Design & Developed BY Patira

صفحه 15 از 100 نخستنخست ... 513141516172565 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 991
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

chelsea مهم ترین اخبار شیرهای لندن فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه چلسی فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea جان تری در حمایت از فرانک لمپارد : لمپارد بازیکنی کلیدی برای انگلیس است

جان تری در حمایت از فرانک لمپارد : لمپارد بازیکنی کلیدی برای انگلیس است

لمپارد در دیدار جمعه گذشته تیم ملی انگلیس مقابل بلغارستان علی رغم اینکه مصدوم نبود اما در ترکیب اصلی قرار نگرفت و کاپلو ترجیح داد از اسکات پارکر، گرت بری و اشلی یانگ در خط میانی استفاده کند. بسیاری بعد از این دیدار اعلام کردند نیمکت نشینی لمپارد 33 ساله به معنای پایان دوران بازی او در تیم ملی است اما تری چنین اعتقادی ندارد.کاپیتان سه شیر ها امروز در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل ولز به خبرنگاران گفت:" من مدت هاست که لمپارد را می شناسم. او از اینکه در ترکیب اصلی نبود، بسیار ناراحت شد اما در چند روز اخیر به سختی تمرین کرد و همچنان یکی از بهترین بازیکنان ماست.به خاطر سن و سالش، همه دوست دارند او را بازنشسته کنند اما او از آمادگی فوق العاده ای برخوردار است. رکوردهای او در تیم ملی انگلیس فوق العاده است.ما ترکیب خوبی از بازیکنان جوان و باتجربه داریم و فکر می کنم فرانک به زودی به ترکیب تیم بازخواهد گشت. ما در دیدار مقابل بلغارستان دیدیم که گری کیهیل و کریس اسمالینگ چقدر خوب کار کردند. فشار تنها روی فرانک نیست و بلکه همه ما به خاطر بازی های خوب بازیکنان جوان این فشار را احساس می کنیم."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط DanielBahrami : 09-06-2011 در ساعت 12:27

4. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea پیتر چک به تمرینات بازگشت

پیتر چک به تمرینات بازگشت

خبر خوش برای هواداران چلسی این است که پیتر چک، دروازه بان اوّل تیم، به تمرینات بازگشته است و می تواند تیمش را در بازی های آینده همراهی کند. این دروازه بان اهل جمهوری چک، در سال های اخیر بار ها مصدوم شده است و همواره چلسی در نبود او ضرر کرده است. البتّه این بار هنریک هیلاریو در نبود او بسیار خوب عمل کرد. در بازی اوّل توانست دروازه ی چلسی را بسته نگه دارد و در جریان دو پیروزی چلسی، دو گل دریافت کرد که روی یکی از آن ها کمی مقصّر بود. به هر حال با بازگشت چک، خیال تیم از بابت دروازه راحت تر می شود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

chelsea

بازگشت پيتر چک به تمرينات

پتر چک دروازه بان تيم فوتبال چلسي از مصدوميت رهايي يافته و در تمرينات تيمش شرکت کرده است.

پتر چک که اعلام شده بود به مدت 3 الی 4 هفته نمی تواند در خدمت تیم چلسی باشد امروز با حضور در تمرینات تیمش اعلام آمادگی کرد تا تیمش را در بازی خارج از خانه برابر ساندرلند همراهی کند.

آندره ویلاس بواس ، سرمربی تیم فوتبال چلسی نیز در این باره گفت :" هیلاریو ، راس ( ترنبال ) و پتر ( چک ) پیش فصل و در این چند هفته لیگ برتر فوق العاده ای داشتند و من به هر سه آنها اعتقاد دارم."

HALA MADRID

ویرایش توسط DanielBahrami : 09-07-2011 در ساعت 19:25

8. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea لوکاکو : به دوستانم گفته بودم که یک روز برای چلسی بازی خواهم کرد

لوکاکو : به دوستانم گفته بودم که یک روز برای چلسی بازی خواهم کرد

روملو لوکاکو مهاجم 18 ساله و تازه وارد تیم فوتبال چلسی که اندرلخت را به مقصد تیمی که چند سال در حسرت پیراهنش قرار داشت در مصاحبه ای که از سوی وب سایت رسمی باشگاه چلسی انتشار صحبت هایش را در خصوص مقایسه او با دیدیه دروگبا در مطبوعات گفت :" مقایسه من با دروگبا یک افتخار بزرگ برایم محسوب می شود ، من تمام زمانم را با او می گذرانم ، با او صحبت می کنم و در رختکن کنار او می نشینم . من تماما گوش می دهم ، چرا که راهنمایم می کند ، همچنین با نیکو ( آنلکا ) و فرناندو ( تورس ) نیز اینگونه است . پس من از اینکه مهاجمان سطح بین المللی کنارم است خوشحالم ."

وی ادامه داد :" من اینجا نیامده ام تا جای دروگبا باشم ، من آمده ام تا برای چلسی بازی کنم و زمانی که امکان داشته باشد در کنار او بازی کنم و می توانم درس گرفتن از بازی او را ادامه دهم. او یک مهاجم در کلاس جهانی است. زمانی که ما تمرینات تکمیلی و نهایی را انجام می دهیم ، او می گوید تا آنجا که می توانی برای ضربه زدن به توپ تا دقیقه آخر تمرکز کن ، این خیلی نکته کوچکی می باشد ، اما موثر است."

لوکاکو ادامه داد :" از اینکه اینجا هستم افتخار می کنم ، من برای رسیدن به اینجا خیلی تلاش کرده ام و اکنون که به اینجا رسیده ام افتخار می کنم . در سن من جا برای پیشرفت زیاد است و من بعد از هفته اول تلاش خواهم کرد که بهتر شوم . تمرین کردن با این بازیکنان خیلی مهم است و گوش دادن به تجارب آنها هم مهم است و من از این بابت خیلی خوشحالم."

ویرایش توسط DanielBahrami : 09-08-2011 در ساعت 11:11

10. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea لمپارد:کاپلو تیمش را با توجه به میزان آمادگی انتخاب می کند نه سن بازیکنان

لمپارد:کاپلو تیمش را با توجه به میزان آمادگی انتخاب می کند نه سن بازیکنان

فرانک لمپارد ستاره انگلیسی باشگاه چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که روزهای حضورش در ترکیب ثابت تیم ملی انگلیس به پایان نرسیده است.

چرا که فابیو کاپلو ترکیب اصلی تیمش را براساس میزان امادگی بازیکنان تعیین می کند و نه سن و سال بازیکنان. این درحالی است که لمپارد در دیدار جمعه گذشته انگلیس مقابل بلغارستان که با برد 0-3 سه شیرها همراه بود روی نیمکت قرار داشت ولی در مصاف با ولز در ترکیب اصلی انگلیس قرار گرفت.

این درحالی است که شنیده می شود که کاپلو درنظر دارد تا تعدادی از بازیکنان مسن تیمش را در آستانه رقابتهای یورو2012 کنار بگذارد ولی لمپارد در صحبتهایی اعلام کرده که می خواهد همچنان در ترکیب سه شیرها به میدان برود.;

لمپارد در صحبتهایی به گاردین گفت:« من افتخار می کنم که برای تیم ملی کشورم به میدان بروم و اگر شرایط فیزیکی ات خوب باشد مربی تو را انتخاب می کند.من می خواهم یکی از مهره های سنگنین تیم باشم. این خیلی ساده است.»

لمپاردادامه داد:« من از اینکه هفته گذشته در ترکیب تیم قرار نگرفتم، تعجب نکردم.تا زمانی که اسمت را روی بورد نبینی، هیچ وقت جایگاهت درترکیب تیم تضمین شده نیست. چون بازیکنان باکیفیت زیادی در اردوی تیم هستند.من هیچ وقت انتظار هیچ چیزی را ندارم ولی همیشه دوست دارم بازی کنم و همین مرا رو به جلو هل می دهد.»

لمپارد ادامه داد:« تنها دو امکان وجود دارد که من برای انگلیس بازی نکنم: یکی اینکه به اردوی تیم دعوت نشوم که این عادلانه است و دیگری اینکه اگر حس کنم که برای پرونده طولانی مدت حضورم در چلسی لازم است.»

ستاره انگلیسی ادامه داد:« وقتی جوان هستی، نباید به خاطر سنت کنار گذاشته شوی. تا زمانی که انرژی و انگیزه برای بازی هست و به خاطر کیفیتی که درتیم باشگاهی به نمایش می گذاری به تیم ملی انگلیس می آیی و فکر می کنم که مربی هم تو را در ترکیب تیم قرار خواهد داد. تا زمانی که او این کار را بکند من به تلاش برای حضور در ترکیب تیم ادامه خواهم داد.»

انگلیس در صورتی که در دیدار روز هفتم اکتبرش مقابل مونته نگرو، نتیجه ای به جز باخت بگیرد، صعودش را به مرحله نههایی رقابتهای یورو2012مسجل خواهد کرد

ویرایش توسط DanielBahrami : 09-08-2011 در ساعت 18:37

12. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea رومئو : جدایی از بارسلونا سخت نبود

رومئو : جدایی از بارسلونا سخت نبود

هافبک 19 ساله اسپانیایی که پس از مصدومیت مایکل اسین به چلسی پیوسته است در مصاحبه ای رادیویی به اونا اف ام گفت :" ترک بارسلونا سخت نبود ، من مشتاق بودم که فرصتی برای خود پیدا کنم ."

وی ادامه داد :" زمانی که پیشنهاد چلسی رسید ، من کمی فکر کردم درباره اش اما شکی برای قبول آن نداشتم . من با گواردیولا در خصوص آینده ام صحبت نکردم ، اما بارسلونا مشکلی با قبول پیشنهادم نداشت ."

رومئو همچنین گفت :" من متوجه شدم که آندره ویلاس بواس زمانی که در پورتو بوده است نیز به بازی من علاقمند بوده است . او ( ویلاس بواس ) بدنبال بازیکن جدیدی بود چرا که اسین مصدوم شده بود ، کسی که بتواند در آن پست بازی کند و من فکر می کنم آندره انتظار دارد که با گذشت زمان من پیشرفت کنم."

14. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

آندره : دروگبا به بازی منچستر می رسد

آندره ویلاس بواس معتقد است دیدیر دروگبا می تواند برای بازی منچستر یونایتد آماده شود.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس در آستانه دیدار تیمش برابر ساندرلند در مصاحبه مطبوعاتی خود خبر از بازگشت مصدومان تیمش داد.
    وی در خصوص چک و لوئیز گفت :" دیوید لوئیز هفته گذشته در انتخابی تیم ملی بزریل بود ، اما لوئیز نمی توانست بازی کند، چرا که ما احساس کردیم در مراحل پایانی نقاهت خود را سپری می کند . هر دوی این بازیکنان بازی های خوبی را انجام داده اند."
    آندره در خصوص دیدیر دروگبا نیز گفت :" دیدیر دروگبا به طور اختصاصی تحت نظر پزشک است تا به سلامتی کامل خود دست یابد ، او به تنها تمرینات سبکی را انجام می دهد و ما تلاش می کنیم تا او را برای بازی آخر هفته آینده خود برابر منچستر داشته باشیم ، من نمی توانم بگویم او برای بازی با لورکوزن آماده خواهد شد."
    آندره اضافه کرد :" او ( دروگبا ) روز اول درد بسیاری داشت ، او حمایت خانواده و تیم پزشکان ما را به طور کامل داشته است ، ما اکنون می خواهیم تنها مطمئن شویم قبل از بازگشتش به تمرین کاملا بهبود یافته باشد."
    همچنین در خصوص محرومیت 3 جلسه ای استاریج نیز گفت :" استاریچ هرگز تمرین خود را متوقف نکرده است و بعد از آخرین بازی خود برابر رنجرز که گلزنی کرده است به خوبی تمرینات را دنبال می کند . همه دیده اند که او چگونه می تواند بازی کند ، نه تنها در بازی های پیش فصل . بلکه فصل گذشته و در بولتون نشان داده است که می تواند به ما کمک کند و می تواند به ترکیب ما اضافه شود."

16. 2 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea دنیل استوریج: می خواهم به یکی از بهترین مهاجمان دنیا تبدیل شوم

دنیل استوریج: می خواهم به یکی از بهترین مهاجمان دنیا تبدیل شوم

این مهاجم جوان در بازی های پیش فصل چلسی نیز نمایش خوبی ارائه داد و اکنون امیدوار است که بتواند به ترکیب اصلی چلسی و تیم ملی انگلیس راه پیدا کند

دنیل استوریج، مهاجم چلسی، امیدوار است به زودی به یکی از بهترین بازیکنان تیمش تبدیل شود تا طرفداران چلسی او را نیز مورد ستایش قرار دهند.

این مهاجم 21 ساله فصل گذشته فرصت چندانی برای بازی در ترکیب اصلی آبی ها پیدا نکرد و به همین دلیل به طور قرضی به بولتون رفت.

او فصل خوبی را زیر نظر اوون کویل سپری کرد و در بازی های پیش فصل چلسی نیز نمایش خوبی ارائه داد و اکنون امیدوار است که بتواند به ترکیب اصلی چلسی و تیم ملی انگلیس راه پیدا کند.

او در گفتگو با نشریه ساندی میرر گفت:" بازیکنان ما در سراسر دنیا شناخته شده هستند. وقتی به کشورهایی مانند مالزی، تایلند و هنگ کنگ رفتیم، هواداران آنها را مانند خدا می پرستیدند.

امیدوارم در چند سال آینده، من هم از چنین ستایش هایی برخوردار شوم. می خواهم تا آنجا که می توانم در دنیای فوتبال پیش بروم و تنها به بازی در لیگ برتر دلخوش نباشم.

می خواهم به یکی از بهترین بازیکنان دنیا تبدیل شوم. نمی خواهم به متوسط بودن، راضی باشم. امیدوارم در مدت یک سال، به بازیکن بهتری تبدیل شوم و به تیم ملی انگلیس راه پیدا کنم. در حال حاضر هم می خواهم جایگاهم در تیم چلسی را مستحکم تر کنم."

ویرایش توسط DanielBahrami : 09-09-2011 در ساعت 16:24

18. 4 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

chelsea

ویلاس بواس: تورس استعداد گلزنی اش را از دست نداده است

سرمربی پرتغالی چلسی معتقد است تورس از کلاس بالایی برخوردار است و امیدوار است او به زودی شرایط ایده آلش را به دست بیاورد.

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، تاکید کرد اگر تورس نتواند انتظارات را برآورده کند، برای نیمکت نشین کردن او تردید نخواهد کرد.

این در حالی است که ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، نیز در دیدار مقابل لیختن اشتاین از این مهاجم استفاده نکرد و آلوارو نگردو را به جای او به میدان فرستاد.

سرمربی پرتغالی چلسی معتقد است تورس از کلاس بالایی برخوردار است و امیدوار است او به زودی شرایط ایده آلش را به دست بیاورد.

او در گفتگو با نشریه دیلی میرر گفت:" به این دلیل که تورس در 21 بازی تنها یک بار گلزنی کرد نمی توان گفت که او استعدادش را از دست داده است. او همچنان بازیکن با استعدادی است. مسئله او تنها بازگشت اعتماد به نفسش است که آن هم با تمرین کردن، گذشته زمان و گلزنی به دست می آید.

اما این باعث نمی شود تیم را فراموش کنیم. ما تیم اصلی نداریم. من ترکیب را برای هر بازی انتخاب می کنم.

در سه دیدار ابتدایی فرناندو در ترکیب اصلی قرار گرفت و دیدیه روی نیمکت نشست اما من مشکلی با بازیکنانی که روی نیمکت می نشینند، ندارم. این تصمیم تنها به خاطر عملکرد آنها در تمرینات است. شرایط می تواند کاملا تغییر کند."

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
    ویرایش توسط DanielBahrami : 09-09-2011 در ساعت 19:58

20. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea خط و نشان ویلاس بواس برای سیتی و یونایتد: می گیریمشون!

خط و نشان ویلاس بواس برای سیتی و یونایتد: می گیریمشون!

یونایتد و سیتی با سه پیروزی در سه هفته ابتدایی و به ثمر رساندن 13 و 12 گل، مقتدرانه در صدر قرار دارند.

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، شروع قدرتمندانه منچستریونایتد و منچسترسیتی در رقابت های این فصل را کم اهمیت دانست و تاکید کرد که تیمش می تواند این دو تیم را پشت سر بگذارد.
    یونایتد و سیتی با سه پیروزی در سه هفته ابتدایی و به ثمر رساندن 13 و 12 گل، مقتدرانه در صدر قرار دارند.

اما این مسئله سرمربی آبی ها را چندان تحت تاثیر قرار نداده است:" آنها شروع خوبی داشتند. آنها گل های زیادی به ثمر رساندند و این برای فوتبال بریتانیا خوب است. اما ما تنها امیداریم در مقابل حریفان همیشه یک گل بیشتر بزنیم.

سبک بازی یونایتدها کامل است و آنها همیشه به دنبال به ثمر رساندن گل های زیاد هستند. آنها و سیتی در حال حاضر در صدر قرار دارند و ما دو امتیاز از آنها کمتر داریم اما می توانیم آنها را بگیریم.
    هدف ما کم کردن فاصله است اما قصد نداریم سبک بازی مان را با آنها مقایسه کنیم. می خواهیم بازی به بازی بهتر شویم. این چیزی است که هواداران از ما انتظار دارند. خوشحالم که در دیدارهای مان به اندازه کافی فرصت خلق می کنیم و به پیروزی می رسیم. ما تنها باید کیفیت بازی مان را بهتر کرده و روان تر بازی کنیم.

22. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

صفحه 15 از 100 نخستنخست ... 513141516172565 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع