Design & Developed BY Patira

صفحه 14 از 39 نخستنخست ... 4121314151624 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 388
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

shahin خبر های باشگاه شاهین بوشهر در سال 91_90

خبر های داغ باشگاه شاهین بوشهر را در اینجا بگذارید

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

2. 3 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

دادگر: اگرسپرده گذاری کنیم، پست بانک حامی ما می شود!/ستارزارع باانضباط را می خواهیم!

خلیلی بازیکن بازیکن آزاد است وهمین فردا هم می توانیم او را جذب کنیم زارع هم اگر مورد تایید کادر فنی قرار بگیرد به شاهین می آید

سایت گل-مدیرعامل باشگاه شاهین بوشهر از حمایت مشروط پست بانک از این تیم خبر داد. علی دادگر که در برنامه «نشان» سیمای مرکز بوشهر حضور داشت گفت« قرارداد ما با پست بانک دوبخش است. یکی مربوط به تبلیغات روی پیراهن که رقم چندانی نیست وبرای هزینه های جاری استفاده می شود وبخش دوم مربوط به این است که اگر بتوانیم پولی از منابع استان را آنجا سپرده گذاری کنیم آنها سه درصد سود آن را به شاهین می پردازند!»

گفته های مدیرعامل شاهین در ادامه شبیه تیزرهای تلویزیونی بانک ها شد وادامه داد« من از همین جا از سرمایه داران استان می خواهم نزد پست بانک سپرده گذاری کنند تا دغدغه های شاهین کمتر شود!» با این شرایط باید گفت همچنان در مورد اوضاع مالی شاهین تردیدهایی وجود دارد. دادگر البته یادآورشد بانک صادرات هم چنین شروطی را برای باشگاه ایجاد کرده بود وتازه آن بانک هم فقط یک درصد سود را به باشگاه می داد. او البته نگفت که چه نوع سپرده گذاری وتوسط چه کسی یا کسانی در بانک صادرات صورت گرفت که یک درصد سود آن حدود دو ونیم میلیاردی شد که ابتدای فصل به شاهین تعلق گرفت.

دادگر درمورد جذب بازکن جدید هم یادآور شد« مارکو یک مهاجم برزیلی است که الان در تهران به سر می برد و بعد از تست های پزشکی، کادر فنی درمورد وی نظر می دهد. او به بازی با استقلال نمی رسد اما در مشهد وجام حذفی مقابل ابومسلم ما را همراهی خواهد نمود. بحث ستارزارع ومحسن خلیلی هم مطرح است. خلیلی بازیکن بازیکن آزاد است وهمین فردا هم می توانیم او را جذب کنیم زارع هم اگر مورد تایید کادر فنی قرار بگیرد به شاهین می آید. البته با توجه به تاکید خود ما وهمچنین فیروز کریمی روی مسائل انضباطی اگر بنا باشد ستارزارع به شاهین بپیوندد مطمئن باشید رفتارها وغیبت های فصل قبلش را نخواهد داشت.»

ادعای جذب بازیکن جدید در حالی مطرح می شود که آلبرت گریگویان در تاریخ 23مرداد به ایسنا گفته بود«بوشهری ها در لیست بزرگسال خود دو سهمیه خالی داشتند که پس از مصدومیت مجید غلامی دروازه بان این تیم، یک دروازه بان جدید به نام محمد صادقیان را به خدمت گرفتند. براساس مقررات هر تیم می تواند خارج از فصل نقل وانتقالات یک بازیکن آزاد جذب کند و شاهین با جذب صادقیان این سهمیه را استفاده کرد.قانون نقل و انتقالات می گوید در نیم فصل می توان 7بازیکن را جابجا کرد و یا به طور توافقی از فهرست خارج نمود و به جای آنها بازیکن جدید استخدام کرد. پس تا آن تاریخ شاهین نمی تواند بازیکن جدیدی را از فهرست خود خارج یا به آن اضافه كند.»

مجری برنامه این را از دادگر پرسید ولی وی تاکید داشت که می توانند نفر جدیدی به خدمت بگیرند. او البته از امکان جذب همزمان خلیلی ومارکو خبرداد که این امر به هیچ وجه ممکن نیست زیرا هر تیم فقط یک سهمیه آزاد دارد وآن هم در شاهین استفاده شده است.

قبلا هم پیگیری های حمید درخشان از سازمان لیگ درخصوص امکان جذب مهاجم با پاسخ منفی روبرو شده وگفته بودند تا نیم فصل باید صبر کرد. دادگر درپایان از برنامه هایش برای دراختیار داشتن معدن شن وماسه گفت تا از این طریق درآمدزایی کنند.

4. 2 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

حسن زاده خبر داد

تیموریان و فیروز کریمی در بازی استقلال و شاهین محروم نیستند

اسماعیل حسن‌زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: آندرانیک تیموریان فردا می‌تواند برای استقلال مقابل شاهین بوشهر به میدان برود. همچنین فیروز کریمی هم فردا می‌تواند روی نیمکت شاهین بنشیند.

وی دلیل این موضوع را دیر ابلاغ شدن احکام انضباطی به 2 باشگاه استقلال و شاهین بوشهر اعلام کرد و گفت: حکم آندرانیک تیموریان مبنی بر محرومیت یک جلسه‌ای او در روز گذشته ابلاغ شد و اگر این حکم امروز به باشگاه استقلال برسد تا 72 ساعت بعد از ابلاغ حکم باشگاه موظف است این رای را اجرا کند اما با توجه به اینکه تا فردا از ابلاغ حکم 48 ساعت می‌گذرد باشگاه استقلال می‌تواند از تیموریان استفاده کند اما در بازی آینده این بازیکن محروم است.

حسن زاده ادامه داد: حکم فیروز کریمی نیز تازه امضا شده و این باشگاه هم 72 ساعت بعد از ابلاغ حکم موظف است آن را رعایت کند و بدین ترتیب فیروز کریمی فردا می‌تواند روی نیمکت بنشیند.

دیدار تیم‌های استقلال و شاهین بوشهر فردا ساعت 16:45 در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

6. 3 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

چه خبر از شاهین؟

رویارویى استقلال تهران و شاهین بوشهر در ورزشگاه آزادى براى فیروز کریمى رنگ و بوى دیگرى دارد.

رویارویى استقلال تهران و شاهین بوشهر در ورزشگاه آزادى براى فیروز کریمى رنگ و بوى دیگرى دارد.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، او باید مقابل تیمى صف آرایى کند که سال هشتاد و شش در نیمه هاى لیگ هفتم به امید اوج گیرى آن هدایتش را برعهده گرفت اما برخلاف تصور نتایج خوبى عایدش نشد و به جاى اوج گرفتن با آبى پوشان پایتخت حکم برکنارى خود را مقابل چشمانش دید تا امیر قلعه نویى به جاى او بر روى نیمکت آبى پوشان بنشیند. حالا فیروز کریمى باید مقابل همین تیم صف آرایى کند اما با این وجود به خاطرات گذشته پایبند بوده و آن را جزیى از فوتبال مى داند. آقا فیروز کریمی با اشاره به جدال آخر هفته مقابل استقلال تهران مى گوید: از استقلال تهران خاطرات خوبى دارم. اگر چه نتوانستم همراه با این تیم جامى کسب کنم اما لطف مردم و مدیریت باشگاه نسبت به من مثال زدنى بود. از سوى دیگر حضور در استقلال تهران فرصت همکارى با ناصر حجازى فقید را نیز برایم فراهم کرد که در نوع خودش بسیار خاطره انگیز بود. روز پنج شنبه با همه خاطرات خوبى که از حضور در استقلال تهران دارم به ورزشگاه آزادى مى آیم و مطمئن هستم که مردم هم استقبال گرمى از من و تیمم خواهند کرد. سرمربى شاهین بوشهر پیرامون شرایط فنى دو تیم تصریح کرد: به لحاظ مهره اصلاً نمى توان استقلال تهران و شاهین بوشهر را با هم مقایسه کرد. آنها ملى پوشان زیادى داشته و بازیکنان بسیار سرشناسى دارند اما این دلیل نمى شود که از پیش باخته باشیم. استقلال تهران هم نقاط ضعفى دارد که مى توان با زوم کردن روى آنها در تهران از این تیم نتیجه گرفت. شاهین بوشهر در قیاس با فصول گذشته بهتر نتیجه گرفته و ما مى خواهیم روند امتیاز گیرى خودمان را همچنان تداوم ببخشیم بنابراین باید صدرنشین را هم متوقف کنیم. فیروز کریمى در مورد حکم فدراسیون مبنى بر محرومیت یک جلسه اى خود خاطر نشان کرد: این مسئله را ابتدا باید به صورت جدى بررسى کنم و سپس اظهارنظر نمایم./ابرار ورزشی

در پایان هادی شکوری با اشاره به آخرین وضعیت شاهین بوشهر در آستانه دیدار با استقلال تهران اظهار داشت: در مقابل مس کرمان یک برد خوب کسب کردیم و برای این بازی یک دل شده‌ایم و خوشبختانه گوشه‌ای از مشکلات حل شده است. وی افزود: خاطرات بازی در استقلال تهران باعث شده تا انگیزه‌های مضاعف داشته باشیم ولی امیدوارم این انگیزه ما تبدیل به هیجان کاذب برای بازیکنان جوان شاهین بوشهر نشود. مدافع فصل گذشته تیم استقلال تهران در خصوص رویارویی با تیم سابق خود گفت: خوشحالم که پس از چند وقت دوستانم را از نزدیک می‌بینم اما این مسابقه حساسیت خاصی برای من ندارد. من اهل ادا درآوردن نیستم و بلد نیستم که بگویم بعد از گلزنی خوشحالی می‌کنم یا اینکار را انجام نمی‌دهم و یا حتی بگویم برای کسی گل می‌برم یا خیر. فقط این را می‌دانم مثل همیشه که به دنبال بردن پول حلال به خانه‌ام هستم بر حسب وظیفه باتمام وجود مقابل استقلال تهران بازی می‌کنم و خوشحالم که هواداران استقلال تهران هنوز من را دوست دارند. هادی شکوری در خصوص انگیزه‌های وحید طالب‌لو در این مسابقه گفت: من و وحید طالب لو در بوشهر با هم زندگی می‌کنیم و همیشه از خاطرات خوبمان با استقلال تهران حرف می‌زنیم. من و وحید طالب‌لو خودمان را جزو استقلال می‌دانیم و امیدواریم در بازی روز پنجشنبه عملکرد قابل قبولی به نمایش بگذاریم./فارس

8. کاربر روبرو از پست مفید amin_20 تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

مهدی شکوهی : با تمام قوا به مصاف استقلال تهران مى رویم

بیش از هر چیز پیروزى شاهین مقابل استقلال اهمیت دارد

به گزارش سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی شاهین بوشهر ، مهدی شکوهی مدافع شاهین در مورد دیدار تیمش مقابل استقلال تهران اظهار داشت: دیدار با استقلال حساسیت بسیار بالایى دارد. ما روى نقاط ضعف و قوت این تیم کار کرده ایم و مى دانیم از کدام جبهه به آنها حمله کنیم.وى ادامه داد: فیروزخان براى این دیدار طرح و نقشه خاصى را در نظر گرفته تا بتوانیم ۳ امتیاز را کسب کنیم. ما در بازی گذشته 3 امتیاز را کسب کرده ایم و به همین خاطر از نظر روحى شرایط بهترى نسبت به استقلالی ها داریم.شکوهی تصریح کرد: همه بچه ها همقسم شده اند تا در این دیدار از هیچ کوششى فروگذار نکنیم.با تمام قوا به مصاف استقلال تهران مى رویم و ۹۰ دقیقه مى دویم تا امتیاز بگیریم.شکوهی در مورد بازى کردن مقابل استقلال افزود: برایم تفاوتى ندارد که در زمین باشم یا بازیکن دیگرى جانشین من در ترکیب شاهین باشد. بیش از هر چیز پیروزى شاهین مقابل استقلال اهمیت دارد. با این حال در تمرینات عملکرد خوبى داشته ام و اگر سرمربى بخواهد براى شاهین بازى مى کنم.

10. کاربر روبرو از پست مفید amin_20 تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

سعید بیات : با برد به بوشهر بر میگردیم.

حریف را دست کم نمی گیریم و با برد به بوشهر برمی گردیم

سعید بیات هافبک خوش آتیه شاهین بوشهر گفت: حریف را دست کم نمی گیریم و با برد به بوشهر برمی گردیم

به گزارش سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی شاهین بوشهر ، این روزها تفکر کسب پیروزی در میان بازیکنان شاهین بوشهر وجود دارد و هم درفیروز کریمی که این کمک زیادی خواهد کرد تا سعید بیات رفته رفته به روزهای اوج خوبش نزدیک شود. به هر حال او فوتبالیستی است که زیر نظر فیروز کریمی بازی می‌کند و همین موضوع کافی است تا سعید را به زودی در قالب همان روزهای همیشگی‌اش ببینیم.

بیات در مورد وضعیتش می‌گوید: «من خوشحالم که دوباره با فیروز کریمی کار می‌کنم و الان هم آمادگی خوبی دارم و مطمئنا در ادامه شرایطم بهتر خواهد شد

سعید بیات در مورد نتایج شاهین در 4 هفته اخیر خاطرنشان کرد: «‌از 4 بازی اخیر 7 امتیاز گرفتیم و در بازی مقابل نفت تهران هم به هیچ عنوان مستحق باخت نبودیم. با این حال از همین ابتدا نشان دادیم که تیمی هستیم که فوتبال زیبا را ارئه می دهد.

سعید بیات باید این هفته مقابل استقلال قرار بگیرد. او به طور حتم یکی از چهره‌های ویژه این دیدار خواهد بود. ولی خودش می‌گوید قبلا هم گفتم که برای این بازی خیلی انگیزه دارم و تمام تلاشم را معطوف به پیروزی شاهین در این دیدار خواهم نمود.

12. کاربر روبرو از پست مفید amin_20 تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

حاشيه هاي نشست فيروز و پرويز

فيروز كريمي: در برابر ستاره‌هاي استقلال ماه رو مي‌كنيم / با اجازه فتح‌اله زاده روي نيمكت مي‌نشينم!

حاشیه‌های نشست خبری پرویز مظلومی و فیروز کریمی به شرح زیر است:

* سام درخشانی که در یک فیلم سینمایی به نام " آقای خاص" که مربوط به زندگی فیروز کریمی است با سرمربی شاهین بوشهر همبازی است امروز برای ادامه این فیلم در نشست خبری در سازمان لیگ حاضر شد. وی در بین خبرنگاران حاضر شد و چند سوال هم پرسید.

* طولانی شدن صحبت های فیروز کریمی در نشست خبری به عنوان مربی میهمان باعث ناراحتی مظلومی شد. مظلومی که باید ساعت ۱۴:۳۰ مقابل خبرنگاران قرار می گرفت تا ساعت ۱۴:۵۵ منتظر بود تا صحبت های کریمی تمام شود. از سوی تمرین استقلال ساعت ۱۵ آغاز می شد و مظلومی از اینکه نمی تواند به موقع در تمرین باشد ناراحت بود و حتی می خواست نشست خبری را ترک کند اما فیروز کریمی به سمت وی رفت و این دو با هم روبوسی کردند. بدین ترتیب ناراحتی مظلومی هم برطرف شد و سپس مقابل خبرنگاران قرار گرفت.

سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر در نشستي 45 دقيقه‌اي درباره مسايلي مانند ديدار تيمش برابر استقلال، تيم ملي فوتبال، مربيان منشوري و علاقه‌اش به استقلال صحبت كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نشست خبري ديدار تيم‌هاي استقلال و شاهين بوشهر در حالي از ساعت 14 در سالن ليگ آغاز شد كه فيروز كريمي به عنوان نماينده تيم ميهمان پيش از پرويز مظلومي رودروي خبرنگاران قرار گرفت، ولي صحبت‌هاي او بر خلاف نشست‌هاي خبري مشابه حدود 45 دقيقه به طول انجاميد. دليل اصلي طولاني شدن اين نشست حضور يك گروه فيلم برداري بود كه براي ساخت فيلم فيروز كريمي در سازمان ليگ حاضر شده بودند. در ميان اين گروه حضور سام درخشاني بازيگر سينما و تلويزيون كه در نقش يك خبرنگار ظاهر شده بود، جالب توجه بود. در نهايت اين نشست خبري فيروز كريمي كه بيشتر به يك ماراتن شبيه شده بود، در ساعت 14:45 تمام شد تا فرصتي نيز براي پرويز مظلومي فراهم شود.

مهم‌ترين بخش‌هاي صحبت‌هاي فيروز كريمي به اين شرح است:

* بازيكنان اعتصاب كننده حق داشتند

اعتصابي كه توسط برخي از بازيكنان صورت گرفت، قابل پيش‌بيني بود، چرا كه تعدادي از بازيكنان ما از ابتداي فصل و فصول گذشته از باشگاه طلب داشتند و به دنبال وصول آن بودند. من نيز در صحبت‌هاي پيشينم گفته بودم كه يك بازيكن روي مبلغ قراردادش برنامه‌ريزي مي‌كند و حق دارد كه درباره وصول نشدن پولش اعتراض كند. در اين رابطه با مسئولان رده بالاي باشگاه صحبت كرده بودم، آن‌ها قول داده بودند كه تمام مشكلات را تا پايان نيم فصل حل كنند و به آن‌ها اين قول را نيز دادند كه برخي از مشكلات را 10 روزه برطرف كنند. در واقع اين كار انجام شد، ولي اصلا كافي نبود. بازيكناني نيز كه چندين بار شاهد خلف وعده مسئولان باشگاه بودند، قول من را نپذيرفتند و در يك حركت بچگانه، ولي صادقانه از حضور در تمرين امتناع كردند. من بارها گفتم كه اگر مي‌خواهيد مشكلاتتان حل شود، بايد در تمرين‌ها حاضر باشيد، اما در 20 روزي كه ليگ برتر تعطيل بود، به دليل اعتصاب بازيكنان فرصت بسيار خوبي را براي آماده سازي از دست داديم كه در بازي با مس نيز مجبور شدم از چند تن از بازيكنان اميد استفاده كنم. ما نبايد اصول را زير پا بگذاريم. شاهين ممكن است از اسب افتاده باشد، اما از اصل نيفتاده است، بازيكنان بايد به باشگاه فرصت دهند. شاهين كه جاي خود را دارد، اما تيم‌هايي بزرگي مثل استقلال و پرسپوليس هم اين مشكلات را دارند. در مجموع بايد بگويم كه ما نسبت به حضور دوباره بازيكنان در تمرين نظر مثبتي داشتيم و با آغوش باز آن‌ها را پذيرفتيم و بر اساس همان اصول تمام آن‌ها را تنبيه كرديم.

* ديدار با استقلال براي من يك ديدار خانگي است

درست است كه اكنون از باشگاه شاهين بوشهر ارتزاق مي‌كنيم و وظيفه‌ام ايجاب مي‌كند كه تمام توانم را صرف اين تيم كنم، اما هيچ گاه علاقه‌ام را به استقلال كتمان نمي كنم و اميدوارم اين تيم در ليگ برتر و آسيا قهرمان شود. براي من افتخار بود كه در مقطعي از عمر كاري‌ام در استقلال بودم. همين جا نيز از آقاي فتح‌الله‌زاده به خاطر كمك‌هايش در آن زمان تشكر مي‌كنم و ياد مرحوم «حجازي» را گرامي مي دارم كه هميشه يار و ياور من بود. من مطمن هستم كه دو تيم در روز پنجشنبه بازي خوبي را به نمايش مي‌گذارند ، چرا كه هر دو تيم به دنبال ارائه بازي‌هاي خوب و تماشاگر پسند هستند. تماشاگران استقلال نمونه جوانمردي و مشتي‌گري هستند و با تمام احترامي كه به همه طرفداران فوتبال در ايران قائلم مي گويم كه مانند تماشاگران استقلال در هيچ جاي دنيا وجود ندارد. من از همه آن‌ها تشكر مي‌كنم و مي گويم كه بازي فردا براي من يك بازي خانگي است.

* در برابر ستاره‌هاي استقلال ماه رو مي‌كنيم!

ما به ارائه يك بازي خوب فكر مي‌كنيم. استقلال امروز به عنوان تيمي قوي در ايران ـ آسيا و دنيا مطرح است و بازي برابر آن‌ها ساده نيست. ممكن است ما مانند استقلال مهره‌هاي كهكشاني‌ نداشته باشيم، اما هم اكنون بهترين خط دفاع ليگ را داريم كه تقابلش با استقلال كه يكي از بهترين خطوط حمله را دارد، ديدني خواهد بود. درباره ستاره هاي استقلال هم بايد بگويم كه ما ناچاريم در برابر ستاره هاي اين تيم ماه رو كنيم! و شما در بازي پنجشنبه انواع و اقسام ماه‌هاي كامل و هلال را خواهيد ديد.

* هم محروم داريم، هم مصدوم

اكنون هفته چهاردهم ليگ برتر است و همه تيم‌ها بازيكنان محروم و مصدوم دارند. مخصوصا ما كه هنوز از بازي برابر نفت كه در زمين نامناسب برگزار شد، مصدوم داريم. اما بازيكناني كه فردا برايمان بازي خواهند كرد، احساس كمبود براي ما ايجاد نمي كنند و مي‌توانند جاي ديگران را پر كنند. ما فقط براي كسب سه امتياز به ميدان مي‌رويم و حتي اگر اين كار باعث شكست ما شود، روحيه پيروزي طلبي خود را كنار نمي‌گذاريم و اميدواريم كه فردا حق به حقدار برسد.

* قول داده‌ام كه در برابر استقلال روي نيمكت ننشينم

براي بازي فردا مشكلي براي روي نيمكت نشستن ندارم و آن طور كه برخي مي‌گويند از نشستن روي نيمكت محروم نيستم، اما از آنجايي كه پيش از اين قول داده بودم در ورزشگاه آزادي و در برابر استقلال روي نيمكت هيچ تيمي ننشينم فردا نيز اين كار را نخواهم كرد. البته آقاي داوري به من گفت كه در اين باره با علي فتح‌الله‌زاده صحبت مي‌كنم و براي من و خودش كه يك استقلالي است اجازه نشستن روي نيمكت را مي‌گيرد و من هم به ايشان گفتم كه فقط به رسم مسايل حرفه‌اي و اجازه بزرگ‌تر خودم و ايجاد روحيه براي بازيكنان تيمم شايد روي نيمكت بنشينم.

* 30 درصد تيم استقلال را خودم تربيت كردم

در دو دهه‌اي كه مربيگري كرده‌ام هميشه به ميدان دادن به جوانان اعتقاد داشتم و هميشه اين كار به من جواب مثبت داده‌اند. هم اكنون در بوشهر نيز جوانان بسيار با استعدادي هستند كه مي‌توانند با كمي ميدان ديدن در آينده از آن‌ها استفاده كرد در همين تيم استقلالي كه فردا روبروي ما قرار مي‌گيرد، بازيكناني هستند كه خودم در زمان حضورم در استقلال به آن‌ها ميدان دادم و شايد بشود گفت 30 درصد استقلال امروز تربيت شده من هستند.

* آخرين بار در سال 92 قهرمان آسيا شديم كه خوشحال كننده نيست

آخرين بار يك تيم از ايران قهرمان آسيا شد. در سال 1992 از منامه بود كه من به همراه پاس تهران اين عنوان را كسب كردم. البته اين قضيه اصلا خوشحال كننده نيست، چرا كه فوتبال ما از مربيان لايقي سود مي‌برد كه مي‌توانند كه عناوين زيادي در آسيا كسب كنند. البته فوتبال ما نسبت به گذشته رشد كرده است،‌ اما رشد ساير كشورها بسيار بيشتر بوده است و ما از آسيا عقب افتاده‌ايم. فوتبال ملي ما نيز نسبت به كشورهاي ديگر آسيايي عقب مانده است كه البته مي‌تواند به دليل مشكلاتي از قبيل هشت سال جنگ و سال‌ها كار براي سازندگي باشد.

* من منشوري نيستم

آقايان عليپور ، محمدي و تاج بارها در شبكه‌هاي تلويزيوني و رسانه‌ها گفته اند كه من جزو افراد منشوري نيستم. ضمن اين كه من سال‌ها در كنار امثال فتح‌الله‌زاده، ساكت، شفق و ملاحي كار كرده‌ام و هر كسي من را نشناسد، اين افراد كه جزو هيات رييسه فدراسيون فوتبال هستند مرا خوب مي‌شناسند، ضمن اين كه بايد بگويم همكارانم كه به آن‌ها انگ بي اخلاقي زده مي‌شود، افراد خوبي هستند و به عنوان نمونه بايد بگويم كه فرهاد كاظمي و فراز كمالوند انسان هاي شريفي هستند كه بخشي زيادي از درآمد خود را صرف افراد بي بضاعت مي‌كنند.

* تيم ملي هنوز محك نخورده است

تيم ملي ما امكانات لازم را براي صعود به جام جهاني دارد و فدراسيون فوتبال نيز براي اين كار مصمم است. ضمن اين كه كارلوس كي‌روش مربي توانمند و با تجربه‌اي است. البته بايد بگويم كه تيم ملي هنوز محك جدي نخورده است و عيارش مشخص نشده است.

14. کاربر روبرو از پست مفید amin_20 تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

شاهين ، جباري نداشت !

باز هم شاهين ، باز هم ورزشگاه آزادي ، باز هم داوري اين بار احمد صالحي

پنجشنبه 3 آذر 1390

رقابت هاي ليگ برتر كشور / هفته چهاردهم

ورزشگاه آزادي تهران

تماشاگر:حدود 5 هزار نفر

نتيجه بازي : شاهين بوشهر 2 - 3 استقلال تهران

داور:احمد صالحي

کمک ها: رداود رفعتی – تورج عیوض محمدی – امیرحسین فتاحی - ناظر: اسماعیل صفیری

گل:مسعود نظرزاده(64) و لك چيرا(88) براي شاهین مجتبي جباري (45) و (53) و (94) براي استقلال

اخطار: وحيد طالب لو (شاهين) ميلاد مي داوودي (استقلال)

شاهين بوشهر:وحیدطالب لو،هادی شکوری، مسعودنظرزاده ، لك چيرا ، محسن ایران نژاد(50 ميثم منيعي)،ایوان پتروویچ، سعید بیات ، مرتضی عزیزمحمدی( 55 مهدي نوري)، محسن حمیدی ، محمدعلی اکبرخواه(52 حميد رضا سليماني)، منصورتنهایی

سرمربي: فيروز كريمي

استقلال تهران:مهدي رحمتي ، كيانوش رحمتي ، آندارانيك تيموريان ( 63 فريدون زندي) ، پژمان منتظري ، علي حمودي ، مجتبي جباري ، آرش برهاني (70 اسماعيل شريفات) ، فرهاد مجيدي ، ميثم حسيني ، مهدي امير آبادي و ميلاد مي داوودي ( 72 جاسم كرار)

سرمربي:پرويز مظلومي

شرح بازي: آخرين بازي هفته چهاردهم ليگ برتر جذاب و پرگل همراه با اشتباهات داوري خاتمه يافت . در روزي كه مجتبي جباري فرشته نجات آبي ها لقب گرفت ، شاگردان فيروز كريمي آنچنان كه بايد و شايد فوتبال خوبي را ارائه نكردند در اين ديدار خط مياني استقلال با ارائه يك بازي هوشمندانه به رهبري مجتبي جباري برتري ويژه اي در مقابل هافبك هاي شاهين از خود به نمايش گذاشت . آنچه در اين ديدار بيش از پيش به چشم آمد داوري ضعيف و قابل بحث احمد صالحي بود . در چند مورد به ضرر شاهين شوت زد تا خاطره قضاوت سعيد بخشي زاده براي شاهيني ها زنده شود. دو مهره سابق استقلالي ها وحيد طالب لو و هادي شكوري روز كم فروغي را براي شاهين رقم زدند.

بهترين بازيکن :مجتبي جباري(استقلال) زيدان استقلالي ها هت تريك كرد و با استفاده از اشتباهات دو مدافع شاهين تيمش را به سه امتياز حساس رساند .

اتفاق ويژه:
    تماشاگران استقلال بعد از آنكه تيمشان گل مساوي را دريافت كرد شروع به تشويق كردن اندو تيموريان كردند . اين در حالي بود كه پرويز مظلومي اعلام كرد دليل تعويض آندو مصدوميت او بوده .

16. 2 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

فنایی: پنالتی شاهین نادیده گرفته شد/ کمک داور در اعلام خطای هند طالبلو عجله کرد

صالحی در این بازی روز بدی داشت و اکثر قضاوت هایش در صحنه های حساس اشتباه بود. گل اول استقلال در شرایط نادرستی به ثمر رسید و یک پنالتی تیم شاهین نیز نادیده گرفته شد.

سایت گل- کارشناس داوری فوتبال گفت : داوری مسابقه تیم های فوتبال استقلال و شاهین کاملاً یکطرفه و به ضرر تیم فوتبال شاهین بود و کمیته داوران باید در انتخاب داوران خود تجدید نظر کند. محمد فنایی پس از مسابقه تیم های استقلال و شاهین با برتری سه بر دو آبی های پایتخت گفت : صالحی در این بازی روز بدی داشت و اکثر قضاوت هایش در صحنه های حساس اشتباه بود. گل اول استقلال در شرایط نادرستی به ثمر رسید و یک پنالتی تیم شاهین نیز نادیده گرفته شد.
    وی در خصوص نحوه به ثمر رسیدن گل اول این بازی گفت : ابوالفضلی کمک داور اول بازی ، در اعلام خطای هند طالب لو عجله کرد. طالب لو توپ را از داخل محوطه جریمه به بیرون انداخت و کمک داور در اعلام خطا عجله کرد و اشتباه فاحش او منجر به گل نادرستی به نفع استقلال شد.

فنایی در خصوص صحنه مشکوک درون محوطه جریمه استقلال گفت : خطا روی محسن حمیدی پنالتی بود. مدافع استقلال روی حمیدی خطا انجام داد و باید یک ضربه پنالتی به سود شاهین اعلام می شد که داور از اتخاذ این تصمیم خودداری کرد.

وی ادامه داد : فرهاد مجیدی در صحنه اعلام پنالتی به سود استقلال از تجربیات خودش استفاده کرد که می شود گفت این صحنه هم پنالتی اتفاق افتاده.

محمد فنایی پیشکسوت داوری فوتبال در پایان گفت : آقای صالحی امروز خودش نبود و خیلی بد قضاوت کرد. تیمی که از بوشهر به تهران آمده بود حقش این گونه قضاوت نبود. اشتباهات این بازی کاملا تاثیرگذار بود و سال گذشته نیز شاهین برابر استقلال در تهران از داوری متضرر شد. این هم از جذابیت های فوتبال است و مطمئناً اشتباهات داوری مغرضانه نیست اما کمیته داوران باید در انتخابات داوران دقت بیشتری کند.

18. 2 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

جوک تکراری فیروز:طالب‌لو شیر یا خطها را می بازد / او دیگر کاپیتان شاهین نیست!

من 55 ثانیه آخر هر بازی زمین را ترک می‌کنم زیرا سالیان سال از دیر رفتن به رختکن مشکل داشتم. امروز هم این کار را انجام دادم

سایت گل - فیروز کریمی پس از شکست 3 بر 2 شاهین بوشهر برابر استقلال گفت: تصور می‌کنم این دیدار ضعیف‌ترین بازی شاهین بود. از یک و نیم ماه گذشته که در این تیم حاضر شده‌ام چنین بازی ضعیفی از بازیکنانم شاهد نبودم. استقلال در روزی که ما ضعیف‌ترین بازی خود را انجام دادیم مستحق برد بود.

مردم را از فوتبال زده نکنید
    وی ادامه داد: اینکه توانستیم بازی دو بر صفر باخته را به تساوی بکشانیم شاید نشان از فشاری دارد که ما در بازی روی دروازه استقلال داشتیم. شاید هم مسائل دیگری در میان بود!
    سرمربی شاهین در تحلیل نیمه دوم و بازگشت شاهین به بازی در نیمه دوم گفت : در این بازی به این نتیجه رسیدیم که اگر در نیمه اول با اشتباهات داوری و حادثه مغلوب شویم می‌توانیم در نیمه دوم جبران کنیم. در نیمه اول خوب ظاهر نشدیم و استقلال مسلط بود اما نیمه دوم بهتر شدیم و توانستیم دو گل خورده را جبران کنیم. استقلال در روزی از ما دو گل دریافت کرد که خیلی ضعیف بودیم. با این حال گل‌هایی که ما خوردیم روی ضربات ایستگاهی و اتفاقات بود. داور 5 دقیقه وقت اضافه گرفت و در کل 95 دقیقه بازیکنان ما حتی یک ثانیه هم روی زمین نیفتادند. ما دنبال یک امتیاز گرفتن با بازی عربی نبودیم. چنین فوتبالی باعث می‌شود تماشاگران از فوتبال زده شوند و ورزشگاه‌ها خالی شود.

با تجربه ها در حد صفر بودند
    کریمی خاطرنشان کرد: در این دیدار 15 درصد توانایی خود را نیز به نمایش نگذاشتیم. با این حال تماشاگران و کسانی که از تلویزیون بازی را تماشا کردند از این بازی جوانمردانه و زیبا لذت بردند. ما برای اینکه هواداران خود را به ورزشگاه بیاوریم امکانات مالی نداریم که از بوشهر هوادار را بیاوریم بلکه تماشاگران شاهین در سراسر ایران پخش هستند. هواداران استقلال نیز روحیه ورزشی و جوانمردانه را از خود به نمایش گذاشتند اما تماشاگران ما قابل قیاس با هیچ تیمی نیستند؛ شناخت خوبی از فوتبال دارند و به طور کلی تافته جدا بافته هستند.
    کریمی گفت: نسبت به عملکرد بازیکنان باتجربه و ملی‌پوش ناراضی هستم. برخی از بازیکنان ما برای اولین بار در ورزشگاه آزادی بازی می‌کردند و طبیعی است که تحت تأثیر جو قرار گیرند و این موضوع تاوان جوان‌گرایی است اما بازیکنان با تجربه و ملی پوش ما بسیار ضعیف بودند و در آینده در موردشان تصمیم‌گیری خواهیم کرد زیرا آنها در حد صفر بودند.

این داور باید تنبیه شود
    سرمربی شاهین افزود: این دیدار 5 گل داشت ولی مهمترین مشکل آن داوری بود. مقداری مشکلات داوری و مقداری دیگر تیزهوشی مجتبی جباری باعث شد این دیدار را واگذار کنیم. جباری یک سر و گردن از همه بازیکنان بالاتر بود و در بسیاری از صحنه‌ها باعث برتری استقلال شد. با نیروی جباری استقلال بازی را به ما تحمیل کرد.
    وی ادامه داد: مشکلات داوری، فوتبال امروز را زشت کرد. داور زمانی که بازیکن قصد داشت اوت دستی بیندازد چند دقیقه عقب و جلو می‌کرد و می‌گفت 15 سانتیمتر به عقب‌تر برو. در نهایت نیز بازیکنان ما یک سانتیمتر و 2 میلیمتر توپ را از عقب پرتاب می‌کرد اما در طرف مقابل بازیکن حریف 20 متر جلوتر توپ را پرتاب می‌کرد. این حرکات از سرعت بازی کم می‌کرد و باعث می‌شد بازیکنان تمرکز خود را از دست بدهند.

وی در مورد داوری مسابقه اظهار داشت: خوشبختانه یا متأسفانه من گل سوم را ندیدم و نمی‌دانم که آن صحنه مشکلی داشت یا خیر اما در سایر صحنه‌ها گزارشی را تهیه و به کمیته داوری ارسال می‌کنیم. احمد صالحی یکبار دیگر هم برای ما سوت زده بود و پس از آن توبیخ و محروم شد. داوری که اشتباه می‌کند باید تنبیه شود همانطور که داور خوب را تشویق می‌کنند. من بازی سایپا و پرسپولیس را دیدم و زمانی که قهرمانی دو پنالتی را برای پرسپولیس اعلام کرد نوید روزهای خوب داوری فوتبال را در ذهنم متصور شدم اما امروز داوری و کمک اول در چندین صحنه مشکل داشتند.
    کریمی افزود: فیلم بازی را به کمیته داوران می‌دهیم و امیدوارم همانگونه که در زمان مسعود عنایت به این موارد رسیدگی می‌شد این بازی را نیز در دستور کار خود قرار دهند. زمانی که یک داور اشتباه سوت می‌زند باید تنبیه شود. باخت را گردن داور نمی‌اندازم و معتقدم خط دفاعی ما خیلی ضعیف بود و بازی ضعیفی را به نمایش گذاشتیم. برای ما خیلی زشت بود که در یک بازی سه گل دریافت کنیم آن هم تیمی که معتقد است بهترین خط دفاعی را دارد.

گلاب به روی شما!
    کریمی که از لطیفه گویی را بسیار دوست دارد سرانجام به بخش مورد علاقه اش رسید که آن را در مصاحبه با فردوسی پور هم به زبان آورده بود . او گفت :من 55 ثانیه آخر هر بازی زمین را ترک می‌کنم . امروز هم این کار را انجام دادم و زمانی که همکارانتان اصرار کردند که در راهرو مصاحبه کنم گفتم که این موضوع بی‌احترامی است و چنین کاری را انجام نمی‌دهم و هنگامی که با اصرار درباره این کارم روبرو شدم گفتم یکی از درها باز بود و گلاب برویتان به آنجا رفتم! بازی گذشته از این بابت ضرر کردیم و در این دیدار به همین دلیل 50 ثانیه پایانی را ترک کردم می‌دانستم اگر گل بخوریم من دخیل نخواهم بود و نمی‌توانم کاری انجام دهم چون فاصله من با محوطه جریمه استقلال زیاد بود.

لطیفه تکراری
    سرمربی شاهین در پایان با یک تکه تکراری حرفهایش را تمام کرد. او که از طالب لو راضی نبود گفت: وحید طالب‌لو در 4 بازی شیر یا خط را در اول بازی باخته و این باعث می‌شود دیگر او کاپیتان نباشد. استقلال در این بازی به هیچ عنوان خوب بازی نکرد و ما به مراتب فوتبال بهتری را به نمایش گذاشتیم. داور هم یک پنالتی برای ما نگرفت.

20. 2 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

طالب‌لو: به احترام آقافرهاد اجازه ندادم شیریا خط انجام شود/ آقا فيروز زياد شوخي مي كند

خطای روی فرهاد مجیدی به هیچ عنوان درست نبود و حتی آقافرهاد در زمین مسابقه خودش به شکوری گفت که آن صحنه پنالتی نبود.

سایت گل ـ وحید طالب‌لو دروازه‌بان شاهین بوشهر در بازی با استقلال نمایش نسبتا خوبی داشت او در نیمه اول عکس‌العمل‌های خوبی نشان داد و چندبار مانع از فرريختن دروازه‌ شاهین شد. البته مهمترین صحنه‌ای که به طالب‌لو ربط داشت، همانجایی بود که استقلال صاحب یک ضربه ایستگاهی شد و داور مسابقه معتقد بود که دست‌های طالب‌لو از محوطه جریمه بیرون آمده است.
    دروازه بان بازی با شاهین بوشهر اما این موضوع را رد کرده و به خبرنگار سایت گل می‌گوید:« من فیلم بازی را دیدم و شک ندارم که دستم از محوطه جریمه بیرون نیامد. تصاویر تلویزیون به خوبی این موضوع را ثابت می‌کرد و من فکر می‌کنم که داور اشتباه کرد.»

او ادامه می‌دهد:« ما در صحنه‌های دیگر هم از داوری ضرر کردیم. به عنوان مثال خطای روی فرهاد مجیدی به هیچ عنوان درست نبود و حتی آقافرهاد در زمین مسابقه خودش به شکوری گفت که آن صحنه پنالتی نبود. در ضمن داور پنالتی روی بازیکن ما را نگرفت و شاهین بوشهر در ورزشگاه آزادی چقدر می‌توانست موقعیت گل ایجاد کند.»
    فیروز کریمی بعد از پایان بازی به شوخی به خبرنگاران گفت که بازوبند کاپیتانی را از طالب‌لو می‌گیرم چون او شیر یا خط را باخته بود. طالب‌لو در این زمینه می‌گوید:«آقافیروز شوخی کرد و خیلی از مردم او را به خاطر همین نوع حرف زدنش دوست دارند. البته این را باید بگویم که فرهاد مجیدی در استقلال کاپیتان من بوده و به احترام آقافرهاد اجازه ندادم شیر یا خط انجام شود به همین دلیل حق انتخاب را به مجیدی دادم.»

22. کاربر روبرو از پست مفید amin_20 تشکر کرده است .

صفحه 14 از 39 نخستنخست ... 4121314151624 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)