Design & Developed BY Patira

صفحه 15 از 101 نخستنخست ... 513141516172565 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 1005
    عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

Bia Inja ㋡ ㋡ کمپ دربی @ جلد دوم ㋡ ㋡

باب دل را هست مفتاحی عظیم
    اوست بسم الله الرحمن الرحیم
    در پناه حق.
    غمم غم بی و همراز دلم غم
    غمم هم صحبت و همراز و همدم
    غمت مهله که مو تنها نشینم
    مریزا بارک الله مرحبا غم
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 03-06-2012 در ساعت 19:03 دلیل: ویرایش عنوان

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    آرمان

ArgentinaBarcelonaSepahan

تشکر ها
    802
    تشکر شده 4,294 در 716 پست

وقتی دیگه واقعا نمیشه کاریش کرد

کف گرگی پلیسی .........

ای بابا ...... چقدر کارهاش آشناست ؟؟؟ شبیه خانوم های ایرانی نیست ؟؟؟

آخی بیچاره تشنه اشه ... یکی کمکش کنه ...

درود بر کاربران انجمن یک چند تا پست جدید هم بالا دادم ... شاید ندیدید ببینید شاید خوشتون اومد

I believe… whatever doesn’t kill you simply
    makes you
    stranger

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

EL Maestro
    Xavi Hernandez

ویرایش توسط AlexDelpiero : 03-11-2012 در ساعت 18:29 دلیل: ترکیب پست ها

3. 5 کاربر از پست مفید Arman.Leo تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

پیش فرض دختر شایسته روسیه در سال ۲۰۱۲

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در سوم ماچ سال ۲۰۱۲ ( ۳ روز قبل ) در مراسم انتخاب [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به این عنوان دست پیدا کرد و امسال او به عنوان نماینده روسیه در مسابقات دختر شایسته جهان در سال ۲۰۱۲ شرکت خواهد کرد.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

5. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

پیش فرض پروانه ای که به اندازه یک کف دست است!!!

محققی در منطقه هیمالیا موفق به عکاسی از گونه ای از پروانه بیدی با نام “آتاکوس” یا “اطلس” شده است که به عنوان بزرگترین پروانه بید در جهان معرفی شده است.

این پروانه شگفت انگیز که توسط محققی به نام “ساندش کادور” در شرق منطقه هیمالیا مشاهده شده است، طول بالهایی برابر ۲۵ سانتیمتر دارد.

کادور که این پرانه را حشره ای غول پیکر می نامد تایید می کند که زمانی پروانه بالهایش را از هم باز کرد درست مانند این بود حشره قصد حمله دارد و حالتی دفاعی به خود گرفته است.

کادور پس از غلبه بر ترس خود به حشره نزدیک شده و عکسبرداری از آن را آغاز کرد. با این همه حقیقت این است که این پروانه غول پیکر با وجود ابعاد بزرگی که دارد کاملا بی خطر است.

دلیل انتخاب نام اطلس برای این حشره الگوهای رنگارنگی است که بر روی بالهای آنها دیده می شود و یادآور نقشه های رنگارنگ جغرافیایی است. طول عمر این بیدها حداکثر دو هفته است، این حشرات که پرنده هایی ناپایدار هستند برای پرواز به مناطق دوردست نمی روند و تنها هدف آنها در طول زندگی شان به عنوان یک پروانه بید، تولید مثل است.
    بیدهای اطلس در جنگلهای گرمسیری جنوب شرق آسیا یافت می شوند و در مجمع الجزایر “مالای” به وفور دیده می شوند. کرم این پروانه برای داشتن بالهایی به این وسعت، باید برای بیش از ۶ هفته به صورت ثابت به خوردن ادامه دهد.

محققان بر این باورند الگوی ترسناک روی بالهای این حشره برای ایجاد هراس در دل شکارچیانی است که فکر شکار بیدها را در سر می پرورانند، رنگهای به کار گرفته شده در بالهای این پروانه های بزرگ به صورت زیرکانه ای مشابه رنگ بدن جانداران سمی در طبیعت است.

ظاهر این حشره به اندازه ای جالب توجه است که چینی ها این حشره را “بید کله ماری” می نامند زیرا سر بالهای این بید به سر خزنده ها شباهت دارد.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

7. 10 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

سلام دوستان
    من یه پیشنهاد دارم که اگه اجرا بکنین به نظر من که خیلی خوبه

به نظر من دیگه اصلا هیج اخباری رو تو کمپ دربی نزارین و کمپ رو فقط برای گفتگوهای خودمونی اعضای دربی بزاری
    بنده به شخصه با گذاشتن اخبار و کپی پیس تو این تایپیک مخالفم ( البته این نظر منه )
    مثلا میتونین بیاین تو این قسمت و بگین که بچه ها من تا فلان روز نمیتونم بیام دربی یا تا فلان سال !
    یا مثلا میتونین از مشکلاتتون اینجا بگین تا شاید بچه ها با نظراتشون بتونن گره رو از کارتون باز کنن.
    در کل به نظر من اینجوری بهتره و صمیمیت رو تو دربی زیاد میکنه
    من از این کارم یه نتیجه هم میگیرم اینه که :
    اگه مثلا ما این کارو تو کمپ راه بندازیم اگر فردا روز یه بنده خدایی که تازه عضو دربی شده باشه و بیاد تو این تایپیک و صمیمیت بین اعضا رو ببینه مسلما احساس خوبی بهش دست میده و ...
    من با یکی از مدیرا هم صحبت کردم و اونم موافق بود با این طرح
    بچه ها حالا یکی یکی نظرتونو بگین تا ببینم باهام موافقین که این طرح اجرا بشه یا نه
    یه روز خوب میاد ...

9. 14 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638

من میگم اگه خبر میذارید خبرایی بذارید که به درد همه بخوره.مثلا یکی از دوستان خبر گذاشته پیام ایت الله ................ در مورد قمه زدن.آخه به ما چه.قمه زدن.
    همون نظر عبدالله خیلی جالبتره.مثلا اگه کپی...پست هم میکنید یه چیز نو آورانه باشه.
    مثلا من یکی میذارم ببینید چه طوریه.

11. 10 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Abdollah 202 نمایش پست ها
    سلام دوستان

به نظر من دیگه اصلا هیج اخباری رو تو کمپ دربی نزارین و کمپ رو فقط برای گفتگوهای خودمونی اعضای دربی بزاری
    بنده به شخصه با گذاشتن اخبار و کپی پیس تو این تایپیک مخالفم ( البته این نظر منه )
    مثلا میتونین بیاین تو این قسمت و بگین که بچه ها من تا فلان روز نمیتونم بیام دربی یا تا فلان سال !
    یا مثلا میتونین از مشکلاتتون اینجا بگین تا شاید بچه ها با نظراتشون بتونن گره رو از کارتون باز کنن.
    اگه مثلا ما این کارو تو کمپ راه بندازیم اگر فردا روز یه بنده خدایی که تازه عضو دربی شده باشه و بیاد تو این تایپیک و صمیمیت بین اعضا رو ببینه مسلما احساس خوبی بهش دست میده و ...
    بچه ها حالا یکی یکی نظرتونو بگین تا ببینم باهام موافقین که این طرح اجرا بشه یا نه
    من که دیگه نفسم بالا نمیاد اینقدر گفتم

بازم کسایی که تازه وارد هستند میان تو کمپ اخبار و.... میزارند

کاریش نمیشه کرد این سایت تو کل ایرانه روزانه چندین نفر از سرتاسر ایران عضو میشن

باید یه تاپیک بزنیم که نقش تله رو بازی کنه تا هرکی از این جور پست ها داره بریزه توش کمپ خالی بشه

من راه حل دیگه ای نمیبینم

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

13. 11 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

سلام دوستان

موافقم ... اینطوری جو صمیمی تر هم میشه

15. 11 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638

نقل قول‌هاي جالب هفته
    گوتيرس: از 8 پنالتي شايد 5 تا را گل كنم!

«اگر قهرمان بشويم مي‌روم موهايم را مدل كابلا يا منس مي‌زنم يك طرفش را بلوند مي‌كنم و وسطش را قهوه‌اي رنگ. آن وقت باعث خنده همه مي‌شوم!»
    لويي نيكولين، رييس 68 ساله باشگاه مون پوليه

«از نظر من مسي لزوما نبايد يك جام جهاني ببرد تا جزو برترين‌هاي تاريخ بشود. دي استفانو دوران خودش را داشت. پله و مارادونا هم همينطور. الان دوره دوره مسي است و به عقيده من او با هيچ كدام از بقيه بزرگان فوتبال قابل مقايسه نيست.»
    آلخاندرو سابيا

«يك مدل دويدن داشتيم به اسم «نعل اسب» كه مثل مجازات بود. به من دلهره زيادي مي‌داد. نخستين باري كه اين تمرين را انجام داديم هيچ وقت از يادم نمي‌رود. بعد از آن جلسه تمريني ميكل آرتتا سرگيجه گرفته بود و به ديوار رختكن تكيه داده بود. من هم يك گوشه نشسته بودم و داشتم به مربي بد و بيراه مي‌گفتم و او را بدترين مربي ليگ مي‌دانستم. متد‌هاي تمريني‌اش آدم را خيلي خسته مي‌كرد بعد بازي خيلي به نظرت آسان مي‌آمد. همه بايد دور تمريني را تمام مي‌كردند. عين تمرين‌هاي توي ارتش. گاهي اوقات با خودم مي‌گفتم «امروز او را با تير مي‌زنم.»
    فيل نويل در مورد يكي از روش‌هاي تمريني ديويد مويس

«او يك پديده است. من با بازيكنان بزرگ متعددي كار كرده‌ام ولي هيچ كس مثل نيمار نيست. حتي نزديك به او هم كسي پيدا نمي‌شود. من با كساني بازي كرده‌ام كه استعدادهاي زيادي داشتند اما نيمار سرتر از همه آنها است. اينها در ذات اوست چون فكر نمي‌كنم خودش اصلا بداند كه دارد توي زمين چه كارهايي مي‌كند. به نظرم سطح بازي مسي از او بالاتر است ولي نيمار جزو 5 تا بازيكن اول دنيا است.»
    موريسي راماليو

«وقتي يك بازيكن يك متر و نود سانتيمتري با موهاي بلوند مرتكب اشتباه مي‌شود با زماني كه يك بازيكن يك متر و هفتاد سانتي با موهاي قهوه‌اي همان اشتباه را مي‌كند فرق زيادي دارد. چند تا اشتباه در بازي‌هاي رم كه آخر دنيا نيست.»
    والتر ساباتيني مدير ورزشي رم در پاسخ به گمانه‌زني‌ها در مورد بي‌ميلي باشگاه به دايمي كردن قرارداد سيمون كيائر بازيكن ولفسبورگ.

«مسي بهترين بازيكني است كه من توي عمرم ديده‌ام. من بازي پله، دي استفانو، مارادونا و كرويف را ديده‌ام ولي هيچ كدام مثل مسي نيستند. توانايي‌هايش سقفي ندارد. او يك پديده است، يك موجود فرا زميني.»
    خوسه زالدوآ مهاجم سابق بارسلونا و اسپانيا

«ايبرا هم سطح مسي و رونالدو است ولي وقتي كه من با او حرف مي‌زنم هميشه مي‌گويم كه من خيلي از تو بهتر هستم.»
    ماريو بالوتلي

«نوير معركه است. واكنش‌هاي فوق‌العاده‌اي دارد همينطور مهارت‌هايش در خواندن دست حريف. برخي موقعيت‌ها پيش آمده كه متوجه شده‌ام نوير دقيقا مي‌داند كه مهاجم حريف مي‌خواهد چه كند، به ويژه در موقعيت‌هاي تك به تك. او جاي كاسياس را به‌عنوان بهترين دروازه‌بان دنيا گرفته و تا سال‌ها در اين جايگاه خواهد ماند.»
    پيتر اشمايكل

«از سه چهار سال آينده انتظارات زيادي دارم. خودم را قهرمان دنيا در جام جهاني برزيل مي‌بينم و برنده توپ طلا.»
    حاتم بن عرفا

«دوست ندارم از مسي پايين‌تر باشم؛ سعي دارم توي بازي بعدي 5 تا گل بزنم ولي بايد هشت تا ضربه پنالتي به من بدهند تا چند تايي از آنها را گل كنم!»
    خوناس گوتيرس هافبك نيوكاسل

«دوست دارم تا آخر قراردادم بمانم بعد تمديدش كنم و آرسن ونگر الوصل بشوم؛ با يك قرارداد طولاني مدت. بيشتر از همه دلم مي‌خواهد به اين جوان‌هاي 14، 16، 18 يا 20 ساله نشان بدهم كه پول براي همه مهم است ولي افتخار را نمي‌شود خريد.»
    مارادونا

«من از ريس حركاتي ديده‌ام كه هيچ كس تا به حال نتوانسته انجام بدهد حتي مسي. سبك خاص بازي‌اش كه توپ را در نيمه خودشان مي‌گيرد و به سمت دروازه حريف مي‌برد. اين همان ريسي است كه همه دوست دارند ببينند؛ يك استعداد فيزيكي و تكنيكي آماده.»
    خواكين كاپاروس مربي مايوركا در مورد خوسه آنتونيو ريس مهاجم سويا

«مسي مي‌تواند توي زمين راحت بايستد و به مادرش فكر كند بعد توپ به او مي‌رسد و از يك موقعيت مرده يك گل مي‌زند درست مثل كاري كه در بازي با سوييس كرد. او يك نابغه است و بهترين بازيكن دنيا. مسي گلزني است كه سرعتش همراه با توپ بيشتر از زماني است كه صاحب توپ نيست. اين كار خيلي سختي است. بعد از او بهترين بازيكن جهان از نظر من اينيستا است. هيچ كس مثل او نيست. لنگه ندارد.»
    خوان رومن ريكلمه

«با كمك همه مربياني كه به وجودشان نياز هست، ظرف بيست سال آينده اين كشور قهرمان جهان مي‌شود.»
    اريك كانتونا در مورد آمريكا

«من هرگز نمي‌توانم دوباره اينطوري گل بزنم. حتي توي بازي‌هاي ويدئويي هم نمي‌توانم!»
    نيمار بعد از اينكه 65 متر دويد و از چهار بازيكن حريف گذشت و با سرعت 31 كيلومتر بر ساعت به اينترناسيونال گل زد.

«نمي‌دانم چه كرده‌ام كه مستحق اين وضع افتضاح هستم!»
    لوييز انريكه در مورد دربي رم

«تمام كردن بازي دربي با هر يازده بازيكن در ميدان عالي است.»
    شايد بهتر باشد انريكه از مردانش بخواهد اينقدر زود به زود اخراج نشوند.

«من طوري واكنش نشان دادم كه هواداران ميلان هم واكنش نشان دادند. قلبم دچار خونريزي شد.»
    آدريانو گالياني طوري از مسائل احساسي حرف مي‌زند كه انگار واقعا مجروح شده است.

«من هم از اين وضع خيلي ضربه خوردم طوري كه اصلا نمي‌توانستم بيست دقيقه آخر بازي را تماشا كنم. بعد از فرصتي كه فان پرسي به دست آورد فكر مي‌كردم الان است كه بميرم ولي خوشبختانه زنده ماندم.»
    گالياني زنده ماند تا بتواند اين داستان را براي همه نقل كند!

«خاطرات گذشته براي من نوستالژيك هستند و دارند برايم تكرار مي‌شوند.»
    آنتونيو كنته از بازگشت لوچانو موجي استقبال كرده است.

«در اينتر مشكلاتي وجود دارد وگرنه جان پيرو گاسپريني را بيرون نمي‌انداختند ولي من بايد به اين نكته اشاره كنم كه وقتي من آمدم اوضاع بدتر شده بود.»
    كلوديو رانيري گفته كه چون اينتر را در بدترين وضع تحويل گرفته بايد مورد تقدير قرار بگيرد.

«ناراحت مي‌شدم اگر مي‌ديدم ما بازي را برده‌ايم ولي پيراهن هيچ كس از عرق خيس نيست.»
    سخنراني كنته در رختكن يووه

«داور چهارم مامور مهار من شده بود!»
    والتر ماتزاري اميدوار بود كه اين داور مثل فيليپ مكسس دنبالش ندود!

«به نظرم خنده دار است كه مردم مي‌گويند بايد در ورزش زماني كه دچار ترديد مي‌شويم براي تصميم گيري از تكنولوژي استفاده كنيم. فكر مي‌كنم بهتر است در شرايطي كه ترديدهايي به وجود مي‌آيد اصلا اشتباه نكنيم.»
    سرسه كوزمي شايد مي‌خواست به فيفا پيشنهاد بدهد كه براي داوران عينك بگيرند.

«بيشتر از اينكه فوتبال دلتنگ من باشد من دلم برايش تنگ شده.»
    جنارو گتوزو

«پوديل ايتاليايي بلد نيست. روكي هم انگليسي متوجه نمي‌شود.»
    ماريو برتا مربي چزنا متحير مانده كه چرا يك بازيكن به خاطر نوع نگاهي كه به داور انداخته بود بايد اخراج شود.

«مثل اين است كه به تو سيلي زده باشند.»
    كلوديو ماركيزيو از گل بولونيا مي‌گويد نه از ديداري كه با ابراهيموويچ داشته.

«مونتلا توانايي مربيگري در يك باشگاه بزرگ را دارد. با اين وجود او اينجا با ما در كاتانيا مي‌ماند حتي اگر باشگاه‌ها جلويش به زانو بيفتند و در خون بغلتند.»
    پيترو لو موناكو و ماده‌اي كه در رابطه با فسخ قرارداد مونتلا در نظر گرفته است.

17. 11 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

Ohum

سلام دوستان

منم موافقم....
    البته اينم بگم من تا حالا تويه اين بخش كپي پيست صرف نكردم،حداقل يه متني چيزي به مطلبم اضافه كردم....
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

19. 9 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط abdollah 202 نمایش پست ها
    سلام دوستان

منم اصولا چون با کپی کردن مطلب مشکل دارم تو این بخش فعالیت نمیکنم
    البته میتونه این بخش به کار خودش ادامه بده و یه تاپیک جدا با موضوع بحث های خودمونی اعضا شکل بگیره ئ اینجوری روابطم نزدیکتر میشه

21. 10 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

صفحه 15 از 101 نخستنخست ... 513141516172565 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)