Design & Developed BY Patira

صفحه 143 از 470 نخستنخست ... 4393133141142143144145153193243 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,421 تا 1,430 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

perspolis استیلی : به شعار هواداران عادت کرده‌ام

پرسپولیس اف سی : حمید استیلی پس از شکست یک بر صفر پرسپولیس مقابل مس کرمان در نشست خبری گفت: نیمه اول یک بازی پایاپای را شاهد بودیم. در این نیمه موقعیت‌هایی داشتیم که از دست رفت. در نیمه دوم شرایط ما بهتر شد و توپ و زمین را در اختیار گرفتیم. حریف به دنبال ضد حمله بود و چند ضد حمله خوب هم انجام داد.
    وی ادامه داد: چند بار تغییر تاکتیک و تغییر سیستم دادیم اما مشکل اصلی ما ارسال‌های بد و ضربات ایستگاهی بود که بد زده شد. از هیچ کدام از ضربات ایستگاهی و کرنر‌ها استفاده نکردیم زیرا نفری که این ضربات را می‌زد ارسال خوبی نداشت.

سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: مشکل بعدی ما این بود که 6 بازیکن کلیدی خود را در اختیار نداشتیم. این در حالی است که اعلام می‌شود قاسم دهنوی در مس محروم است اما به یکباره به او اجازه بازی می‌دهند و می‌گویند از بازی بعدی محروم است. در هر حال ما در نیمه دوم بهتر بازی کردیم. حریف 11 نفره دفاع می‌کرد و ما هر چه توپ ارسال کردیم آنها دفع کردند. امروز روز خود مدافعان و دروازه بان مس بود.
    استیلی در مورد هواداران پرسپولیس علیه خود گفت: به این شعارها عادت کرده‌ام. آنها به من لطف دارند.
    سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه چه راهکاری درباره بازی دفاعی مس اندیشید گفت: راهکار ما ارسال ضربات ایستگاهی و شوت از راه دور بود که ما همه این کارها را انجام دادیم. حتی دو مدافع خود را بیرون کشیدم و با روش 3- 4-3- بازی کردیم اما نتوانستیم گلزنی کنیم. نفرات ما محدود هستند. من امروز 3 بازیکن مصدوم و 3 بازیکن محروم داشتم و مجبور بودم 2 و 3 بازیکن جوان را به میدان بفرستم.
    استیلی افزود: علی کریمی، مازیار زارع، سامان آقازمانی، علیرضا محمد، حمید علی عسگر بازیکنانی بودند که در اختیار نداشتیم. هادی نوروزی نیز تازه از بند مصدومیت رها شده بود، با این حال من هر کاری از دست برآمد کردم اما روی یک موقعیتی که 20 درصد هم نبود مس کرمان به گل رسید.
    وی در مورد محمد نوری گفت: در نیمه اول از او در پشت مهاجمان استفاده کردم و در نیمه دوم به عنوان هافبک دفاعی، اما او نیاز به مکمل‌های دارد که در کنارش باشند. نوری زحمت خود را کشید ولی به هر حال بازیکن بزرگ موقعی که تیم به مشکل می‌خورد باید آن را جمع کند.
    استیلی در مورد اینکه سپهر حیدری پیش از این بازی علیه او مصاحبه کرده بود گفت: من اختلافی با او ندارم. در ورزش، قهرمانی‌ها می‌رود اما اخلاق است که می‌ماند، باید حرمت‌ها را حفظ کنیم. سپهر حیدری را من به پرسپولیس آوردم. او بازیکن خوبی است اما به خاطر سلیقه‌ای که بود در این فصل از او استفاده نکردم.
    سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه شکست را به گردن غیبت بازیکنانش می‌اندازد، گفت: این گونه نیست. باخت گردن من است اما یکی از دلایل این شکست غیبت 6 بازیکن بود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

3. 4 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

پیش فرض حاشیه کامل دیدار مس کرمان و پرسپولیس

پرسپولیس اف سی : تیم فوتبال پرسپولیس امروز با پیراهن دوم خود که مشکی است به میدان آمده و مس کرمان با لباس‌های یکدست نارنجی بازی می‌کند.
    * حمید استیلی از حضور قاسم دهنوی در ترکیب تیم مس کرمان تعجب کرد. سرمربی پرسپولیس تصور می‌کرد دهنوی به دلیل درگیری در بازی گذشته برابر سپاهان محروم شده است.
    دهنوی در حالی در زمین حاضر است که هفته گذشته اعلام شده بود وی از سوی کمیته انضباطی با محرومیت مواجه شده است.

* گزارشگر رادیو کرمان 20 دقیقه بازی را برای تلویزیون و شبکه سه گزارش کرد. ظاهرا مشکل فنی علت گزارش رادیویی بر روی پخش مستقیم تلویزیونی بود. دقیقه 20 این مشکل حل شد.
    * پیش از آغاز بازی حمید استیلی به سمت بلاژویچ سرمربی مس کرمان رفت.
    * سپهر حیدری بازیکن مس کرمان که در گذشته در پرسپولیس بازی می‌کرد به سمت حمید استیلی سرمربی تیم پرسپولیس رفت.
    * مهرداد پولادی امروز بازوبند کاپیتانی مس را بر بازو بسته است. در بازی با سپاهان شجاع خلیل آزاد کاپیتان مس بود.
    * بازی تا دقیقه 22 با نتیجه تساوی بدون گل در جریان است.
    تماشاگران کرمانی بعد از گلزنی کیوان امرایی در نیمه اول علی دایی را تشویق کردند.
    * بین دو نیمه از برخی مقامات استانی تقدیر شد.
    * بین تماشاگران کرمانی جایگاهی به تماشاگران پرسپولیس اختصاص داده‌اند و این موضوع احتمال درگیری بین آنها و طرفداران تیم مس را افزایش داده است.
    * حمید استیلی در آغاز نیمه دوم دو تعویض انجام داد و جواد کاظمیان و محمد منصوری به جای امیرحسین فشنگچی و مجتبی شیری را به میدان آورد.
    بازی تا دقیقه 60 با نتیجه یک بر صفر به سود مس کرمان در جریان است.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

5. 4 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

استيلي: مسئوليت اين شكست با من است/ چطور شد كه بازيكن محروم بازي كرد؟/ در اين فوتبال فقط اخلاق مي‌ماند و بس

ما اينجا هم خيلي بد بازي نكرديم و در غياب 6 بازيكن اصلي مي‌توانستيم حداقل مساوي بيرون بيايم. البته من بهانه نمي‌آورم و مسئوليت شكست با من است

حميد استيلي كه در اين يكي، دو هفته از وزن خود هم كم كرده، در پايان بازي رو به خبرنگاران با لحني آرام به سوالات آنها پاسخ مي‌داد. به گزارش سايت گل استيلي در تحليل اين بازي گفت:« در نيمه اول بازي پاياپايي داشتيم و در نيمه دوم فشار زيادي روي دروازه مس وارد كرديم اما متأسفانه از موقعيت‌ها استفاده نكرديم. ما ضربات كاشته زيادي داشتيم كه اگر از آنها استفاده مي‌شد و درست استفاده مي‌شد به نتيجه مي‌رسيديم.»
    استيلي در پاسخ به سوالي درباره شعار هواداران هم گفت:« مردم لطف دارند و ما ديگر به اين موضوع عادت كرده‌ايم.» وقتي خبرنگاران كرماني از استيلي سوال مي‌كند اين مسأله به دليل نمايش ضعيف پرسپوليس نيست، استيلي در پاسخ به او گفت:« ما اينجا هم خيلي بد بازي نكرديم و در غياب 6 بازيكن اصلي مي‌توانستيم حداقل مساوي بيرون بيايم. البته من بهانه نمي‌آورم و مسئوليت شكست با من است اما نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد كه بازيكن محروم مس كرمان در اين بازي به ميدان آمد. ما روي اين موضوع برنامه‌ريزي كرده بوديم و ناگهان ديديم كه دهنوي در زمين حضور دارد.»
    استيلي در پاسخ به سوال ديگري درباره كيفيت بد چند بازيكن تيمش گفت:« من هر چه از دست برمي‌آمد انجام دادم و هر چه به ذهنم مي‌رسيد را در دستور كار بازيكنان قرار دادم اما متأسفانه نتيجه لازم را به دست نياورديم.»
    وقتي خبرنگار اصرار كرد نظرش با بازيكني مثل محمد نوري كه بايد يكي از بهترين‌هاي تيم باشد اما هرگز در اين فصل خوب بازي نكرده، چيست استيلي جواب داد:« نوري هم يكي از بازيكنان خوب ماست كه زحمتش را كشيد او براي اينكه خوب بازي كند احتياج به مكمل‌هايي دارد كه شايد در اين بازي نبودند. نوري در نيمه اول پشت مهاجم‌ها و در نيمه دوم به عنوان هافبك دفاعي بازي كرد و به نظر من بد هم كار نكرد.»
    آخرين سوال از حميد استيلي در مورد مصاحبه سپهر حيدري بود كه او جواب داد:« در كنار همه گلزني‌ها و نتايج آنچه در فوتبال باقي مي‌ماند اخلاق است سپهر هم نظرش را گفته اما او بازيكن خوبي است و من خودم او را به پرسپوليس آوردم. امسال هم بازي او به سليقه من نمي‌خورد و به همين دليل از پرسپوليس جدا شد. خوب است كه همه ما در مصاحبه‌ها احترام همديگر را رعايت كنيم.»
    goal.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

7. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

رئیس کمیته انضباطی: حضور دهنوی مقابل پرسپولیس قانونی بود

رئیس کمیته انضباطی حضور قاسم دهنوی در ترکیب مس مقابل پرسپولیس را قانونی دانست.اسماعیل حسن‌زاده در مورد حضور قاسم دهنوی در ترکیب تیم ملی با وجود اعلام محرومیت این بازیکن گفت:‌ یکی از دلایلی که این مسائل حاشیه‌ساز می‌شود بی‌اطلاعی اهالی رسانه از قانون است.
    قاسم دهنوی و محسن بیاتی‌نیا دو بازیکن تیم مس، هر دو یک جلسه محروم هستند. البته بیاتی‌نیا به دلیل اینکه کارت قرمز دریافت کرده بود در این بازی به طور اتوماتیک محروم بود و در بازی بعدی با رای کمیته انضباطی محروم است.

وی ادامه داد: در مورد قاسم دهنوی باید بگویم طبق بند 3 ماده 28 آئین‌نامه زمانی که یک بازیکن محروم می‌شود، باید آن تیم 72 ساعت قبل از این موضوع مطلع و رای به آن ابلاغ شده باشد فارغ از اینکه رای قابل اعتراض است یا نیست. قانون‌گذار در آئین‌نامه برای باشگاه احترام قائل است و باشد باید 3 روز قبل از مسابقه بداند که کدام بازیکنش محروم است تا ترکیب تیمش را تعیین کند.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تصریح کرد: ‌رای محرومیت قاسم دهلوی روز چهارشنبه صادر و روز پنجشنبه به باشگاه ابلاغ شد بنابراین امروز 24 مهرماه 72 ساعت از ابلاغ رای می‌گذرد و این بازیکن در بازی بعدی مس کرمان محروم است. حضور دهنوی در دیدار پرسپولیس و مس کرمان از نظر قانونی بلااشکال بوده و سازمان لیگ به درستی اعلام کرده که این بازیکن محروم نیست.
    حسن‌زاده در مورد اینکه مگر می‌شود وقتی مسئولان باشگاه مس خبر محرومیت دهنوی را داشتند اما سازمان لیگ به آن باشگاه بگوید این بازیکن محروم نیست گفت: مشکل اهالی فوتبال و رسانه این است که قانون را شوخی می‌گیرند و مدام می‌پرسند مگر می‌شود؟ من از شما می‌پرسم اگر یک بازیکن آماده را یک ربع مانده به مسابقه محروم کنیم آیا خود شما نمی‌گوئید چرا یک ربع مانده به مسابقه یک بازیکن محروم می‌شود؟ بنابراین باید 3 روز از ابلاغ رای بگذرد.
    goal.com

9. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

پيوس: بايد به استيلي فرصت داد

مهاجم اسبق تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به بازي ضعيف اين تيم برابر مس کرمان گفت: بسياري از بازيکنان فعلي پرسپوليس شايستگي پوشيدن پيراهن اين تيم را ندارند.

''فرشاد پيوس'' روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت:محمد رويانيان به عنوان مديرعامل پرسپوليس بايد وقت بيشتري براي اين باشگاه بگذارد و کار را به دست مشاوران خود نسپارد.
    وي ادامه داد:پرداخت پاداش براي هر پيروزي در فوتبال امروز ديگر جواب نمي دهد و رويانيان بايد به فکر کارهاي زيربنايي در اين تيم باشد.
    پيوس تاکيد کرد: در بازي مقابل مس بازيکنان پرسپوليس بسيار ضعيف عمل کردند و حتي توانايي اجراي اصول اوليه فوتبال مثل حفظ توپ را هم نداشتند.
    وي افزود: رفتن به اردوي سه روزه در کيش آن هم در غياب ملي پوشان اصلا به صلاح پرسپوليس نبود و تنها موجب به هدر رفتن پول هاي اين باشگاه شد.
    وي گفت: رويانيان بايد به جاي پاداش دادن به بازيکنان به اين مسائل فني توجه کند. اين بازيکنان بايد جريمه شوند نه اينکه براي هر پيروزي دو ميليون تومان پاداش بگيرند.
    پيشکسوت باشگاه پرسپوليس تصريح کرد: بازيکنان پرسپوليس بايد براي تعصب به اين تيم و پيراهني که به تن مي کنند بازي کنند نه براي گرفتن پاداش. بسياري از اين بازيکنان شايستگي پوشيدن پيراهن پرسپوليس را ندارند.
    وي گفت: با اين شرايط روزهاي بدتري در انتظار پرسپوليس خواهد بود و هواداران اين تيم هم کمتر از گذشته مي شوند.
    پيوس در پاسخ به اين سوال که آيا تغيير سرمربي را در اين شرايط به صلاح پرسپوليس مي داند؟ گفت: به نظرم بايد بازهم به حميد استيلي فرصت بيشتري داده شود. او به تنهايي در کسب نتايج ضعيف اين فصل مقصر نيست و ديگران به خصوص بازيکنان نقش بيشتري در قرار گرفتن در اين شرايط دارند.
    مهاجم اسبق پرسپوليس در پايان تاکيد کرد: در سال هاي گذشته افراد زيادي مديريت اين باشگاه را بر عهده گرفته اند و با کارنامه ضعيف از پرسپوليس رفته اند. رويانيان سابقه مديريتي خوبي دارد و اگر مي خواهد اين سابقه را در پرسپوليس نيز تکرار کند بايد وقت بيشتري روي کارهاي خود در اين باشگاه بگذارد.

varzesh3

11. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

بازيکنان وکادرفني قرمزپوشان به باشگاه مي روند

بازيکنان و کادر فني پرسپوليس براي شرکت در جلسه‌ به باشگاه فراخوانده شدند.

تیم فوتبال پرسپولیس روز گذشته با یک گل مغلوب مس کرمان شد.
    با توجه به اینکه تمرین پرسپولیس فردا تعطیل است بازیکنان و کادر فنی قرمزپوشان باید به باشگاه بروند و در جلسه‌ای با مسئولان شرکت کنند.

varzesh3

13. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

گزارش تمرين امروز پرسپوليس

تمرين امروز پرسپوليس در غياب علي کريمي برگزار شد.

تمرین پرسپولیس پس از شکست یک بر صفر مقابل مس کرمان از ساعت 9:30 صبح امروز در ورزشگاه خیریه عمل دنبال شد.
    در این تمرین بازیکنان اصلی پرسپولیس 20 دقیقه ریکاوری کردند و رفتند و بازیکنان ذخیره زیر نظر عاشوری به حفظ و پرسینگ و فوتبال دستگرمی پرداختند.
    * علی کریمی غایب بود.
    * در تمرین امروز زومدیک نقش پررنگی داشت. وی با راهنمایی‌هایش به بازیکنان تذکراتی به آنها می‌داد.
    * حمید علی عسگر از ابتدای تمرین به صورت جداگانه زیر نظر پزشک تیم به تمرین پرداخت.
    * جواد کاظمیان علیرغم حضورش در ترکیب پرسپولیس امروز با ذخیره‌ها تمرین کرد. مجتبی شیری نیز در ترکیب ذخیره‌ها به تمرین پرداخت.
    * استیلی در ابتدای تمرین با بازیکنان به گفت‌وگو پرداخت.
    * نصرتی و کاظمیان پس از 40 دقیقه نظاره‌گر شدند.
    * حقیقی با دروازه‌بان‌های ذخیره به تمرین پرداخت.
    * تنها سه هوادار در تمرین امروز حضور داشتند.
    * اولادی در تمرینات گروهی حضور پیدا کرد.

varzesh3

15. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

Jadide نصير زاده : حضور "دهنوي" خلاف قوانين فيفا ست

در حاليكه حسن زاده - رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال - در اين روزها سعي فراواني در توجيه تجويز بازي كردن "دهنوي" بازيكن مس در بازي مقابل پرسپوليس با وجود اعلام قبلي محروميت اين بازيكن توسط فدراسيون فوتبال را دارد ولي هوشنگ نصيرزاده -كارشناس مسائل حقوقي و داوري فوتبال - با اشاره به قوانين فوتبال چنين استدلالهاي بي پايه اي را رد كرده و اين گونه رفتار و تصميمهاي متاثر از روابط غير ورزشي در فدراسيون فوتبال را خلاف قوانين فيفا مي داند :

کارشناس مسائل حقوقي فوتبال در واکنش به اظهارات رئيس کميته انضباطي گفت: قانون فرصتي را براي محروميت بازيکن قائل نيست.

هوشنگ نصیرزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد صحبت های حسن زاده رئیس کمیته انضباطی در مورد محرومیت قاسم دهنوی بازیکن مس کرمان اظهار داشت: اگر چه باشگاه مس معتقد است محرومیت دهنوی را دریافت نکرده و نماینده فدراسیون هم در حضور خوردبین و استیلی با سازمان لیگ تماس گرفته و آنها نیز از محرومیت دهنوی بی اطلاع بوده اند اما رئیس کمیته انضباطی در مصاحبه های خود طوری صحبت کرده که انگار تیم مس از این محرومیت مطلع بوده است(سايت باشگاه مس از روز پيش از اين بازي خبر محروميت بياتي نيا و دهنوي در بازي با پرسپوليس را اعلام كرده بود )

وی افزود: این تناقض بین کمیته انضباطی و سازمان لیگ به نفع مسابقات لیگ برتر نیست. حسن زاده به خوبی گفته که از نظر فنی تیم ها باید برای آمادگی خود از بازیکنان محروم مطلع باشند اما در تبصره ماده ۲۸ گفته شده که ۷۲ ساعت پیش از زمان مسابقه محرومیت حساب شود. قانونگذار این فرصت و محدوده زمانی را برای کمیته انضباطی قائل است نه برای تیم ها و بازیکنان، چون بند ۳ ماده ۲۸ می گوید تیم ها به محض دریافت حکم باید آن را اجرا کنند.

نصیرزاده تصریح کرد: علاوه بر این چند نکته در این زمینه ضروری است. اولا طبق ماده ۱۰۳ آئین نامه انضباطی فیفا ابلاغ از طریق فضای مجازی ممنوع است و نمی توان با قرار دادن خبر روی سایت افراد را دعوت و یا محروم کرد. از طرف دیگر ماده ۳۵ انضباطی فیفا می گوید ابلاغ مجازات های اخراج و تعلیق از مسابقه دارای تاثیر فوری است.
    وی افزود: حتی در صورتی که نامه "تنسیذ" دیر به دست باشگاه برسد باز هم باید این مجازات اعمال شود. از طرف دیگر ماده ۱۰۶ فیفا می گوید محرومیت به محض ابلاغ جاری می شود. تصور ما این است که نظر حسن زاده در رابطه با فرصت ۷۲ ساعت به خوبی منعکس نشده چون ایشان هم می داند که در عرف بین المللی فوتبال طبق بند ۳ ماده ۲۸ آئین نامه ایران و مواد ۳۵ و ۱۰۶ فیفا تیمی که ابلاغ محرومیت دریافت می کند باید بلافاصله آن را اجرا کند و به هیچ وجه زمانی برای به تعویق انداختن مجازات بازیکن متخلف تیم دارنده فرد محروم وجود ندارد.
    نصیرزاده خاطر نشان کرد: اگر چنانچه در انتقال محرومیت این بازیکن اشتباهی صورت گرفته باید در رابطه با این اشتباه ماده ۳۸ آئین نامه انضباطی خودمان را لحاظ قرار دهیم.

17. 2 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

فردا جلسه هيات مديره پرسپوليس تشكيل مي‌شود /پنجعلي: گلهايي كه مي‌خوريم با هيچ منطقي سازگار نيست

در شرايطي كه محمد رويانيان از انجام تغييرات در پرسپوليس صحبت به ميان آورده، ديگر عضو هيات مديره پرسپوليس مي‌گويد جاي چنين بحث‌هايي كميته فني باشگاه است.
    محمد پنجعلي با بيان اينكه پرسپوليس در برابر مس خوب بازي كرد اما بد باخت اظهار كرد: بازي يك طرفه به سود پرسپوليس بود اما گل بدي خورديم و پس از آن نيز هرچه بازيكنان تلاش كردند، بي‌نتيجه بود. البته در اين بازي بدون ضعف هم نبوديم اما در مجموع سرتر از حريف بوديم و گلي كه نبايد مي‌خورديم، دريافت كرديم. البته از اين گل‌ها در فصل جديد زياد خورديم و به هيچ وجه هم قابل توجيه نيست.
    وي در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه اشكال عمده پرسپوليس را در فصل جاري چه چيز مي‌داند خاطرنشان كرد: هيچ تيمي بدون اشكال نمي‌شود و مشكل اصلي ما حاشيه‌هايي بود كه در ابتداي فصل برايمان به وجود آمد. تيم‌هاي بزرگي مثل پرسپوليس و استقلال هميشه در معرض حاشيه هستند. همچنين بايد بگويم گل‌هايي كه در اين فصل خورده‌ايم با هيچ منطق و استدلالي قابل توجيه نيستند و در واقع از تيمي مثل پرسپوليس بعيد بود كه اينچنين گل‌هايي دريافت كند كه اين هم باز به فشار حاكم بر تيم بازمي‌گردد.
    برخي از كارشناسان فوتبال و پيشكسوتان پرسپوليس معتقدند كه بيشتر بازيكنان اين تيم در حد نام پرسپوليس ظاهر نمي‌شوند. پنجعلي در اين رابطه نيز گفت: اين حرف كاملا درست است. ما بازيكنان خوبي داريم كه در سطح بالاي ليگ برتر بازي مي‌كنند و از كيفيت زيادي برخوردارند. ولي متاسفانه قادر نيستند تمام توانايي‌شان را بروز دهند. يك بخش اين قضيه به همان حاشيه‌ها و فشارهاي رواني بازمي‌گردد چرا كه فرقي نمي‌كند وقتي يك بازيكن فوتبال برابر سيل شعارها و فشارهاي رواني قرار مي‌گيرد، چقدر توانايي دارد. مثلا در همين بازي با مس، از زماني كه بازي مساوي بود، تماشاگران عليه ما شعار مي‌دادند كه باعث شد اين شعارها به نوعي حربه براي تيم‌هاي حريف تبديل شود.
    عضو هيات مديره باشگاه در ادامه با بيان اينكه بازيكنان پرسپوليس نياز به حمايت بيشتري از سوي هواداران دارند، تصريح كرد: اين فوتبالي كه پرسپوليس در اين فصل بازي كرده است، از اين تيم بعيد بوده و بايد با يك ارزيابي دقيق، از سوي كميته فني و هيات مديره باشگاه، مشكلات فني تيم شناسايي و برطرف شود. در واقع بسيار معقول‌تر است كه بحث درباره ماندن يا رفتن كادر فني در كميته فني باشگاه بررسي شود چرا كه در اين صورت آرامش بيشتري بر تيم حاكم مي‌شود و هواداران نيز تصميم‌هاي كميته فني را بيشتر قبول دارند و به آن احترام مي‌گذارند.
    پنجعلي در ادامه از برگزاري جلسه هيات مديره باشگاهش در روز دوشنبه خبر داد و افزود: قرار است در اين جلسه با حضور تمامي اعضاي هيات مديره درباره تمام مسائل باشگاه بحث و بررسي انجام شود و گزارش عملكرد‌هاي اقتصادي، فرهنگي و فني باشگاه و تيم ارائه شود.
    محمد رويانيان صبح يكشنبه در سخناني گفته بود، امكان دارد به زودي تغييراتي در كادر فني پرسپوليس ايجاد شود كه پنجعلي در اين باره نيز بيان كرد: هنوز در اين باره با اعضاي هيات مديره صحبتي نشده است و مسلما اگر قرار بر اين باشد كه تغييري در كادر فني صورت بگيرد، در جلسه‌ي روز دوشنبه هيات مديره مطرح شده و مورد بحث و بررسي قرار مي‌گيرد.
    وي در پايان با بيان اينكه كميته فني باشگاه پرسپوليس كماكان به قوت خود باقي است، از عضويت علي پروين به عنوان عضو تازه اين كميته خبر داد و گفت كه خودش به همراه محمد زادمهر و بيژن ذوالفقارنسب، اعضاي ديگر كميته فني باشگاه هستند و اين كميته قصد دارد يك يا دو نفر ديگر را به جمع خود اضافه كند.
    اين در حالي است كه ذوالفقار نسب پيش از اين گفته بود پس از شروع فصل يازدهم ليگ برتر ديگر در جلسات كميته فني پرسپوليس شركت نكرده است و قصد ندارد در جلسات آتي اين كميته نيز نقشي داشته باشد.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

19. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

perspolis

گزارش تمرین امروز پرسپولیس/غیبت کریمی و نقش پررنگ سومدیک

تمرین امروز پرسپولیس در غیاب علی کریمی برگزار شد.

تمرین پرسپولیس پس از شکست یک بر صفر مقابل مس کرمان از ساعت 9:30 صبح امروز در ورزشگاه خیریه عمل دنبال شد.
    در این تمرین بازیکنان اصلی پرسپولیس 20 دقیقه ریکاوری کردند و رفتند و بازیکنان ذخیره زیر نظر عاشوری به حفظ و پرسینگ و فوتبال دستگرمی پرداختند.
    * علی کریمی غایب بود. در تمرین شایعه شده بود وی به شمال رفته است.
    * در تمرین امروز زومدیک نقش پررنگی داشت. وی با راهنمایی‌هایش به بازیکنان تذکراتی به آنها می‌داد.
    * حمید علی عسگر از ابتدای تمرین به صورت جداگانه زیر نظر پزشک تیم به تمرین پرداخت.
    * جواد کاظمیان علیرغم حضورش در ترکیب پرسپولیس امروز با ذخیره‌ها تمرین کرد. مجتبی شیری نیز در ترکیب ذخیره‌ها به تمرین پرداخت.
    * استیلی در ابتدای تمرین بازیکنان به گفت‌وگو پرداخت.
    * نصرتی و کاظمیان پس از 40 دقیقه نظاره‌گر شدند.
    * حقیقی با دروازه‌بان‌های ذخیره به تمرین پرداخت.
    * تنها سه هوادار در تمرین امروز حضور داشتند.
    * اولادی در تمرینات گروهی حضور پیدا کرد.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

21. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

صفحه 143 از 470 نخستنخست ... 4393133141142143144145153193243 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)