هرمانتس: ايران حريف تمريني ما بود!
سرمربي هلندي تيم ملي فوتسال تايلند با ابراز خرسندي از پيروزي تيمش برابر ايران گفت: ما از قبل هم به ديدار با ايران به چشم يک بازي تمريني براي فينال نگاه مي کرديم.
ويکتور هرمانتس پس از برتري 4 بر 3 تيم ملي فوتسال تايلند برابر ايران در مرحله نيمه نهايي رقابتهاي قهرماني آسيا در مورد اين بازي گفت: من به قدرت ايران احترام مي گذارم اما بازيکنان ما با قلب شان بازي کردند و توانستند در اين بازي به پيروزي برسند و راهي فينال شوند.
وي با بيان اينکه اين پيروزي نه تنها براي تايلند بلکه براي همه تيم هاي آسيايي خوب بود افزود: از بازيکنانم انتظار دارم هميشه همينطور بازي کنند. ما برابر ايران نمايش فوق العاده اي داشتيم. دروازه بان ما تنها 17 سال سن داشت و جوانان ديگري در تيم ملي تايلند داريم که بايد مراقب آنها باشيم.
هرمانتس خاطرنشان کرد: ما توانستيم ايران را خيلي خوب کنترل کنيم و تنها 6 دقيقه خودمان نبوديم که در اين دقايق ايران به گل رسيد اما هر وقت بازيکنان ذخيره از من مي پرسيدند که سرنوشت اين بازي پيچيده چه مي شود به انها اطمينان خاطر مي دادم که برنده بازي مي شويم. فوتسال تايلند خيلي خوب رشد کرده و اميدوارم بتواند به اين روند خوب ادامه دهد.
وي ادامه داد: تيم ملي تايلند در دفاع و ضد حمله بسيار عالي عمل کرد و مي توانستيم در اين ديدار سه گل ديگر به ايران بزنيم. من قبلا گفته بودم که از ديدار با ايران به عنوان يک بازي تمريني استفاده خواهيم کرد و حالا بايد به فينال فکر کنيم.
سرمربي هلندي تايلند با ابراز خرسندي از صعود اين تيم به ديدار فينال گفت: ما خودمان را براي حضور در جام جهاني آماده مي کنيم و خوشحاليم که يکي از تيم هايي هستيم که در اين رقابتها به ميدان مي رويم. اميدوارم بتوانيم از گروه مان صعود کنيم و به يک چهارم نهايي برسيم.
وي در پاسخ به اين پرسش که شما امروز تيمي را شکست داديد که سرمربي آن ( علي صانعي) شاگرد خودتان در تيم ملي فوتسال ايران بوده است، گفت: از اين بابت خوشحال نيستم اما خوشحالي من به اين خاطر است که توانستم تيم ملي تايلند را به فينال ببرم و در جام جهاني هم حضور خواهيم داشت.
هرمانتس در پاسخ به اين پرسش که اگر حسين شمس سرمربي تيم ملي فوتسال ايران بود آيا بازهم مي توانستيد اين تيم را شکست دهيد گفت: هم حسين شمس و هم علي صانعي دوستان من هستند و نمي خواهم در اين مورد اظهار نظري داشته باشم.