Design & Developed BY Patira

صفحه 14 از 22 نخستنخست ... 41213141516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 211

Hybrid View

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

پرسپوليس خانه من است
    عابدزاده: هيچ‌كس نمي‌تواند مرا از پرسپوليس جدا كند
    خبرگزاري فارس: مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هيچ‌كس نمي‌تواند مرا از از اين تيم جدا كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، احمد رضا عابدزاده اظهار داشت: هيچ كس نمي‌تواند مرا از پرسپوليس جدا كند. اين تيم در قلب من جا دارد و به دليل اينكه گفتند تو را نمي‌خواهيم از آن جدا شدم. گفتند به من نيازي ندارند و من هم رفتم. مردم بهترين قاضي هستند و مي‌دانند جواب افراد مختلف را چگونه بدهند.
    مربي تيم استيل آذين در مورد احتمال بازگشتش به پرسپوليس گفت: اين تيم خانه من است و هيچ وقت شرط و شروطي براي آن نمي‌گذارم و هميشه برايش آرزوي موفقيت دارم.
    انتهاي پيام/

2. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

پس از حضور در فينال جام حذفي
    خليلي: خدا دوست نداشت پرسپوليس بازنده شود
    خبرگزاري فارس: مهاجم پرسپوليس گفت: خدا دوست نداشت بازنده شويم تا هواداران با چشم گريان از ورزشگاه خارج شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي پس از برتري برابر صبا در ضربات پنالتي و فيناليست شدن پرسپوليس اظهار داشت: با عزت از ورزشگاه آزادي خارج شديم. خدا دوست نداشت پرسپوليس در اين ديدار بازنده شود تا طرفداران با چشم گريان به خانه بروند. عليرضا حقيقي يكي از بهترين‌ روزهاي خود را درون دروازه سپري كرد.

وي گفت: صبا يار دوازدهم پرسپوليس را فراموش كرده بود. اميدوارم با همين هواداران خونگرم در ورزشگاه آزادي سرود قهرماني را بخوانيم. آنها در نيم فصل اول ليگ از دست ما دلخور بودند اما همه چيز تمام شد.

مهاجم پرسپوليس با اشاره به توانايي صبا گفت: حريف تيم خوبي بود اما آنها برابر قدرت پرسپوليس و هوادارانشان كم آوردند.در طول 90 دقيقه هم مي‌توانستيم برنده شويم ولي از فرصت‌هاي گلزني خود استفاده نكرديم. پرسپوليس با قهرماني در جام حذفي قدم به رقابت‌هاي آسيا خواهد گذاشت.

4. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

هم نبود چه اتفاقي برايم مي‌افتد
    رضايي: به خاطر استرس زياد پنالتي‌ام گل نشد
    خبرگزاري فارس: مدافع پرسپوليس استرس زياد را مانع گل شدن ضربه پنالتي‌اش دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس شيث رضايي پس از صعود پرسپوليس به فينال جام حذفي عنوان كرد: همانطور كه تصور مي كرديم بازي سختي برابر صبا برگزار كرديم. علي رغم اينكه در زمين نبودم اما دچار استرس شده بودم و هر چه به پايان بازي مي رسيد اين استرس بيشتر مي شد. به همين دليل با توجه به اينكه شرايط خاصي براي من پيش آمده بود شايد عملكرد هميشگي را در دقايقي كه به ميدان آمدم نداشتم.

رضايي درباره از دست دادن ضربه پنالتي اظهار داشت: 20 روز بود كه از بازي هاي رسمي دور بودم و شرايط زدن ضربات پنالتي براي من خاص بود. با وجود اينكه دروازه بان را غافلگير كردم اما متاسفانه توپم به دليل استرس زياد به تير خورد اما حالا ناراحت نيستم چون پرسپوليس به فينال رقابت هاي جام حذفي راه پيدا كرده است.

مدافع پرسپوليس درباره جلوگيري داور از بستن ماسك به صورتش در هنگام ورود به زمين يادآور شد: نمي دانم داور به چه دليلي به من اجازه ورود به زمين را نداد اما مهم نبود برايم چه اتفاقي مي افتد. اگر لازم مي شد باز هم صورتم را در برابر توپ قرار مي دادم.

رضايي با تقدير از هواداران تاكيد كرد: هنوز كار پرسپوليس تمام نشده است. اميدوارم يار دوازدهم ما كه حضورشان در ديدار برابر صبا مشخص بود ما را فراموش نكنند تا جشن قهرماني را باز هم در كنار آنها بگيريم.

6. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

هنوز تاريخ دقيق خداحافظي‌ام از فوتبال مشخص نيست
    باقري: با درخواست دايي و كاشاني قراردادم را تمديد كردم
    خبرگزاري فارس: كاپيتان پرسپوليس گفت: با اجازه هواداران با درخواست دايي و كاشاني قراردادم را يك سال ديگر تمديد كردم.

به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري پس از شكست صبا و صعود به فينال جام حذفي اظهار داشت: بازي خوبي را مخصوصا در نيمه دوم به نمايش گذاشتيم و خدا را شكر مي كنم كه به حق خود با حضور حدود 80 هزار هوادار رسيديم.

وي عنوان كرد: صبا تيمي بسيار خوب و با تاكتيك بود كه در برخي از دقايق ما را اذيت كرد. آنها در خط هافبك و دفاع بسيار خوب بودند اما ما هم دوست نداشتيم در خانه خودمان حذف شويم چون هدف اصلي‌مان رفتن به آسيا است.

باقري درباره تمديد قراردادش با پرسپوليس گفت: با اجازه هواداران و درخواست دايي و كاشاني يك سال ديگر قرار دادم را با پرسپوليس تمديد كردم تا به اميد خدا سال آينده با اين تيم در آسيا باشم.

كاپيتان پرسپوليس در جواب اين سئوال كه چه وقت قصد خداحافظي از فوتبال را داريد، تصريح كرد: حالا يك سال ديگر ما را تحمل كنيد. هنوز تاريخ دقيقي براي خداحافظي ام از فوتبال مشخص نيست و هر چه خواست خدا باشد همان اتفاق مي افتد. اگر از دست من خسته شده ايد به من بگوييد.

وي در پايان خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: واقعا دست هواداران پرسپوليس درد نكند كه باز هم ما را شرمنده كردند. هر چه داريم از اين هواداراني است كه با تشويق هاي خودشان باعث دلگرمي مسئولان و بازيكنان مي شوند. در بازي برابر صبا در هنگام ضربات پنالتي كه هر تيم 50 درصد براي موفقيت شانس دارد پرسپوليس با حمايت هواداران موفق شد.

8. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

دايي گردن من حق پدري دارد
    حقيقي: دو هفته تمرين گرفتن پنالتي مي‌كردم
    خبرگزاري فارس: دروازه‌بان پرسپوليس گفت: دو هفته تمرين گرفتن پنالتي مي‌كردم و خوشبختانه در ديدار با صبا مزد زحماتم را گرفتم.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا حقيقي پس از شكست صبا و صعود به فينال جام حذفي خاطرنشان كرد: بايد اين پيروزي را به هواداراني تبريك بگويم كه ثابت كردند در آسيا بهترين هستند و جايشان در ليگ قهرمانان آسيا سال جاري خالي بود.

وي درباره بازي گفت: بازي خوب و رواني را به نمايش گذاشتيم اما متاسفانه از موقعيت هاي خود استفاده نكرديم تا مسابقه به ضربات حساس پنالتي كشيده شود.

حقيقي درباره مهار ضربات پنالتي تاكيد كرد: لطف خدا و قوت قلب هواداران بود كه در ضربات پنالتي سرافراز شدم. دو هفته تمرين گرفتن ضربات پنالتي مي كردم كه خوشبختانه در بازي برابر صبا مزد زحماتم را گرفتم.

وي درباره اظهارات دايي مبني برحضور حقيقي در تيم ملي گفت: دايي در مدتي كه به پرسپوليس آمده با انگيزه دادن به من حق پدري گردنم دارد و اميدوارم همچنان بتوانم به او و پرسپوليس خدمت كنم.

دروازه بان پرسپوليس درباره خوشحالي و گريه هاي شادي همراه با پدرش پس از بازي عنوان كرد: من هر چه دارم از پدرم است و فقط بخشي از شادي هايم را با او تقسيم مي كنم. حضور او در كنار هواداران و روي سكوهاي ورزشگاه قوت قلبي براي من است. اميدوارم با قهرماني در جام حذفي جواب محبت هاي او و هواداران را بيشتر از گذشته بدهم.
    انتهاي پيام/

10. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

ماسك شيث رضايي به بازيكنان صبا صدمه مي‌زد
    مرادي: نمي‌دانم چرا برق ورزشگاه آزادي قطع شد
    خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال صباي قم گفت: براي من جاي سئوال دارد كه چرا برق ورزشگاه آزادي در هنگام ضربه پنالتي ما قطع شد.

به گزارش خبرگزاري فارس عباس مرادي پس از شكست مقابل پرسپوليس و حذف از جام حذفي اظهار داشت: متاسفانه همچنان مشكلات مالي به ما ضربه وارد كرده اما ظرف دو هفته آينده جلسه‌اي برگزار خواهيم كرد تا به اين مشكلات رسيدگي كنيم. بازيكنان صبا 5 ماه حقوق عقب‌افتاده دارند و 30 درصد از پول‌هاي خود را از سال قبل دريافت نكرده‌اند كه باعث شد دچار مشكل شويم.

وي در خصوص بازي مقابل پرسپوليس گفت: هر كاري از دست‌مان برمي‌آمد انجام داديم اما متاسفانه پس از 10 نفره شدن خستگي بر بازيكنان ما غلبه كرد و شرايط بازي دست به دست هم داد تا در يك روز خوب بازنده باشيم.

مرادي در خصوص اعتراض شديد به شيث رضايي گفت: رضايي به هيچ عنوان نمي‌توانست با آن ماسك وارد زمين شود چون باعث مي‌شد به بازيكنان ما صدمه وارد كند. به همين دليل اعتراض خودم را اعلام كردم و داور نيز حرف مرا تائيد كرد.

مرادي در خصوص قطع برق ورزشگاه آزادي در هنگام ضربات پنالتي گفت: طوفان و قطع برق دست به دست هم داد تا ما بازنده باشيم. در جريان نيستم چرا اين اتفاق در هنگامي افتاد كه ما در حال زدن ضربه پنالتي بوديم. اميدوارم هر اتفاقي كه مي‌افتد خير باشد. من اين پيروزي را به هواداران پرسپوليس تبريك مي‌گويم چون عامل اصلي موفقيت اين تيم در ديدار برابر ما آنها بودند.

12. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

كار سختي برابر گسترش فولاد تبريز داريم
    كاشاني: خوشحالم با دايي به يكي از اهدافمان رسيديم
    خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: خوشحال هستم با علي دايي به يكي از اهدافمان رسيديم.

به گزارش خبرگزاري فارس حبيب كاشاني پس از برد برابر صباي قم و صعود پرسپوليس به فينال جام حذفي عنوان كرد: 120 دقيقه بازي سخت و پرفشاري را برابر صبا كه تيمي بسيار خوب و حرفه اي بود برگزار كرديم و خوشحال هستم با علي دايي به يكي از اهدافمان رسيديم. غير از اين نيز نمي شد از دايي انتظار داشت چون او خلاقيت هاي بالايي در عرصه هاي مربيگري مثل بازيگري اش دارد.

وي گفت: بايد اين پيروزي را به تماشاگران، يار دوازدهم خودمان كه حتي زير باران نيز در ورزشگاه ايستادند تا بازيكنان را با تشويق و فريادهاي گرمشان حمايت كنند تبريك بگويم. به بازيكنان خلاق و با انگيزه اي كه نشان دادند براي پيراهن تيم خود 120 دقيقه از جان مايه مي گذارند وجوانمردانه بازي مي كنند نيز تبريك مي گويم.

كاشاني تاكيد كرد: براي قهرماني در جام حذفي كار سختي برابر گسترش فولاد تبريز در فينال داريم. معتقدم كار ما هنوز تمام نشده است. ديديد گسترش فولاد چگونه ذوب آهن را غافلگير و حذف كرده تا به اين جا رسيده است. بايد مراقب اين تيم در آخرين گام جام حذفي باشيم.

سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره جدايي احمد رضا عابدزاده گفت: براي عابدزاده در هر تيمي كه هست از صميم قلب آرزوي موفقيت مي كنم. عابدزاده 100 ميليون از باشگاه پرسپوليس طلب داشت كه 86 ميليون آن به او داده شده و 14 ميليون مابقي نيز تقديم او خواهد شد. جا دارد از تلاش اين اسطوره پرسپوليس در اين چند مدت تشكر كنم.

كاشاني درباره ناراحتي مديرعامل باشگاه سپاهان از وي بابت مذاكره با هادي عقيلي گفت: به ساكت حق مي دهم كه اگر مداركي درباره اين موضوع دارد حتما به كميته انضباطي برود و شكايت كند. من اين خبر كذب را در يكي از روزنامه ها ديدم كه شخصا با اين عمل ناجوانمردانه در اين شرايط حساس مخالفم.

وي عنوان كرد: با عقيلي مذاكره اي نداشته ايم و اميدوارم سپاهاني ها هم مراقب باشند تا عده اي سود جو از طرف باشگاه دنبال اين اتفاقات و دلالي ها نباشند. از آينده هيچ كس خبر ندارد.

وي درباره ليست مازاد پرسپوليس گفت: چند جلسه متوالي با دايي داشته ايم اما درباره ليست مازاد حرفي نشده است. چون هنوز به آن مرحله نرسيده ايم.

كاشاني درباره تمديد قرارداد كريم باقري گفت: با درخواست دايي اين اتفاق افتاد. اميدوارم

14. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

هواداران تيم، كريم باقري را در فصل آينده تحمل كنند

باقري درباره تمديد قراردادش گفت: در صحبت‌هايي که با باشگاه داشتم از من خواستند تا قراردادم را تمديد کنم اميدوارم هواداران تيم، کريم باقري را در فصل آينده تحمل کنند

کريم باقري کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم با غلبه بر صبا دل هواداران مان را شاد کرده باشيم. اين برد را به همه هواداران پرسپوليس تبريک مي‌گويم و اميدوارم مبارک‌شان باشد و دلشان را شاد کرده باشيم. به هر حال تمام سعي‌مان براي اين است که دل آنها را شاد کنيم و هدف ديگري نداريم.
    کريم در ادامه گفت: صبا تيم قدرتمند و بزرگي بود که پيش از اين تيم‌هايي چون سپاهان و مس را در جام حذفي کنار گذاشته بود. آنها برابر ما فوتبال خوبي را به نمايش گذاشتند اما اين طبيعت جام حذفي است که يک تيم برنده مي‌شود. ما با حمايت طرفداران پرشورمان در يک بازي خاطره‌انگيز توانستيم با غلبه بر آنها به فينال جام حذفي برسيم.

16. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

علي دايي: حقيقي يکي از سه دروازه‌بان برترايران است

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تاکيد کرد، اين تيم براي پيروزي و صعود به ديدار نهايي جام حذفي شايسته‌تر از تيم صباي قم بوده است.

به گزارش مهر، علی دایی پس از برتری تیمش مقابل صبای قم در مرحله نیمه‎نهایی جام حذفی با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: قبل از هر چیز می‏خواهم از همه بازیکنانم تشکر کنم که 120 دقیقه مرد و مردانه دویدند و بعد از آن از تماشاگران عاشق پرسپولیس که عاشقانه تیم‎شان را تشویق کردند. این پیروزی و صعود به دیدار نهایی جام حذفی حق آنها بود.
    وی در ادامه افزود: دو تیم پرسپولیس و صبای قم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند. فقط حساسیت بازی که باید در پایان آن یک تیم حذف می‎شد، موجب استرس بازیکنان شده و بر روند کار دو تیم تاثیر منفی گذاشته بود. در بازی مقابل صبا بازهم صاحب شانس‌ها و موقعیت‎های زیادی شدیم به ویژه در نیمه دوم. بین دقایق 85 تا 93 بیش از سه موقعیت صددرصد گل داشتیم. در وقت‎های اضافه نیز بارها موقعیت گل بدست آوردیم.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه با اشاره به بازی خوب تیم صبای قم افزود: نمی‎توان منکر بازی خوب تیم صبا شد. ما در بازی امروز تیم بزرگی را شکست دادیم. این تیم با حضور آقای کربکندی روزبه روز بهتر می‎شود. اگر به نتایج صبا در مراحل قبلی جام حذفی نگاه کنید، متوجه می‎شوید ما چه تیم بزرگی را شکست داده‌ایم.
    دایی با ابراز خرسندی از بازی تیمش یاد کرد و افزود: امروز هم تیم ما و هم تیم صبا خوب کار کردند اما آن تیمی که برای پیروزی شایسته‎‏تر بود، تیم پرسپولیس بود. دو تیم فوتبال خوبی را به نمایش گذاشتند و کسی دنبال فوتبال کثیف نبود. فکر می‎کنم تماشاگران از این بازی راضی بودند.
    وی در خصوص دیدار تیمش برابر گسترش فولاد تبریز در فینال مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‎های کشور گفت: در همه دنیا گاهی چنین اتفاقی رخ می‎دهد که یک تیم نه چندان مدعی فینالیست جام حذفی شود. به اعتقاد من تیم گسترش فولاد تبریز با شایستگی به دیدار نهایی جام حذفی صعود کرده است. تیمی که توانسته به ذوب آهن دو گل بزند و فینالیست شود، حتما شایستگی این کار را داشته است.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس افزود: در دیدار نهایی جام حذفی کار دشواری را مقابل گسترش فولادتبریز پیش رو داریم. ما در این بازی خود را از پیش برنده نمی‎دانیم با این حال خدا را شکر می‎کنیم که به دیدار نهایی رسیده‌ایم. امیدواریم پیروزی‌های پرسپولیس در فینال جام حذفی نیز ادامه یابد و این فصل را به خوبی تمام کنیم. ما باید یک جام برای این هواداران بیاوریم.
    دایی در ادامه به تعریف و تمجید از علیرضا حقیقی پرداخت و گفت: حقیقی جز سه دروازه بان برتر ایران است. او در بازی امروز بدون اشتباه گلری کرد. من به بازیکنانم گفته‏ام چیزی به کسی نمی‏دهم و همه باید آنچه می‏خواهند را از من بگیرند. علیرضا هم حق خود را گرفته است. او خوب تمرین می‎کند و عملکرد خوبی در دیدارهای گذشته داشته است. البته وجود و حضور میثاق هم در عملکرد حقیق بی تاثیر نبوده است.
    وی ادامه داد: ما در تیم پرسپولیس دو دروازه‎بان آماده داریم که خیال ما را از درون دروازه راحت کرده‌اند. خیلی از تیم‎ها آرزوی داشتن این دو دروازه بان را دارند. من با توجه به شرایط تیم و آمادگی آنها برای هر بازی دروازه بان اصلی را انتخاب می‎کنم. برای بازی با صبا انتخاب ما حقیقی بود که خوشبختانه او پاسخ اعتماد مرا داد و کوچکترین اشتباهی نداشت.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطر نشان کرد: پیش از دیدار با صبا فکر همه چیز را کرده بودیم، حتی روی پنالتی نیز تمرین داشتیم. البته من می‏خواستم در 90 دقیقه کار تمام شود اما بدشانس بودیم و کار به پنالتی کشید.
    وی در خاتمه تصریح کرد: روزی که به پرسپولیس آمدم در مذاکراتی که با آقای کاشانی داشتم، این صحبت مطرح شد که در پایان فصل جاری یک جام باید برای هواداران بگیریم. ما امروز به جام حذفی خیلی نزدیک شده‎ایم. هنوز راه سختی تا رسیدن به جام قهرمانی پیش رو داریم و نمی‎توانیم بگوییم قهرمان شده‌ایم و به آنچه می‏خواستیم رسیده‎ایم. ما تا فینال جام حذفی پله پله پیش رفته‎ایم و امیدوارم گسترش را هم شکست دهیم.

18. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

همگروهي با ايران خبر بدي بود
    هوار ‌محمد: اگر مي‌باختيم خودم را نمي‌بخشيدم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر بازي را به صبا واگذار مي‌كرديم خودم را نمي‌بخشيدم.

هوار ملا محمد در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص بازي برابر صباي قم اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم و برتر از حريف بوديم.

وي با بيان اينكه پيروزي حقمان بود در رابطه با شرايط تيم فوتبال صباي قم تصريح كرد: اين تيم هم بازي خوبي به نمايش گذاشت و برخلاف ديدار‌هاي گذشته بهتر بازي كرده و در لحظاتي هم برتر از ما بودند.

هافبك پرسپوليس خاطرنشان كرد: خط دفاع صبا بسيار خوب عمل كرد؛ كادر فني صبا بجاي اضافه كردن مهاجم سعي مي‌كرد تا خط دفاعي تيم خود را مستحكم كند. اخراج كاشي براي پرسپوليس فرقي نداشت چون ما تنها به دنبال پيروزي بوديم.

ملامحمد در مورد ضربات پنالتي عنوان كرد: پنالتي شرايط برابري دارد. نمي‌دانم چرا ضربه‌اي كه من به توپ زدم ارتفاع گرفت و وارد دروازه نشد، اما به هرحال خوشحالم كه در پايان برنده بازي شديم. اگر بازي را به صبا واگذار مي‌كرديم خودم را نمي‌بخشيدم.

وي در خصوص همگروهي تيم ملي عراق با ايران در مسابقات جام ملت‌هاي آسيا تصريح كرد: كار سختي درپيش داريم. همگروهي عراق با ايران خبر خوبي برايم نبود. از فوتبال ايران شناخت دارم و اين موضوع براي من يك امتياز مثبت است. اميدوارم ايران و عراق از اين گروه به دور بعد صعود كنند.

20. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

صفحه 14 از 22 نخستنخست ... 41213141516 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)