Design & Developed BY Patira

صفحه 14 از 97 نخستنخست ... 412131415162464 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 992

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

باشگاه آرسنال اعلام کرد:یک بلیت مجانی برای تحقیرشدگان اولدترافورد

باشگاه آرسنال که به دلیل اتخاذ سیاستهای خاص در بازار نقل و انتقالات مورد خشم هواداران بود با شکست در بازی منچستر به شدت آنها را خشمگین کرده است.
    در این شرایط مدیران باشگاه دست به کار شده اند تا کاری را برای تغییر اوضاع انجام بدهند . امروز باشگاه آرسنال اعلام کرد برای هوادارانی که در ورزشگاه اولدترافورد حضور داشتند و حمایتی فوق العاده از تیم انجام دادند هزینه بلیط یک بازی خارج از خانه لیگ برتر را تقبل خواهد کرد.

بیانیه باشگاه که در سایت رسمی منتشر شده به این شرح است: "نتیجه یکشنبه برای هر کس که با این باشگاه در ارتباط است ناامید کننده بود. هواداران ما که آنجا حضور داشتند فوق العاده بودند و ما می خواهیم از حمایت آنها قدردانی کنیم. جزئیات به زودی برای آنها ارسال می شود."
    این اقدام در فروم های هواداران آرسنال با تمسخر مواجه شده است . آنها عقیده دارند که بهتر است دست و دلبازی مدیران آرسنال صرف خرید بازیکن های تازه بشود.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

2. 8 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

اولین مصاحبه آندره سانتوس پس از پیوستن به آرسنال
    خرید جدید توپچی ها به هواداران پیغام می دهد و در مورد ادو و سایر مسائل صحبت می کند

آندره سانتوس روز چهارشنبه به آرسنال پیوست و بلافاصله در گفتگویی اختصاصی با تلویزیون آرسنال شرکت کرد.
    این مدافع کناری ملی پوش برزیلی ششمین خرید آرسن ونگر در تابستان بود و قرارداد بلندمدتی را با انتقال از تیم فنرباغچه ترکیه به آرسنال امضا کرد.
    پس از این که این انتقال کامل شد سانتوس از این که چرا به آرسنال علاقه دارد گفت و این که می خواهد پا جای پای بازیکنانی مانند گیلبرتو، ادو، سیلوینیو و دنیلسون بگذارد و خود را با فوتبال انگلیسی وفق دهد.
    " من خوشحالم که به آرسنال پیوستم. یکی از رویاهای من بازی در یک تیم بزرگ اروپایی بود و اکنون آن را تکمیل کردم. من از این که عضو این تیم هستم بسیار خوشحالم."
    " تمام بازیکنان بززیلی که به این باشگاه آمدند با شگفتی در مورد اینجا صحبت کردند و من خوشحالم که عضو خانواده ی آرسنال هستم."
    " پیوستن به یک باشگاه جدید همیشه یک ریسک است. هواداران انتظار زیادی دارند و من امیدوارم که نوع عملکرد و بازی من بتواند قلب ها و ذهن های آنان و دیگر بازیکنان و تمامی کسانی که با باشگاه آرسنال در ارتباط هستند را تسخیر کند."
    " این هدف اصلی من در باشگاه است. من توانستم در فنبراغچه نیز محبوب هواداران شوم و امیدوارم اینجا نیز چنین اتفاقی رخ دهد."
    " من با یک هدف اینجا آمده ام. قهرمانی. من پیراهن آرسنال را می پوشم و نهایت تلاشم را برای دستیابی به این هدف به کار خواهم برد. من هر کاری برای باشگاه انجام می دهم."
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

4. 7 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

من مطمئنم که مرته ساکر دفاع آرسنال را تثبیت می کند
    پر مرته ساکر روز چهارشنبه از وردربرمن به آرسنال پیوست

این مدافع آلمانی در بعد ملی تثبیت شده است و بسیاری از هواداران آرسنال عملکرد او در جام جهانی 2010 را به خاطر دارند که توانست به همراه تیم ملی آلمان در مرحله یک هشتم نهایی انگلیس را 4-1 شکست دهد.
    اما اکنون مرته ساکر چه دستاوردی می تواند برای دفاع آرسنال داشته باشد؟ ما با اولریش کلوزه (Ulrich Klose) روزنامه نگار آلمانی مصاحبه ای در مورد این سرمایه ی آرسنال که در روز پایانی به تیم اضافه شد داشته ایم.
    پر مرته ساکر
    " او مدافع مرکزی خوبی است. او قدبلند، قابل اعتماد و یکی از اعضای ثابت تیم ملی آلمان است. او می تواند دفاع آرسنال را تثبیت کند. من از این بابت مطمئنم."
    " در ماه های اخیر او مصدومیت هایی داشت اما او اکنون 1005 آماده است. او بسیار قوی است و در ضربات شروع مجدد چه در دفاع و چه در حمله خطرناک است. او بسیار خوب ضربه سر می زند و از این راه بارها گلزنی کرده است."
    " او از هانوفر به وردربرمن آمد و یکی از سرمایه های این تیم بود. من فکر میک نم او به خوبی خود را آماده خواهد کرد. بله."
    " وردبرمن مشکلات مالی داشت و البته این امر نباید دلیلی برای فروش وی می شد. آن ها اکنون کمی بودجه خود سر و سامان دادند. آن ها این فصل دیگر در اروپا حاضر نبودند و درآمدی از این راه نمی توانستند کسب کنند و بازیکنان بسیار گرانی داشتند."
    " از دست دادن او برای برمن ناامید کننده بود. برمن فصل بدی را پشت سر گذاشت و یکی از دلایل آن مصدومیت طولانی مرته ساکر بود. آن ها می خواهند مجدداً به رقابت های اروپایی بازگردند و وقتی بهترین بازیکنان خود را از دست می دهید دچار چالشی جدید می شود. اکنون در برمن فضا ناامیدانه است و همین طور در آلمان. چرا که مرته ساکر رفته است."
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

6. 6 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرتتا از آن دسته بازیکنانی است که بازیکن آرسن ونگر محسوب می شوند
    میکل آتتا نهمین خرید تابستانی آرسن ونگر بود و در احظات آخر از اورتون به آرسنال منتقل شد

برای این که هافبک اسپانیایی جدید توپچی ها را بیشتر بشناسید سایت رسمی آرسنال با دیو پرنتیس (Dave Prentice) روزنامه نگار روزنامه ی Liverpool Echo مصاحبه ای انجام داده است.
    میکل آرتتا
    " من فکر می کنم او مناسب روش بازی آرسنل است. او از نوع بازیکنانی است که شاگرد ونگر هستند. به راحتی مالکیت توپ را از دست نمی دهد. با توپ حرکت می کند و در ضربات شروع مجدد عالی است.
    " او سخت تلاش می کند و به دروازه همیشه نیم نگاهی دارد. تنها قید منفی او آسیب دیدگی های زیادش در 12 الی 18 ماه گذشته بوده است. اما اکنون کاملاً آماده است."
    " او پست هافبک مرکزی را ترجیح می دهد که در این پست می تواند تأثیرگذار ظاهر شود. اورتون علاقه داشت بیشتر از وی درکناره ها استفاده کند تا در این پست. اما شاید یکی از دلایل آن این بود که آن ها در سمت چپ یا راست دچار کمبود بازیکن بودند. او در آن پست نیز قابل دفاع کار کرد اما شکی نیست در مرکز بهترین عملکرد خود را می تواند بروز دهد.
    " اگر آرسنال بتواند از او در همان پست فابرگاس استفاده کند بیشترین نتیجه را خواهد گرفت."
    " دیوید مویس از این که او را از دست داده ناراحت است و از این تصمیم وی نیز ناامید شده است. من فکر می کنم اورتون بیشتر از این که همه ی بازیکنان خلاقش را از دست داده ناراحت است. متأسفانه آن ها بازیکنان خلاق زیادی ندارند و مطمئناً آرتتا خلاق ترین بازیکن چند سال گذشته ی آن ها بوده است."
    " اما دلیل ناراحتی هواداران قابل وصف نیست. آن ها واقعاً ناراحت هستند. او یکی از بازیکنان محبوب اورتون در مدت زمانی طولانی وبده است و هواداران او را در قلب خود جای داده بودند. اورتونی های مسن او را بارقه ای از تیم خوب دهه 60 و 70 خود می دانستند که پر از بازیکنان باهوش بود و به آن لقب 'مدرسه ی علوم' داده بودند.
    " هواداران جوان تر نیز او را یکی از بازیکنان هیجان انگیز خود می دانستند و یکی از بازیکنانی که در سال های گذشته نتوانسته بودند به خوبی او را در زمین ببینند زیرا بسیاری از بازی ها را از دست داد."
    " جانشینی فابرگاس پیراهن بزرگی بر تن او خواهد بود اما او بازیکن باتجربه ای است و کیفیت های مشابهی هم دارد. آرتتا گل خلق می کند و او می تواند این خصیصه را به آرسنال اضافه کند."

8. 7 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

گالری و اطلاعات تکمیلی در مورد آندره سانتوس
    عکس های اختصاصی آندره سانتوس در پیراهن آرسنال

ششمین خرید آرسن ونگر، آندره سانتوس برزیلی است که روز چهارشنبه و در آخرین روز نقل و انتقالات از فنرباغچه ترکیه به آرسنال پیوسته است.

در ادامه می توانید اطلاعات تکمیلی در مورد این بازیکن را مطالعه بفرمایید.

* آندره، روز 8 مارچ 1983 در سائو پائولو برزیل متولد شد.

* نام کامل او آندره کلاریندو دوس سانتوس (André Clarindo dos Santos) است.

* آندره 10 گل در 52 بازی لیگ برای فنرباغچه به ثمر رسانده است.

* او 22 بازی ملی برای برزیل دارد و اولین بازی خود را در ژوئن 2009 مقابل مصر انجام داده است.

* آندره در تمام چهار بازی برزیل در کوپا آمریکای امسال به میدان رفته بود.

* او همچنین حضور برجسته ای در جام کنفدراسیون های سال 2009 داشت که برزیل در آن قهرمان شد.

* سانتوس فصل پیش با فنرباغچه توانست قهرمانی سوپر لیگ ترکیه را کسب کند.

* او همچنین دو بار فاتح Copa do Brasil با تیم های فلامینگو و کورینتیانس بوده است.

* آندره در مارچ 2011 و در پیروزی 2 بر صفر مقابل اسکاتلند در ورزشگاه امارات همراه برزیل بازی کرده است.

* تیم فیگوئیرنزه که او در رده جوانان در آن بازی می کرد توانسته است چهره هایی مانند ادموندو و میشل باستوس را معرفی کند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 7 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

بنایون: از اینکه به باشگاه بزرگی پیوسته ام بسیار خوشحالم

هافبک اسبق چلسی که با قراردادی قرضی به آرسنال پیوسته از این انتقال بسیار خوشحال است

یوسی بنایون هافبک اسبق چلسی از اینکه به آرسنال پیوسته است بسیار خوشحال است.
    این هافبک 31 ساله درست در ساعات پایانی روز چهارشنبه یعنی روز پایانی مهلت نقل و انتقالات با قراردادی قرضی به آرسنال پیوست.
    بنایون در گفتگو با خبرنگاران گفت:" از اینکه به باشگاه بزرگی مثل آرسنال پیوسته ام بسیار خوشحالم."
    آرسنال تیم بزرگی است و بی صبرانه در انتظار حضور در تمرینات این تیم و آشنایی با هم تیمی های جدیدم هستم."
    آرسنال در روز پایانی مهلت نقل و انتقالات علاوه بر بنایون، آندره سانتوس را از فنرباغچه، پر مرته ساکر را از وردربرمن و مایکل آرتتا را از اورتون به خدمت گرفت.
    سايت گل
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

12. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

بندتنر: اگر دست خودم بود هیچوقت به آرسنال برنمی گشتم

مهاجم دانمارکی آرسنال می گوید بعد از مصدومیتی که دو سال پیش در حادثه رانندگی دچار آن شد ونگر دیگر فرصت چندانی برای بازی به او نداد

نیکلاس بندتنر مهاجم دانمارکی آرسنال که به طور قرضی به ساندرلند پیوست می گوید دوس ندارد دیگر هرگز به آرسنال بازگردد.
    بندتنر که در روز آخر مهلت نقل و انتقالات به صورت قرضی به ساندرلند پیوست علاقه ای به بازگشت به جمع توپچی ها ندارد.
    او در گفتگو با روزنامه سان می گوید:" اگر دست خودم بود هرگز به آرسنال برنمی گشتم. بعد از حادثه رانندگی ام دیگر فرصت چندانی برای حضور در ترکیب اصلی تیم پیدا نکردم."
    "حدود یک سال و نیم حتی فرصت اثبات توانایی هایم را هم پیدا نکردم."
    بندتنر می گوید هر زمان که قرارداد قرضی اش با ساندرلند به پایان برسد تیم دیگری برای ادامه فوبتالش پیدا می کند و به آرسنال بازنمی گردد.
    " اکنون به بازی برای ساندرلند فکر می کنم و وقتی هم قرارداد قرضی ام با این باشگاه به پایان رسید تیم جدیدی برای ادامه فوتبالم پیدا خواهم کرد و هرگز به تیم ونگر بازنمی گردم."
    سايت گل
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

14. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

فابرگاس: دیدن شکست 8-2 آرسنال مقابل منچستریونایتد بسیار سخت بود

علی رغم این شکست، او معتقد است که ونگر می تواند آرسنال را به مسیر صحیح برگرداند

سایت گل- سسک فابرگاس، ستاره جدید بارسا، اعلام کرد دیدن شکست 8-2 آرسنال مقابل منچستریونایتد برایش بسیار سخت بود اما همچنان به موفقیت توپچی ها در رقابت های لیگ برتر ایمان دارد.
    فابرگاس در همین تابستان از آرسنال به بارسا پیوست اما اصلا انتظار نداشت که تیم سابقش چنین شکستی را در این مقطع از فصل متحمل شود.
    اما علی رغم این شکست، او معتقد است که ونگر می تواند آرسنال را به مسیر صحیح برگرداند.
    این ستاره کاتالانی در گفتگو با ال موندو دپورتیوو گفت:" من بازی آرسنال مقابل منچستریونایتد را از تلویزیون نگاه کردم. دیدن چنین شکستی واقعا سخت بود. واقعا ناراحت شدم، به ویژه به خاطر اینکه رقابت زیادی بین دو باشگاه وجود دارد.
    با این وجود مطمئنم که تیم در دیدارهای آینده بازی های به مراتب بهتری ارائه می دهد.
    توپچی ها همیشه در قلب من خواهند ماند. من در پیروزی و شکست طرفدار آنها خواهم ماند. من همیشه از ونگر به خاطر کارهایی که برای من انجام داد، تشکر می کنم."
    یه روز خوب میاد ...

16. 4 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

آرون هافبک های جدید را تحسین کرد

خوشامد گویی رمسی به رقبای جدیدش ...
    آرتتا و بنایون در آخرین روز نقل و انتقالات تابستانی به جمع توپچی ها پیوستند تا به نوعی جای خالی فابرگاس و نصری را پر کنند .

تعدادی از بازیکنان در یکشنبه ی گذشته از دسترس رئیس خارج بودند و این باعث شد آرسنال با نتیجه ی عجیب 2-8 در زمین منچستر گلباران شود !

و اینک آرون رمسی امیدوار است با این خرید ها تیم تقویت شده و به شرایط عادی خود بازگردد .

" هر دوی آنها دارای تجربیات فراوان در لیگ جزیره هستند..آنها کیفیت فوق العاده ای دارند و می توانیم امیدوار باشیم چیزی را به تیم اضافه کنند "

" تا به امروز با مصدومیت ها جنگیده ایم و بهتر است بازیکنانی داشته باشیم که همیشه آماده ی بازی باشند و همواره در سطوح بالا با شما رقابت کنند "

تیم ملی ولز جمعه شب در ورزشگاه کاردیف سیتی به مصاف مونته نگرو می رود و آرون بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش را بر بازو خواهد بست .

رمسی همچنین درباره ی بازی های ملی اضافه کرد :

" ما نیاز داریم که از آغاز درست کار کنیم و شروع خوبی داشته باشیم ..باید در چند بازی پیش رو سخت کوش باشیم... و کسب نتایج مثبت و پیروزی هایمان را آغاز کنیم "

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    یه روز خوب میاد ...

18. 3 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

چمبرلین ونگر را تحت تاثیر قرار خواهد داد

چمبرلین میخواهد ونگر را متقاعد کند تا در ترکیب از او استفاده کند...

او که به تازگی از ساوتامپتون به آرسنال پیوست توانست یک بازی به صورت یار جانشین وارد زمین شود و مصمم است که با سخت کار کردن و تلاش زیاد دوباره شانس بازی کردن را به دست خواهد آورد.

" او تنها به من گفت که نیاز دارم تا او را تحت فشار قرار دهم و در تمرینات روی او تاثیر بگذارم و این کاری هست که میخواهم انجام دهم.

او (ونگر ) چند بازیکن جدید را جذب کرده است و این مساله کار را برای من سخت کرده است، اما من جوانم و میخواهم او را تحت تاثیر قرار دهم ."

الکس چمبرلین اولین بازی خود را برای تیم زیر 21 ساله های انگلیس انجام داد. آنها موفق شدند 6-0 تیم زیر 21 ساله های آذربایجان را شکست دهند و او روی هر دو گلی که هنری لانزبوری به ثمر رساند تاثیر گذار بود.

جوان 18 ساله ی آرسنال از لیگ دسته یک به امارات آمد و توانست خود را با شرایط زندگی در آرسنال وقف دهد.

" به خوبی مستقر شدم. اول نگران بودم اما بچه ها به خوبی از من استقبال کردند و حالا همه چیز به خوبی پیش می رود.

اینکه کارهای سختی پیش رویم هست را میدانم اما میدانم همه چیز خوب پیش خواهد رفت."

چمبرلین آخرین روز نقل و انتقالات را زیر نظر داشت.

" فکر نمیکنم آرسنال بازیکنی بخرد که خوب نباشد. من بازی بازیکنانی مثل پر مرتساکر را دیده ام و به نظرم کیفیت خوبی دارند. فکر میکنم بازیکنان جدید برای ما موثر باشند و با کمک آنها میتوانیم این فصل خوب کار کنیم."
    نویستده و مترجم : کاظم دانش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    یه روز خوب میاد ...

20. 3 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

صفحه 14 از 97 نخستنخست ... 412131415162464 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)