تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!
تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!
ویرایش توسط David7 : 12-08-2011 در ساعت 03:20
حکمت: بردن ملوان در انزلی کار هر تیمی نیست.
مدیرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: از قبل گفته بودیم که با گذشت زمان تیم روند رو به رشد خود را آغاز خواهد کرد و فکر میکنم زمان آن رسیده است.
علی حکمت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهارداشت: با تلاش بچهها و اعضای کادر فنی 3 امتیاز باارزش را در انزلی کسب کردیم و با شکست دادن ملوان تیم نفت آبادان دست به کار بزرگی زد. فکر میکنم شکست دادن ملوان در انزلی کار هر تیمی نیست.
وی افزود: از قبل گفته بودیم که با گذشت زمان تیم نفت آبادان روند رو به رشد خود را آغاز خواهد کرد و حالا زمان آن فرا رسیده است. ما تیم خوبی داریم و میتوانیم جایگاه خوبی در جدول داشته باشیم.
حکمت خاطرنشان کرد: این پیروزی را به هواداران واقعی تیم نفت آبادان تبریک میگوییم و امیدوارم این روند رو به رشد را حفظ کنیم و دل مردم آبادان نیز شاد شود البته ثابت شد با صبر و حوصله به آن اهدافی که مد نظر داشتیم، خواهیم رسید و آنهایی که برای تیم حاشیه درست میکردند تیرشان به سنگ خورد.
نفت از سال 1352 تاکنون 12 بار در چارچوب لیگ در انزلی با ملوان روبرو شده است که فقط در سال های 72 و 86 مقابل این تیم موفق به گرفتن تساوی شده بود و در 10 بازی دیگر با باخت انزلی را ترک کرده بود. آبادانیها در سیزدهمین حضورشان در بندر انزلی بالاخره طلسم را شکسته و به یک برد تاریخی دست یافتند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
حضور هواداران صنعت نفت در نماز جمعه
هواداران تیم صنعت نفت آبادان پس از پیروزی این تیم بر ملوان بندر انزلی در صفوف نماز جمعه حاضر شدند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، هواداران تیم صنعت نفت آبادان پس از پیروزی این تیم بر ملوان بندر انزلی در صفوف نماز جمعه حاضر شدند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خلیلینیا: وضعیت مالی باشگاه صنعت نفت خوب نیست.
سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: وضعیت مالی باشگاه صنعت نفت آبادان در حال حاضر به هیچ وجه خوب نیست.
علیرضا خلیلینیا امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار داشت: بازی بسیار خوبی را مقابل تیم فوتبال ملوان بندرانزلی به نمایش گذاشته و مستحق پیروزی بودیم. وی در همین خصوص اضافه کرد: شکست دادن ملوان در زمین انزلی و در جایی که تیمهایی مثل ذوبآهن ناکام ماندند به هیچ عنوان کار سادهای نبوده ولی با توجه به اینکه سرمربی تیم ما قول این پیروزی را داده بود برای کسب هر سه امتیاز وارد زمین شدیم. سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان با اشاره به مصدومیت دروازهبان تیم فوتبال صنعت نفت در شب مسابقه مقابل ملوان بندر انزلی گفت: حبیب دهقان در این مسابقه در دقایق ابتدایی مصدوم شد ولی با فداکاری در زمین ماند تا یکی از بهترینهای بازی باشد. وی خاطرنشان کرد: پاداش ویژه یک میلیون تومانی را برای بازیکنان اصلی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان به خاطر پیروزی مقابل ملوان بندر انزلی در نظر گرفتهایم. خلیلینیا در ادامه از وضعیت بد مالی باشگاه صنعت نفت آبادان خبر داد و تصریح کرد: در حال حضور وضعیت مالی باشگاه ما به هیچ وجه خوب نبوده و بازیکنان ما بخشی از مطالبات خود را دریافت نکردهاند. وی اضافه کرد: این هفته برای رفع مشکل مالی به تهران رفته تا با مرتفع کردن این معضل در ادامه مسابقات بدون دغدغه وارد بازیها شویم. تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در چارچوب مسابقات لیگ برتر کشور، پنجشنبه با نتیجه 2 بر یک میزبان خود ملوان بندر انزلی را شکست داد.
خلیلینیا: تیمهای پایه باشگاه حق استفاده از بازیکنان غیر بومی ندارند.
خلیلینیا: برای اجرایی کردن برنامههای هیات مدیره در راستای بومیگرایی، تیمهای پایهای این باشگاه حق استفاده از بازیکنان غیر بومی را ندارند.
علیرضا خلیلی نیا روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فوتبال آبادان دارای پتانسیل و استعدادهای نابی است که برای رشد و استفاده از آنها باشگاه صنعت نفت برنامهریزی کوتاه مدت و بلند مدتی دارد.
وی اظهار داشت: برای پیش بردن اهداف باشگاه به کادر فنی تیمهای پایه ای گفته شده تحت هیچ شرایطی حق استفاده از بازیکنان غیر بومی را ندارند.
مدیر اجرایی باشگاه صنعت نفت گفت: تیمهای نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان این باشگاه در بالاترین لیگهای کشور حضور دارند و استفاده از بازیکنان بومی برای این تیمها الزامی است.
خلیلینیا ادامه داد: فوتبال آبادان با استعدادهای بیشماری که دارد میتواند با یک برنامهریزی مناسب بار دیگر به عنوان کارخانه بازیکنسازی لقب گیرد.
تماشاگران آبادانی بهترین تماشاگران ایران
با اعلام سازمان لیگ برتر، تماشاگران آبادانی به عنوان بهترین تماشاگران لیگ دهم انتخاب شدند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، علیرضا خلیلینیا سخنگوی این موسسه، در گفتوگو با رادیو آبادان ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: تماشاگران آبادانی به واقع بهترین و وفادارترین تماشاگران ایران هستند که هیچ گاه در سرما و گرما، در بدترین شرایط جوی تیم محبوب خود را تنها نگذاشتند و همیشه به تشویق این تیم ریشهدار پرداختند. و این انتخاب گواهی روشن بر این مدعا میباشد.
سخنگوی باشگاه صنعت نفت تصریح کرد: در این جا جای دارد از تمامی هواداران و عاشقان این تیم به خاطر اتفاقات ابتدای فصل عذر خواهی کرده و از آنها میخواهیم صحبتها واتفاقات رخ داده را نادیده بگیرند.
خلیلینیا ادامه داد: من از هواداران میخواهم روز سوم مهر، در بازی تراکتورسازی تبریز، به ورزشگاه بیایند و با تشویق همه جانبهی تیم محبوب خود بار دیگر ثابت کنند که به راستی بهترین تماشاگران و هواداران فوتبال ایران هستند.
گفتنی است تیم فوتبال صنعت نفت آبادان روز یک شنبه سوم مهر ماه در ورزشگاه تختی آبادان میزبان تیم تراکتورسازی تبریز است و از ساعت 18:45 به مصاف این تیم میرود.
صنعت نفت آبادان و تراکتورسازی در هفته هشتم
تیمهای صنعت نفت آبادان و تراکتورسازی تبریز روز یکشنبه در یک بازی حساس از هفته هشتم به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، تیمهای صنعت نفت آبادان و تراکتورسازی تبریز روز یکشنبه سوم مهر ماه در یک بازی حساس از هفته هشتم در ورزشگاه تختی آبادان از ساعت 18:45 به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
در حال حاضر تیم صنعت نفت آبادان با 9 امتیاز در جایگاه نهم لیگ برتر قرار دارد و تیم تراکتورسازی تبریز با 15 امتیاز به صدرنشینی در رقابتهای لیگ برتر میاندیشد.
قضاوت این دیدار بر عهده غلامرضا جباری خواهد بود و بابک داوری و مصطفی فراهانی به او در این قضاوت کمک خواهند کرد. هم چنین اسماعیل آمری به عنوان کمک چهارم و محمد تولایی به عنوان ناظر در این مسابقه حضور خواهند داشت.
پاداش ویژه برای پیروزی در برابر تراکتورسازی
هیئت مدیره موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان برای پیروزی در برابر تراکتورسازی پاداش ویژهای را در نظر گرفته است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، علی حکمت مدیرعامل طلاییپوشان با حضور بر سر تمرین امشب نفتیها اظهار داشت: نتیجهای که در بازی با ملوان به دست آمد نتیجهای ارزشمند بود که موجب شادی و شعف عموم مردم آبادان و تمامی طرفداران این تیم در طول هفته گذشته شد.
مدیرعامل طلاییپوشان ادامه داد: آن چه که برای ما مهم است تلاش دوندگی و ارائه بازی زیبا و جوانمردانه است که مطمئناً از پس آن نتایج خوب حاصل خواهد شد.
علی حکمت در خصوص بازی فردا در مقابل تراکتورسازی گفت: هیئت مدیره برای پیروزی در بازی فردا به منظور افزایش روحیه شما بازیکنان پاداش ویژهای را در نظر گرفته است که امیدواریم هم چون گذشته شادی و نشاط را به طرفدارانمان تقدیم کنیم.
فوران فیرپلی و نادرترین اتفاق فوتبال ایران در بوشهر
حرکت جوانمردانه بازیکنان تیم صنعت نفت نوین در بازی روز جمعه این تیم مقابل ایرانجوان بوشهر با تشویق کادر فنی نفت نوین و بازیکنان این تیم همراه شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، یکی از جوانمردانهترین و نادرترین اتفاقات فوتبال ایران در دیدار تیمهای ایرانجوان بوشهر و صنعت نفت نوین که روز جمعه اول مهر برگزار شده بود رخ داد.
اتفاق جالب توجه این مسابقه این بود که یکی از بازیکنان نفت توپ را در حرکتی جوانمردانه به دروازه بان ایرانجوان پاس داد اما در بین راه مهاجم تیم نفت در اقدامی عجیب و در میان بهت مدافعان و حاضران در ورزشگاه توپ را در میانه راه قاپید و در درون دروازه ایرانجوان جای داد.
این مسئله با اعتراض وحید سلامات مربی نفتی ها همراه شد و با دستور او در حالی که نتیجه یک بر صفر به سود نفتی ها شده بود مدافعان نفت نوین کنار رفته تا صادق گشنی دروازه خالی نفت نوین را باز کند.
این گل باعث شد تا بازی یک بر یک شده و دو تیم در شرایط مساوی بازی را از سر بگیرند. حرکت جوانمردانه و تاثیرگذار کادر فنی نفت نوین آبادان با تشویق حاضران در ورزشگاه همراه شد.
نشست مطبوعاتی پیش از دیدار با تراکتورسازی تبریز
نشست مطبوعاتی پیش از دیدار تیمهای صنعت نفت آبادان و تراکتورسازی تبریز صبح امروز در محل اتاق کنفرانس ورزشگاه تختی آبادان برگزار خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، نشست مطبوعاتی پیش از دیدار تیمهای صنعت نفت آبادان و تراکتورسازی تبریز صبح امروز در محل اتاق کنفرانس ورزشگاه تختی آبادان راس ساعت 11:30 برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است که بازیکنان تیم تراکتورسازی تبریز روز گذشته از اهواز به آبادان آمده و در هتل محل اقامت خود مستقر شدهاند.
دیدار حساس تیمهای تراکتورسازی تبریز و صنعت نفت آبادان از هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران، امروز در ورزشگاه تختی آبادان و از ساعت 18:45 برگزار خواهد شد.
تاخیر 20 دقیقهای تراکتوریها برای حضور در نشست مطبوعاتی
امیدواریم امروز بتوانیم با ارائه یک بازی خوب در برابر تراکتورسازی دل هواداران را شاد کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، غلام حسین پیروانی سرمربی تیم صنعت نفت آبادان در نشست مطبوعاتی پیش از بازی با ابراز رضایت از شرایط حاکم بر تیمش گفت: امیدواریم امروز بتوانیم با ارائه یک بازی خوب در برابر تراکتورسازی دل هواداران را شاد کنیم.
پیروانی در خصوص نتیجه هفته گذشته تیم تراکتورسازی اظهار داشت: تیم تراکتورسازی جز بهترین تیمهای حاضر در لیگ برتر است و شما مطمئن باشید اگر بازی تراکتور و نفت تهران دوباره تکرار شود ممکن است نتیجه هفته گذشته دوباره رقم نخورد و ما نباید در خواب شکست تراکتور و پیروزی خودمان در برابر ملوان باشیم.
خلیلینیا مدیر رسانهای باشگاه صنعت نفت در ادامه جلسه در خصوص مسایل مالی باشگاه گفت: با توجه به پیگریهایی که انجام دادهایم بودجه فصل جاری در حال تصویب است و مبلغی را فعلاً به صورت علیالحساب قرض گرفتهایم تا بتوانیم امورات جاری باشگاه را بپردازیم.
پس از خلیلینیا، امید شریفینسب کاپیتان طلاییپوشان در مورد بازی امروز تیمش گفت: تراکتورسازی تیم با کیفیتی است و تیمی که بتواند در ورزشگاه آزادی و مقابل صد هزار تماشاچی استقلال بازی خوبی را ارائه و آن تیم را شکست دهد مطمئناً برای پیروزی به آبادان آمده است.
از نکات حاشیهای این دیدار میتوان به تاخیر 20 دقیقهای مربیان ترکتورسازی اشاره کرد که به دلیل این تاخیر نشست خبری غلام حسین پیروانی به درخواست خبرنگاران زوردتر برگزار شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)