سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
ایول ایول دوباره حال رئالو گرفتبم !
دنی آلوز امشب کولاک بود همه کاری کرد دمش گرم !
ولی دقیقه های آخر بازی داشتم یخ میزدم از استرس ! وضعیتی داشتیم....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ویرایش توسط fcb10 : 01-26-2012 در ساعت 02:53
راستي برايه اولين بار از دست پپ عصبانيم!!!!!!!
يه نفر ميتونه نقش پينتو رو تو اين بازي برام توضيح بده؟
افتضاح رو صرف كرد،رونالدو كه اصلا به خودش زحمت نداد پينتو رو دريبل كنه،خيلي راحت به مسير خودش ادامه داد و پينتو مثل خنگا با يه fake shot فيطيله پيچ شد.(كلا اين پينتو...با رونالدو قرارداد داره؛3تا گل مفت تقديم رونالدو كرده) رو گل راموسم كه كلا من نفهميدم چرا اومد جلو و به صورت مايل شيرجه رفت
.رو گل بنزما هم به خودش زحمت نداد تا از دروازه بيرون بياد و توپي كه رو هواست و كامل تحت كنترل بازيكن نيستو راحت با دست بگيره يا حداقل با تنگ كردن زاويه احتمال گل شدن توپو خيلي كم كنه!!
اصلا در وازباني بلد نيست معلوم نيست چرا باهاش تمديد كردن.
آخه پپ عزيز وقتي 2بار به يه نفر اعتماد ميكني و هر 2بار(فينال ساله قبل و رفت امسال) ضرر ميبيني ديگه نبايد اون اشتباهو تكرار كني.
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب شد په په هم فیکس بود , تا همشون با هم خار بشن و مورینیو بهانه ای نداشته باشه !
بچه ها نیمه اول عالی بودن ولی چرا نیمه دوم اینقدر رئال رو دستکم گرفتن.خیلی از دستشون عصبانیم راحت میتونستن 4-5 تابزنن.الانم رئالی ها خوشحال نبودن که تو نیو کمپ مساوی گرفتن.واقعا پپ دیگه شورشو دراورده.ما هرچی گل میخوریم یا اشتباه دروازه بانه یا ابیدال.اخه رئال درسطحی نیست که به ما تو نیوکمپ دو گل بزنه.نیمه دوم رسما دوبار سکته ناقص زدم.ولی حرکت داور بعد از اخراج راموس خیلی بهم حال داد.تا راموس اومد دهنش رو باز کنه بهش دست داد یعنی گمشو بیرون.خیلی حرکتش با اینکه داور جوونی بود قشنگ بود.یک صحنه دیگه که کیف کردم این بود که راموس،پویول،الوز و مسی حسابی از خجالت په په دراومدن.هرکدوم یک بار زدنش.دوستان دقت کردید رئالی ها قصد داشتن ما رو ببرن ولی الان که مساوی کردن خوشحال ترن.فکر کنم چون تاکتیکاشون لو نرفته خوشحالن
.اینم از رئال کاغزی که با داور هم نتونست کاری کنه.نفر بعد
![]()
ویرایش توسط spiderkiller : 01-26-2012 در ساعت 10:24
منم این برد رو تبریک میگم
پیش به سوی جام
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
همون نتیجه ای شد که من پیش بینی کردم .......... بچه ها نیمه دوم رو بد بازی کردیم و نتیجه اش رو هم دیدیم ......... ولی در کل
ما بهتر از رئال بودیم در مجموع بازی رفت و برگشت ....... پس با شایستگی به مصاف والنسیا میریم ........... والنسیا از رئال خطرناک تره و من از این تیم بیشتر از رئال میترسم ............
این پیکه و پینتو عاملان اصلی برتری رئال در بازی دیشب بودند ...... چرا جلوی دروازه پاسکاری میکنند که بنزما بیاد اون گل رو بزنه![]()
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
هواداران رئال زیاد خودتونو خوشحال نکنید که حالا 2 تا گل زدین به ما ............. هیچی عوض نشده شما هنوز هم خوار و اسیر بارسلونا هستین ....... اگه نیمه دوم بازی رو ول نمیکردیم عمرا شما گل میزدید ...... ما خودمون 2 تا گل رو تقدیم به شما کردیم که الکلاسیکو ها جذاب باشند آخه دیگه چقدر ما ببریم ؟؟؟؟؟![]()
الکلاسیکوی بعدی نشونتون میدیم که این بازی بازی ما نبود
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
من انتظار اون دو گل رو نداشتم و مورد قبولم نیست اشتباهات تیممون، اصلا توی نیمه دوم ما بازی میکردیم؟
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
واقعا پینتو دروازه بانه مزخرفیه!هیچی بارش نیست.اصلا در حد و اندازه ی بارسلونا نیست.جای تعجب داره که باهاش تمدید کردند.
بارسا حتما باید به فکر خرید یه دفاع مستحکم باشه.بعضی اوقات اگه پیکه و پویول به خاطر بازی ضعیف تعویض بشن بد نیست.
الان خیالشون خیلی راحته که اگه کم کاری هم کنن کسی نمیتونه روی نیمکت جاشون رو پر کنه.
messi capità del Barça
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)