به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
محمد منصوري: دنبال مقصر نگرديد
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: برخي با شيطنت ميخواهند به تيم ما ضربه بزنند.
![]()
محمد منصوری پس از جلسه باشگاه پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: دنبال مقصر نگردید. ما اکنون میخواهیم با تلاش بیشتری موفق شویم زیرا جستجو برای یافتن مقصر چیزی را حل نمیکند.
وی در مورد اینکه چرا بعد از باخت مقابل مس میخندیده، گفت: بعد از باخت مسائل ریز هم بزرگ میشود. تیم ما از نظر روحی در شرایط خوبی نیست و بازیکنان باید مسائل روحی و روانی خود را حل کنند، اما من نمیدانم کجا خندیدهام که چنین حرفی زده میشود. برخی میخواهند با شیطنت به پرسپولیس ضربه بزنند.
منصوری ادامه داد: حضور علی پروین به ما صد در صد کمک میکند پرسپولیس باید از این وضعیت خارج شود و ما هر 3 امتیاز بازی را میخواهیم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بايد دست به دست هم دهيم تا موفق شويمخوردبين: بايد رفاقتمان بيشتر شود
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حميد استيلي ميماند و پروين ارنج نميکند و فقط مشاوره ميدهد.
![]()
محمود خوردبین پس از جلسه بازیکنان با علی پروین، استیلی و زارع قائم مقام باشگاه گفت: جلسه خوبی بود. از بازیکنان مشکلات را پرسیدیم و هر کس نظر خودش را مطرح کرد. در جمعبندی به این رسیدیم که دوستیها و رفاقتها بیشتر شود و همه دست به دست هم بدهند تا در بازی آینده پرسپولیس موفق شود و برنده از زمین بیرون بیاید.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا مشکل تیم فقط رفاقت است، اظهار داشت: در حرفهایی که زده شد به این جمع بندی رسیدیم. در این جمعبندی خستگی نیز یکی از مشکلات بازیکنان بود.
خوردبین در پاسخ به این سؤال که آیا در این جلسه در خصوص کادر فنی هم صحبتهایی مطرح شد، عنوان کرد: در این مورد حرفی نزدیم. حتی پروین به استیلی گفت برای تغییر تو نیامدهایم. کمک میکنیم پرسپولیس در مسابقات با قدرت ظاهر شود. در مورد رفتن حرفی زده نشد و استیلی میماند. حتی به علی پروین گفتیم آیا تو مدیر فنی هستی که او گفت مدیر پرسپولیس است. پروین ارنج نمیکند بلکه مشاوره میدهد. این دخالت در کادر فنی نیست. هدف ما کمک به بهتر شدن پرسپولیس است.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درخشان: مرا از پرسپوليس نمي توان جدا کرد
سرمربي پيشين تيم فوتبال شاهين بوشهر با ابراز اطمينان از اين موضوع که رويانيان در مديريت باشگاه پرسپوليس موفق مي شود، گفت: من مانند خيلي از پيشکسوتان پرسپوليس جزئي از تاريخ اين باشگاه هستم و مرا از اين تيم نمي توان جدا کرد.
![]()
حمید درخشان در خصوص شکست تیم پرسپولیس و جایگاه این تیم در جدول رده بندی اظهار داشت: در حال حاضر مسئولیتی در باشگاه پرسپولیس ندارم، بنابراین در خصوص این موضوع اظهارنظر نمی کنم.
وی افزود: در حال حاضر فقط دیدارهای پرسپولیس را تماشا می کنم و امیدوارم این تیم در دیدارهای آینده خود موفق بوده و بتواند نتایج خوبی بگیرد. پرسپولیس مهرههای کلیدی و خوبی داشته و بازیکنان این تیم از لحاظ کیفی از بسیاری از تیمهای حاضر در مسابقات لیگ برتر بهتر هستند. جایگاه فعلی پرسپولیس با این بازیکنان به هیچ وجه در شان این تیم نیست و پرسپولیس باید با این پتانسیل جزو چهار تیم اول جدول رده بندی باشد.
درخشان در پاسخ به این پرسش که "آیا به هدایت تیم فوتبال پرسپولیس فکر می کنید و در این خصوص با شما مذاکرهای شده است؟"، اظهار داشت: تاکنون هیچ مذاکرهای در این خصوص با من انجام نشده و هر مطلبی که مطرح می شود در حد گمانهزنی برخی از روزنامههاست. من مانند خیلی از پیشکسوتان پرسپولیس جزئی از تاریخ این باشگاه هستم و مرا از پرسپولیس نمی توان جدا کرد.
سرمربی پیشین تیم فوتبال شاهین بوشهر در پاسخ به این پرسش که "اگر مسولان باشگاه پرسپولیس خواهان مذاکره با شما باشند، آیا قبول میکنید که با آنها مذاکره کنید؟" گفت: همیشه آماده بودهام که اگر کمکی از دستم بر می آید برای پرسپولیس انجام دهم. همیشه درها برای مذاکره کردن باز است اما دوست ندارم اسم من مدام سر زبان بوده و اتفاقات گذشته تکرار شود. اگر آنها واقعا می خواهند با من مذاکره کنند جلو بیایند، در غیر اینصورت نمیخواهم این همه شایعه برای من درست شود.
وی در خاتمه تصریح کرد: متاسفانه در گذشته افرادی در اطراف کاشانی بودند که با من مشکل داشته و اطلاعات نادرست در خصوص من به او می دادند. اما امیدوارم با تغییراتی که در سطح مدیریت باشگاه پرسپولیس انجام شده دیگر شاهد چنین مواردی نباشیم چون رویانیان نشان داده که یک مدیر قوی است و مطمئنم که در مدیریت باشگاه پرسپولیس نیز موفق خواهد شد.
تیم فوتبال پرسپولیس در پایان هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور با کسب 12 امتیاز رتبه دهم جدول را در اختیار دارد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جلسه کادرفني و شرايط مصدومان پرسپوليس
جلسه کادر فني پرسپوليس ظهر امروز برگزار شد.
![]()
پس از جلسه امروز بازیکنان پرسپولیس با علی پروین و حمید استیلی، جلسهای داخلی بین کادر فنی پرسپولیس در محل باشگاه برگزار شد.
در این جلسه در خصوص نحوه تمرینات و بازی روز جمعه مقابل نفت تهران بحث و گفتوگو شد.
* دکتر چشمهسری پزشک پرسپولیس در خصوص آخرین شرایط مصدومان پرسپولیس گفت: علی کریمی از دو ناحیه دچار مصدومیت و در حال فیزیوتراپی است. این بازیکن آنقدر حرفهای است که درباره خودش بهترین تصمیم را بگیرد. وضعیت او برای حضور در بازی مقابل نفت 50 - 50 است. فردا او را تست میکنیم.
وی گفت: حمید علی عسگر همچنان نیاز به تمرینات انفرادی و فیزیوتراپی دارد.
چشمهسری در مورد علیرضا محمد گفت: این بازیکن نیز در تمرینات گروهی شرکت کرده و باید شرایط دست او را تا روز چهارشنبه بررسی کنیم. اگر برای او خطری نداشته باشد و اگر استیلی صلاح بداند به میدان میرود.
وی در پایان از رفع مصدومیت کامل هادی نوروزی و مهرداد اولادی خبر داد.
حتمال برکناري استيلي بر خلاف گفته علي پروين
پنجعلي بر خلاف پروين از احتمال تغيير درکادر فني پرسپوليس خبر داد و گفت:شايد درجلسه سهشنبه هيات مديره تغييراتي در کادر فني داشته باشيم.
![]()
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس پس از پايان نشست کميته فني اين باشگاه که امروز در محل ساختمان باشگاه و با حضور کادر فني و بازيکنان برگزار شد درباره اين نشست اظهار کرد: فيلم بازي با مس را براي بازيکنان گذاشتيم و آن بازي را آناليز کرديم. حتي نظرات خود بازيکنان را هم درباره اينکه چه عللي باعث شکست پرسپوليس شده پرسيديم و برداشتهايي از اين نشست داشتيم.
پنجعلي درباره لغو شدن نشست امروز هيات مديره باشگاه پرسپوليس هم گفت: نميدانم علتش چه بوده است. مثل اينکه مشکلاتي براي بعضي از اعضاي هيات مديره پيش آمده و رويانيان هم در جاي ديگري جلسه داشته است. انشاءالله همه تصميمها در جلسه روز سهشنبه هيات مديره که ساعت 10 و 30 دقيقه صبح در باشگاه برگزار ميشود، گرفته خواهد شد.
وي همچنين درباره ناهماهنگيهايي که در صحبتهاي او و پروين درباره نشست هيات مديره امروز وجود داشته گفت: شما زياد اين مسائل را جدي نگيريد. ما در پرسپوليس با کسي تعارف نداريم. شايد در جلسه سهشنبه تغييراتي در کادر فني داشته باشيم چرا که به هر حال پرسپوليس متعلق به مردم است و ما که در حال حاضر به نمايندگي از پيشکسوتان، که خاک پرسپوليس را خوردهاند و همچنين مردم، در اين باشگاه مسئوليت داريم بايد بهترين تصميمها را بگيريم.
پنجعلي افزود: من استيلي را دوست دارم اما پرسپوليس براي ما مهمترين چيز است. من دوست دارم پرسپوليس نتيجه بگيرد. در باخت مقابل مس هم مشکلات روحي ـ رواني تاثيرات زيادي داشته است.
وي در پاسخ به اين سوال که اگر در کادر فني پرسپوليس تغييراتي ايجاد شود، چه مربياني گزينه جايگزيني استيلي هستند گفت: گزينه زياد است و مطمئن باشيد که اگر بگرديم گزينه مناسب پيدا ميکنيم.
پيش از آنکه پنجعلي از باشگاه خارج شود، علي پروين در مصاحبه با خبرنگاران گفته بود که از اين به بعد يک پرسپوليس پرويني خواهيد ديد. پنجعلي در واکنش به اين صحبت پروين گفت: علي آقا شوخي کرده است. خود پروين در نشست امروز به کادر فني گفت که هدف ما حمايت از شماست و مطمئن باشيد ما هم دنبال اين نيستيم که بعد از يک عمر، دوباره به نيمکت پرسپوليس برگرديم.
پنجعلي در ادامه درباره اظهار نظرهاي جالب و البته ناهماهنگ خود با علي پروين گفت: من خودم اطلاع نداشتم که پروين مدير تيم فوتبال پرسپوليس شده است و اصلا نميدانم شرح وظايف پروين چه چيزي است. ما بايد ببينيم براي نتيجهگيري چه کارهايي بايد انجام دهيم.
خبرنگاري از پنجعلي پرسيد آيا با برکناري استيلي به او ظلم نميشود که وي در پاسخ گفت: ما بايد هميشه امکان تغيير مربي را در پرسپوليس حفظ کنيم. اصلا صحبت برکناري در ميان نيست و حتي نميشود آن را ظلم قلمداد کرد اما اين طبيعت فوتبال ماست. امسال شرايطي براي استيلي به وجود آمده است که تاکنون براي هيچ مربياي در تاريخ پرسپوليس رخ نداده بود. ما بايد بهترين تصميمها را براي پرسپوليس بگيريم.
گفتنی است، محمد پنجعلي در حالي از امکان تغيير کادر فني در جلسه سهشنبه هيات مديره پرسپوليس سخن ميگويد که پروين دقايقي قبل از او گفته بود، استيلي با قدرت به کارش ادامه ميدهد و حتي اگر در بازي مقابل نفت هم بازنده باشد، باز هم سرمربي پرسپوليس خواهد ماند. اين در حالي است که پروين و پنجعلي هر دو در يک جلسه حضور داشتند و مشخص نيست که چرا پس از خارج شدن از اين جلسه صحبتهايشان اينقدر با هم تفاوت دارد
براي ناهار خوردن به باشگاه نيامده بوديمنصرتي: کمکاري پرسپوليسيها را قبول ندارم
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: علي پروين ميخواهد به تيم کمک کند نه اينکه دخالت کند.
![]()
محمد نصرتی پس از جلسه امروز در باشگاه پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: جلسه بسیار خوبی در باشگاه برگزار شد حرفهایی به میان آمد که برای باشگاه مفید بود ما فقط برای ناهار خوردن به باشگاه پرسپولیس نیامده بودیم هر چند که زمان ناهار بود و ناهار هم خوردیم.
وی در مورد اینکه علی پروین قصد دخالت در کار فنی را دارد، گفت: علی پروین از بزرگان پرسپولیس است او نمیخواهد دخالت کند و قطعا حضورش به پرسپولیس کمک میکند.
نصرتی در مورد کم کاری بازیکنان پرسپولیس گفت: من این حرف را قبول ندارم زیرا همه بازیکنان پرسپولیس با همه وجود تلاش میکنند.
پس از قرعه کشي سازمان ليگ،پرسپوليس ميزبان مس رفسنجان درجام حذفي شد
بر اساس قرعه کشي سازمان ليگ، ديدار تيم هاي پرسپوليس و مس رفسنجان در چارچوب جام حذفي در تهران برگزار ميشود.
![]()
پرسپوليس سه شنبه هفته آينده در چارچوب فصل جديد رقابت هاي جام حذفي فوتبال باشگاه هاي کشور (جام آزادسازي خرمشهر) ميزبان مس رفسنجان خواهد بود.
در مراسم قرعه کشي که امروز (دوشنبه) در محل سازمان ليگ انجام شد، تيم فوتبال پرسپوليس در اولين ديدارش در اين جام به عنوان ميزبان انتخاب شد.
پروین:از این به بعد من هم نظر می دهم/پرسپولیس علی پروینی می شود!
کسی از علی پروین نپرسید چگونه ناگهان تیم تا بازی بعد سبک پروینی می گیرد!
از بین آن همه آدن تنها کسی که خبرنگاران واقعا مشتاق به صحبت کردن با وی بودند علی پروین بود. سرمربی سابق ، عضو هیئت مدیره و مدیر فنی از امروز به بعد پرسپولیس...
علي پروين در پايان نشست كميته فني اين باشگاه به ميان خبرنگاران آمد و قبل از هرچیز خبر صبح را تکذیب کرد و گفت : من هيچ پستي نگرفتهام و هماني هستم كه قبلا بودم. من آمدهام كه به پرسپوليس كمك كنم و اصلا اين پست ها براي من مهم نيست.
وي با تاكيد بر اينكه 'استيلي با قدرت به كارش ادامه ميدهد' ، يادآور شد:حتي اگر پرسپوليس بازي بعد را هم ببازد، استيلي سرمربي مي ماند اما از اين به بعد در مسائل فني پرسپوليس من هم نظر مي دهم. پيش از اين به مسائل فني كاري نداشتم، اما از اين به بعد نظراتم را به استيلي مي دهم. فكر مي كنم در هفته هاي آينده شاهد پرسپوليس 'علي پرويني' خواهيد بود!
پروين با كم اهميت دانستن شكست پرسپوليس در كرمان گفت: فكر نميكنم پرسپوليس در اين چند سال در كرمان نتيجه گرفته باشد. درد پرسپوليس اين است كه بدشانس است و مقداري هم بد بازي ميكند. تمام تلاش ما اين است كه بتوانيم رفاقت و همدلي را به پرسپوليس بياوريم.
وي در پايان در پاسخ به سئوالي مبني بر احتمال حضورش در تمرينات پرسپوليس با لباس ورزشي، تصريح كرد: چنين كاري نمي كنم، اما در مسائل فني پرسپوليس نظر ميدهم.
goal.com
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
استیلی: میمانم و میجنگمسرمربی پرسپولیس گفت: پروین بزرگ ما است و مثل قبل از او مشاوره میگیرم.
حمید استیلی درخصوص جلسه امروزش با بازیکنان اظهار داشت: جلسه بسیار خوبی برگزار کردیم و حرفهای زیادی که برای کمک به پرسپولیس بود را زدیم. در کنارش بازی با مس کرمان را مورد آنالیز قرار دادیم و برخی نکات را به بازیکنان گوشزد کردیم.
وی افزود: همه باید کمک کنیم تا پرسپولیس موفق شود. از اینکه پروین به عنوان مدیر تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شده خوشحالم و قطعا بودن ایشان و پنجعلی و تلاشهای رویانیان و سردار زارع به موفقیت پرسپولیس کمک میکند.
استیلی در پاسخ به این سؤال که اگر پروین در کار شما دخالت کند، ناراحت نمیشوید گفت: قبل از این هم از پروین مشاوره میگرفتم. من مشاوره را دوست دارم. پروین بزرگ ماست و من خوشحال میشوم که استادم به من نکاتی را یادآوری کند. ما میخواهیم پرسپولیس موفق شود و به دنبال موفقیت یک فرد نیستیم. باور کنید تمام غصه من ناراحتی هواداران است که بغض عجیبی در گلویم شده است.
سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: امسال بدشانس بودیم و شرایط سختی را تحمل کردیم. از اولین بازی بزرگترین مشکل ما مشکل روحی و روانی است. این مشکل با یک یا دو سه بازی حل نمیشود و زمان میبرد. امیدوارم این وقت به پرسپولیس داده شود چون معتقدم این تیم پتانسیل موفقیت و نتیجهگیری را دارد.
وی تاکید کرد: به شایعات توجهی نمیکنم و به تک تک هواداران پرسپولیس قول میدهم هر چه در توان دارم میگذارم. من شرمنده هواداران هستم اما میایستم و میجنگم تا پرسپولیس به موفقیت برسد. سال سختی در پیش داریم. من مبارزه میکنم و امیدوارم دست به دست هم بستری آماده کنیم تا پرسپولیس با نتایج خوب به بالای جدول بیاید.
وی افزود: خوشحال هستم که اعضای باشگاه و علی پروین از من حمایت کردند. این موضوع وظیفه من را سنگینتر میکند. انشاءالله تا بازی با نفت تمرینات خوبی انجام خواهیم داد و بازیکنان ما مثل علی کریمی و خیلیهای دیگر که مصدوم و محروم هستند، به جمع ما اضافه خواهند شد تا به سه امتیاز بازی برسیم. جا دارد باز هم از تک تک هواداران پرسپولیس که با نتیجه مقابل مس شرمنده آنها شدیم عذرخواهی کنم و امیدوارم آنها با حمایت خود به ما فرصت بدهند تا به نتایج خوب برسیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
پرسپولیس میزبان مس رفسنجان در جام حذفی شدبر اساس قرعه کشی سازمان لیگ، دیدار تیم های پرسپولیس و مس رفسنجان در چارچوب جام حذفی در تهران برگزار میشود.
پرسپولیس سه شنبه هفته آینده در چارچوب فصل جدید رقابت های جام حذفی فوتبال باشگاه های کشور (جام آزادسازی خرمشهر) میزبان مس رفسنجان خواهد بود.
در مراسم قرعه کشی که امروز (دوشنبه) در محل سازمان لیگ انجام شد، تیم فوتبال پرسپولیس در اولین دیدارش در این جام به عنوان میزبان انتخاب شد.
www.iribnews.ir
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)