آرتتا از آن دسته بازیکنانی است که بازیکن آرسن ونگر محسوب می شوند
میکل آتتا نهمین خرید تابستانی آرسن ونگر بود و در احظات آخر از اورتون به آرسنال منتقل شد
برای این که هافبک اسپانیایی جدید توپچی ها را بیشتر بشناسید سایت رسمی آرسنال با دیو پرنتیس (Dave Prentice) روزنامه نگار روزنامه ی Liverpool Echo مصاحبه ای انجام داده است.
میکل آرتتا " من فکر می کنم او مناسب روش بازی آرسنل است. او از نوع بازیکنانی است که شاگرد ونگر هستند. به راحتی مالکیت توپ را از دست نمی دهد. با توپ حرکت می کند و در ضربات شروع مجدد عالی است.
" او سخت تلاش می کند و به دروازه همیشه نیم نگاهی دارد. تنها قید منفی او آسیب دیدگی های زیادش در 12 الی 18 ماه گذشته بوده است. اما اکنون کاملاً آماده است."
" او پست هافبک مرکزی را ترجیح می دهد که در این پست می تواند تأثیرگذار ظاهر شود. اورتون علاقه داشت بیشتر از وی درکناره ها استفاده کند تا در این پست. اما شاید یکی از دلایل آن این بود که آن ها در سمت چپ یا راست دچار کمبود بازیکن بودند. او در آن پست نیز قابل دفاع کار کرد اما شکی نیست در مرکز بهترین عملکرد خود را می تواند بروز دهد.
" اگر آرسنال بتواند از او در همان پست فابرگاس استفاده کند بیشترین نتیجه را خواهد گرفت."
" دیوید مویس از این که او را از دست داده ناراحت است و از این تصمیم وی نیز ناامید شده است. من فکر می کنم اورتون بیشتر از این که همه ی بازیکنان خلاقش را از دست داده ناراحت است. متأسفانه آن ها بازیکنان خلاق زیادی ندارند و مطمئناً آرتتا خلاق ترین بازیکن چند سال گذشته ی آن ها بوده است."
" اما دلیل ناراحتی هواداران قابل وصف نیست. آن ها واقعاً ناراحت هستند. او یکی از بازیکنان محبوب اورتون در مدت زمانی طولانی وبده است و هواداران او را در قلب خود جای داده بودند. اورتونی های مسن او را بارقه ای از تیم خوب دهه 60 و 70 خود می دانستند که پر از بازیکنان باهوش بود و به آن لقب 'مدرسه ی علوم' داده بودند.
" هواداران جوان تر نیز او را یکی از بازیکنان هیجان انگیز خود می دانستند و یکی از بازیکنانی که در سال های گذشته نتوانسته بودند به خوبی او را در زمین ببینند زیرا بسیاری از بازی ها را از دست داد."
" جانشینی فابرگاس پیراهن بزرگی بر تن او خواهد بود اما او بازیکن باتجربه ای است و کیفیت های مشابهی هم دارد. آرتتا گل خلق می کند و او می تواند این خصیصه را به آرسنال اضافه کند."