تو این تایپیک تمام اخبار و حواسی تیم ملی آرژانتینن در جام جهانی رو قرار میدیم.
تو این تایپیک تمام اخبار و حواسی تیم ملی آرژانتینن در جام جهانی رو قرار میدیم.
مارادونا: آلمان قهرمان يورو 2012 ميشود
سرمربي الوصل امارات معتقد است آلمان قهرمان يورو 2012 خواهد شد.
به نقل از کيکآف، ديهگو مارادونا فاش کرد که در رقابتهاي يورو 2012 طرفدار آلمان است و غيبت داويد ويا و کارلوس پويول اميدهاي اسپانيا براي دفاع از عنوان قهرماني را از بين برده است.
مردان يواخيم لو 4 سال پيش در فينال مسابقات مقابل اسپانيا شکست خوردند اما اسطوره آرژانتين بر اين باور است اين تيم ميتواند عملکرد بهتري در يورو 2012 داشته باشد گرچه در گروه مرگ همراه با هلند، پرتغال و دانمارک قرار گرفتهاند.
مارادونا در اين باره ميگويد: آلمان، تيم مورد علاقه من در يورو 2012، با کلوزه، پودولسکي و مولر در خط حمله و هافبکهاي جواني مثل اوزيل و خديرا هر بازي در مرجله گروهي را باپيروزي پشت سر ميگذارد.
وي افزود: شواين اشتايگر و تيمش ميتوانند بدون هيچ مشکلي به مرحله يکچهارم راه يابند. لو بازيکنانش را به خوبي ميشناسد و خط دفاعي با حضور فيليپ لام و بدشتوبر و دروازهبان نوير گلهاي بسيار کمي دريافت خواهند کرد.
مارادونا هنوز هم بر اين باور است که اسپانيا که در گروه C به مصاف ايتاليا، کرواسي و ايرلند ميرود نيز به يکچهارم صعود ميکند.
وي در اين باره گفت: دلبوسکه ميتواند روي ايکر کاسياس، سرخيو راموس، جرارد پيکه، بوسکتس، ژاوي، سيلوا، اينيستا و لورنته براي صدرنشيني آسان در گروه خود اعتماد کند. اسپانيا مدعي قهرماني است، اما آنها پويول و داويد ويا را به دليل مصدوميت در اختيار ندارند.
در همين حال تدارک ايتاليا تحتالشعاع تباني در فوتبال اين کشور و مصدوميت بارزاگلي قرار گرفته اما مارادونا بر اين باور است که آنها هم يکي از هشت تيم نهايي خواهند بود.
وي خاطرنشان کرد: ايتاليا با حضور پيرلو در ميانه ميدان و ماريو بالوتلي و کاسانو در خط حمله براي صعود تلاش خواهد کرد.
سرمربي الوصل امارات اظهار داشت: بوفون و چيليني بايد به مارکيسيو و دروسي اجازه ضدحملات معروف ايتاليا را بدهند، اما پراندلي بايد تيمش را با پيروزي و کسب امتياز آب ديده کند.
مارادونا گفت: ايرلند رابي کين را در خط حمله به همراه داف و اندروز در خط مياني در اختيار دارد، اما مشاهده تيم تراپاتوني در مرحله بعد بدون شانس دشوار است. اسپانيا و ايتاليا از نظر من از اين گروه صعود ميکنند.
www.varzesh3.com
Argentina te quiero para siempre
مارادونا: پرتغال يکي از ضعيفترينها است
اسطوره فوتبال آرژانتين معتقد است تيم ملي پرتغال نميتواند با مدعيان اصلي قهرماني يورو 2012 رقابت کند.
ديگو مارادونا درباره وضعيت تيم ملي پرتغال به روزنامه تايمز هند، گفت: پرتغال به کمک بازي پليآف بود که توانست جواز حضور در اين رقابتها را کسب کند. آنها اخيرا در خانه به ترکيه باختهاند و توسط تماشاگران خودشان هو شدند. اين در حالي است که پرتغاليها کريستيانو رونالدو را که بهترين بازيکن جهان است را در اختيار دارند.
وي گفت: رونالدو با وجود اين که در رئال مادريد عملکرد بسيار خوبي دارد، اما در تيم ملي نميتواند بازي خوب خود را تکرار کند. اين موضوع به اين دليل است که هم تيميهايش در تيم ملي نميتوانند موقعيتهاي زيادي برايش خلق کند.
سرمربي الوصل گفت: پائولو بنتو سرمربي پرتغال احتمالا يکي از ضعيفترين تيمهاي اين رقابتها را در اختيار دارد. رونالدو تنها بازيکن خطرناک آنها است. اگر آلمان بتواند رونالدو را متوقف کند و با دو، سه بازيکن جلوي حرکت او را بگيرد، ميتواند تنها خطر هجومي پرتغال را حذف کند.
وي درباره بازي تيمهاي هلند و دانمارک نيز، گفت: هلند در جام جهاني 2010 پس از اسپانيا به مقام نايب قهرماني رسيد. تيمهاي کمي هستند که ميتوانند در زمينه استعدادهاي فردي با هلند مقابله کنند. روي کاغذ آلمان و هلند مدعيان اصلي گروه B هستند و ميتوانند بازيهايشان را با پيروزي پشت سر بگذارند.
www.varzesh3.com
مارادونا: مسی به زمان نیاز دارد تا کاپیتان خوبی بشود
بعد از اینکه الخاندرو سابه یا هدایت تیم ملی آرژانتین را برعهده گرفت، در اولین اقدام، مسی را به عنوان کاپیتان جدید آلبی سلسته معرفی کرد؛ تصمیمی که با تعجب بسیار همراه شد
سایت گل- دیه گو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین، از کاپیتانی لیونل مسی در تیم ملی این کشور حمایت کرد.
بعد از اینکه الخاندرو سابه یا هدایت تیم ملی آرژانتین را برعهده گرفت، در اولین اقدام، مسی را به عنوان کاپیتان جدید آلبی سلسته معرفی کرد؛ تصمیمی که با تعجب بسیار همراه شد اما مارادونا معتقد است ستاره بارسا می تواند تیم ملی کشورش را در مسیر صحیح به پیش ببرد.
او در گفتگو با نشریه اوله گفت:" من خیلی وقت است بازی های آرژانتین را ندیدم اما فکر می کنم لئو به حمایت نیاز دارد. او پسر ساکتی است. او به دلیل بازی و گل هایش کاپیتانی را به دست آورد و شاید مدتی طول بکشد تا او کاپیتان را یاد بگیرد؛ اینکه بر سر بقیه فریاد بزند، کاری که کاپیتان ها انجام می دهند اما این به زمان نیاز دارد.
تغییر دادن شخصیت لئو دشوار است. او پسر فوق العاده ای است اما نمی تواند همه چیزهایی که در درونش می گذرد را بروز بدهد."
مارادونا در جام جهانی 1986 هدایت تیم ملی آرژانتین را برعهده داشت و با این تیم قهرمان جام جهانی شد.
هونتلار: مسی ده برابر بهتر از رونالدوست
لیونل مسی، ستاره جوان آرژانتینی سه گل از 4 گل تیمش در بازی دوستانه با برزیل را به ثمر رساندتا آلبی سلسته به بردی استثنایی مقابل برزیل دست یابد.
سایت گل- کلاس یان هونتلار، آقای گل فصل گذشته بوندس لیگا، قبل از برگزاری اولین دیدار تیمش درمرحله گروهی یورو2012 مقابل دانمارک، به تمجید از لیونل مسی پرداخت.
او درگفتگو با مجله هلندی الف فوتبال ، گفت:« کریس رونالدو بازیکن خوبی است ولی مسی ده برابر بهتر از اوست. مسی می تواند در کمتر از یک متر مربع، از حریفانش پیشی بگیرد ولی رونالدو به زمان بیشتری نیاز دارد. مسی رسما بازیکن فوق العاده بزرگی است.»
هونتلار در حالی این صحبتها را برزبان آورد که تیم ملی کشورش تاچند روز دیگر مقابل پرتغال قرار خواهد گرفت و رونالدو این فرصت را خواهد داشت تا توانایی های واقعی اش را مقابل هونتلار به نمایش بگذارد.
هونتلار در دیدار شنبه شب تیمش مقابل دانمارک به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شد و نتوانست گلی را برای هلند به ثمر برساند تا هلند با نتیجه 0-1 مغلوب دانمارک شود.رونالدو هم در بازی تیمش مقابل آلمان کاری نکرد و تیمش با یک گل مغلوب آلمان شد.
از سوی دیگر لیونل مسی، ستاره جوان آرژانتینی سه گل از 4 گل تیمش در بازی دوستانه با برزیل را به ثمر رساندتا آلبی سلسته به بردی استثنایی مقابل برزیل دست یابد.
تمجید سابه یا از مسی: خوشبختانه او آرژانتینی است
مربی تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی به تمجید از لیونل مسی پرداخت
سایت گل- آلخاندرو سابه یا سرمربی تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی به تمجید از تاثیر لیونل مسی و گلزنیهای او پرداخت.تیم ملی آرژانتین شنبه شب موفق شد تا در دیداری دوستانه با نتیجه 3-4 از سد برزیل عبور کند. لیونل مسی دراین بازی هت تریکی تماشایی را به اجرا گذاشت تا بردی تاریخی را برای آلبی سلسته رقم بزند.درپایان این دیدار، الخاندرو سابه یا، سرمربی تیم ملی آرژانتین به تمجید از لیونل مسی پرداخت و به اوله گفت:« لحظه عجیبی است که باید از آن نهایت بهره را ببریم. خوشبختانه لیونل مسی آرژانتینی است و ما می توانیم از حضور او لذت ببریم. لیونل مسی،یک بازیکن بامهارت و استثنایی است. ما مثل بارسلونا بازی نمی کنیم. ما با ظرافت بیشتری بازی می کنیم ولی هنوز هم تلاش می کنیم که کیفیت های مسی را در تیممان بهبود ببخشیم.»مربی سابق استودیانتس و سرمربی کنونی تیم ملی آرژانتین در ادامه گفت:« خیلی سخت است که در مقابل تیم قدرتمندی مثل برزیل کنترل بازی را در دست بگیریم. برزیل قدرت تهاجمی فراوانی دارد. ما باید برروی عملکرددفاعی مان کار کنیم. در این بازی 3 گل دریافت کردیم. ما باید به بالانس و تعادل آرمانی مان برسیم.»
حمله مارادونا به سرمربی تیم ملی:کی روش خیلی تند با من حرف زد!
سرمربی آرژانتینی الوصل امارات ، درگیری لفظی ای با مربی پرتغالی تیم ملی ایران داشت
سایت گل - ديه گوآرماندو مارادونا، سرمربي تيم الوصل امارات، در صحبتهایی اعلام کرد که بعد از رد درخواست او مبنی بر حضور محمدرضا خلعتبری در الوصل و جدایی او از اردوی تیم ملی ایران، با صحبتهای تند و خشم آلود کارلوس کی روش، سرمربی تیم ملی ایران مواجه شده
این درحالی است که تیم مارادونا یکشنبه شب در دور برگشت فینال رقابتهای گلف کاپ مقابل المحرق قرار خواهد گرفت و مارادونا امیدوار بود تا بتواند محمدرضا خلعتبری ستاره ایرانی تیمش را که گل پیروزی بخش ایران مقابل ازبکستان در آخرین دیدار مرحله مقدماتی جام جهانی را به ثمر رسانده بود دراختیار داشته باشد.
البته کارلوس کی روش به درخواست مارادونا پاسخ منفی داد چرا که تیم ملی ایران روز سه شنبه در دیدار دیگری درمرحله مقدماتی جام جهانی 2014 میزبان قطر خواهد بود.
مارادونا در آستانه دیدار امشب تیمش مقابل المحرق به خبرنگاران گفت:« من شخصا به کارلوس کی روش زنگ زدم تا از او بخواهم تا خلعتبری را برای این بازی دراختیار تیم ما قرار دهد ولی درخواست من رد شد و او حرفهای تندی را خطاب به من بر زبان آورد. .»
این درحالی است که الوصل در دیدار رفت دو تیم با نتیجه 1-3 به پیروزی رسیده بود و درآن بازی خلعتبری تیمش را همراهی نکرده بود؛هرچند که مربی ارژانتینی معتقد است که کار تیمش هنوز تماام نشده است.
مارادونا ادامه داد:« ما طوری بازی می کنیم که انگار در بازی رفت به برتری نرسیده ایم.اگر بخواهیم خودمان را تیم برتر بدانیم و ریلکس و خونسرد باشیم؛ خودمان را به دردسرانداخته ایم. پس باید این بازی را با حداکثر آمادگی شروع کرده و سعی کنیم که ببریم.فکر می کنم که ما شایسته آن هستیم که این فصل را با فتح یک جام قهرمانی به پایان ببریم؛ به ویژه بعد از تمام ناامیدی هایی که با آنها دست و پنجه نرم کرده ایم.»
مسي: به جامجهاني صعود ميکنيم
ليونل مسي ستاره آرژانتيني پس از هت تريک برابر برزيل گفت: اگر همين طور بازي کنيم به جام جهاني صعود ميکنيم.
ليونل مسي بعد از برگزاري بازي دوستانه تيم ملي کشورش مقابل برزيل غرق در شادي و غرور بود . هت تريک تماشايي ليونل مسي نقشي اساسي در برد تيمش داشت. او درپايان اين بازي به خبرنگاران گفت:« خيلي زيباست که در کنار مارادونا به تاريخ بپيوندي. مهم اين است که تيم ملي ما به همين ترتيب به رشد ادامه دهد .»
ستاره شماره 10 آلبي سلسته ادامه داد:« امروز روز بسيار خوبي است؛ چون توانستم با زدن 3 گل به برزيل آنها را شکست دهيم. روز زيبايي براي من است.»
ستاره جوان بارسا درادامه به اين نکته اشاره کرد که مهمترين نکته نشان دادن توانايي هاي فوتبالي درداخل زمين چمن است:« هيچ وقت به آنچه هواداران مي گويند فکر نمي کنم و سعي مي کنم که بهترين بازي ممکن را براي تيم ملي انجام دهم. من از هم تيمي هايم که با صحبتهايشان من را غرق در غرور مي کنند متشکرم.»
ستاره جوان آرژانتيني در بخش ديگري از صحبتهايش گفت:« هنوز زمان زيادي تا جام جهاني باقي است ولي اگر همين طور بازي کنيم، قطعا به صعود به رقابتها نزديک تر مي شويم. روياي ما حضور درجام جهاني است و مي خواهيم قهرمان دنيا شويم. البته هنوز فاصله زيادي تا اين رويا داريم.»
مسي در بخش پاياني صحبتهايش اعلام کرد که پيراهنش را براي عکس گرفتن به آگوئرو داده و با نيمار عکس يادگاري گفت:« نيمار بازيکن خيلي بزرگي است.من هميشه به خاطر چيزهايي که درمورد من مي گويد از او تشکر مي کنم.»
www.varzesh3.com
سابلا: خوش شانسيم که مسي را داريم
سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين بر اين باور است که آنها بسيار خوش شانس بودهاند که مسي، آرژانتيني است.
به نقل از اوله، تيم ملي فوتبال آرژانتين در ديداري دوستانه توانست 4 بر 3 برزيل را شکست دهد. ليونل مسي در اين ديدار با زدن 3 گل توانست نقش بسيار مهمي در پيروزي تيمش برابر همسايه قدرتمندشان ايفا کند.
الخاندرو سابلا سرمربي آرژانتين در اين مورد گفت: شانسهايي در اين ديدار داشتيم که از آنها بيشترين استفاده را کرديم. خوش شانس بودهايم که ليونل مسي را در تيم ملي آرژانتين داريم. او يک استعداد منحصر به فرد است. مانند بارسلونا بازي نميکنيم ولي شيوه ما به شکلي است که مسي بيشترين کارايي را داشته باشد.
وي در مورد ديدار با برزيل گفت: ممکن بود نتيجه نهايي چيز ديگري باشد. برابر تيمي مانند برزيل کنترل کردن توپ کاري بسيار سخت است. آنها قدرت تهاجمي بالايي دارند. ما نيز بايد روي دفاعمان تمرکز بيشتري داشته باشيم زيرا 3 گل دريافت کرديم. در جدالهاي آتي برابر تيمهاي بزرگ بايد سعي کنيم تعادل بيشتري در تيممان برقرار کنيم تا نتيجه بهتري بگيريم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ناراحتی نیمار از باخت به آرژانتین: تیممان خوب بازی کرد ولی باختیم
ستاره برزیلی از شکست تیمش
مقابل آرژانتین به شدت ناراحت است
![]()
سایت گل- نیمار، ستاره برزیلی دنیای فوتبال در صحبتهایی اعلام کرد که از شکست 3-4 تیم ملی کشورش مقابل آرژانتین به شدت ناراحت شده است.شنبه شب تیم ملی برزیل در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی آرژانتین قرار گرفت و هت تریک مسی نقش پررنگی در برد 3-4 آرژانتین مقابل برزیل داشت.فدریکو فرناندس هم گل چهارم آرژانتین در این بازی را به ثمر رساند و از سوی دیگر رومولو، اسکار و هالک برای برزیل گلزنی کردند.درپایان این بازی نیمار با ابراز ناراحتی گفت:« واقعا ناراحتم که باختیم. ما شانس این را داشتیم که در این بازی به پیروزی برسیم . ما دراین بازی شکست خوردیم ولی تیممان خیلی خوب بازی کرد. ما در ابتدا از حریف پیش افتادیم ولی متاسفانه گل دیرهنگامی دریافت کردیم وباختیم.»
ARGENTINA 4 BRAZIL 3
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)