Design & Developed BY Patira

صفحه 140 از 470 نخستنخست ... 4090130138139140141142150190240 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,391 تا 1,400 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

نصرتی : بازی برابر عرب ها همیشه سخت است.

مرجع خبری پرسپولیس : مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: سابقه دو بار حضور در مسابقات مقدماتی جام جهانی و یک دوره مسابقات غرب آسیا را در کارنامه دارم.

محمد نصرتی زننده گل صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2006 در برابر بحرین در خصوص مسابقه با این تیم گفت: همیشه بازی کردن مقابل عرب ها سخت است اما با بحرینی ها سخت تر، آنها چرک بازی می کنند و انگیزه بیشتری دارند و چون به زبان فارسی مسلط هستند از الفاظ رکیک استفاده می کنند و با جنگ روانی سعی دارند به تیم ایران فشار بیاورند.

نصرتی در مورد بازی تیم ملی ایران برابر بحرین که فردا برگزار می شود، افزود: از تیم جدید بحرین اطلاعی ندارم و بازی های اخیر این تیم را ندیدم و نمی دانم پس از اعتراضات اخیر در کشور بحرین، این تیم چه تغییراتی داشته است ولی در کل هر تیمی که با بحرین بازی می کند، علاوه بر مسائل فنی باید روی مسائل روانی بیشتر کار کند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

کاظمیان: مهم موفقیت تیم ملی است / شاید مقابل بحرین بازی نکنم.

مرجع خبری پرسپولیس : بازیکن تیم ملی می گوید هدف موفقیت تیم ملی است و همه باید برای رسیدن به آن تلاش کنند.
    جواد کاظمیان که در بازی با فلسطین نمایش خوبی داشت در مورد بازی با بحرین می گوید: همه به خوبی می دانیم که این یک بازی سخت است. نمی دانم چه نتیجه ای اتفاق می افتد اما باید تلاش کنیم تا به دلیل حساسیتی که ایجاد شده بحرین را شکست دهیم.
    او این را می گوید و با بیان اینکه مشخص نیست مقابل بحرین بازی کند ادامه می دهد: نمی دانم اما فکر نکنم مقابل بحرین بازی کنم. البته در بازی با فلسطین عملکرد خوبی داشتم اما مهم بازی کردن یا بازی نکردن من نیست. هدف موفقیت تیم است و باید همه برای رسیدن به آن تلاش کنند. من هم امیدوارم تیم ملی ایران، بحرین را ببرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

سومدیک و تال با تاخیر به تهران می آیند.

مرجع خبری پرسپولیس : مربی و مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با تاخیر به تهران می رسند.
    به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ رالف زومدیک مربی تیم فوتبال پرسپولیس که برای دیدار با خانواده­اش به آلمان رفته بود به دلیل تعویض گذرنامه دیرتر از موعد مقرر به تهران خواهد آمد.
    مامادو تال مدافع پرسپولیس نیز که برای حضور در دیدار تیم ملی کشورش به بورکینافاسو رفته بود برای دریافت ویزا با مشکلاتی مواجه شده بود که پس از رفع آن به تهران می آید.

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

پنجعلی: هیچ چیز را به استیلی تحمیل نمی‌کنیم/ توقع از تیم ملی بیشتر از این است.

مرجع خبری پرسپولیس : عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه مربی تیم با خودش دشمن نیست، گفت: دخالت کردن در امور فنی به سود تیم نیست و ما تنها مسائلی را که می‌بینیم، به عنوان نظر با استیلی مطرح می‌کنیم اما هیچ چیز را تحمیل نمی‌کنیم.

محمد پنجعلی در مورد اردوی آماده‌سازی تیم فوتبال پرسپولیس در کیش ضمن بیان مطلب فوق گفت: تیم اردوی بسیار خوبی را در کیش داشت، استیلی درخواست این اردو را داده بود که هماهنگی‌های لازم برای انجام آن توسط مدیران صورت گرفت.

امیدوارم این اردو در مجموع به سود تیم باشد زیرا در این مدت پرسپولیس خیلی ضربه خورده است.

وی با بیان اینکه پرسپولیس در دو بازی گذشته برابر فجر و صبا دو برد ارزشمند کسب کرد و امیدواریم این روند در ادامه داشته باشد، افزود: هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در این روزها تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات مالی و پرداخت مطالبات انجام داده است که تا حدودی از بدهی‌های بازیکنان پرداخت شده ولی باید درآمدهای باشگاه دائمی باشد تا پرداخت‌ها به موقع انجام شود.

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه وقتی درآمد نداریم پرداخت‌ها دائمی نخواهد بود، خاطرنشان کرد: هدف نخست هیئت مدیره درآمدزایی و ایجاد راهکار‌‎های لازم در این خصوص است تا با تکیه بر این درآمدها باشگاه پرسپولیس بتواند به عنوان نخستین تیم، بطور واقعی خصوصی و حرفه‌ای شود.

وی اضافه کرد: در سال‌های گذشته برخی از باشگاه‌ها یکسری درآمدهایی داشتند و یا بودجه‌‎ها خوبی از سوی بعضی از شرکت‌ها به آنها واگذار شد اما در این بین تنها استقلال و پرسپولیس سرشان کلاه رفت. باشگاهی که 50 هزار هوادار ندارد، سالی 20 میلیارد دریافت می‌کند ولی استقلال و پرسپولیس با 20-30 میلیون هوادارار، هشت‌شان گرو نه‌شان است.

پنجعلی در این خصوص ادامه داد: نیاز است در این دو باشگاه حرکتی اصولی برای درآمدزایی صورت گیرد، گرچه کار آسانی نیست اما با توجه به طرفداران و هوادارانی که این باشگاه دارد و پتانسیل خوبی برایش محسوب می‌شود، می‌توان با اقدامات اصولی، این دو باشگاه را به سمت درآمدزایی پیش برد. در حال حاضر این دو باشگاه سالی 5 تا 7 میلیارد از دولت دریافت می‌کند اما این مبالغ برای جذب بازیکنان و پرداخت مطالبات کافی نیست.

وی در بخش دیگری از گفتگویش در مورد اینکه به همراه علی پروین در مسائل فنی دخالت می‌کند و یا تنها به استیلی مشاوره می‌دهد؟، اظهار داشت: ما تنها کمک می‌کنیم زیرا دخالت کردن به سود تیم نیست. ما مسائلی را که می‌بینیم به عنوان نظر با استیلی مطرح می‌کنیم که اگر دوست داشت از آنها استفاده کند. البته باز هم تکرار می‌کنم، ما هیچ چیز را تحمیل نمی‌کنیم، گرچه ایشان هم تا به امروز با روی باز این مسائل را پذیرفته است.

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا به عنوان اعضای کمیته فنی به بحث پیش آمده بین استیلی و کاظمیان هم رسیدگی می‌کنید؟، تاکید کرد: به نظر ما که اتفاقی بین آنها رخ نداده است. البته بازیکن دوست دارد، بازی کند ولی این یک واقعیت است که مربی هم با خودش دشمن نیست.

وی با بیان اینکه بازیکنانی که با باشگاه قرارداد دارند، باید مانند یک کارمند تنها وظایفی که به آنها محول می‌شود را انجام دهند و نباید با مسائل احساسی برخورد کنند، خاطرنشان کرد: مربی سعی می‌کند بهترین نفرات و بهترین ترکیب را به میدان بفرستد تا تیمش نتیجه بگیرد. ضمن اینکه در هر تیم 25 بازیکن حضور دارند که تنها 11 بازیکن به میدان می‌روند و در باشگاه‌های مطرح اروپا هم شاهد هستیم، بازیکنان بزرگ نیمکت نشین می‌شوند. قطعا اگر یک یا چند بازیکن بخواهند اعتراض کنند، دیگر نمی‌توان تیم را اداره کرد.

پنجعلی در بخش پایانی گفتگویش در مورد دیدار حساس تیم ملی ایران برابر بحرین اظهار داشت: کشور بحرین با مشکلات داخلی مواجه است که ممکن است این موضوع در عملکرد این تیم تاثیرگذار باشد اما بازیکنان تیم ملی نباید هیچ حریفی را دست کم بگیرند.

وی اضافه کرد: البته تیمی که می‌خواهد به جام جهانی برود باید برابر هر حریفی خصوصا در ورزشگاه خانگی به پیروزی دست یابد. امروز تیم ایران با بحرین بازی دارد و باید برای رسیدن به پیروزی با قدرت به میدان برود و نشان دهد یک سروگردن از چنین تیم‌هایی بالاتر است. اگر تیم ایران نتواند برابر چنین تیم‌هایی موفق باشد، در صورت صعود به مرحله بعد برابر تیم‌هایی مانند کره‌جنوبی، ژاپن، استرالیا و عربستان به مشکل خواهد خورد.

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه برای حمایت از تیم ملی سه‌شنبه به ورزشگاه آزادی می‌رود، در پایان گفت: توقع ما از تیم ملی بیشتر از این است زیرا فوتبال ما از نظر بازیکنان توانایی و پتانسیل بالایی دارد و کی‌روش می‌تواند با استفاده از برنامه تاکتیکی مناسب و بهترین و آماده‌ترین بازیکنان در زمین، این مسابقه را با پیروزی به پایان برساند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ویرایش توسط David7 : 10-11-2011 در ساعت 11:54

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

پرسپولیس جمعه عازم کرمان می شود.

مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس برای برگزاری دیدار هفته دهم از سری مسابقات لیگ برتر فوتبال، جمعه عازم کرمان می شود.
    کاروان سرخپوشان پایتخت روز جمعه ساعت 18:20 تهران را به مقصد کرمان ترک می کنند و پس از حضور در این شهر، در هتل پارس، اسکان می یابند. ضمن اینکه کاروان این تیم روز شنبه (ساعت 21) بعد از بازی، به تهران باز می گردد.
    گفتنی است؛ دیدار رفت تیم های پرسپولیس و مس کرمان ساعت 16:50 روز شنبه 23 مهر ماه در ورزشگاه شهید باهنر کرمان برگزار خواهد شد.

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

شاهرخ نورسی مدیر امور تشریفات پرسپولیس شد.

طی حکمی از سوی قائم مقام باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس، شاهرخ نورسی به عنوان مدیر امور تشریفات این باشگاه منصوب شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در حکم قائم مقام این باشگاه آمده است:

برادر ارجمند جناب آقای شاهرخ نورسی

نظر به تعهد و تجارب ارزنده حضرتعالی به موجب این ابلاغ به سمت مدیر امور تشریفات منصوب می گردید. امید است همچون همیشه در پیشبرد امور محوله موفق و موید باشید.

جمشید زارع
    قائم مقام باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس)

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

استیلی: کیانی را نیم فصل به پرسپولیس می آوریم / حیدری را خودم به پرسپولیس آوردم.

مرجع خبری پرسپولیس : مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: کیانی را با توجه به اتفاقات اخیر قصد داریم در نیم فصل جذب کنیم.
    حمید استیلی در خصوص اردوی 3 روزه کیش اظهار داشت: خوشبختانه اردوی خوبی را در کیش برگزار کردیم و به اهداف پیش بینی شده خود رسیدیم در کنار این اردو بازی تدارکاتی خوبی را نیز به نمایش گذاشتیم که در این بازی حرکت‌های خوب تیم برای ما بسیار امیدوار کننده بود.
    وی افزود: امیدوارم در بازی سنگین مقابل مس کرمان بتوانیم با دانش ملی پوشان خود و یک بازی منطقی و هوادار پسند به 3 امتیاز بازی برسیم و به بالای جدول برویم.

سرمربی پرسپولیس در خصوص جذب مهدی کیانی مهاجم اخراجی تراکتورسازی نیز گفت: ما به دنبال این هستیم که در نیم فصل یک بازیکن لیگ برتری بگیریم. نظر ما روی کیانی است، ما این بازیکن را از قبل زیر نظر داشتیم و می‌خواستیم زودتر جذب کنیم، اما شرایط این کار فراهم نشد. نگرانی بابت این موضوع وجود ندارد چون خود ایشان دوست دارد به پرسپولیس بیاید یعنی دو طرف دوست دارند به یکدیگر همکاری کنند اگر خدا بخواهد تا نیم فصل کیانی به پرسپولیس می‌آید.

وی در پاسخ به سؤالی که فکر می‌کنید با این کار قلعه نویی ناراحت ‌شود، گفت: امیر بچه‌ محل ما است و دوست خوب من است. می‌دانم دوست دارد به ما کمک کند انشاالله قلعه نویی راضی است و این اتفاق خواهد افتاد. من همیشه اتفاق خاصی برای آقای قلعه نویی قائل هستم.

استیلی در پاسخ به اظهارات سپهر حیدری عنوان کرد: من همیشه سپهر را دوست دارم، خودم ایشان را فصلی که قهرمان شدیم به پرسپولیس آوردم اما امسال این اتفاق نیفتاد. من همیشه به نیکی از ایشان یاد می‌کنم چون بازیکن خوبی است. امیدوارم همیشه موفق شود. دیگر حرف دیگری نمی‌زنم.

وی در خصوص غیبت سومدیک و ممدوتال در تمرینات نیز گفت: سومدیک قرار بود امروز به تهران بیاید اما باید گذرنامه‌اش را عوض می‌کرد، به همین دلیل کمی سفر او به تاخیر افتاده است. ممدوتال نیز با توجه به مشکل پروازی که برای ایشان پیش آمده بود او به ایران نیامد و در اولین فرصت قرار است که به تهران بیاید.

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

تمرین اختصاصی اولادی، حضور بازیکنان صبا و پیش بینی بازی تیم ملی

مرجع خبری پرسپولیس : تمرین پرسپولیس پس از بازگشت از اردوی سه روزه کیش و یک روز استراحت از ساعت 10:30 صبح امروز در ورزشگاه خیریه عمل دنبال شد.

در این تمرین بازیکنان پرسپولیس بدن‌های خود را گرم کردند و سپس حرکات کششی، پاسکاری، حفظ توپ و پرسینگ، بدنسازی و فوتبال دستگرمی را در دستور کار خود قرار دادند.

* ملی پوشان، ممدوتال و سومدیک غایب بودند. قرار بود تال بامداد امروز به تهران بیاید اما به دلیل مشکل دریافت ویزا این اتفاق نیفتاد. سومدیک نیز به دلیل مشکل پاسپورت امروز به تهران نیامد و سفرش به تعویق افتاد.

* شیث رضایی و محمد در تمرینات گروهی شرکت کردند.

* اولادی 45 دقیقه اختصاصی تمرین کرد و رفت.

* علی عسگری، نوروزی و سیف الهی زیر نظر گمالوویچ به تمرین پرداختند.

* پیش بینی نتیجه بازی ایران و بحرین در تمرین امروز سوژه بازیکنان بود.

* استیلی نگران وضعیت علی کریمی بود.

* در فوتبال دستگرمی تیم طوسی موفق شد با گلزنی نورمحمدی، منصوری و بادامکی تیم سفید را با تک گل نوری شکست دهد.

* نکته جالب در تمرین امروز حضور بازیکنان صبای قم بود. آنها قرار بود ساعت 12:30 در مجموعه ورزشی خیریه عمل پس از پرسپولیسی ها تمرین کنند به همین دلیل یک ساعت نظاره گر تمرین قرمزپوشان شدند. برخورد گرم ویسی با پرسپولیسی‌ها و مخصوصا خوردبین در نوع خود جالب بود.

* درحاشیه فوتبال دستگرمی علیرضا محمد برخوردی با مجتبی شیری داشت که منجر به جراحت شیری از ناحیه ابرو شد.

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

پروین: هر چقدر از محرمی حمایت شود کم است / من هم با پیراهن سفید به ورزشگاه می روم.

مرجع خبری پرسپولیس : علی پروین اعتقاد دارد در حق مجتبی محرمی ظلم شده است و هر چقدر وی حمایت شود نیز کم است.
    علی پروین اظهارداشت: من همیشه نگاه ویژه‌ای به مجتبی محرمی داشتم و او را مثل فرزندم دوست دارم. مجتبی یکی از فوتبالیستهای بامعرفت فوتبال ایران و پرسپولیس است که اعتقاد دارم در حق وی ظلم شده است و مجتبی هیچوقت به جایگاه اصلی خود نرسید.
    وی افزود: به شخصه اعتقاد دارم هر حمایتی که از مجتبی شود کم است و خود من همیشه هوای این مرد را دارم.

پروین در خصوص بازی امروز تیم ملی مقابل بحرین گفت: در این دیدار تماشاگران مشتاق تیم ملی، ملی‌پوشان را تنها نخواهند گذاشت و خود من هم با همراه دوستان خود با پیراهن سفید به ورزشگاه می‌روم تا شاهد پیروزی تیم ملی باشم.

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

بازگشت عابدزاده به پرسپولیس؟

مرجع خبری پرسپولیس : احمدرضا عابدزاده با توجه به تغییر و تحولات مدیریتی در پرسپولیس و رفتن حبیب کاشانی به احتمال فراوان به این باشگاه برمی‌گردد.

به نقل از مشرق، چند روزی است که مدیران پرسپولیس درباره کمیته فنی این باشگاه بحث‌هایی را آغاز کرده‌اند.

صحبت‌هایی درباره انتخاب اعضای جدید کمیته فنی مطرح شده که هنوز قطعی نشده است.

در این بین نام پیشکسوتان مختلف باشگاه برای عضویت در کمیته فنی مطرح شده است اما از گوشه و کنار خبر می‌رسد که محمد رویانیان در حال حاضر برای بازگشت احمدرضا عابدزاده به پرسپولیس و عضویت او در کمیته فنی به جمع‌بندی نهایی رسیده‌اند.

همچنین ابراهیم اشتیانی نیز یکی دیگر از پیشکسوتانی است که مدیران باشگاه برای عضویت در کمیته فنی با او مذاکراتی انجام داده‌اند.

حضور احمدرضا عابدزاده در پرسپولیس می‌تواند برای هواداران این تیم یک خبر خوش باشد. اما گفته می‌شود علی پروین زیاد با این انتخاب موافق نیست و در ادامه شاید اختلافات او با سردار رویانیان وارد مرحله تازه‌ای شود.

البته عابدزاده تمایل دارد که به عنوان مربی در کادرفنی پرسپولیس فعالیت کند اما از قرار معلوم حمید استیلی با این انتخاب چندان موافق نیست.

مدیران باشگاه در شرایط کنونی فعلا موضوع بازگشت عابدزاده را تا قطعی شدن انتخاب این چهره محبوب، رسانه‌ای نکرده‌اند، ولی به نظر می‌رسد اگر دروازبان افسانه‌ای فوتبال ایران به پرسپولیس برگردد حرف‌وحدیث‌های فراوانی در این تیم به وجود بیاید.

به نوشته قانون، در شرایط کنونی فعلا هم چیز در حد شایعه مطرح شده و مدیران باشگاه نیز درباره این موضوع اظهار نظر رسمی نداشته‌اند. به همین دلیل باید منتظر بود و دید که عابدزاده به کادرفنی پرسپولیس برمی‌گردد یا راهی کمیته فنی می‌شود.

صفحه 140 از 470 نخستنخست ... 4090130138139140141142150190240 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)