به نام خدای یگانه
در این تایپیک به تمام فعل و انفعالات باشگاه فولاد خوزستان اعم از اخبار ، حواشی و نقل و انتقالات صورت گرفته در این باشگاه خواهیم پرداخت !
به نام خدای یگانه
در این تایپیک به تمام فعل و انفعالات باشگاه فولاد خوزستان اعم از اخبار ، حواشی و نقل و انتقالات صورت گرفته در این باشگاه خواهیم پرداخت !
ویرایش توسط AlexDelpiero : 12-30-2011 در ساعت 14:06
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
با شکست فولاد عدالت در فوتبال رعایت نشد .
فولاد در روزی که به هیچوجه چهره یک تیم مغلوب را نداشت ، تن به شکست داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه فولاد خوزستان ، تیم فولاد در دیداری از هفته یازدهم مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور به مصاف مس کرمان رفت و در روزی که توپ و میدان را در اختیار داشت ، بدون امتیاز و با دست خالی زمین را ترک کرد.
در این بازی که در ورزشگاه تختی اهواز و در حضور حدود دو هزار تماشاگر اهوازی برگزار شد ، فولاد با چند تغییر به میدان رفت که گماردن امیر شرفی و خیرالله ویسی به جای ایوب والی و جلال کاملی مفرد و تعویض پست چند بازیکن دیگر از جمله این تغییرات بود ضمن اینکه پنج بازیکن مصدوم این تیم نیز در فهرست بازیکنان حضور نداشتند.
بازی با حملات فولاد شروع شد و دو موقعیت مناسب در دقایق 11 و 12 به دست آمد که نتیجه ای در برنداشت.
مس کرمان در این زمان ، بیشتر به ارزیابی حریف مشغول بود.
در ادامه و در حالی که فولادی ها همچنان نبض بازی را در دست داشتند و در تلاش برای فرو ریختن دروازه میهمان بودند ، این تیم مس بود که در دقیقه 27 توسط کیوان امرایی به گل رسید.
حملات فولاد بعد از این گل نیز کماکان ادامه پیدا کرد اما نتیجه ای به دنبال نداشت.
ورود آرش افشین به جای آندره رینالدو که به شدت دچار سرماخوردگی شده و کیفیت همیشگی خود را نداشت نیز از جمله اقداماتی بود که کادر فنی فولاد برای تغییر نتیجه در اواخر نیمه اول انجام داد اما به هر صورت ، این نیمه با برتری مسی ها خاتمه یافت.
با شروع نیمه دوم ، فولادی ها بار دیگر در زمین حریف خیمه زدند و فشار زیادی را روی دروازه این تیم وارد کردند.
شوت های سنگین رضا نوروزی و مهرداد جماعتی ، از جمله موقعیت هایی بود که در این دقایق نصیب فولاد شد.
فولادمردان در ادامه دست به دو تعویض دیگر نیز زدند تا بر شدت حملات خود بیفزایند که این فشارها در دقیقه 75 نتیجه داد و خطای واضح مدافع حریف بر روی رضا نوروزی در محوطه جریمه مس باعث اعلام یک ضربه پنالتی به سود فولاد شد اما این بار نیز پنالتی فولادی ها گل نشد و ارشاد یوسفی دروازه بان مس ضربه حکیم نصاری را مهار کرد تا ناکامی های قرمزپوشان در به ثمر رساندن ضربات پنالتی تداوم یابد.
مس کرمان که در نیمه دوم به شدت از تک گل زده خود محافظت می کرد ، با سه تعویض بیشتر و بیشتر در لاک دفاعی فرو رفت و تنها یک موقعیت در دقیقه 85 و روی ضدحمله به دست آورد و در باقی دقایق نیمه دوم ، موقعیت دیگری نداشت.
به هر صورت ، این بار هم عدالت در فوتبال رعایت نشد و در روزی که فولاد خوزستان استحقاق کسب هر سه امتیاز این دیدار را داشت ، دست خالی زمین را ترک کرد تا به آینده بیندیشد.
قضاوت این بازی برعهده شاهین حاج بابایی بود که به حکیم نصاری از فولاد و عادل کلاه کج و فرهاد سالاری پور از مس کارت زرد نشان داد.
گوشه ای از حواشی این دیدار
* قبل از شروع بازی ، مجید جلالی و سایر اعضای کادر فنی فولاد به سمت نیمکت مس و بلاژویچ رفتند و با وی خوش و بش کردند.
* رضا نوروزی برای نخستین بار در این فصل ، بازوبند کاپیتانی فولاد را در غیاب جلال کاملی مفرد به بازو بست.
* پنالتی هدر رفته فولاد ، پنجمین پنالتی از دست رفته این تیم در فصل جاری می باشد.
* مصدومیت شدید شجاع خلیل زاده مدافع آینده دار مس کرمان باعث تعویض زودهنگام و انتقال وی به بیمارستان شد.
فولاد خوزستان صفر - مس کرمان یکاهواز ، ورزشگاه تختی ، پنجشنبه بیست و هشتم مهر 1390کادر داوری: شاهین حاج بابایی (داور) ، غلام آموزگار و سعید زارع (کمک داور) ، اسماعیل آمری (داور چهارم)گلزن: کیوان امرایی (27) برای مس
تماشاگر: هزار نفربازیکنان اخطاری: حکیم نصاری (فولاد) / عادل کلاه کج و فرهاد سالاری پور (مس)
فولاد خوزستانسامان صفا ، خیرالله ویسیآرا ، عبدالله کرمی ، مهرداد جماعتی ، میثم کریمی ، امیر شرفی (71 - سروش رفیعی) ، سامال سعید ، آندره رینالدو (44 - آرش افشین) ، حکیم نصاری ، بختیار رحمانی (62 - مهدی مومنی) ، رضا نوروزیسرمربي: مجيد جلالي
مس کرمانارشاد یوسفی ، فرزاد حسین خانی ، سپهر حیدری ، میلاد شیخ فخرالدینی (3+90 - علی مرزبان) ، شجاع خلیل زاده (22 - مصطفی سیفی) ، فرهاد سالاری پور ، عادل کلاه کج ، آرارات آراکلیان ، مهرداد پولادی ، احمد حسن زاده ، کیوان امرایی (81 - مجید خدابنده لو)سرمربي: میروسلاو بلاژویچ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جلالی: به تصمیمات باشگاه فولاد احترام می گذارم .
مجید جلالی گفت: زماني فولاد را رها ميكنم كه احساس كنم براي تيم مفيد نيستم.
به گزارش ايسنا خوزستان ، مجيد جلالي در نشست خبري پس از ديدار فولاد برابر مس كرمان با بیان این مطلب افزود: پيش از هر چيز از بازيكنانم تشكر ميكنم چون با تمام وجود بازي كردند. در اين بازي ، با تركيب متفاوتي ظاهر شديم و بازيكنان جوان ما بالاتر از توانايي خود بازي كردند.
سرمربی فولاد افزود: باشگاه فولاد از همان ابتداي فصل با تمام وجود كار كرده و من نيز به عنوان مربي از فعاليتم در فولاد احساس شرمندگي نميكنم بلكه مثل يك خدمتگزار ، شبانه روز فعاليت ميكنم و اين مايه غرورم است.
وی تصریح کرد: اين نتايج به حق نيست اما اینکه چرا اين نتايج براي ما رقم ميخورد ، جزو طبيعت فوتبال است.
جلالی در ادامه افزود: تماشاگران حق دارند از نتايج تيم ناراحت باشند اما توهين به كادر فني ، بازيكنان و مسوولان باشگاه كار ناشايستي است. همين تماشاگران بودند كه شش ماه پيش عليه فدراسيون شعار ميدادند كه چرا قصد دارد مرا از فولاد جدا كند ولي اكنون عليه خود ما شعار ميدهند.
مجید جلالي در خصوص دلایل ناكامي تيمش در زدن پنالتيها نیز گفت: من هر كاري كه از دستم بر ميآمد و حاصل 45 سال تجربهام بود را براي برطرف كردن اين مشكل به كار گرفتم ولي معتقدم بازيكنان ما ذهنشان آرامش لازم را ندارد و شرايط سختي بر آنها حاكم است.
وي همچنین گفت: من كار خودم را ميكنم و به كاري كه انجام ميدهم افتخار ميكنم. همه ما بايد سعي كنيم در زندگي با تمام وجود و در كمال سلامت و صداقت و با پشتكار شبانهروزي كارمان را انجام دهيم ولی باید پذیرفت چيزي كه به عنوان نتيجه رقم ميخورد تا اندازهاي دست ما نيست.
سرمربي فولاد در مورد آینده خود نیز گفت: باشگاه فولاد هر تصميمي كه اتخاذ كند براي من قابل احترام است. وقتي از تماشاگراني كه از نزديكترين فاصله به من ركيكترين دشنامها را ميدهند گلايه ندارم ، چگونه ميتوانم از باشگاه فولاد گله داشته باشم.
وي همچنین خاطرنشان کرد: در اين ديدار ، بازيكنان جواني براي ما به ميدان رفتند كه آيندهدار هستند و در اين مقطع زماني ، غرامت آن را من و باشگاه فولاد مي پردازیم. البته نميتوانيم غير از اين استراتژي داشته باشيم چون بازيكنان به راحتي به خوزستان نميآيند و در صورتي كه قبول كنند هم پول زيادي طلب می کنند.
جلالي افزود: كارمان به يك جاي سخت رسيده اما با اطمينان ميگويم كه اين شرايط تغيير ميكند. البته باید بدانید هر اندازهاي كه اين شرايط سخت براي هواداران و مسوولان استان ناراحتي به دنبال دارد ، براي من چندين برابر است چون مسووليت تيم برعهده من است و فشار زيادي را تحمل ميكنم ولي به جرات ميگويم كه اين وضعيت ماندگار نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط David7 : 10-21-2011 در ساعت 05:02
فولادی ها از دلایل شکست برابر مس سخن گفتند.
سه بازیکن فولاد ، نظر خود در خصوص دلایل شکست در مقابل مس کرمان را بیان کردند.
این بازیکنان ، پس از دیدار فولاد در برابر مس کرمان و در منطقه میکسد زون به سوالات خبرنگار ایسنا خوزستان در مورد این دیدار پاسخ گفتند.
رضا نوروزي کاپیتان فولاد در این بازی گفت: هر دو تيم بازی را خوب شروع کردند اما مس از دقيقه 27 به بعد و در حالي كه به ما گل زده بود ، مدام زير توپ ميزد و تمام بازيكنانش در محوطه جریمه خود به دفاع مشغول بودند.
مهاجم پنج گله فولادي ها تصريح كرد: ما خيلي خوب بازي كرديم ولي نميدانم چرا هر بازي اين طور ميشود و پنالتيهاي ما وارد دروازه نميشود و از موقعيتهاي زيادي كه به دست ميآوريم هم استفاده لازم را نمی بريم.
نوروزی افزود: به دستور كادر فني ، در هر جلسه از تمریناتمان ضربات پنالتي تمرين ميكنيم ولي باز هم پنالتيهايمان خراب ميشود و واقعا نميدانم دلیل آن چیست.
وي در پاسخ به اين پرسش كه چرا خود وی ضربه پنالتي را نزد هم گفت: مربيان قبل از بازي گفته بودند كه اگر پنالتي به دست آورديم ، حكيم نصاری بزند.
آرش افشین نیز در این زمینه گفت: امروز يكي از بهترين بازيهاي خود را انجام داديم و بدون شك مستحق پيروزي بوديم ولي متاسفانه اين امر محقق نشد.
وی افزود: در مورد اینکه دليل شكستهاي ما بدشانسي يا چيز ديگري است اطلاعی ندارم اما درباره اينكه باز هم پنالتي نصيبمان شد و آن را از دست داديم معتقدم استرس حاكم بر بازيكنان دلیل این موضوع است.
افشین خاطرنشان کرد: بازیکنان ما هنگام زدن ضربه پنالتی استرس دارند و نميتوانند آنطور كه بايد از اين موقعيت استفاده كنند.
وي همچنین گفت: تيم ما باز هم مثل گذشته بازي خوبي ارايه داد ولي نميدانم چگونه نميتوانيم به گل برسيم. مس حرف خاصي براي گفتن نداشت و تنها بازيكنانش در زمين ميدويدند و به خوبي درگير شدند.
و اما بختیار رحمانی هافبک خلاق فولاد خوزستان نیز گفت: مس کرمان خوب بازي نكرد و ما بايد حداقل با اختلاف چهار گل پيروز ميشديم و اگرچه باختيم ولي بهتر از حريف بوديم.
رحمانی در مورد پنالتی از دست رفته فولاد نیز گفت: باز هم پنالتي از دست داديم ولي اميدوارم اين مشكل به زودي برطرف شود تا ديگر شرمنده هواداران نشويم.
وی افزود: چند سال است اوضاع پنالتيهاي ما به همين شكل است و ديگر نميدانم چه بايد كرد و چه بايد گفت. ما در تمرينات ، پنالتيهاي زيادي ميزنيم و همه بازيكنان خوب كار ميكنند ولي نميدانم چرا روز بازي نميتوانيم از اين موقعيت استفاده كنيم.
رحمانی ادامه داد: در آن لحظه در زمين نبودم ولي اگر بودم هم پشت ضربه پنالتي قرار نميگرفتم. البته منظورم اين نيست كه از پنالتي زدن هراس دارم و یا آمادگي آن را ندارم بلكه پيش از بازي تعيين شده بود كه در صورت به دست آمدن پنالتي ، حكيم نصاري يا آندره رينالدو پشت توپ قرار بگيرند.
برگزاری نشست مطبوعاتی پیش از مسابقه با سپاهان
نشست مطبوعاتی پیش از دیدار فولاد خوزستان با سپاهان اصفهان ، عصر دوشنبه در اهواز برگزار می شود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه فولاد ، کنفرانس مطبوعاتی پیش از مسابقه تیم های فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان در چارچوب رقابت های جام حذفی فوتبال کشور ، ساعت 19:00 دوشنبه دوم آبان ماه در سالن کنفرانس میهمانسرای فجر سپاه واقع در ملی راه اهواز برگزار می گردد.
بر اساس دستورالعمل سازمان لیگ حرفه ای فوتبال کشور ، سرمربیان دو تیم و یکی از بازیکنان حاضر در ترکیب اصلی به همراه مدیران رسانه ای دو باشگاه در این نشست مطبوعاتی که به میزبانی باشگاه فولاد خوزستان برگزار می شود حضور خواهند یافت.
نمایندگان رسانه های گروهی اعم از روزنامه ها ، خبرگزاری ها و صدا و سیما می توانند با حضور در این نشست ، سوالات خود در ارتباط با دیدار فولاد و سپاهان را با سرمربیان و بازیکنان دو تیم مطرح نموده و پوشش خبری و تصویری این نشست را انجام دهند.
مطابق ضوابط رسانه ای ، مدت زمان مقرر برای سرمربی و بازیکن هر تیم حداکثر بیست دقیقه است.
مقدم تمام همکاران رسانه ای را در این کنفرانس مطبوعاتی گرامی می داریم.
جلالی: هیچ تیمی به اندازه ما تمرین پنالتی نمی کند.
سرمربی فولاد گفت: هیچ تیمی در سطح جهان به اندازه ما تمرین پنالتی نمی کند.
مجید جلالی در گفت و گو با فارس ، به سوالات خبرنگار این خبرگزاری در مورد شرایط فولاد و تصمیمات وی پاسخ داد.
* از این شرایط ناراحت نیستید؟ چرا این وضعیت رخ داده است؟
شرایط خاصی است و واقعا کم پیش می آید یک نفر در دوران کاری خود این وضعیت را تجربه کند. وقتی در بازی های متعدد به تیمت نگاه می کنی ، می بینی همه چیز خوب است اما خروجی آن مورد تایید نیست. من واقعا ناراحت هستم.
* اشکال کار کجاست؟
به طور حتم اشکالاتی هست. این همه پنالتی از دست دادن نشانه این است که مشکل داریم.
* پنالتی زن تیم را شما تعیین می کنید یا خود بازیکنان پیشنهاد می دهند؟
پنالتی زن را ما انتخاب می کنیم. هیچ تیمی در سطح جهان به اندازه ما تمرین پنالتی نمی کند. ما هر روز تمرین پنالتی می کنیم و به ندرت پیش می آید که تیم ها تا این حد تمرین پنالتی کنند. من حتی شرایط تمرینی را مثل مسابقه می کنم تا بازیکنان در چنین فضایی تمرین کنند اما باز وقتی در جریان مسابقه صاحب پنالتی می شویم ، به مشکل می خوریم. شاید زیادی تمرین و صحبت در مورد این مسئله باعث این موضوع می شود و شاید هم نباید در انتخاب پنالتی زن تنوع می دادیم و باید می گذاشتیم فقط یک نفر پنالتی بزند.
* با این شرایط ، به این فکر کردید که با فولاد به بن بست خوردید؟
این مسائل چیزهایی نیست که به آن فکر کنم. مربی نباید به جو و شرایط کاری داشته باشد. ما مربیان مجاز نیستیم به این مسائل فکر کنیم. یک مربی زمانی باید به این مسائل فکر کند که پیش خود به این نتیجه رسیده باشد برای تیم مفید هست یا نه. جو ، ظاهری است و مربی نباید به آن توجه کند. در زندگی هم همین طور هستیم. گاهی پیش می آید شبانه روز کار می کنیم اما کار پیش نمی رود. فوتبال هم مثل زندگی است. پنج بازی باخته ایم اما هرچه اینها را کنار هم می گذارم نمی توانم جوابی برای آن پیدا کنم.
* نظر مدیریت باشگاه هم مثل شماست؟
مدیریت در این زمینه باید خودش صحبت کند. هفته پیش در جلسه ای که با آقای دهکردی داشتیم همه چیز خوب بود. باشگاه می تواند تصمیم خودش را بگیرد.
* یعنی اگر باشگاه بگوید شما فقط یک بازی دیگر فرصت دارید ناراحت نمی شوید؟
به این شکل دوست ندارم اما به عنوان مربی مجاز نیستم به این چیزها فکر کنم و باید با تمام وجود کارم را انجام دهم.
* شما و استیلی اکنون شرایط مشابه ای دارید...
در فوتبال از این وضعیت ها زیاد است. برای اولین بار نیست که چنین شرایطی را تجربه می کنم. باید با صداقت و سلامت کارم را انجام دهم. تیم را باید همیشه امیدوار حفظ کرد و نباید کاری به شعارها و جو داشت. توجه به این مسئله آزار دهنده است. قاعده مربیگری می گوید تا وقتی هستی به خودت مسلط باشی.
علیرضا فغانی داور دیدار فولاد با سپاهان شد.
دیدار فولاد خوزستان در برابر سپاهان در جام حذفی را علیرضا فغانی سوت می زند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه فولاد خوزستان ، اسامی داوران دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی مسابقات جام حذفی اعلام شد که بر اساس آن ، علیرضا فغانی بازی حساس تیم های فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان را قضاوت می کند.
رضا سخندان و بابک داوری کمک داوران این بازی هستند و داور چهارم نیز جمشید دانش مهر است ضمن اینکه عبدالله باعزم هم ناظر داوری می باشد.
فغانی در فصل جاری ، دیدار فولاد در مقابل ذوب آهن در اصفهان را سوت زده است.
دیدار فولاد خوزستان در برابر سپاهان اصفهان ، راس ساعت 16:00 سه شنبه هفته جاری در ورزشگاه تختی اهواز برگزار می گردد.
جلالی: نمیخواهم بگویند یک بازی فرصت داری/در جهان بیشترین تمرین پنالتی را میکنیم
سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: دوست ندارم بگویند یک بازی فرصت داری.
مجید جلالی در مورد شرایط فولاد و تصمیماتی که دارد صحبت های زیر را مطرح کرد:
از این شرایط ناراحت نیستید؟ چرا این وضعیت رخ داده است؟
شرایط خاصی است و واقعا کم پیش می آید که یک نفر در دوران کاری اش این وضعیت را تجربه کند. وقتی در بازی های متعدد به تیمت نگاه می کنی می بینی همه چیز خوب است اما خروجی آن مورد تایید نیست. من واقعا ناراحت هستم.
اشکال کار کجاست؟
به طور حتم اشکالاتی هست. این همه پنالتی از دست دادن نشانه این است که مشکلی داریم.
پنالتی زن تیم را شما تعیین می کنید یا خود بچه ها پیشنهاد می دهند؟
پنالتی زن را ما انتخاب می کنیم. هیچ تیمی در سطح جهان به اندازه ما تمرین پنالتی نمی کند. هر روز تمرین می کنیم. تیم ها در تمرینات، به ندرت پیش می آید تمرین پنالتی کنند. من حتی شرایط تمرینی را مثل مسابقه می کنم تا بازیکنان در چنین فضایی تمرین پنالتی کنند اما باز وقتی در جریان مسابقه صاحب پنالتی می شویم به مشکل می خوریم. شاید از زیادی تمرین و صحبت کردن در مورد این مسئله این گونه می شود. شاید نباید در انتخاب پنالتی زن تنوع می دادیم و باید می گذاشتیم یک نفر فقط پنالتی بزند.
با این شرایط به این فکر کردید که با فولاد به بن بست خوردید؟
این مسائل چیزهایی نیست که من به آن فکر کنم. یک مربی نباید به جو و شرایط، کاری داشته باشد. ما مربیان مجاز نیستیم به این مسائل فکر کنیم. یک مربی زمانی باید به این مسائل فکر کند که پیش خود به این نتیجه رسیده باشد برای تیم مفید هست یا نه. جو، ظاهری است و مربی نباید به آن توجه کند. در زندگی هم همین طور هستیم. گاهی پیش می آید شبانه روز کار می کنی اما کارت پیش نمی رود. فوتبال هم مثل زندگی است. ۵ بازی باخته ایم اما هر چه این ها را کنار هم می گذارم نمی توانم جوابی برای آن پیدا کنم.
نظر مدیریت باشگاه هم مثل شماست؟
مدیریت در این زمینه باید خودش صحبت کند. هفته پیش در جلسه ای که با دهکردی داشتیم همه چیز خوب بود. باشگاه می تواند تصمیم خودش را بگیرد.
یعنی اگر باشگاه بگوید شما فقط یک بازی دیگر فرجه دارید ناراحت نمی شوید؟
به این شکل دوست ندارم اما به عنوان مربی مجاز نیستم به این چیزها فکر کنم و باید با تمام وجود کارم را کنم.
شما و استیلی اکنون شرایط مشابه ای دارید.
در فوتبال از این وضعیت ها زیاد است. برای اولین بار نیست که چنین شرایطی را تجربه می کنم. من باید با صداقت و سلامت کارم را انجام دهم. تیم را باید همیشه امیدوار حفظ کرد و نباید کاری به شعارها و جو داشت. توجه به این مسئله آزار دهنده است. قاعده مربیگری می گوید تا وقتی هستی به خودت مسلط باشی.
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
ابن قاسم: روزهای سخت فولاد به زودی می گذرد .
سرپرست تيم فولاد خوزستان گفت: اين روزهاي سخت هم به زودي ميگذرد.
محمدحسين ابنقاسم در گفتوگو با ايسنا خوزستان ، با بیان این مطلب اظهار داشت: تيمهاي بزرگ روزهاي بد نيز پيش رو دارند ولي گذشت زمان ، همه چيز را حل ميكند.
ابن قاسم در زمینه وضعیت فعلی تیم فولاد تصریح کرد: كادر فني ما از سيستم بازي بازيكنان راضي است و تنها مشكل ما ضربات نهايي است كه در اين خصوص نیز مجید جلالي تدابير خاصي را انديشيده است.
وي افزود: در گذشته به اندازه كافي فوتباليست در پستهاي مختلف وجود داشت ولي اكنون فقدان بازيكن براي تيمها مشكل ساز شده به طوری که بعضي وقتها ما بازيكني را مدنظر داريم اما فولاد براي اين بازيكن در اولويت پنجم است و اين براي ما خيلي سنگين است.
سرپرست تیم فولاد خوزستان در ادامه گفت: ما بايد سر پاي خود بايستيم و بازيكنسازي كنيم و نگاهمان به ذخایر جوان خودمان باشد. در گذشته هم آموزشگاهها بازيكنان زيادي به فوتبال كشور معرفي ميكردند اما اكنون مدارس فوتبال نتوانستهاند به آن جايگاه برسند.
ابن قاسم همچنین خاطرنشان کرد: مجید جلالي در چند بازي اخير ، نيروهاي بومي و جوان را در حالي به ميدان فرستاد كه بعضي از آنها تاكنون براي تيم بازي نكرده بودند اما با اين وجود عملكرد خوبي داشتند.
وی یادآور شد: اگر پنالتيهاي ما در بازيهاي گذشته به گل تبديل ميشد ، اكنون بالاي جدول بوديم ضمن اینکه از دست دادن پنالتي بعضي وقتها گريبانگير بازيكنان بزرگ نيز ميشود و حتي لیونل مسي نيز نتوانست از روي نقطه پنالتي گلزني كند.
ابن قاسم در خصوص دیدار فولاد برابر سپاهان در جامحذفي كشور هم گفت: اگر بتوانيم از سد سپاهان بگذريم ، بدون شك قهرمان ميشويم.
نعیم سعداوی: آماده بازی با سپاهان اصفهان هستیم.
نعیم سعداوی گفت: به طور كامل خود را براي بازي با سپاهان آماده كردهایم.
دستیار سرمربی فولاد خوزستان پيش از ديدار فولاد برابر سپاهان در جامحذفي ، در گفتگو با ایسنا خوزستان گفت: بازي با مس براي ما فراموش شده و تمركزمان را براي ديدار مقابل سپاهان گذاشتهايم.
سعداوي افزود: سپاهان يك تيم كاملا حرفهاي است كه از بازيكنان مليپوش خوبي برخوردار است و سالهاست كه خوب نتيجه ميگيرد و به همين دليل بايد برابر آنها باهوش بازي كنيم.
وي تصریح کرد: اگرچه تعدادي از بازيكنان خوب خود را به دليل مصدوميت در اختيار نداريم اما اين بازي در خانه است و بازيكنان با انگيزه ما فقط براي پيروزي به ميدان ميروند.
سعداوی همچنین اظهار داشت: تيم ما چند سالي است جامحذفي را خوب آغاز ميكند اما در مراحل پاياني حذف شده ولی اميدواريم امسال در اين جام به مراحل بالاتر صعود كنيم.
مربی فولاد خوزستان درباره نارضايتي هواداران از نتايج اخیر این تيم نیز گفت: هواداران تيمشان را دوست دارند و نگران نتيجهگيري تيم هستند اما انتظارمان اين است كه همچنان از بازيكنان جوان ما حمايت كنند و ما نيز تمام تلاشمان را ميكنيم تا تيم از اين وضعيت خارج شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)