Design & Developed BY Patira

صفحه 14 از 17 نخستنخست ... 41213141516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 297

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

هرمانتس: ايران حريف تمريني ما بود!

سرمربي هلندي تيم ملي فوتسال تايلند با ابراز خرسندي از پيروزي تيمش برابر ايران گفت: ما از قبل هم به ديدار با ايران به چشم يک بازي تمريني براي فينال نگاه مي کرديم.

ويکتور هرمانتس پس از برتري 4 بر 3 تيم ملي فوتسال تايلند برابر ايران در مرحله نيمه نهايي رقابتهاي قهرماني آسيا در مورد اين بازي گفت: من به قدرت ايران احترام مي گذارم اما بازيکنان ما با قلب شان بازي کردند و توانستند در اين بازي به پيروزي برسند و راهي فينال شوند.

وي با بيان اينکه اين پيروزي نه تنها براي تايلند بلکه براي همه تيم هاي آسيايي خوب بود افزود: از بازيکنانم انتظار دارم هميشه همينطور بازي کنند. ما برابر ايران نمايش فوق العاده اي داشتيم. دروازه بان ما تنها 17 سال سن داشت و جوانان ديگري در تيم ملي تايلند داريم که بايد مراقب آنها باشيم.

هرمانتس خاطرنشان کرد: ما توانستيم ايران را خيلي خوب کنترل کنيم و تنها 6 دقيقه خودمان نبوديم که در اين دقايق ايران به گل رسيد اما هر وقت بازيکنان ذخيره از من مي پرسيدند که سرنوشت اين بازي پيچيده چه مي شود به انها اطمينان خاطر مي دادم که برنده بازي مي شويم. فوتسال تايلند خيلي خوب رشد کرده و اميدوارم بتواند به اين روند خوب ادامه دهد.

وي ادامه داد: تيم ملي تايلند در دفاع و ضد حمله بسيار عالي عمل کرد و مي توانستيم در اين ديدار سه گل ديگر به ايران بزنيم. من قبلا گفته بودم که از ديدار با ايران به عنوان يک بازي تمريني استفاده خواهيم کرد و حالا بايد به فينال فکر کنيم.

سرمربي هلندي تايلند با ابراز خرسندي از صعود اين تيم به ديدار فينال گفت: ما خودمان را براي حضور در جام جهاني آماده مي کنيم و خوشحاليم که يکي از تيم هايي هستيم که در اين رقابتها به ميدان مي رويم. اميدوارم بتوانيم از گروه مان صعود کنيم و به يک چهارم نهايي برسيم.

وي در پاسخ به اين پرسش که شما امروز تيمي را شکست داديد که سرمربي آن ( علي صانعي) شاگرد خودتان در تيم ملي فوتسال ايران بوده است، گفت: از اين بابت خوشحال نيستم اما خوشحالي من به اين خاطر است که توانستم تيم ملي تايلند را به فينال ببرم و در جام جهاني هم حضور خواهيم داشت.

هرمانتس در پاسخ به اين پرسش که اگر حسين شمس سرمربي تيم ملي فوتسال ايران بود آيا بازهم مي توانستيد اين تيم را شکست دهيد گفت: هم حسين شمس و هم علي صانعي دوستان من هستند و نمي خواهم در اين مورد اظهار نظري داشته باشم.

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گوآردیولا
    بازیکن محبوب
    تمام بارسایی ها به خصوصLM

ArgentinaBarcelonaArsenal

تشکر ها
    1,752
    تشکر شده 1,972 در 382 پست

کفاشیان: شكست از تايلند تلنگری به تيم ملي فوتسال بود/ شايد بن‌همام رييس شود!
    رئیس فدراسیون فوتبال، شکست تیم ملی فوتسال از تایلند در رقابتهاي جام ملتهاي آسيا و از دست دادن فينال را تلنگري به ملي‌پوشان پيش از حضور در جام جهاني دانست.
    به گزارش ايسنا و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کفاشیان درباره شکست تیم ملی فوتسال از تایلند گفت: این شکست لازم بود تا بازیکنان به خود بیایند و برای رقابتهای جام جهانی تایلند تلنگری به آنها وارد شود. واقعیت این است که کشورهایی مثل تایلند در حال کار کردن روی تیم هایشان هستند و ما نباید حریفانمان را دست کم بگیریم. البته ما توانسته ایم به جام جهانی راه پیدا کنیم و نباید با این شکست ناامید شویم.

رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: تایلند سالهای سال است که روی فوتسالش کار و سرمایه گذاری می کند و آنقدر شکست خورده اند که می توانند قدرتی مثل ایران را شکست دهند. باید قبول کنیم فاصله تیم هایی مثل تایلند و ژاپن با ما کم شده است. اما این شکستها می تواند ما را بیدار کند و تیم ملی فوتسال در رقابتهای جام جهانی یا گرند پری می تواند دوباره بدرخشد.
    کفاشیان که برای دیدن بازی تیم های زیر22 سال ایران و امید پیکان تهران به کمپ تیم های ملی رفته بود درباره آخرین وضعیت تیم های ملی گفت: تیم ملی بزرگسالان اردوی خوبی را در ترکیه داشت و من خودم هم به آنجا رفتم و دیدار خوبی با آلبانی داشتیم و نقاط ضعف و قوت مشخص شد. امیدواریم که در بازی روز یکشنبه با ازبکستان تیم ملی نتیجه خوبی بگیرد تا گام اول را محکم برداریم.
    وي ادامه داد: تیم ملی زیر22 سال هم برای شرکت در مرحله مقدماتی رقابتهای آسیا به اردویی در فلورانس ایتالیا می رود و از ایتالیا مستقیم به مالزی خواهد رفت تا در رقابتهای مقدماتی شرکت کند. تیم های ملی جوانان و نوجوانان هم مراحل آماده سازی اردویی شان را دنبال می کنند و تیم ملی فوتبال ساحلی، هفته آینده اردویش را پیش از پرواز به چین برای شرکت در بازیهای المپیک ساحلی چین آغاز خواهد کرد. تیم های ملی بانوان هم برنامه های خود را دارند و همه چیز روی برنامه در حال پیش رفتن است.
    کفاشیان در پایان درباره انتخابات کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت: بحث هایی در این باره مطرح شد که درست نبود و ما از کسی حمایت نکرده ایم. با توجه به اینکه هنوز تکلیف بن همام مشخص نشده، چیزی معلوم نیست. ممکن است دادگاه CAS به نفع او رای دهد و وی دوباره رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا شود. اصولا در چنین انتخاباتی یا مثلا گرفتن کرسی‌های آسیایی، آرا مشخص نیست و با لابی به دست می‌آید به همین دلیل رای کشورها قبل از انجام انتخابات مشخص نیست.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063

آغاز فصل جديد ليگ برتر فوتسال از 5 مرداد

کميته فوتسال برنامه زمان بندي رقابت هاي مختلف فوتسال را در فصل 91 -92 اعلام کرد.

به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، کميته فوتسال برنامه زمانبندي شده رقابتهاي مختلف فوتسال را در فصل 91-92 را به اين شرح اعلام کرد.

رقابتهاي ليگ برتر فوتسال 5 مرداد 91 آغاز مي شود. رقابتهاي ليگ دسته اول آبان 91 ، ليگ دسته دوم اسفند ماه 91 و ليگ منطقه اي بزرگسالان دي ماه 91 آغاز خواهد شد.

همچنين بر اساس اعلام کميته فوتسال ليگ دسته اول اميد که شامل بازيکنان متولد 11 دي ماه 1371 به بعد است از اسفندماه 91 و ليگ منطقه اي اميد شامل بازيکنان متولد 11 دي 1371 به بعد است از دي ماه 91 آغاز خواهد شد.

ليگ جوانان هم که مخصوص متولدين 11 دي 1373 به بعد است از بهمن 91 و ليگ نوجوانان هم که شامل بازيکنان متولد 11 دي ماه 1376 به بعد است هم از بهمن 91 آغاز مي شود.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063

گزارش AFC از رقابت‌هاي فوتسال آسيا

AFC در گزارشي از ديدار رده‌بندي رقابت‌هاي قهرماني فوتسال آسيا نوشت: دارنده 10 عنوان قهرماني فوتسال آسيا با وجود درخشش اسپاتيس استراليا را شکست داد.

سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارش خود از ديدار رده‌بندي رقابت‌هاي قهرماني فوتسال ميان دو تيم اريان و استراليا که با پيروزي 4 بر صفر کشورمان همراه بود، نوشت: ايران با پيروزي 4 بر صفر مقابل استراليا در رقابت‌هاي قهرماني فوتسال آسيا در امارات و کسب مقام سوم در اين مسابقات به صورت مستقيم به دوره بعدي اين بازي‌ها راه يافت.

استراليا سخت‌کوشانه دفاع کرد و پيتر اسپاتيس، دروازه‌بان اين تيم عصبانيت بازيکنان ايران را برانگيخت تا اينکه بازيکنان بسيار باتجربه ايران در 4 دقيقه پاياني از تزلزل استراليا استفاده کردند و دروازه اين تيم را گشودند.

ايران که نتوانست براي يازدهمين بار در دوازدهمين دوره مسابقات عنوان قهرماني را کسب کند، وارد زمين مسابقه شد.

در همين حال استراليا با برتري 3 بر 2 در وقت‌هاي اضافه مقابل کويت در مرحله يک‌چهارم نهايي فراتر از انتظارات ظاهر شد و توانست به جام‌جهاني تايلند راه يابد، اما اين تيم نتوانست اين شگفتي را با انتقام شکست 9 بر صفر مقابل ايران در مرحله گروهي کامل کند.

در اين بازي، دارنده 10 عنوان قهرماني فوتسال آسيا توانست با وجود درخشش فوق‌العاده پيتر اسپاتيس با نتيجه 4 بر صفر پيروز شود.

استراليا نيز در نيمه اول و 5 دقيقه ابتدايي نيمه دوم فرصت‌هايي داشت و 2 بار روز ضدحملات مصطفي نظري را محک زد.

ايران کنترل توپ و ميدان را در دست داشت و در فاصله 4 دقيقه و 31 ثانيه مانده به پايان بازي جواد اصغري مقدم قفل دروازه استراليا را گشود تا گل‌هاي بعدي نيز از راه برسد.

5. کاربر روبرو از پست مفید ALEX-ss تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063

تيم ملي فوتسال شنبه شب به تهران بازگشت

ملي پوشان فوتسال کشورمان پس از دستيابي به عنوان سوم دوازدهمين دوره مسابقات فوتسال قهرماني آسيا شنبه شب به ايران بازگشتند.

به گزارش خبرنگار مهر، بازيکنان، مربيان و کادر همراه تيم ملي فوتسال کشورمان ساعت 21:10 به وقت امارات فرودگاه دبي را به مقصد تهران ترک کردند و ساعت 23:50 وارد فرودگاه امام خميني (ره) شدند.

همانطور که پيش بيني مي‌شد براي استقبال از تيم ملي فوتسال کشورمان هيچکدام از مسئولان فدراسيون فوتبال به فرودگاه نيامده بودند و تنها خانواده‌هاي آنها در اين محل حضور داشتند.

در زمان بازگشت تيم ملي فوتسال کشورمان به تهران سرمربي و برخي از بازيکنان اين تيم با خبرنگاران گفتگو کردند اما عباس ترابيان، جورانديرو و وحيد شمسايي از پاسخ به سئوالات خبرنگاران خودداري کردند.

تيم ملي فوتسال کشورمان در دوازدهمين دوره مسابقات فوتسال قهرماني آسيا با برتري مقابل استراليا عنوان سوم مسابقات را کسب کرد. اين تيم در ديدار نيمه نهايي به تايلند باخت و از راهيابي به ديدار نهايي بازماند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063

ابطحي پس از شايعه حضور در تيم ملي فوتسال

کاپيتان پيشين تيم ملي فوتسال در واکنش به شايعه حضورش در تيم ملي گفت: هر کسي شرايط خاص خود را دارد و من مي‌دانم شرايط کنوني فوتسال چگونه است.

سيد مهدي ابطحي در گفتگويي در خصوص ناکامي تيم ملي فوتسال ايران در مسابقات قهرماني آسيا‌، عنوان کرد: از لحاظ کارهاي فني دچار مشکل شده‌ايم. هر کسي بر اساس کارهاي انفرادي عمل و به گونه‌اي کار مي‌کرد که به دنبال کسب عنوان بهترين بازيکن و آقاي گلي بود.

وي با اشاره به شکست برابر تايلند در مرحله نيمه نهايي خاطرنشان کرد: تايلند از ما برتر نبود و بهتر هم بازي نکرد. در کارهاي دفاعي دچار مشکل شده بوديم و خوب عمل نکرديم. زماني که دروازه‌بان‌مان کيفيت هميشگي خود را نداشت، ضعف دفاعي نمايان شد.

کاپيتان سابق تيم ملي فوتسال تصريح کرد: در ورزش‌هاي گروهي عوامل زيادي وجود دارد و باعث مي‌شود يک تيم نتيجه نگيرد. مديريت، کادر فني و بازيکنان بايد انسجام لازم را داشته باشند و هيچ عاملي باعث نشود بين آنها فاصله به وجود بيايد. در مسابقات اخير بازيکنان هر کدام کار خود را انجام مي‌دادند. ما برنامه جديدي در تيم نديديم.

ابطحي افزود: در ضربات ايستگاهي هيچ برنامه جديدي نديدم. من تمرينات اين تيم را از نزديک ديده‌ام و مشاهده کردم برنامه‌هايي در ضربات ايستگاهي داشتند اما در اين مسابقات به هيچ عنوان اجرايي نشد. مربي بايد اين مسائل را در تيم جمع و جور کند. درست است که ما در مسابقات قهرماني آسيا باختيم اما باز هم از تيم‌هاي آسيايي جلوتريم و تنها عامل شکست‌مان همين مسائل بود.

ابطحي يادآور شد: زماني که تيم نتيجه نمي‌گيرد، بايد ببينيم هر بخشي در چه جايي مشکل داشته است. مديريت فوتسال ما پس از برکناري مجموعه‌اي که خوب عمل کرده بود بايد افرادي را به کادر فني مي‌آورد که قوي‌تر باشند تا ضعف‌هاي کادر گذشته برطرف شود. کادر فني جديد حسن‌هايي داشت اما برآيند کلي در مقايسه با مربيان گذشته بايد قوي‌تر مي‌بود.

وي ادامه داد: کادر فني جديد تجربه کادر گذشته را نداشت و اگر اين تجربه را داشت، نمي‌گذاشت چنين اتفاقي رخ دهد. ما که مي‌خواهيم در جهان سوم شويم، بايد در همه کارها قوي عمل کنيم. مي‌دانيم در آسيا قهرمان هستيم به همين دليل کار کارشناسي انجام نمي‌دهيم و در نتيجه در جهان نيز موفق ظاهر نمي‌شويم.

ابطحي يادآور شد: ليگ برتر ما بايد خيلي قوي‌تر از اينها عمل کند. بايد مربيان به خوبي آموزش ببينند و در کنار تيم ملي باشند. يک کادر فني قوي و با تجربه مي‌تواند مسائل و مشکلات به وجود آمده را حل کند.

وي درباره تغيير مربيان تيم ملي خاطرنشان کرد: بايد کادر فني قوي و با تجربه‌اي را به تيم افزود. مربيان تيم ملي بايد تقويت شوند. ما از يکسري مسائل فني در جهان عقب هستيم که آنها را با کارهاي رواني و هيجاني از بين مي‌بريم.

ابطحي درباره اينکه آيا با او براي هدايت تيم ملي صحبت شده است، گفت: هيچ صحبتي با من نشده است. به هر حال بايد مربي‌اي هدايت تيم ملي را به عهده بگيرد که آزمايش پس داده باشد.

وي درباره اينکه آيا اين پيشنهاد را خواهد پذيرفت، گفت: به هر حال هر شخصي شرايط خاص خود را دارد. من با شرايط فوتسال آشنا هستم و مي‌دانم چه کاري بايد انجام دهم و براي آماده سازي تيم با شرايط موجود آشنا هستم.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063

نظري: بايد از تکرار اين اتفاقات جلوگيري کنيم

دروازه‌بان تيم ملي فوتسال ايران گفت: 6 سال پيش قهرماني آسيا را از دست داديم و دوباره تلاش کرديم و حالا نيز بايد اين کار را انجام دهيم.

مصطفي نظري پس از بازگشت تيم ملي فوتسال از رقابت‌هاي قهرماني آسيا و کسب مقام سوم در اين مسابقات گفت: اين اتفاق افتاده و کاري نمي‌توان کرد. فوتسال همين است و بالا و پايين دارد. شرايط اينگونه رقم خورد و ما شرمنده مردم شديم. اصلا دوست نداشتيم اين اتفاق رخ دهد و براي قهرماني به امارات رفته بوديم ولي قسمت اين طور بود و اميدوارم خيري در آن باشد.

وي درباره اينکه مسائل فني تا چه ميزان در اين شکست تاثير داشت، عنوان کرد: وقتي مجموعه‌اي ناکام مي‌شود همه مقصر هستند. از مردم عذرخواهي مي‌کنم و تمام تلاش خود را به کار مي‌گيريم تا در آينده جبران کنيم.

نظري درباره شايعات مربوط به اختلاف صانعي و جورانديرو سرمربي و مربي تيم ملي اظهار داشت: درباره اين مسائل صحبت نمي‌کنم و من چيزي در اين باره نديدم.

دروازه‌بان تيم ملي فوتسال خاطرنشان کرد: اين اتفاق بد و ناکامي رقم خورده و همه بايد دست به دست هم بدهيم تا از تکرار اين موضوع جلوگيري کنيم. 6 سال پيش نيز قهرماني آسيا را از دست داديم اما دوباره تلاش کرديم. حالا نيز هم بايد اينگونه باشد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063

طاهري: اميدوارم در جام جهاني جبران کنيم

محمد طاهري مي‌گويد که اختلافي بين سرمربي و مربي تيم ملي فوتسال نديده است.

محمد طاهري درباره ناکامي ايران در رقابت‌هاي فوتسال قهرماني آسيا و کسب مقام سومي عنوان کرد: واقعا متاسفم که نتيجه‌اي که بايد مي‌گرفتيم را کسب نکرديم و نتوانستيم قهرماني‌هاي گذشته را تکرار کنيم. اميدوارم در جام جهاني جبران کنيم.

وي ادامه داد: شکست و ناکامي جزيي از ورزش و فوتسال است و گاهي اوقات روز، روز يک تيم نيست و خوب بازي نمي‌کند. فرصت‌هاي زيادي را در بازي با تايلند از دست داديم و قسمت اين بود که چنين نتيجه‌اي رقم بخورد.

طاهري در پاسخ به اين سؤال که بازيکنان تا چه اندازه مقصر هستند، اظهار داشت: وقتي تيم نتيجه نمي‌گيرد همه مقصر هستند. تمام بازيکنان مقابل تايلند تلاش کردند اما در اين مسابقه بدشانس هم بوديم. اميدوارم در جام جهاني جبران کنيم و پاسخ محبت مردمي که در امارات کنار ما بودند و با چشماني اشکبار از سالن خارج شدند را بدهيم.

بازيکن تيم ملي فوتسال درباره اختلاف جورانديرو و صانعي گفت: من به عنوان بازيکن نمي‌توانم در اين باره نظر بدهم.

طاهري در پاسخ به اين سؤال که آيا اين اختلاف وجود داشت، تصريح کرد: من چنين چيزي نديدم و بهتر است بزرگ‌ترهاي تيم به اين سؤال جواب بدهند.

وي درباره اينکه گفته مي‌شود بي‌نظمي روي نيمکت و اختلاف نظرها به داخل زمين کشيده شد، گفت: حواس ما در زمين به بازي بود.

طاهري در پاسخ به اين سؤال که چه کسي دستورات تاکتيکي را مي‌داد،‌ تاکيد کرد: صانعي اين کار را انجام مي‌داد و جورانديرو نيز به عنوان کمک در کنار او بود.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063

محمد کشاورز: دشوارترين روزها را سپري کردم

بازيکن تيم ملي فوتسال ايران مي‌گويد که ناکامي تيم ملي در آسيا باعث شده دشوارترين روزها را سپري کند.

محمد کشاورز پس از ناکامي تيم ملي در رقابت‌هاي فوتسال قهرماني آسيا گفت: بدترين و سخت‌ترين روزها را پشت سر گذاشتم و اين مدت به ما خيلي سخت گذشت. اميدوارم در آينده جبران کنيم.

وي در پاسخ به اين سؤال که بازيکنان در اين ناکامي مقصر بودند، تصريح کرد: همه در اين شکست مقصر بودند. اتفاقي افتاد که نبايد رخ مي‌داد و من از مردم ايران عذرخواهي مي‌کنم.

بازيکن تيم ملي فوتسال درباره اينکه مسائل فني تا چه اندازه در اين ناکامي نقش داشت، گفت: کارشناسان بايد در باره مسائل فني صحبت کنند. آنچه مسلم است اين که مسائل فني و روحي و رواني دست به دست هم داد تا اين نتيجه رقم بخورد.

کشاورز درباره نقش جورانديرو در اين شکست و اينکه بي‌نظمي از سوي اين مربي روي نيمکت وجود داشت، گفت: در تيم ملي حرف اول و آخر را در تمرينات و مسائل تاکتيکي، صانعي مي‌زد. پاسخ اين سؤال را بهتر است صانعي بدهد ولي جورانديرو عضو کادر فني بود. گاهي اوقات شايد اختلاف نظرهايي وجود داشت که فکر مي‌کنم صانعي مي‌توانست در اين باره توضيح دهد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063

شمسايي:وقتي تيم نتيجه نمي‌گيرد همه مقصرند

وحيد شمسايي با امتناع از صحبت درباره ناکامي تيم ملي فوتسال ايران در رقابت‌هاي آسيايي گفت: تيم بزرگتر دارد و اميدوارم آنها بتوانند جوابگو باشند.

وحيد شمسايي پس از بازگشت تيم ملي فوتسال از امارات و کسب مقام سوم در رقابت‌هاي فوتسال قهرماني آسيا در حالي که تمايلي به مصاحبه نداشت، گفت: تيم مسئول دارد و من صحبت نمي‌کنم. ما بازيکن و همانند سرباز در خدمت تيم ملي بوديم. اين اتفاق رخ داده و قسمت اينگونه بوده است. ترابيان مسئول کميته فوتسال است و من صحبتي نمي‌کنم.

کاپيتان تيم ملي فوتسال در پاسخ به اين سؤال که وقتي ناکامي رخ مي‌دهد، کسي صحبتي نمي‌کند، اظهار داشت: همه ما ناراحت هستيم اما تيم بزرگتر و مسئول دارد و انشاءالله که آنها بتوانند جوابگو باشند. من به عنوان کاپيتان تيم از طرف همه بچه‌ها که زحمت کشيدند، عذرخواهي مي‌کنم. اتفاق خوشايندي نبوده و اميدوارم در ميادين بعدي جبران کنيم.

شمسايي درباره اينکه شمس گفته بازيکنان در زمين دنبال آقاي گلي بودند، عنوان کرد: ايشان نظرش را گفته است. شمس از مربيان بزرگ ايران است و من جوابي ندارم.

وي درباره اختلاف صانعي و جورانديرو گفت:‌ من بازيکن تيم و خدمتگزار و سرباز هستم و در حيطه کاري خودم گام برمي‌دارم و تلاش مي‌کنم.

شمسايي درباره اينکه بازيکنان تا چه اندازه مقصر بودند، تاکيد کرد: وقتي تيم نتيجه نمي‌گيرد همه مقصرند.

صفحه 14 از 17 نخستنخست ... 41213141516 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)