[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیلم فقط فیلم های پلیسی طنز چیه؟ فیلم هایی مثل عدالت , شرلوک هولمز , سریال فراراز زندان و ... که اوج هیجان و استرس را به مخاطب میدن ومخاطب را درفکرحل کردن معما و راه حل قرارمیدهند. مخاطب باید بادیدن فیلم جلوی تلویزین میخ کوب بشه.
فیلم های حادثه ای- ترسناک مثل مارهای آناکاندا وهیولای باستانی که از همون اول بسم الله با حادثه شروع میشن هم خوبند. چیزی که این فیلم هارو جذاب ترمیکنه دوبله ی خوب دوبلاژور های خوب و خوش صدای کشورمونه.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
ول كن بابا ....
دو ساعت ميشيني فيلمو نگاه مي كني آخرش دختره به پسره ميگه اميدوارم خوشبخت بشيم !
لااقل اين دو ساعتو ميخندي و لذت ميبري و كمي از فاز اين دنيامياي بيرون !
پ . ن : انيميشن ها با دوبله ايراني خصوصا گروه البرز هم تأييد ميشه !مثل پاندا كونگ فو كار ! عصر يخبندان 1< 2 < 3 ! رئيس مزرعه 1 < 2 < 3و يه انيميشن هم بود چند وقت پيش نگاه كردم ولي اصلا اسمش يادم نيست ولي اونم خوب بود !
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
فيلم فقط ارباب حلقه ها و گل2.
فيلم ايراني هم كه افتضاحه آخرين فيلم قشنگ ايراني افعي با بازي جمشيد هاشم پور بود...
قهوه تلخ هم كه فوف العاده اس...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
پوريا رشته ات چيه؟؟
واي نگو گل 2 دوبله شده اش رو ميخوام هنوز پيدا نكردم !!فیلم فقط فیلم های پلیسی طنز چیه؟ فیلم هایی مثل عدالت , شرلوک هولمز , سریال فراراز زندان و ... که اوج هیجان و استرس را به مخاطب میدن ومخاطب را درفکرحل کردن معما و راه حل قرارمیدهند. مخاطب باید بادیدن فیلم جلوی تلویزین میخ کوب بشه.
فیلم های حادثه ای- ترسناک مثل مارهای آناکاندا وهیولای باستانی که از همون اول بسم الله با حادثه شروع میشن هم خوبند. چیزی که این فیلم هارو جذاب ترمیکنه دوبله ی خوب دوبلاژور های خوب و خوش صدای کشورمونه.
اصلا شماها همتون امتحان داشتين اينجا كه شلوغ تر هم شده!!؟![]()
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
رشته ی من علوم تجربیه عاشق زیست شناسی و انواع جک و جونور و باکتری هستم. الانم پیش دانشگاهی ام. دوست دارم در دانشگاه هوشبری یا دام پزشکی بخونم.
منم تجربي بودم اصلا از زيست خوشم نميومد ولي زيست پيش دلمو برد و عاشقش شدم ...
ولي چقدر دير فهميدم چون به جاي تجربي رياضي كنكور دادم النم رشته ام كامپيوتره كلا خيلي خشكه دلم واسه آزمايشگاه و سر كلاس زيست و ...خيلي تنگ شده تو اين رشته اي كه هستم هيچ علائمي از حياتي ديده نميشه در كل كسايي كه تجربي ميرن واقعا معناي زندگي رو خوب ميفهمن رشته كامليه
در ضمن اميدوارم موفق بشي
يكي از هم كلاسي هاي اون موقع هم خيلي به جنوورا علاقه داشت يه بار رفتيم موزه زل زده بود تو چشم يه غورباقه(از اين سبز چشم قرمزا!)ميگفت:: واي چه نازه ... آخرشم قبول شد فردوسي مشهد..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)