Design & Developed BY Patira

صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 412131415 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 147
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

پیش فرض مصاحبه بازیکنان سپاهان

ايشان بزرگتر من است و احترامش را نگه مى دارم

عقيلى: خوشحالم كه مقابل توهين و فحاشى هاى قلعه نويى سكوت كردم

پس از قهرمانى سپاهان در ليگ برتر انتظار مى رفت كه زردپوشان اصفهانى روزهاى آرامى را پشت سر بگذارند ولى حمله امير قلعه نويى به هادى عقيلى در رختكن ورزشگاه ثامن مشهد،همه چيز را تحت الشعاع قرار داد. قلعه نويى معتقد بود كه عقيلى بازى ضعيفى را از خود به نمايش گذاشت و همين موضوع باعث شد تا سرمربى سپاهان از مدافع ملى پوش تيمش به شدت انتقادكند. البته صحبت هاى قلعه نويى فقط به مسائل فنى مربوط نشد و درادامه الفاظ ديگرى از زبان امير خارج شد كه خيلى ها را در رختكن بهت زده كرده بود. نوع بازى عقيلى در نيمه دوم بازى سپاهان مقابل ابومسلم نشان مى داد كه اتفاقى در رختكن براى وى رخ داده است. اين بازيكن ملى پوش و كاپيتان دوم سپاهان كه رابطه خوبى با قلعه نويى ندارد، بعد از اشتباهى كه در نيمه اول انجام داد و منجر به گلزنى حريف شد، در بين ۲ نيمه و در رختكن به شدت مورد حمله سرمربى تيم قرار گرفت تا جايى كه قلعه نويى به وى گفت: »... به آن تيم ملى كه تو در آن بازى مى كنى!» عقيلى كه خود از اشتباه نيمه اولش بسيار ناراحت بود، با شنيدن اين جملات سرش را پايين انداخته بود و واكنشى هم نشان نداد.قلعه نويى با فرياد از عقيلى خواسته وقتى او حرف مى زند، سرش را بالا بگيرد. در اين لحظه بازيكن ها كه هاج و واج صحنه را تماشا مى كردند با ديدن عصبانيت شديد عقيلى، هر لحظه اين احتمال را مى دادند كه او واكنش تندى از خود نشان بدهد، اما در حالى كه ممكن بود كار به جاهاى باريك تر بكشد،هيچ عكس العملى از عقيلى سر نزد.در اين ميان مديرعامل سپاهان، محمدرضا ساكت به ميان معركه مى آيد و از عقيلى خواهش مى كند كه به خاطر جشن قهرمانى ماجرا را پى نگيرد.پس از اين ماجراها حالا عقيلى شرايط ويژه اى در سپاهان دارد و بعيد به نظر مى رسد در اين تيم ماندگار شود.او تصميمش را براى جدايى از سپاهان گرفته ولى فعلا دوست ندارد در اين مورد حرفى بزند.عقيلى در مورد اتفاقاتى كه در بازى با ابومسلم افتاد،دقايقى با خبرگزارى فوتبال ايران گفت و گو كرد:

•داستان درگيرى لفظى ات با امير قلعه نويى چيست؟
    - درگيرى لفظى يعنى اينكه ۲ نفر با هم جر و بحث كنند اما من در اين ماجرا هيچ حرفى نزدم و فقط سكوت كردم.
    مثل اينكه در رختكن به شدت از حرف هاى قلعه نويى ناراحت بودى؟
    - من اصلا دوست ندارم در مورد اين ماجرا حرف بزنم تا قضيه كش پيدا كند ولى بايد بگويم كه توهين هاى ايشان را هيچ وقت فراموش نمى كنم.البته او بزرگتر است و احترامش را نگه مى دارم و بهتر است كه حرفى نزنم.
    مى گويند وقتى قلعه نويى حرف مى زده،تو سر تكان دادى و اين باعث عصبانيت او شده است؟
    - اولا كه من سرم پايين بود، ثانيا اگر من سر هم تكان داده باشم فكر نمى كنم كه كار عجيبى باشد.وقتى توهين و فحاشى شنيدم خيلى خودم را نگه داشتم كه فقط سرم پايين بود.
    يعنى تو در جواب جملات قلعه نويى هيچ جوابى ندادى؟
    - خير.من هيچ حرفى نزدم و خوشحالم كه مقابل توهين و فحاشى هاى ايشان هيچ عكس العملى نشان ندادم و سكوت كردم.من خيلى ناراحت بودم و شايد خيلى ها نتوانند باور كنند كه چه حرف هايى شنيدم اما الان خوشحالم كه آن زمان خودم را كنترل كردم.
    قضيه داد و بيداد كردنت سر ميز صبحانه چه بود؟
    - اصلا اتفاق خاصى نيفتاد كه بخواهم در اين مورد حرف بزنم.اين موضوع ربطى به اتفاقاتى كه در رختكن افتاد ندارد.
    از ابتداى فصل با قلعه نويى مدام مشكل داشتى.اينطور نيست؟
    - بله.
    چرا تصميم به ترك سپاهان نگرفتى؟
    - دلايلى بود كه امكان جدايى وجود نداشت.
    نمى خواهى بگويى قلعه نويى در رختكن چه حرف هايى زد؟
    - من هيچ جوابى ندارم و در اين مورد بعدا اگر لازم باشد حرف هايم را مى زنم.
    با اين شرايط اگر قلعه نويى در سپاهان بماند،تو حتما جدا مى شوى.اينطور نيست؟
    - الان صحبت نكنم بهتر است.بعد از ليگ همه چيز مشخص مى شود.

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 4 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

sepahan با بنگر یک تصمیم خوب می‌گیریم

حسینی: فوق‌العاده بودیم

با بنگر یک تصمیم خوب می‌گیریم

خبرگزاری فارس: مدافع تیم سپاهان گفت: برابر استقلال نمایش فوق العاده‌ای داشتیم.

به گزارش خبرگزاری فارس سید جلال حسینی پس از پیروزی 2 بر صفر مقابل استقلال گفت: مقابل یک تیم پر مهره بازی سختی را پشت سر گذاشتیم اما سپاهان فوق‌العاده بود و توانستیم با یک نتیجه خوب استقلال را شکست دهیم.
    حسینی در خصوص اینکه بنگر گفت، منتظر است وی برای فصل آینده تصمیم‌گیری کند، اظهار داشت:‌ من و محسن فردا یک صحبت کلی با هم انجام می‌دهیم و یک تصمیم خوب می‌گیریم.
    وی در پاسخ به اینکه فصل بعد در سپاهان نمی‌ماند گفت:‌ الان وقت صحبت کردن در این زمینه نیست و می‌خواهیم شادی کنیم. این صحبت‌ها برای نقل و انتقالات است.
    این مدافع در پاسخ به این که از پرسپولیس پیشنهاد دارد یا خیر، گفت: محسن بنگر از پرسپولیس پیشنهاد دارد و من هم از چند تیم خوب پیشنهاد دارم اما فردا با بنگر در این باره صحبت می‌کنم.
    حسینی درباره درگیری‌اش با آرش برهانی گفت: این اتفاق در شرایط بازی رخ داد. این یک بازی سنگین برای من و برهانی بود و بیشتر فشارهایی که به من می‌آید کنترل شده است.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan ثابت کردیم بهترین تیم ایران هستیم

کرانچار: دوست دارم با یک تیم استرالیایی بازی کنیم

ثابت کردیم بهترین تیم ایران هستیم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: ثابت کردیم بهترین تیم ایران هستیم و بی‌جهت قهرمان لیگ نشده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری فارس، زلاتکو کرانچار پس از پیروزی 2 بر صفر برابر استقلال در نشست خبری اظهار داشت: تیم برتر بودیم و این پیروزی حق ما بود. ثابت کردیم مقابل یک تیم بزرگ می‌توانیم بازی خوبی انجام دهیم. بازیکنان ما با کیفیت بالایی بازی کردند و به بازیکنان، تماشاگران سپاهان و به تمام کسانی که به این تیم کمک کردند افتخار می‌کنم.
    وی در مورد اینکه چرا در ابتدای مسابقه بر سر سوکای فریاد کشید و این مسئله می‌تواند بازیکن را تحت فشار روانی قرار دهد، گفت: من به شما قول می‌دهم که زیر فشار و استرس نیستند. وقتی بازیکنان وظایف‌شان را به خوبی انجام نمی‌دهند و مسائلی را که گفته‌ام خوب اجرا نمی‌کنند مجبورم به آنها فشار وارد کنم تا به مسیر بازی برگردند.
    سرمربی سپاهان در مورد اینکه دیگر آن کرانچار شاد و آرام اول فصل نیست و اینکه خبرنگاران نگران سلامتی‌اش هستند، عنوان کرد: من شادی‌ام را در رختکن با بازیکنان ابراز کردم. اکنون هم بسیار خوشحالم و مطمئن باشید سلامتی‌ام دچار مشکل نمی‌شود.
    کرانچار در مورد مسائل تاکتیکی بازی امروز گفت:‌ روی وضعیت تاکتیکی حریف کار کردیم و با توجه به اینکه با یک تیم ایرانی بازی داشتیم ساختار هافبک و دفاع آنها را به خوبی می‌شناختیم و از نقاط ضعف و قوتش آگاهی داشتیم در نهایت به آنچه می‌خواستیم رسیدیم. ثابت کردیم سپاهان بهترین تیم ایران است و بی‌جهت نیست که به چنین جایگاهی رسیده است. در مرحله بعدی هم از حیثیت فوتبالی سپاهان دفاع می‌کنیم.
    کرانچار در مورد برنامه‌هایش برای آینده تیم در آسیا گفت: تا امروز خیلی مشکل داشتیم و سختی‌های زیادی کشیدیم تا به این مرحله رسیدیم. برنامه‌ خودمان را طوری ترتیب داده‌ایم که به قهرمانی در لیگ رسیدیم در آسیا هم یک گام به جلو برداشتیم و به مرحله یک چهارم صعود کردیم. با بازیکنانم جلسه می‌گذارم و با آنها صحبت می‌کنم. برای ادامه کار هم با خوروش و رحیمی جلسه خواهم داشت. باید بازیکنان تازه نفس و خوب به این تیم اضافه شوند تا به تاکتیک ما کمک کنند.
    وی افزود: فوتبال کره و ژاپن را به خوبی می‌شناسم و می‌دانم فوتبال ایران بهتر از آنهاست با این حال ترجیح می‌دهم در مرحله بعد با یک تیم از استرالیا روبه‌رو شویم.
    کرانچار در مورد جذب بازیکنان جدید گفت: باید اسکلت اصلی تیم حفظ شود و در کنار بازیکنان باتجربه بازیکن جوان هم اضافه کنیم. سپاهان 5 سال قبل فینالیست آسیا شد و فصل گذشته نیز بر اثر یک اشتباه مقابل السد باخت.
    در پایان نشست علیرضا مرزبان نیز در پاسخ به سؤال خبرنگارانی که از او می‌خواستند جواب کری‌های استقلالی‌ها را بدهد گفت: من به احترام ناصر حجازی هیچ حرفی نمی‌زنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan سیدصالحی: حمایت کنند می‌توانیم قهرمان آسیا شویم

سیدصالحی: حمایت کنند می‌توانیم قهرمان آسیا شویم

خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال سپاهان گفت: اگر از ما حمایت شود، می‌توانیم قهرمان آسیا شویم.

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی سید صالحی پس از پیروزی 2 بر صفر سپاهان مقابل استقلال گفت: خیلی دوست داشتیم در این مرحله به تیم دیگری می‌خوردیم و اگر با تیم دیگری بازی می‌کردیم راحت‌تر بودیم. اگر سپاهان حمایت شود، می‌تواند قهرمان آسیا شود.
    وی در خصوص اینکه از هواداران سپاهان خواست علیه رحمتی شعار ندهند، گفت: تا جایی که می‌توانستم تلاش کردم علیه رحمتی شعار ندهند. خودم در این تیم بوده‌ام و می‌دانم که رحمتی هم سال‌ها برای تیم زحمت کشیده و می‌فهمم بازیکن چه حساسیت‌هایی دارد.
    سیدصالحی در پایان گفت: همه فکر و ذکر من در این مدت بچه‌های بی‌سرپرستی بودند که خوشحالم از خجالت آنها درآمدم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan قراردادم را تمدید می‌کنم

هواداران سپاهان نباید به رحمتی بی‌احترامی می‌کردند

قراردادم را تمدید می‌کنم

خبرگزاری فارس: دروازه‌بان سپاهان تاکید کرد که رحمتی برای این تیم زحمت کشیده و هواداران سپاهان نباید علیه او شعار می‌دادند.

به گزارش خبرگزاری فارس رحمان احمدی پس از پیروزی 2 بر صفر سپاهان مقابل استقلال گفت:‌ به حساسیت بازی واقف بودیم و خدا را شکر که به پیروزی رسیدیم.
    وی در خصوص شعار هواداران سپاهان علیه رحمتی گفت: به نظر من هواداران اشتباه کردند. مهدی سال‌ها برای سپاهان زحمت کشیده و این رفتار درست نبود و من از رحمتی بابت این رفتار عذرخواهی می‌کنم
    احمدی در پاسخ به این سؤال که قراردادش را برای فصل بعد با سپاهان تمدید می‌کند یا خیر، گفت: فردا صبح به باشگاه می‌روم و قراردادم را تمدید می‌‌کنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan سيد صالحى: متوجه درگيرى رحمتى با مرزبان نشدم

سيد صالحى: متوجه درگيرى رحمتى با مرزبان نشدم

سيد مهدى سيد صالحى مهاجم سپاهان هم پس از پيروزى اين تيم برابراستقلال گفت: فكر مى كنم لطف خدا در رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا شامل تيم ما شد كه توانستيم از اين مرحله عبور كنيم. در اين پيروزى فقط و فقط خدا به ما كمك كرد و هيچ كس ديگر در آن دخيل نيست. خوشحالم كه جلوى تماشاگران سربلند بيرون آمديم. وى درباره درگيرى مهدى رحمتى با عليرضا مرزبان هم گفت: من متوجه نشدم كه در آن صحنه چه اتفاقى افتاد اما مهدى رحمتى دروازه بان بزرگى است و مربى ما هم جزو مربيان خوب است. فكر مى كنم اتفاق خاصى نيفتاد اما چون نمى دانم در آن صحنه چه اتفاقى افتاد، نمى توانم اظهار نظر كنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan بازیکنی که دلش با سپاهان نیست، می تواند برود

رحیمی: رویانیان راه خوبی را نمی‌رود

بازیکنی که دلش با سپاهان نیست، می تواند برود

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان گفت: راهی که مدیرعامل باشگاه پرسپولیس می‌رود به نفع فوتبال ایران نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا رحیمی پس از پیروزی 2 بر صفر سپاهان مقابل استقلال گفت:‌ این برد را به هواداران تبریک می‌گویم. دوست نداشتیم به یک تیم ایرانی برخورد کنیم اما این اتفاق افتاد.
    وی در مورد اینکه چند درصد تیم سپاهان تغییر می‌کند تصریح کرد: همه بازیکنان را حفظ می‌کنیم و نمی‌خواهیم یک نفر را هم از دست بدهیم. جدا شدن یک نفر از تیم به سپاهان لطمه وارد می‌کند.
    رحیمی در مورد اینکه محمد رویانیان قصد جذب محسن بنگر و سیدجلال حسینی را دارد، گفت: نمی‌دانم رویانیان به چه سمتی می‌رود. اینکه با پیشنهادهای اغواکننده بازیکنان تیم‌های دیگر را ببرند می‌خواهند به کجا برسند. به چه بهایی می‌خواهند تیمی مقتدر ببندند. این روش کاری برای فوتبال کشورمان اصلاً خوب نیست.
    مدیرعامل باشگاه سپاهان افزود: بهترین باشگاه ایران فولاد خوزستان است که بازیکنانش را خودش می‌سازد، هرچند خوزستانی‌ها قدر جلالی را ندانستند ولی آن باشگاه از سرمایه‌های خودش استفاده می‌کند. آرسنال هم از تیم‌های پایه خود بازیکن می‌آورد و به بزرگسالان می‌دهد.
    وی در مورد اینکه سپاهان مشکل مالی دارد یا نه، گفت: تیم ما از نظر مالی مشکلی ندارد، البته هرچیزی با حساب و کتاب است. در بانک مرکزی هم پول زیاد است اما حساب و کتاب خودش را دارد. ما در ابتدای فصل سقف قرارداد را رعایت کردیم. اکنون ببینید استقلال چند ملی‌پوش دارد و ما فقط یک ملی‌پوش داریم. ما در محدوده خودمان خرج کردیم.
    رحیمی در مورد اینکه در فصول گذشته هم سپاهان سقف قرارداد را رعایت کرده یا نه، گفت: من کاری به گذشته ندارم.
    مدیرعامل باشگاه سپاهان در مورد بازی با استقلال گفت: ما 2گل زدیم اما موقعیت‌های گل را بشمارید ببینید بازی باید چند چند می‌شد.
    وی در مورد اینکه بنگر و سیدجلال حسینی خواهان جدایی از تیم هستند، گفت: آنها می‌توانند پای مذاکره با هر تیمی بنشینند، پرسپولیس هم می‌تواند یکی از این تیم‌ها باشد. ما به زور کسی را نگه نمی‌داریم هر بازیکنی که دلش با سپاهان نیست می‌تواند برود.
    رحیمی در مورد ورزشگاه نقش جهان هم گفت:‌ امیدوارم این ورزشگاه هرچه زودتر تکمیل شود در غیر این صورت بازی‌هایی را که صلاح باشد به استانی دیگری می‌برم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan رحيمى:بنگر و حسينى هر پيشنهادى دهند مى پذيريم

رحيمى:بنگر و حسينى هر پيشنهادى دهند مى پذيريم

عليرضا رحيمى مدير عامل باشگاه سپاهان با بيان اينكه اگر ببينم بازيكنى ارزشى بيش از ۶۰۰ ميليون دارد راه قانونى براى پرداخت قراردادش پيدا مى كنم، گفت: به بنگر و حسينى گفتم هر زمانى و هر مبلغى پيشنهاد دهيد،آماده تمديد قراردادتان هستيم.

•پاداش قابل توجهى به حساب بازيكنان واريز كرديم

مديرعامل باشگاه سپاهان در خصوص قهرمانى سپاهان در فصل جارى رقابتهاى ليگ برتر و همچنين موفقيت اين تيم در رقابتهاى ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: من سعى كرده ام كه در باشگاه سپاهان فضاى خوبى را براى زير مجموعه خود ايجاد كنم كه آنها با آرامش و بدون دغدغه فكرى به كار خود ادامه دهند. سميعى نژاد، چنين فضايى را براى من بوجود آورده و به تبع آن من نيز يك جو آرام و بدون حاشيه را براى كادر فنى و بازيكنان تيم ايجاد كرده ام.وى افزود: من در باشگاه سپاهان هيچگاه مديريت وعده نكردم بلكه كارى كردم كه بازيكنان تيم بر اساس عملكرد ما قضاوت كرده تا هميشه به حرفهايى كه به آنها زده و قولهايى كه مى دهيم اعتماد كنند. به عنوان مثال پس از شكست دادن تيم استقلال در رقابتهاى ليگ قهرمانان آسيا، بدون آنكه بازيكنان خبر داشته باشند صبح بعد از بازى پاداش قابل توجهى را به حسابشان واريز كرديم.

•سپاهان پتانسيل قهرمانى درليگ قهرمانان آسيا را دارد

مديرعامل باشگاه سپاهان در همين خصوص تاكيد كرد: البته هميشه اين كار را در باشگاه سپاهان انجام مى دهيم، يعنى ابتدا پول را به حساب بازيكنان و كادر فنى واريز مى كنيم و بعد به آنها دراين خصوص اطلاع رسانى مى كنيم. مطمئن باشيد اگر در يك مجموعه همه به هم اعتماد داشته باشند نتايج خوبى بدست خواهد آمد، مطمئن باشيد با شرايط فعلى سپاهان پتانسيل قهرمانى در رقابتهاى ليگ قهرمانان آسيا را دارد.

•عماد رضا ديگر جايى در سپاهان ندارد و با او برخورد قانونى مى كنيم

رحيمى در خصوص وضعيت عماد رضا با باشگاه سپاهان خاطر نشان كرد: عماد رضا به هيچ وجه ديگر در باشگاه سپاهان جايى نخواهد داشت و با او برخورد قانونى خواهيم كرد.

•براى تمديد قرارداد به بنگر و حسينى گفتم هر مبلغى پيشنهاددهيدمى پذيريم
    رحيمى در خصوص برنامه باشگاه سپاهان در فصل نقل و انتقالات ليگ برتر به خبرنگار مهر گفت: ما به افتخاراتى كه در اين فصل دست پيدا كرديم با همين بازيكنان و كادر فنى بوده، بنابراين نيازى نمى بينيم كه به تركيب تيم قهرمان دست بزنيم. در حال حاضر هدف اصلى ما اين است كه با حفظ بازيكنانمان به راهى كه در پيش گرفته ايم، بويژه در رقابتهاى ليگ قهرمانان آسيا ادامه دهيم.وى درهمين خصوص افزود: براى حفظ بازيكنان هر خواسته اى كه داشته باشند قبول مى كنيم اما اگر بازيكنى تحت هيچ شرايطى نخواهد بماند، با زور نمى توانم وى را نگه دارم.هر ورزشكارى، درهر باشگاهى كه عضويت دارد بايد با همه وجودش در اختيار آن باشگاه باشد. اگر بازيكنى قلبش با تيم باشد همه مسائل و مشكلات او را حل مى كنيم تا با آرامش خاطر به كارش در تيم سپاهان ادامه دهد.مديرعامل باشگاه سپاهان تاكيد كرد: هرتصميمى كه در زمينه نقل و انتقالات مى گيريم با هماهنگى كرانچار بوده و او بايد دراين خصوص نظرنهايى بدهد. تا اين لحظه جدايى هيچكدام از بازيكنان ما از جمله محسن بنگر و سيد جلال حسينى قطعى نشده و به آنها گفتم هر زمانى و هر مبلغى كه شما پيشنهاد دهيد، براى تمديد قراردادتان حاضريم بپذيريم. البته تا اين لحظه برونو سزار و جان واريو قرارداد خود را تمديد كرده اند، ضمن اينكه محمد باقر صادقى دروازه بان تيم ذوب آهن را نيز جذب كرده ايم.

• درباره مذاكره با فرشيد طالبى و پژمان منتظرى صحبتى ندارم

مديرعامل باشگاه سپاهان در خصوص مذاكره با فرشيد طالبى و پژمان منتظرى به عنوان جايگزينهاى بنگر و حسينى و همچنين برخى از بازيكنان ديگر مانند ايران نژاد و پولادى، گفت: من دراين خصوص صحبتى ندارم چون درباره نقل وانتقالات بازيكنان با كرانچار صحبت كرده ام ، او گفته ابتدا بازيكنانى را كه مى خواهم بياوريد تا اگر دراين بين بازيكنى نيز از تيم جدا شد مشكل خاصى بوجود نيايد و عملكرد تيم تحت تاثير جدايى آن بازيكن قرار نگيرد.

• خواهشى كه در چارچوب قانون نيست

رحيمى در خصوص مذاكره مسئولان باشگاه پرسپوليس با سپاهان تاكيد كرد: من از رويانيان عذر خواهى مى كنم چون در بحث فوتبال حرفه اى هر باشگاهى مى تواند هر مبلغى به هر بازيكنى كه خواست بدهد و حق طبيعى بازيكن هم اين است به هر جا كه پول بيشترى بدهند برود.وى درهمين خصوص افزود: اگر پرسپوليسى ها بازيكنى از تيم ما بگيرند ناراحت نمى شوم چون در فوتبال حرفه اى بايد روحيه حرفه اى نيز داشته باشيم، اما من خواهشى نيز دارم كه در چارچوب قانون نيست، آنهم اين است كه در حال حاضر با توجه به اينكه ما تنها نماينده ايران در رقابتهاى ليگ قهرمانان آسيا هستيم تا جايى كه امكان دارد بازيكنان ما را نبرند و دراين خصوص به ما كمك كنند. البته مى دانم اين خواهش و درخواست من غيرممكن است چون هر مديرى به فكر باشگاه خودش است.

• اگر بازيكنى بيش از ۶۰۰ ميليون ارزش داشته باشد راه قانونى براى قراردادش پيدا مى كنيم

مدير عامل باشگاه سپاهان در خصوص قانون سقف قراردادها تصريح كرد: ما تا اين لحظه قانون سقف قرارداد را رعايت كرده ايم اما اگر مجبور شويم راههاى قانونى آنرا پيدا كرده و اين موضوع را حل مى كنيم. با توجه به حضور ما در رقابتهاى ليگ قهرمانان آسيا و برخى از بازيكنان ملى پوشى كه در اختيار داريم، قانون اجازه بستن قرارداد تا سقف ۶۰۰ ميليون تومان را به ما مى دهد، اما اگر ببينم بازيكنى هست كه ارزشى بيش از ۶۰۰ ميليون تومان دارد راه قانونى را براى پرداخت قرارداد مالى وى پيدا مى كنم.

• نمى توانم ببينم تيم هاى ديگربازيكنان ما را به راحتى مى برند

وى درهمين خصوص تاكيد كرد: من نمى توانم بشينم و ببينم كه تيمهاى ديگر بازيكنان ما را به راحتى مى برند. ما نيز تلاش مى كنيم كه علاوه بر حفظ بازيكنانمان بهترين بازيكنانى را كه نياز داريم جذب كنيم.

•با سود فروش يانوش، سزار را جذب كرديم

رحيمى خاطر نشان كرد: من يك بازيكن خارجى جا به جا كردم و متعاقب آن برونو سزار را جذب كرديم و در اين بين ۱۰۰ هزار دلار نيز سود برديم. من يانوش را به شهردارى دادم و براى اين انتقال ۳۰۰ هزار دلار از مبلغ قراردادش را ندادم و ۱۰۰ هزار دلار نيز بابت اين انتقال گرفتم و سزار را نيز با حدود ۲۰۰ هزار دلار جذب كردم.

• مديرعامل باشگاه سپاهان نشدم كه بلندگوى مشكلات مالى شوم

مديرعامل باشگاه سپاهان در خصوص مشكلات مالى اين باشگاه و ميزان بدهى آن گفت: من هيچگاه مبلغ بدهى باشگاه سپاهان را اعلام نكرده ام چه زمانى كه به عنوان مدير عامل باشگاه سپاهان كار خود را شروع كردم و چه در حال حاضر كه تيم در رقابتهاى ليگ برتر قهرمان شده و به مرحله يك چهارم نهايى رقابتهاى ليگ قهرمانان آسيا صعود كرده است. اگر ما مدام فرياد بزنيم فلان مبلغ بدهى داريم مگر چيزى حل مى شود؟ مديرعامل باشگاه سپاهان نشدم كه بلندگوى مشكلات و بدهيهاى باشگاه بشوم.

•هزينه هاى اين فصل مابه مراتب كمتر از فصل قبل بود

وى در همين خصوص تاكيد كرد: من اجازه نداده و نمى دهم كه بدهى هاى باشگاه روى تيم اثر بگذارد و راه حل كردن معضل بدهى هاى باشگاه را نيز پيدا كرده ام. در طى ۳۰ سال خدمتم در جامعه ورزش هيچوقت دنبال بهانه گيرى نبوده و همواره به دنبال راه كار بوده ام. امسال نه تنها اجازه نداديم بدهى هاى ما افزاش پيدا كند بلكه آن را كاهش نيز داده ايم. به عنوان نمونه هزينه اى كه در اين فصل براى تيم كرديم به مراتب كمتر از هزينه فصل گذشته بوده است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    قلعه نويي
    بازیکن محبوب
    مسي
    اسم واقعی شما
    محسن

IranSS_TehranRealMadrid

تشکر ها
    82
    تشکر شده 284 در 87 پست

کريمي: برخي‌ها قصد تخريب سپاهان را دارند

مربي تيم فوتبال سپاهان گفت: به هواداران هشدار مي‌دهم مواظب برخي افراد باشند، تعدادي که طرفدار نيستند قصد ايجاد حاشيه و تخريب تيم سپاهان را دارند.

محمود کريمي در خصوص مدافع سوريه‌اي مد نظر سپاهان اظهار کرد: اين بازيکن با تيم تمرين کرده است، اما احتياج به تمرين بيشتري دارد تا نظر قطعي را بدهيم و به هرحال بازيکن خارجي را بايد با وسواس بيش‌تري جذب کرد و احتياج است که بيشتر او را تحت نظر بگيريم و تمريناتش را ببينيم، ولي فعلا نظر کرانچار تقريبا مثبت بوده، اما صددرصد نشده است.

به گزارش ايسنا ، مربي سپاهان ادامه داد: اسم کامل اين بازيکن را نمي‌دانم و ما به اسم کوچکش يعني "مجيد" او را صدا مي‌زنيم!

وي با رد اينکه سپاهان قصد گرفتن هيچ مدافع ايراني را ندارد، ادامه داد: فقط يک سهميه آسيايي داريم و مي‌خواهيم مدافعي خوب را جذب کنيم.

کريمي با اشاره به بازي با سايپا خاطرنشان‌کرد: باخت بدي را داديم، اما همه از لحاظ روحي در شرايط خوبي قرار گرفته‌اند، قول پيروزي نمي‌دهم، اما نتيجه‌اي خوب در برابر پيکان خواهيم گرفت.

مربي تيم فوتبال سپاهان با اشاره به اينکه اين روزها انتقادات زيادي پيرامون خط دفاعي سپاهان است، افزود: سپاهان با توجه به اينکه خط دفاعي‌اش بعد از چند سال تغيير کرده است اکنون نياز به زمان دارد، ما در بازي با فولاد و ذوب‌آهن عملکرد خوبي را در فاز دفاعي‌مان داشت و تيم ما نياز به يک بازيکن ديگر دارد تا 4 نفر خط دفاعي‌مان تکميل شود و اگر زمان بدهيد تمام مشکلات حل خواهد شد.

بازيکن پيشين سپاهان با بيان اينکه هواداران بايد صبور باشند، تصريح‌کرد: ما بعد از 4 هفته، 10 امتياز سخت را گرفتيم، در بازي با سايپا نيز روز فوتبالي خوبي نداشتيم و به هواداران هشدار مي‌دهم مواظب برخي افراد باشند، تعدادي که طرفدار نيستند قصد ايجاد حاشيه و تخريب تيم سپاهان را دارند.

کريمي ادامه داد: هواداران نبايد تحت تاثير اين افراد قرار گيرند چرا که اين افراد قصد دارند خط و خطوط دهند و من فکر نمي‌کنم با يک باخت هواداران واقعي شروع به اعتراض کنند و من چنيني رفتاري را کمتر از هواداران سپاهان ديده بودم و باز هم هشدار مي‌دهم با شيطنت برخي‌ها هواداران تحت تاثير قرار نگيرند و به تازه واردها احترام بگذارند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    آرمان

ArgentinaBarcelonaSepahan

تشکر ها
    802
    تشکر شده 4,294 در 716 پست

رضا محمدی: جواب استقلالی‌ها را در زمین می دهم

دروازه‌بان تیم سپاهان در واکنش به مصاحبه‌های بازیکنان تیم استقلال در مورد گلزنی به سپاهان گفت: در این زمینه نظری ندارم و برای بازیکنان استقلال احترام خاصی قائلم پس پاسخ آنها را درون زمین می‌دهم.رضا محمدی در گفتگو با ایمنا با اشاره به دیدار تیمش مقابل استقلال تهران اظهار داشت: همه می‌دانند که این بازی، یک مسابقه حساس بین دو تیم است و با توجه به اینکه سپاهان و استقلال هردو در بالای جدول رده‌بندی لیگ برتر قرار دارند، امتیاز این بازی برای دو تیم بسیار مهم است.
    وی ادامه داد: مطمئنم سپاهان در این مسابقه عملکرد خوبی از خود به نمایش می‌گذارد چراکه تیم ما می‌تواند با پیروزی در مسابقه فردا، جایگاه خود در صدر جدول رده‌بندی را مستحکم کند.
    دروازه‌بان سپاهان در مورد حسرت ۱۱ ساله استقلال برای پیروزی مقابل سپاهان در اصفهان بیان داشت: به نظر من نباید به اعداد و ارقام توجه کرد زیرا شرایط این مسابقه اصلا به اعداد و ارقام بستگی ندارد و مطمئن باشید با توجه به شکستی که استقلال در مرحله یک شانزدهم نهایی آسیا مقابل سپاهان کسب کرد، در این مسابقه برای پیروزی و گرفتن انتقام به میدان می‌آید.
    از او در مورد کری‌خوانی‌های ساموئل و آرش برهانی برای سپاهانی‌ها می‌پرسیم که محمدی در این زمینه نیز گفت: ابتدا باید بگویم که ترکیب ما هنوز مشخص نیست و معلوم نیست در دیدار با استقلال چه کسی درون دروازه سپاهان قرار می‌گیرد اما در مورد این مصاحبه‌ها نیز باید بگویم من پاسخی برای آن ندارم زیرا برای همه بازیکنان استقلال احترام خاصی قائلم و اگر مقابل استقلال بازی کردم، حرف‌هایم را درون زمین می‌زنم.

I believe… whatever doesn’t kill you simply
    makes you
    stranger

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

EL Maestro
    Xavi Hernandez

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    آرمان

ArgentinaBarcelonaSepahan

تشکر ها
    802
    تشکر شده 4,294 در 716 پست

کرانچار پس از شکست مقابل استقلال:
    رحمتی یکی از عوامل پیروزی استقلال بود/هنوز هم شانس قهرمانی داریم

زلاتکو کرانچار پس از شکست یک بر صفر مقابل استقلال اظهار داشت: باید به استقلالی‌ها تبریک بگویم چرا که آنها از اندک موقعیت‌های خود نهایت استفاده را برده و البته ما هم از شانس‌های خود استفاده نکردیم.
    وی افزود: امروز مهدی رحمتی دروازه‌بانی بسیار خوبی داشت و موقعیت‌های زیادی از تیم ما گرفت و یکی از عوامل پیروزی استقلال بود. سپاهان با وجود باخت در این بازی روند خوبی داشت و با وجود دریافت گل وقفه‌ای در حملات ما ایجاد نشد اما بازی امروز تمام شد و باید به دیدار آینده مقابل گهر فکر کنیم.
    سرمربی تیم سپاهان در ادامه صحبت‌هایش گفت: تا روزهای آخر لیگ رقابت‌ها برای قهرمانی نفس‌گیر خواهد بود ولی مطمئن باشید می‌توانیم یکی از شانس‌های قهرمانی باشیم. امروز به نسبت بازی‌های گذشته که شکست خوردیم تغییراتی در سیستم دفاعی ایجاد کردیم که تا حدودی مشکلات‌مان را حل کرد اما در نیم فصل نیاز به تغییراتی داریم.
    سرمربی سپاهان در خصوص اینکه آیا از عملکرد اشجاری رضایت دارد یا خیر، گفت: این بازیکن نهایت تلاش خود را انجام داد اما در بعضی مواقع فرشید طالبی را به خط حمله فرستادیم ولی نتوانستیم از ایران‌نژاد به دلیل مصدومیت استفاده کنیم.
    وی همچنین تیمش را مستحق شکست ندانست و گفت: استقلال تنها یک شانس داشت و در نیمه دوم روی ضربه سر برهانی نیز موقعیت ایجاد کرد که صادقی توپ را مهار کرد.
    خبرنگاری پرسید چرا بازیکنانی که منتسب به علیرضا مرزبان هستند در ترکیب قرار نمی‌گیرند که کرانچار گفت: تک تک بازیکنان با نظر من جذب شده‌اند و شاید توسط اشخاص دیگری به باشگاه معرفی شده باشند اما تصمیم گیرنده نهایی من هستم و اگر از مرزبان مشورت می‌گرفتم به خاطر ایرانی بودن او بود. برخی از بازیکنان نیاز به زمان دارند و باید خود را با تیم هماهنگ کنند.

I believe… whatever doesn’t kill you simply
    makes you
    stranger

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

EL Maestro
    Xavi Hernandez

صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 412131415 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)