آنهایی که دورتر بودهاند. من میخواهم از هواداران یک سؤال بپرسم؛ آنهایی که در بازی با نفت بازیکنان ما را بی تعصب خطاب کردند خودشان چقدر به تیم تعصب نشان دادند؟ کاری به کارنامه استیلی، خودم، عزیزیان و بقیه همکارانم ندارم، میخواهم بدانم آنها چقدر به تیم تعصب نشان دادند؟ 11 بازی، 10 بازی، 8 بازی، 4 بازی، یا یک بازی؟ 10 دقیقه یا 20 دقیقه؟ آنها چقدر تعصب به تیمشان نشان دادند؟ کادر فنی را میتوان عوض کرد ولی آیا میتوان 24 بازیکن یک تیم را عوض کرد که همه آنها به غیر از علی کریمی را بی تعصب مینامند. کجای این منطقی است؟
وی ادامه داد: پیش از این حرف و حدیث و شایعهای که میگفتند برخی به تماشاگران خط میدهند و جرقه از جایی از ورزشگاه شروع میشود و برخی جهت دار بازی را نگاه میکنند را قبول نداشتم اما در بازی با نفت دیدم که این جریان از کجا شروع شد.
عاشوری تاکید کرد: ما جوانان احساسی داریم که باید آنها را خوب هدایت کنیم. در کشوری هستیم که معیارها و ارزشهایی دارد. کدام یک از ما آن ارزشها را خوب اجرا کردیم؟ فوتبال چقدر ارزش دارد؟ در کنار مربی، ما پدر هم هستیم. این تربیت برای نسل ما مناسب نیست. استیلی سمبل غیرت بوده و اکنون بیغیرت خوانده میشود و حیا کن و رها کن میگویند. بازیکنان 90 دقیقه تلاش میکنند.
مربی پرسپولیس اضافه کرد: باید بدانید که تیمهای دیگر نرفتهاند بخورند و بخوابند و ما به آنها گل بزنیم. انگار نشانهای وجود دارد. از دقیقه 30 به بعد وقتی که حریف به دروازه ما نزدیک میشود و یا توپ به تیر دروازه میخورد جرقه زده میشود. در بازی با نفت شرایط برای جرقه هم مناسب بود اما ما با تیم صدرنشین بازی میکردیم. این تیم چقدر برابر ما موقعیت پیدا کرد؟
وی اظهار داشت: نمیگویم مشکل فنی نداریم اما باید قبول کرد که موجی درست میشود. شاید مسئولیت من نیست که بگویم اما هواداران باید به ما فرصت دهند. آنها حق دارند که فریاد میزنند اما باید فرصت داده شود. من در تمام سالهایی که فوتبال بازی میکردم یا فوتبال را دنبال میکردم چنین سال بدی را ندیده بودم. ما تلاش میکنیم تا مشکلات برطرف شود. قبول دارم شرایط پرسپولیس سخت است. در اول فصل هم شرایط تیم را میدانستم که آمدم اما نمیتوانم در خانه بنشینم و مبارزه نکنم و بعد بیایم و شعار بدهم. ما تلاش خود را میکنیم و آنهایی که در مورد ما باید تصمیم بگیرند در نهایت تصمیم خود را خواهند گرفت.
عاشوری در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه تا صبح امروز در نظرسنجی سایت باشگاه پرسپولیس 53 درصد به برتری مس رفسنجان رای دادهاند گفت: این هم نوعی اعتراض است. ما این را میفهمیم اما امیدوارم برخلاف نظر این 53 درصد نتیجه بازی رقم بخورد.
وی در مورد اینکه بازیکنان مصدوم پرسپولیس چه کسانی هستند گفت: بعد از بازی با نفت من به دلیل مشکلاتی که داشتم در تمرین نبودم و امروز اولین جلسهای است که سر تمرین تیم میروم.
مربی پرسپولیس در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید چه کسی به هواداران خط میدهد و جریان سازی میکند گفت: این وظیفه نیروی انتظامی است نه ما. من تا حالا حتی در جلسات خصوصی هم چنین حرفی نزده بودم اما به تماشاگران خط میدهند. اگر بدانم چه کسی هست میرفتم و با او صحبت میکردم و به او میگفتم این به شرایط پرسپولیس کمک نمیکند. به هر حال اکنون مسئولیت هدایت پرسپولیس با گروه ما است. اینکه استیلی با 85 بازی ملی و 10 سال حضور در بازی در پرسپولیس و بیش از 6 ، 7 سال دستیاری مربیان بزرگ، کوچک است پس چه کسی بزرگ است؟
وی ادامه داد: علی دایی در فوتبال یک استثنا است. همه مربیان در دنیا کارنامه علی دایی را ندارند و این گونه نیست که همه سابقه درخشانی در بازی داشته باشند. مربیگری فرق میکند. باید به ما فرصت بدهند. آن چیزهایی که آنها میبینند ما هم میبینیم و برای رفع نقاط ضعف تلاش خواهیم کرد. اگر نتوانستیم میرویم اما باید فرصت داده شود. در 5 و 6 بازی آخر خط دفاع ما به ثبات رسید و نظم پیدا کرد. بنابراین موقعیت زیادی به حریفان ندادیم. اینکه توپ از زاویه بسته گل میشود موقعیت حریفان نیست. دروازهبانها نیز باید تلاش کنند و نقاط ضعف خود را برطرف کنند.
عاشوری در مورد اینکه رویانیان مدیر عامل پرسپولیس اعلام کرده پرسپولیس بد بسته شده گفت: من واقعا نمیدانم رویانیان این حرف را زده است زیرا از مصاحبهها تعبیر و تفسیرهای زیادی میشود. ایشان نظرش را گفته اما قبول داریم که در چند پست نقطه ضعف داریم و باید نفراتی را جذب کنیم. استیلی دیر تیم را تحویل گرفت زیرا مشکلاتی بود. در ترکیه هم نتوانستیم بازیکنان که میخواهیم به خدمت بگیریم اولادی و هاشمیان نیز مصدوم هستند و بازیکن آزاد هم که باکیفیت باشد نیست که بتوانیم آن را جذب کنیم. ما در چند پست نیاز به بازیکن داریم اما اینکه تیم بد بسته شده یا نه نظر ایشان است.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)