Design & Developed BY Patira

صفحه 15 از 23 نخستنخست ... 51314151617 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 221
    عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

پیش فرض اخبار مهم تیم آ اس رم (11-2010)

به نام خدا

در این تایپیک اخبار تیم رم قرار میگرند

اخبار کپی برداری شده را با ذکر منبع در این تایپیک قرار دهید

از ارسال اخبار تکراری خود داری فرمایید

لطفا بحث های خود را در تایپیک بحث و تبادل نظر هواداران آ اس رم انجام دهید

موفق باشید
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ویرایش توسط Gladiature_Roma : 06-09-2010 در ساعت 13:18

2. 4 کاربر از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

roma » کاپیتان وفادار!

به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir،
    میشل پلاتینی رئیس کنونی یوفا و یار شمار 10 سالهای نه چندان دور یوونتوس در اظهار نظری گفته است که توتی در رم متوقف شده است.
    او می گوید: "رم تیمی در سطح توتی نیست او در رم متوقف شده است. توتی می توانست در زمان اوجش در تیم های بزرگ به موفقیت های بزرگی برسد. او با وفاداری که به رم دارد خودش را در رم مسدود کرده است."
    وقتی شخصیت های بزرگ درباره ی توتی این جوری اظهار نظر می کنند رمی های تاسف می خورند که چرا رانیری اینقدر کم از این اسطوره استفاده می کند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

4. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » رانیری در لیورپول!

کلودیو رانیری سرمربی تیم رم در پی نتایج ضعیف، خود را در شرف جدایی از این تیم می بیند. رانیری که در زمان ورود به رم انقلابی در این تیم به پا کرد و تیمی که در رده ی آخر قرار داشت را به یک قدمی قهرمانی رساند حالا دیگر باید با این تیم خداحافظی کند.
    از سویی تیم لیورپول انگلیس در لیگ برتر حال و روز بدی دارد و به دنبال راه نجاتی می گردد. خبر ها نشان می دهد رانیری به نیمکت لیورپول بسیار نزدیک است.
    اما زمان جدایی رانیری چه موقع است و آیا رانیری در صورت نتیجه نگرفتن رم برابر شاختار از تیم اخراج می شود را باید منتظر بمانیم و شاهد تصمیمات سران رم باشیم. ولی به نظر نمی رسد که رمی ها با نتیجه نگرفتن تیم این مربی کهنه کار را اخراج کنند.
    محسن

!!! No Totti No Party

6. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma مصدومین در تریگوریا

سه بازیکن اصلی مصدوم هستند

کوریره دلواسپرت گزارش می‌دهد که جالوروسی در آستانه دیدار حساس مقابل شاختار دونتسک در لیگ قهرمانان چندین بازیکن مصدوم در ترکیب خود دارد. مهمترین آنها هم ژولیو سرجیو است که بدون شک غیبت او آسیب زیادی به رم وارد می‌کند. گلر برزیلی پیش از بازی با ناپلی و در حین گرم کردن در قوزک پایش احساس درد کرد و حالا این مصدومیت جدی شده است. عکس برداری شکستگی را نشان نداده و شاید او بتواند فردا شب بازی کند. اما رانیری در حال حاضر مشغول بررسی وضعیت دونی و لوبونت است تا در صورت لزوم آنها را به زمین بفرستد.

مارکو بوریلو هم با وجود مصدومیت 45 دقیقه مقابل آلمان و90 دقیقه برابر ناپلی بازی کرد و حالا دچار مشکل جدی شده است. میرکو ووچینیچ دچار سرماخوردگی شده اما امروز او در تمرینات حضور داشت. گفته می‌شود در صورت غیبت مرد مونته‌نگرویی، رانیری خط هافبک چهار نفره‌ای را به میدان می‌فرستد.

در همین حال بار دیگر خبر علاقه‌مندی منچستریونایتد به دنیله دروسی به گوش می‌رسد. دیروز صحبت از پیشنهاد 35 میلیون یورویی رئال‌مادرید بود اما به نظر شیاطین سرخ حاضرند تا 40 میلیون یورو هزینه کنند. سرالکس فرگوسن از تحسین کنندگان همیشگی دنیله بوده است و البته امکان دارد ماکدا یا آندرسون هم وارد این ماجرا شوند و به عنوان بخشی از هزینه انتقال کاپیتان آینده به اولترافورد به پایتخت ایتالیا بیایند. در هر صورت تصمیم نهایی با دروسی است و او بارها اعلام کرده که قصد دارد در رم از فوتبال خداحافظی کند.

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 02-16-2011 در ساعت 10:42

8. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma سنسی اخطار داد

بازیکنان قول دادند

رئیس باشگاه رم، روزلا سنسی با حضور در تمرینات به بازیکنانش یادآوری کرد که حضور در لیگ قهرمانان در فصل آینده یک موضوع حیاتی برای جالوروسی است.

رم شنبه شب با دو گل در الیمپیکو مغلوب ناپلی شد و به رده هشتم جدول رده‌بندی سقوط کرد و آنها 5 امتیاز تا آخرین رده برای حضور در لیگ‌قهرمانان فاصله دارند.

گرچه رم یک بازی عقب افتاده دارد، اما نگرانی‌های زیادی در مورد بحران در باشگاه پس از دو شکست متوالی وجود دارد.

امروز صبح حتی روزنامه La Repubblica ادعا کرده که امکان دارد وینچنزو مونتلا جای رانیری را روی نیمکت رو بگیرد. سنسی در تریگوریا با بازیکنان دیدار کرد و به همراه برونو کونتی در مورد اینکه چه مشکلی در رابطه با بازیکان قدیمی تیم وجود دارد صحبت کرد.

انتظار می‌رود که رم سال مالی را ضرری 30 میلیون یورویی به پایان برساند، چیزی که روزلا در حین صحبت‌هایش به بازیکنان گوشزد کرد.

حضور در بزرگترین رقابت باشگاهی جهان برای جالوروسی مهمتر هم می‌شود زیرا مالکان جدید هم برای این موضوع اهمیت ویژه‌ای قائل هستند.

لاگاتزتا دلواسپرت ادعا می‌کند که بازیکنان به سنسی اطمینان داده‌اند که به این هدف می‌رسند. ظاهرا او هم به آنها جواب داده که در صورت باخت به شاختار تیم دچار سقوط خواهد شد.

اما سرانجام هیئت مدیره Newco Roma با انتشار بیانه‌ای خبر انجام مذاکرات نهایی با توماس دی‌بندتو و شرکایش را تایید کرد و به نظر این ایتالیایی آمریکایی و دوستانش به زودی تبدیل به مالکان جدید باشگاه آ اس رم خواهند شد.

!!! No Totti No Party

10. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma ادامه سریال مکسز

باید به چیزهای زیادی فکر کنم

فیلیپ مکسس مدافع فرانسوی همچنان تمایلی برای تمدید قراردادش با رم ندارد. ملی‌پوش فرانسوی در پایان فصل بازیکن آزاد خواهد بود و می‌تواند به تیمهای بزرگی که خواهان به خدمت گرفتنش هستند برود.

لاگاتزتا دلواسپرت می‌نویسد که این بازیکن 28 ساله ترجیح می‌دهد تا مشخص شدن وضعیت مالکیت باشگاه رم صبر کند. مدیربرنامه‌های او هم پیش از این اعلام کرده که در صورتی که قراردادش با جالوروسی تمدید شود حق جدایی او از باشگاه حداقل مبلغ خواهد بود. اما مکسس در مورد شرایط فعلی‌اش گفت:"برای من چیزهای مهمتری هست. در حال حاضر من به رم فکر می‌کنم. به طور مثال اگر به خودم آسیب بزنم، همه چیز عوض می‌شود."

"باید به چیزهای زیادی فکر کنم. من در رم خوشحالم و دلم آرام است."

در همین حال مدیربرنامه‌های سیسینیو، ریکاردو سارتی علاقه‌مندی باشگاه ناپلی به این بازیکن را تایید کرد اما گفت که آنها هرگز مذاکره جدی را با رم آغاز نکردند. در ژانویه صحبت‌هایی مبنی بر معاوضه مدافع برزیلی رم و زونیگا مدافع چپ پای ناپلی به گوش می‌رسید اما در نهایت سیسینیو به ویارئال رفت.

اما در بازی مقابل شاختار در لیگ‌قهرمانان رم باید بدون ژولیو سرجیو و دیوید پیزارو به میدان برود. گلر برزیلی به دلیل مصدومیت در بازی با ناپلی در قوزک پایش احساس درد شدیدی می‌کرد و به احتمال زیاد دونی جای او را پر خواهد کرد.

دیوید پیزارو هم با اینکه در طول با تیم تمرین کرده بود به اندازه کافی آماده نشان نداده و باید تا بازی با پارما برای بازگشت صبر کند.

اسامی بازیکنان برای بازی مقابل شاختار:

لوبونت، دونی، کاستلینی، ژوان، مکسس، ووچینیچ، توتی، تادی، دروسی، ریسه، پروتا، بوریلو، گرکو، نیکولاس بوردیسو، سیمپلیسیو، بریگی، کاستی، منز و پتیناری

!!! No Totti No Party

12. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma دی بندتو تشکر کرد

ما نگهبانان رم خواهیم بود

پس از قطعی شدن مذاکرات نهایی بین بانک و توماس دی‌بندتو برای خرید باشگاه رم این تاجر ایتالیایی آمریکایی برای اولین بار در مورد پروژه جدیدش صحبت کوتاهی انجام داد.

"ما به کار کردن برای هر چه زودتر به نتیجه رسیدن مذاکرات ادامه می‌دهیم. شریک من در این پروژه در بالاترین سطح حرفه‌ای‌گری و علاقه قرار دارد و ما نماینده گروهی از سرمایه‌گذاران باتجربه در دنیای ورزش هستیم. از بانک یونیکردیت، روسچایلد و ریاست فعلی باشگاه به خاطر کاری که در کنار یکدیگر انجام دادند متشکریم. ما افتخار می‌کنیم که پیشنهاد ما به عنوان بهترین انتخاب شد. قصد داریم تا هر چه سریعتر برنامه‌هایمان را برای پیشرفت باشگاه آغاز کنیم و مانند نگهبانان این تیم عالی و شهروندان رم و هواداران رم رفتار کنیم."

!!! No Totti No Party

14. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » زامپارینی: رم 20 سال پیش فوتبال بازی می کرد نه الان!

در تریگوریا هرج و مرج است!
    مائوریزیو زامپارینی، مدیر عامل باشگاه پالرمو در مورد بازی ها رم اظهار نظر کرد!
    " شب گذشته دیدم رم بازی دارد اما من ترجیح دادم بازی تیم ونگر را مشاهده کنم چرا که بازی دو دهه قبل رم دیدن داشت! "

به نظر شما چرا همچین وضعیتی پیش آمده است؟
    " این به دلیل نبودن مالک باشگاه است چرا که آنها اکنون انگار بدون هیچ مدیریتی بازی می کنند و انگار این تیم مالکی ندارد! در تریگوریا هرج و مرج به پا شده است و این به مدیریت باشگاه برمی گردد. آنها باید عجله کنند و این مسائل را حل کنند! "

نوشته شده توسط الیاس

!!! No Totti No Party

16. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » فرگوسن دروسی را مد نظر دارد

سر الکس فرگوسن, دنیله دروسی را مد نظر گرفته و است و می خواهد در این اوضاع آشفته رم استفاده کند و این هافبک استثنایی رم را برای تقویت خط میانی تیمش در اختیار بگیرد.
    به نوشته روزنامه آمریکایی: " فرگوسن از اوضاع رم با خبر است که در چه اوضاعی است و می خواهد دروسی را در اختیار بگیرد او حتی حاضر است اندرسون و ماچدا را نیز بدهد. به جز منچستر چلسی و منچستر سیتی از انگلیس و از اسپانیا رئال مادرید نیز خواهان به خدمت گرفتن کاپیتان دوم رمی ها هستند."
    به نظر نمی رسد این بازیکن رم را ترک کند. زیرا او می خواهد همانند توتی اسطوره باشگاه رم وفاداری خود را به رم نشان دهد.

محسن

!!! No Totti No Party

18. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma روز آرام

تریگوریا امروز آرام بود
    امروز برخلاف روزهای اخیر بازیکنان روز آرامی را سپری کردند. رانیری و بازیکنانش با همراهی چند مامور امنیتی به زمین تمرین رفتند. تمرینات در دو نوبت ظهر و عصر انجام شد و تینکرمن که بوریلو و ووچینیچ را در اختیار نداشت بیشتر با هافبک‌هایش تمرینات را انجام داد. به ویژه اینکه دروسی به همراه کاستی و رزی در بازی با جنوا غایب است. پیزارو همانند روزهای گذشته با گروه تمرین کرد و باید دید که در این شرایط آیا رانیری حاضر می‌شود تا بازی با پارما صبر کند. در تمرین صبح کاستلینی به بازی گرفته شد اما در نوبت عصر ریسه به ترکیب بازگشت. نیکولاس بوردیسو بسیار باانگیزه نشان داد و جرمی منزهم از برد در دیدار با جنوا صحبت کرد.
    اما جوزپه جیانینی پرنس سری آ و اسطوره بزرگ جالوروسی در مورد شرایط تیم محبوبش صحبت کوتاهی انجام داد.
    "بازگشت من به رم؟ فکر نمی‌کنم. الان زمان مناسبی نیست. من دوران کاری جدیدی را آغاز کرده‌ام، که مربیگری است و من دارم تجربه کسب می‌کنم. در آینده، چه کسی می‌داند...
    بازیکنان باید باهوش باشند. شما نمی‌توانید انتظار همه چیز را با هم داشته باشید. این برای من، برونو کونتی و توتی اتفاق افتاده است. ما باید فروتن باشیم و قدرت صبر کردن را داشته باشیم."
    لوچانو موجی مدیر سابق یوونتوس و رم هم معتقد است که وضعیت مالکیت باشگاه روی کار تیم تاثیر داشته اما بازیکنان این موضوع را تبدیل به یک توجیه کرده‌اند.
    "مشکل رم وضعیت مالکیت باشگاه است، اما به نظر می‌رسد که بازیکنان دارند از این به عنوان یک توجیه استفاده می‌کنند. بازیکنان می‌گویند با مربی هستند؟ آنها این را می‌گویند، اما به نظر حقیقت چیز دیگری است. من به مالکان خارجی امیدوار نیستم، و مطمئنا وضعیت باری و بولونا نشانه خوبی برای آنها نیست. من کسانی که می‌خواهند به رم بیایند را نمی‌شناسم و بنابراین در مورد آنها نظر نمی‌دهم. باید اول کارشان را ببینیم. اما حقیقت این است که مذاکرات بانک 30 روز دیگر طول می‌کشد و من می‌دانم که یک چیزی درست نیست."

!!! No Totti No Party

20. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma پشیمانی ابدی

اسکات فلمینگ در پی یافتن مفهوم شکست خردکننده کلودیو رانیری و رم مقابل شاختاردونتسک است

رم نصف و نیمه کاری را انجام نمی‌دهد. وقتی موفق هستند، پیروزی‌هایشان چشمگیر است. و وقتی ناکام‌اند، باختهایشان به همین اندازه دراماتیک است.

پاناتیناکوس در سال گذشته فقط به 5 دقیقه زمان برای تبدیل شکست 1-0 به برد 3-1 در الیمپیکو نیاز داشت و رم را از لیگ اروپا حذف کرد. برای شاختار هم این کمی بیشتر طول کشید. 12 دقیقه.

12 دقیقه برای کشتن امیدهای جالوروسی در لیگ‌قهرمانان، و امیدهای کلودیو رانیری برای حفظ شغلش.

یادآوری فرارهای پیشین رم از دور دوم لیگ قهرمانان ارزشمند است. در 2007 آنها به لیون رفتند و به لطف پاهای چرخان آمانتینو مانسینی 2-0 بردند. در 2008 آنها رئال‌مادرید را 2-1 در برنابئو شکست دادند. به هر حال شاختار هم خاطرات خوشی از 2008 دارد. زمانی که رکورد 53 بازی خانگی بدون شکست آنها آغاز شد.

رانیری چطور؟ نوشته‌ای روی دیوار است. تیفوسی‌ها در اعتراض روز یکشنبه مشخصا روی دیوار تریگوریا نوشته بودند "بی‌ارزش". من این مقاله را با این ترس می‌نویسم که زمانی که آنها کارشان را تکمیل کنند رانیری برود.

رانیری یکی از دوست‌داشتنی‌ترین مردان در ورزش است اما شغل رویایی او سریعا تبدیل به یک کابوس شده، و باید گفت که با تاکتیک‌ها و انتخاب‌های گیج کننده‌ای که او دارد کاری برای خودش نمی‌کند. 4 3 1 2، 4 2 3 1، 4 3 3 و گرگها در این فصل شکلشان را حتی بیش از T-1000 عوض کرده‌اند. تینکرمن به چرخاندن مهاجمینش فرانچسکو توتی، مارکو بوریلو، جرمی منز و میرکو ووچینیچ ادامه می‌دهد، و مارکو بوریلو مقابل شاختار روی نیمکت بود. گرچه کاملا مشخص بود که توتی برای مدتی مهره ضعیف‌تر است و آن سه نفر باید در صورت امکان از ابتدا کارشان را شروع کنند.

"چند وقت پیش من از پسرها پرسیدم که آیا چیزی سرجایش نیست، آیا مشکل من هستم و آنها گفتند نه". رانیری در هفته گذشته این اظهارنظر را انجام داد. بازیکنان ممکن است برای رئیسشان سوگند وفاداری بخورند اما اعمال چیز بیشتری می‌گوید. به عکس‌العمل ووچینیچ بعد از تعویضش مقابل چزنا یا حرفهای بوریلو که لب‌خوانان در بازی با شاختار فهمیدند نگاه کنید. تازه این حقیقت را در نظر نگیرید که رانیری و توتی این فصل را مثل نمونه‌های مدرن روموس و رومولوس سپری کرده‌اند.

او می‌تواند فعلا برای مدتی سرکارش باشد به ویژه اینکه اگر مونتلا که مربی زیر 15 ساله‌هاست تنها گزینه جانشینی او باشد، اما شمارش معکوس برای ورود توماس دی‌بندتو، حذف احتمالی از لیگ قهرمانان و جدایی رانیری از باشگاه آغاز شده است. البته ممکن است این اتفاقات به این شکل رخ ندهد.

!!! No Totti No Party

22. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

صفحه 15 از 23 نخستنخست ... 51314151617 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)