خوب مذاکرات از الان شروع شد
فقط مونده گالی برسه تا پسر طلایی برگرده میلان
از اون طرف مصباح هم از مارسی پیشنهاد داره فکر کنم
این دیانگ وحشی هم خوبه بدرد میخوره![]()
خوب مذاکرات از الان شروع شد
فقط مونده گالی برسه تا پسر طلایی برگرده میلان
از اون طرف مصباح هم از مارسی پیشنهاد داره فکر کنم
این دیانگ وحشی هم خوبه بدرد میخوره![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Milan back to the era Avjt
این میلانیوز دری وری نوشته
یکی بره ترجمه کنه
ببینیم دنیا دسته کیه![]()
امروز میلان نیوز خبر هایی درمورد جذب دنیلسون هافبک دفاعیه ارسنال توسط میلان رو زده [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه بیاد میتونه کابوس ترائوره رو ازبین ببره
24 سالشه با ارسنال تو CLهم بازی کرده و باتجربست
این طور بنظر میزسه که به احتمال 70% میاد میلان
اگه این انتقال به همراه درنته و کاکا انجام بگیره تیم خوبی تو ایتالیا داریم
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
اگه بجای دنیلسون ده یانگو بگیرن خیلی بهتر میشه..ده یانگ هم هافبک دفاعیه هم میتونه دفاع چپ بازی کنه/ کار آمد تره کلا.![]()
Don’t count the years, count the memories
میگند گالیانی دوباره پیچیده به پرو پای آلگری . عجب احمقی این کچل . با وجود گالیانی میلان دیگه احتیاجی به دشمن نداره
گاتزا زده نیانگ امده میلان
تبریک میگم ازگولاخی همچون زی ادواردو نجات پیدا کردیم
جوان با استعدادیه بدردمون میخوره
امدیم پاتزینی مصدوم شد کی جاش بمونه پاتو که ............![]()
Milan 4 ever
بابا این گزینه هارو از کدوم ..... میارن
دوسنا
من حرفی برا گفتن ندارم
Milan back to the era Avjt
بچه ها کسی نمیخواد واسه بازی امروز نظر بده ناسلامتی بازی اولمون هست و شما اینجور ماتم گرفتید
مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا
(شادمهر عقیلی
)
به نطر من که بازی را میبریم با نتیجه دو صفر البته میخوام پاتزینی هر دو گولو بزنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)