به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
گواردیولا: انتقال به چیوواس در برنامه های من نیست
مربی تیم کاتالان معتقد است که انتقال به مکزیک در اولویتهای اصلی او نیست
پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا شایعاتی مبنی برانتقال او به مکزیک و هدایت تیم چیوواس را تکذیب کرده است
در طول هفته گذشته بود که با انتصاب یوهان کرویف به عنوان مشاور باشگاه چیوواس گوادالاخارا، اخباری مبنی بر احتمال انتقال گواردیولای 41 ساله به چیوواس و در دست گرفتن هدایت این تیم مطرح شداین درحالی است که قراردادکنونی گواردیولا با بارسا درتابستان پیش رو به اتمام می رسد و او هنوز قراردادش را با بارسا تمدید نکرده. گواردیولا که در سال 2008 به عنوان مربی بارسا انتخاب شد، تاکنون دو بار با بارسا به قهرمانی اروپا رسیده استپپ گواردیولا در آستانه دیدار حساس تیمش با اسپورتینگ خیخون در کنفرانسی خبری اعلام کرد که انتقال به چیوواس در برنامه های کنونی او جایی ندارد . گواردیولا دراین باره گفت:« من قبل از این درمکزیک بوده ام ولی در طول مدت زمانی کوتاه تصمیمی برای برگشتن به این کشور ندارم. لیگ مکزیک لیگی است که بازیکنان خیلی خوبی دارد و یوهان کرویف تنها می تواند فوتبال آنها را بهتر کند.»بارسلونا شنبه شب در نوکمپ مقابل اسپورتینگ خیخون قرار خواهد گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گوارديولا:براي تمديد قرارداد تحت فشار نيستم
این مربی موفق که در چند فصل اخیر موفقیت های زیادی با آبی و اناری ها به دست آورده، هنوز قراردادش را با این باشگاه تمدید نکرده و همین مسئله شایعات زیادی را به وجود آورده است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" احساس نمی کنم که حتما باید قراردادم را تمدید کنم اما نمی خواهم امکان آن را رد کنم. اگر خبر جدید شود یا تصمیم جدید گرفته شود، حتما متوجه خواهید شد. باشگاه برای من زمان مشخصی تعیین نکرده است.
من معمولا با رئیس باشگاه ملاقات می کنم. بعضی مواقع در زمین تمرین و بعضی اوقات مانند چند روز قبل در خانه و صحبت های مان را انجام می دهیم.
جلسات ما همیشه خوب است. من اهمیت زیادی به باشگاه می دهم و او هم وقف کارش است. من تمام تلاشم را انجام می دهم. من گوش می دهم و او نظرات من را هم می پرسد.
من از کار کردن با هیئت مدیره فعلی بسیار خوشحالم. من خیلی خوش شانسی که با چنین مدیرانی کار می کنم. هیچ شکایتی ندارم. آنها همیشه فوق العاده هستند."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
براي نتيجه گرفتن مقابل بارسا بايد دعا کنيم
هرچند بارسا در حال حاضر با 10 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا در مکان دوم جدول رده بندی لالیگا قرار دارد اما سرمربی سابق اسپانیا آبی و اناری ها را مورد ستایش قرار داد.
او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" مقابل رئال فرصت بیشتری به دست می آورید زیرا نسبت به بازی مقابل بارسا، بیشتر مالک توپ هستید و بازی بازتر است.
در نوکمپ در هر بازی تقریبا برای 12 دقیقه صاحب توپ می شوید. در 12 دقیقه چکاری جز دعا کردن می توانید انجام دهید. ما تلاش می کنیم به جای 12 دقیقه، برای 52 دقیقه توپ را در اختیار داشته باشیم."
بارسا در دیدار امشب مسی را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت اما کلمنته معتقد است این مسئله شرایط را برای تیمش آسان تر نمی کند.
" بارسا بازیکنان فوق العاده زیادی دارد. بازی کردن یا بازی نکردن مسی اهمیت چندانی ندارد. بقیه بازیکنان این تیم هم فوق العاده هستند. هر بازیکنی که جای مسی در زمین قرار بگیرد، یک ستاره است."
او همچنین در مورد گواردیولا گفت:" در دنیا مربی بهتری از او وجود ندارد. پپ به نظر من بهترین مربی حال حاضر دنیاست. یک مربی فوق العاده و یک پدیده."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
گوارديولا: اگرقهرمان نشويم،تقصير داوران نيست
کاتالان ها امشب میزبان خیخون خواهند بود و امیدوارند که بتوانند فاصله 10 امتیازی با رئال را کاهش بدهند.
گواردیولا در آستانه دیدار امشب در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر در پایان فصل قهرمان نشویم، تقصیر داوران نیست. اولین دلیل این است که از کیفیت لازم برخوردار نبودیم.
من واقعا فکر می کنم شانس خیلی کمی برای رسیدن به قهرمانی داریم. ما در سه فصل گذشته از 16 جام ممکن، 13 جام را فتح کردیم و همچنان به دنبال رسیدن به قهرمانی در این رقابت ها هستیم. اما اختلاف مان با رئال خیلی زیاد است و رسیدن به آنها اصلا ساده نیست."
بارسا در دیدار امشب مسی را در اختیار نخواهد داشت و گواردیولا در این مورد گفت:" در یک سوم دفاعی حریفف او تعیین کننده ترین بازیکن حریف است. علاوه بر این، وقتی ما تحت فشار قرار می گیریم، او اولین بازیکنی است که به کمک ما می آید. باید ببینیم بدون او چطور بازی خواهیم کرد و چگونه به غیبت او واکنش نشان می دهیم."
محل و زمان برگزاری دیدار فینال کوپا دل ری هنوز مشخص نشده و دو باشگاه بارسا و بیلبائو بر سر برگزاری این دیدار به توافق نرسیدند.
" محل برگزاری این دیدار را فدراسیون مشخص خواهد کرد. ما دوست داریم این دیدار را یک هفته بعد از پایان لیگ برگزار کنیم اما احتمال دارد به فینال چمپیونزلیگ برسیم و این باعث می شود این دیدار بار دیگر به تعویق بیفتد. این دلیل کاملا منطقی است. این فدراسیون است که در این مورد تصمیم می گیرد."
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
کلمنته: غيبت مسي شرايط را آسانتر نمي کند
خاویر کلمنته، سرمربی اسپورتینگ خیخون، اعلام کرد اگر می خواهند در دیدار امشب مقابل بارسا نتیجه خوبی بگیرند، باید دعا کنند.
هرچند بارسا در حال حاضر با 10 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا در مکان دوم جدول رده بندی لالیگا قرار دارد اما سرمربی سابق اسپانیا آبی و اناری ها را مورد ستایش قرار داد.
او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" مقابل رئال فرصت بیشتری به دست می آورید زیرا نسبت به بازی مقابل بارسا، بیشتر مالک توپ هستید و بازی بازتر است.
در نیوکمپ در هر بازی تقریبا برای 12 دقیقه صاحب توپ می شوید. در 12 دقیقه چه کاری جز دعا کردن می توانید انجام دهید. ما تلاش می کنیم به جای 12 دقیقه، برای 52 دقیقه توپ را در اختیار داشته باشیم."
بارسا در دیدار امشب مسی را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت اما کلمنته معتقد است این مسئله شرایط را برای تیمش آسان تر نمی کند.
" بارسا بازیکنان فوق العاده زیادی دارد. بازی کردن یا بازی نکردن مسی اهمیت چندانی ندارد. بقیه بازیکنان این تیم هم فوق العاده هستند. هر بازیکنی که جای مسی در زمین قرار بگیرد، یک ستاره است."
او همچنین در مورد گواردیولا گفت:" در دنیا مربی بهتری از او وجود ندارد. پپ به نظر من بهترین مربی حال حاضر دنیاست. یک مربی فوق العاده و یک پدیده."
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
بارسلونا 3 – خیخون 1: پیروزی با ده نفر
بارسلونا در حالی این بازی حساس را برد که یک بازیکن کمتر از حریف داشت.
بارسلونا توانست با وجود این که یک نیمه را دهنفره بازی کرد اسپورتینگ خیخون را سه بر یک شکست دهد. دو گل بارسا در حالی به ثمر رسید که آنها یک بازیکن کمتر داشتند و به دوازدهمین برد خانگی خود در این فصل رسیدند.
بارسلونا در نیمه اول در باز کردن خط دفاعی مستحکم و منسجم حریف مشکل داشت، اما در هر حال طبق معمول مالکیت توپ را در اختیار داشت.
سرانجام در دقیقه 42 بود که خط دفاعی خیخون گشوده شد. آدریانو و سیدو کیتا با هم همکاری کردند و آدریانو توپ را در مسیر آندرس اینیستا قرار داد و او به آسانی اولین گل خود در این فصل لالیگا را زد.
نیمه دوم به شکلی دراماتیک آغاز شد. در همان ثانیههای ابتدایی بود که داور اعلام کرد جرارد پیکه از موقعیت مسلم گلزنی میگل دلاس کوئواس جلوگیری کرده و او را با کارت قرمز مستقیم جریمه کرد.
خاویر کلمنته در پاسخ به این اخراج داوید بارال مهاجم را به جای آیوزه هافبک به میدان فرستاد. بارال بلافاصله پس از ورود به زمین ضربه ایستگاهی را به دیوار دفاعی حریف زد و سپس روی سانتر فورموسه مندی، در دومین ضربی که در طول بازی به توپ زد دروازه ویکتور والدس را گشود.
خیخون با وجود برتری عددی به دفاع برگشت و بارسلونا با وجود یک یار کمتر به پیش تاخت تا این که سیدو کیتا سرانجام در دقیقه 79 توانست گل دوم را بزند. الکسیس سانچس توپ را به او داد و او هم با شوتی مهارنشدنی و دیدنی از فاصله 18 متری گلزنی کرد.
در نهایت چابی برد را تضمین کرد. او روی پاس چیپ اینیستا به پیش رفت و پس از کمی مکث دروازه خوان پابلو را گشود.
در ادامه الکسیس سانچس هم در اواخر بازی مصدوم شد و چون بارسلونا هر سه تعویض خود را انجام داده بود با 9 بازیکن بازی را به پایان برد.
بارسا با 57 امتیاز دوم است و خیخون با 21 امتیاز نوزدهم.
ویرایش توسط fcb10 : 03-04-2012 در ساعت 02:57
ارديولا: اين حماسه کوچک ما بود
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا پس از پيروزي مقابل خيخون گفت: اين حماسه کوچک ما بود.
به نقل از آس اسپانیا، جوزپه گواردیولا که این روزها به خاطر تردید در تمدید قرارداد از سوی هواداران، بازیکنان و رسانههای کاتالونیا و مادرید تحت فشار است پس از پیروزی تیمش مقابل اسپورتینگ خیخون تصریح کرد: فاصله با رئال مادرید دغدغه ما نیست، مهم کسب هر ۳ امتیاز این بازی بود و برای هر بازی برنامهریزی خاص خودش را خواهیم داشت، این حماسه کوچک ما بود و بازیهای سختی در آینده خواهیم داشت.
وی افزود: لالیگا فوق العاده پیچیده شده و نمیشود به راحتی در این خصوص نظر داد، ما تلاش خود را خواهیم کرد.
گواردیولا از کیتا نیز تقدیر کرد و بازی زیبای او را ستود، وی به کار گروهی مردانش نیز اشاره داشت: غیبت مسی، آفلای، ویا و بوسکتس تاثیری در روند کلی تیم ندارد، کار گروهی در بارسلونا حرف اول را میزند.
بارسلونا با نتیجه ۳ بر یک مقابل اسپورتینگ خیخون به پیروزی رسید.
Argentina te quiero para siempre
روسل:
هنوز منتظر تصميم گوارديولا هستيم
ساندرو روسل، رئيس باشگاه بارسا، اعلام کرد اين باشگاه همچنان در انتظار تصميم گوارديولا براي آينده اش باقي مي ماند.
او به تازگی اعلام کرد شایعات در مورد تمدید قراردادش خسته کننده شده است و اکنون رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرد هیچ عجله برای شنیدن تصمیم نهایی گواردیولا ندارد.
روسل در گفتگو با خبرنگاران گفت:" باطری صبر ما برای تمدید قرارداد گواردیولا هنوز تمام نشده است. این باطری خورشیدی است و خوشبختانه اینجا آفتاب همیشه وجود دارد."
گواردیولا چند روز قبل اعلام کرد قهرمانی بارسا در رقابت های این فصل لالیگا تقریبا غیرممکن است اما روسل با او هم عقیده نیست.
" کلمه غیرممکن وجود دارد اما در این مورد استفاده نمی شود. غیرممکن تنها زمانی است که از نظر ریاضی دیگر نتوانیم قهرمان شویم. تا آن زمان هیچ چیز غیرممکن نیست."
روسل همچنین در مورد حرکت په په، مدافع پرتغالی رئال، در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری که دست مسی را لگد کرد، صحبت کرد و از فدراسیون فوتبال اسپانیا خواست تصمیم مناسبی در این مورد بگیرد.
" وقتی کاری مانند آنچه په په انجام داد بدون تنبیه می ماند دوست داریم از فدراسیون فوتبال اسپانیا بخواهیم به تصمیمات اتحادیه فوتبال انگلیس نگه کند."
پپ تمدید میکند؟
جلسه مشکوک گواردیولا و روسل
خبرگزاری فارس: سرمربی بارسلونا امروز جلسهای مشکوک با مدیرعامل این باشگاه داشته و شایعه تمدید قرارداد وی بار دیگر بر سر زبانها افتاد.
خبرگزاری فارس: جلسه مشکوک گواردیولا و روسل
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اسپورت کاتالونیا، جوزپه گواردیولا امروز بدن اطلاع قبلی و همراه با وکیل اداری و حقوقی خود به دفتر کار الساندرو روسل، مدیرعامل باشگاه بارسلونا رفت.
روسل نیز از این جلسه آگاهی نداشته و پس از تماس گواردیولا و لغو یکی از جلسات تجاری، خود را به این جلسه رسانده است.
بسیاری از خبرنگاران با تکیه بر نقل قول دوستان نزدیک به گواردیولا از تمدید قرارداد وی در ساعات کاری امروز در اسپانیا خبر میدهند اما این احتمال نیز وجود دارد که گواردیولا برای متقاعد کردن روسل جهت ترک تابستانی بارسلونا به این جلسه رفته باشد.
نیوکمپ در انتظار فریاد بارسا بر سر لالیگا است
بدون "مسی" با حضور "کلمنته"
خبرگزاری فارس: بازیهای امشب از هفته بیست و پنجم لالیگا اسپانیا بدون مسی کلید میخورد و بارسلونا مقابل تیم تازه احیا شده کلمنته قرار میگیرد.
خبرگزاری فارس: بدون "مسی" با حضور "کلمنته"
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اسپورت کاتالونیا، تیم فوتبال بارسلونا که برای کاهش فاصله ۱۰ امتیازی با رئال مادرید محکوم به پیروزی مقابل اسپورتینگ خیخون است، امشب در نیوکمپ از این تیم تازه احیا شده پذیرایی خواهد کرد.
پیش بینی میشود بارسلونا با ترکیب منحصر به فرد گواردیولا به صورت ۳-۴-۳ که در هنگام دفاع در حالت ۳-۳-۱-۳ آرایش میگیرد، وارد میدان شود و والدس، آلوس، پویول، پیکه، کیتا، ژاوی، آدریانو، اینیستا، سسک، پدرو و کوئنکا را در اختیار داشته باشد.
در آن سوی میدان خیخون با کلمنته ۶۱ ساله تلاش میکند و امیدوار است رتبه نوزدهم خود را به وضعیت بهتری منتقل کند و در این میان دل به درخشش بارال، کارملو، دلاس کوئواس و بوتیا بسته است.
بارسلونا به خاطر کارت زرد پنجم لیونل مسی را در اختیار نخواهد داشت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)