سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
صرفا جهت خنده
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
دوستان یه سوال
واقعا په په قراره امشب بازی کنه؟
اگه برحسب اتفاق این عمل میسر بشه، من خودم توی خونه شورش میکنم، نیازیم به ورزشگاه و خیابونای بارسلون ندارم
ولی گذشته از شوخی مورینیو اسمشو توی ترکیب اصلی نوشته؟؟؟؟؟![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
اتفاقا اگه په په باشه بهتره.باید توی نیو کمپ همشون رو تحقیر کنیم.اگه به من بود میگفتم هر کیو دلشون میخواد بیارن.از زلاتان و زیدان و اشنایدر و رونی گرفته تا بازیکنای ب تیمای مختلف.هرکسی رو دلشون میخواد بیارن چون قراره به بد ترین شکل توی نیوکمپ تلافی وحشی بازیهاشون رو دربیاریم.باید توی بارسلون و ایالت کاتالونیا تحقیر شن.باید خود مورینیو بگه غلط کردم جلوی بارسا ایستادم.
اون که صد البته
فقط از دست فدراسیون اسپانیا ناراحتم که په په رو محروم نکرده
آخه کی باورش میشه غیر عمد این کارو کرده باشه؟
با اون مکث و اون ضربه ی محکمش معلوم بود از قبل نقشه کشیده
به هر حال امیدوارم با یه برد قاطع و پر گل به همه ی دنیا نشون بدیم هیچی برامون مهم نیست و فقط بازی خودمون رو توی زمین به نمایش میذاریم
بدون جنگ روانی
![]()
اگه واقعا په په رو امشب بازی بده یعنی کل فدراسیون فوتبال اسپانیا باید زیر سوال بره !
تو انگلیس بالوتلی رو بخاطر همین کار , 4 جلسه جریمه کردن !!! اونوقت این موجود وحشی رو که بویی از انسانیت نبرده رو حتی جریمه نقدی هم نکردن , لعنت بهشون.......
هر بار که وحشی گری های رئالیا رو جلوی بارسا میبینم افسوس میخورم که چرا زلاتان نیست تا با اون حرکات همیشگیش حد اقل یکم تلافی کنه دلمون خنک شه ! یادمه 2 فصل پیش تو الکلاسیکو چند بار با رئالیا درگیر شد خوب حالشونو گرفت !!!
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
چه اون په په وحشی بازی کنه و چه بازی نکنه ما برنده بازی امشبیم
من مطمئنم اگه په په بازی کنه هوادارا موقع پا به توپ شدن این وحشی با سوت و هو کردنشون ورزشگاه رو منفجر میکنن
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)