دنیل استوریج: می خواهم به یکی از بهترین مهاجمان دنیا تبدیل شوم
این مهاجم جوان در بازی های پیش فصل چلسی نیز نمایش خوبی ارائه داد و اکنون امیدوار است که بتواند به ترکیب اصلی چلسی و تیم ملی انگلیس راه پیدا کند
دنیل استوریج، مهاجم چلسی، امیدوار است به زودی به یکی از بهترین بازیکنان تیمش تبدیل شود تا طرفداران چلسی او را نیز مورد ستایش قرار دهند.
این مهاجم 21 ساله فصل گذشته فرصت چندانی برای بازی در ترکیب اصلی آبی ها پیدا نکرد و به همین دلیل به طور قرضی به بولتون رفت.
او فصل خوبی را زیر نظر اوون کویل سپری کرد و در بازی های پیش فصل چلسی نیز نمایش خوبی ارائه داد و اکنون امیدوار است که بتواند به ترکیب اصلی چلسی و تیم ملی انگلیس راه پیدا کند.
او در گفتگو با نشریه ساندی میرر گفت:" بازیکنان ما در سراسر دنیا شناخته شده هستند. وقتی به کشورهایی مانند مالزی، تایلند و هنگ کنگ رفتیم، هواداران آنها را مانند خدا می پرستیدند.
امیدوارم در چند سال آینده، من هم از چنین ستایش هایی برخوردار شوم. می خواهم تا آنجا که می توانم در دنیای فوتبال پیش بروم و تنها به بازی در لیگ برتر دلخوش نباشم.
می خواهم به یکی از بهترین بازیکنان دنیا تبدیل شوم. نمی خواهم به متوسط بودن، راضی باشم. امیدوارم در مدت یک سال، به بازیکن بهتری تبدیل شوم و به تیم ملی انگلیس راه پیدا کنم. در حال حاضر هم می خواهم جایگاهم در تیم چلسی را مستحکم تر کنم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]