Design & Developed BY Patira

صفحه 139 از 470 نخستنخست ... 3989129137138139140141149189239 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,381 تا 1,390 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

نورمحمدی: برای تداوم پیروزی ها به مصاف مس می رویم

مرجع خبری پرسپولیس : رضا نورمحمدی مدافع تیم پرسپولیس در خصوص آخرین وضعیت سرخ پوشان گفت: در حال حاضر تیم در شرایط خوبی به سر می برد.

وی افزود: اردوی کیش در روحیه بازیکنان اثر مثبت داشته و بازیکنان در آرامش مشغول تمرین هستند و با توجه به شرایط خوب تیم با آمادگی بالا به مصاف مس کرمان خواهیم رفت.

وی در مورد بازی دوستانه مقابل منتخب کیش اظهار داشت: با توجه به تدابیر کادر فنی به نظرم بازی تدارکاتی خوبی را مقابل حریف به نمایش گذاشتیم.
    کادر فنی در این بازی راحت به اهدافش تا حدودی رسید. از طرف دیگر بچه‌ها راحت‌تر در کارهای ترکیبی شرکت کردند.
    نورمحمدی در پاسخ به سؤالی که "این اردو چه قدر به آمادگی پرسپولیس کمک کرده؟" گفت: جواب این سؤال را باید از کادر فنی بپرسید، ولی با توجه به تعطیلی لیگ نیاز بود چند روزی در خارج از تهران مشغول تمرین شویم.

وی در پایان در خصوص دیدار آینده مقابل مس کرمان خاطرنشان کرد: ما کار سختی مقابل مس کرمان داریم و باید با یک روحیه خوب برای تداوم پیروزی‌هایمان در کرمان به دیدار این تیم برویم.در حال حاضر با توجه به دو پیروزی پی در پی پرسپولیس هواداران انتظار دارند که این روند را ادامه دهیم. بازی کردن در کرمان سخت است و با توجه به پیروزی این تیم مقابل سپاهان صد در صد با روحیه بالا مقابل ما صف آرایی خواهند کرد.

http://www.perspolisnews.com/

3. کاربر روبرو از پست مفید pathfinder تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

باقری: خاطرات تلخ بحرین را فراموش نمیکنم/حاشیه‌سازی حربه آنهاست

مرجع خبری پرسپولیس : کریم باقری گفت: حاشیه‌سازی یکی از حربه های بحرینیها است که باید مراقب آن باشیم.

کریم باقری در خصوص بازی ایران و بحرین در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 اظهار داشت: خوشبختانه آن طوری که شنیده‌ام شرایط بازیکنان تیم ملی خوب است و فقط این تیم در خانه خودمان نیاز به حمایت 100هزار نفری هوادارانی دارد که در روزهای سخت یار و یاور تیم ملی بوده‌اند.
    وی افزود: با توجه به اینکه امتیاز تیم ملی ایران و بحرین برابر است این سه امتیاز ارزش خودش را دارد چون باید از حالا جای خود را دربالای جدول محکم کنیم و کار را به روزهای آخر و اتفاقات فوتبال نکشیم.

باقری تاکید کرد: بحرین برای رسیدن به امتیاز همیشه حربه‌های خاص خودش را دارد، آنها حاضرند خیلی از بازی‌ها را ببازند اما در تهران به امتیاز برسند، به همین دلیل باید مقابل آنها باهوش و باتجربه باشیم.

وی خاطرنشان کرد: ما باید بدانیم که تیم ملی ما می‌خواهد راهی جام جهانی شود پس باید همیشه به برد فکر کنیم و سعی نکنیم با استرس بیش از حد برخی از بازی ها را بزرگ قلمداد کنیم البته بحرین همیشه سبک خاص خودش را برای گرفتن امتیاز دارد و مطمئن باشید گاهی اوقات در کارهای هجومی بسیار خطرناک است، مخصوصا در این چند سال گذشته که سرمایه‌گذاری خوبی روی فوتبال خود کرده است.

باقری تأکید کرد: امیدوارم بازیکنان تیم ملی کشورمان با تمرکزی بالا به این بازی فکر کنند قطعا دامن زدن به مسائل حاشیه‌ای باعث می‌شود تا خودمان ضرر کنیم چون قطعا آنها پس از اینکه به نتیجه نرسند شاید دست به هر کاری بزنند و این حاشیه سازی یکی از حربه های آنهاست.

باقری تأکید کرد: من خاطرات بدی را در مقابل بحرین دارم که اصلا آن اتفاق برای من در تیم ملی خوب نبود. اتفاقی بود که انجام شد و کارهایی بود که شاید فقط بحرینی‌ها و برخی از کشورهای عربی بعد از برد ما انجام می‌دهند. باید یاد داشته باشیم بحرین تیمی است که ما را از رفتن به جام جهانی منع کرد. امیدوار هستم دیگر این اتفاق برای فوتبال ما نیفتد.

باقری در پایان در پاسخ سؤالی که فکر می‌کنی چند هزار هوادار به ورزشگاه بیاید نیز گفت: اگر دقت کرده باشید بحرین و خیلی از کشورهای عربی در بازی مقابل ما در کشور خودشان به هر نحوی سعی می‌کنند ورزشگاه را شلوغ کنند و از ابزارهای مختلف هم استفاده می‌کنند اما حمایت صدهزار نفری مردم کشورمان در بازی فردا باعث می‌شود تا بحرینی‌ها سردرگم شوند. چون برای خیلی از تیم ها بازی کردن در آزادی در مقابل هوادارانی که سراپا آماده برد تیم ملی ایران هستند سخت است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. کاربر روبرو از پست مفید pathfinder تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

تمرین پرسپولیس تعطیل شد کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تمرین روز دوشنبه این تیم را تعطیل کرد.

سرخپوشان پایتخت پس از آن که دیدار تدارکاتی خود در اردوی جزیره کیش را روز شنبه برگزار کردند و با 14 گل تیم منتخب کیش را شکست دادند، یکشنبه در سواحل کیش ریکاوری کردند.
    کاروان پرسپولیس ظهر دیروز به تهران بازگشت و طبق نظر کادر فنی روز دوشنبه به استراحت خواهند پرداخت.
    سرخپوشان فردا (سه شنبه) از ساعت 10 صبح در زمین خیریه عمل تمرین می کنند.
    تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دهم لیگ برتر، روز شنبه 23 مهر مهمان مس کرمان است.

www.iribnews.ir

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

7. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

عبدی: فردا تماشاگران باعث حفظ غرور ملي شوند.

مرجع خبری پرسپولیس : مربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اين كه ديدار تداركاتي تيم ملي برابر فلسطين مهاجمان ايران را براي رويارويي با بحرين آماده كرده است، گفت: مطمئن باشيد سبك بازي بحرين نسبت به سال‌هاي گذشته تغيير كرده است.
    حسين عبدي درباره وضعيت تيم ملي فوتبال پس از ديدار با فلسطين و در آستانه رويارويي با بحرين با بيان اين كه ملي پوشان ايران در برابر فلسطين بازي را كاملا در اختيار خود گرفته بودند، اظهار كرد:
    اگر بخواهيم از ديدار با فلسطين نتيجه‌اي بگيريم اين را بايد بگويم كه بازيكنان ما در اين بازي به اعتماد به نفس بالايي رسيدند و خط حمله ما براي بازي با بحرين كاملا آماده شد، ولي اين بازي براي مدافعان ما چيزي نداشت، چون حريف نتوانست روي دروازه‌ ايران فشار بياورد. همچنين سرمربي تيم ملي در بازي با فلسطين توانست بازيكنانش را در پست‌هاي مختلف بسنجد و آن‌ها را آزمايش كند.

وي در ادامه بحرين را بسيار بهتر از فلسطين دانست و با بيان اين كه شرايط بازي با بحرين با ديدار با فلسطين بسيار متفاوت است، چون بازي آينده رسمي است،‌ افزود: ديدار بحرين در برابر قطر را ديدم و متوجه شدم كه اين تيم حدود 50 درصد تركيب گذشته‌اش را حفظ كرده است، اين تيم در دفاع بسيار منسجم عمل مي‌كند و در حمله با تمام بازيكنان و به صورت مستقيم شركت مي‌كند .

عبدي ادامه داد: سرمربي بحرين از دوستان من است كه در دوره مربيگري سال گذشته در انگليس با او هم دوره بودم. در همان جا هم به تيلور پيشنهاد هدايت يك تيم ليگ برتري داده شد، ولي او نپذيرفت. سبك كار او اين چنين است كه تركيب تيمش را بر اساس سبك بازي حريف مي‌چيند و سعي مي‌كند نقاط قوت حريفش را از كار بيندازد، ولي تيم ملي بايد با انجام يك بازي قدرتي و با استفاده از برنامه‌هاي جديد حريف را سورپرايز كند.

مربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس همچنين با تاكيد بر اين كه نبايد بحرين را به چشم همان تيمي نگاه كرد كه در سال 2001 مانع صعود ما به جام جهاني شد، خاطرنشان كرد: بازيكنان بحرين فوتبال را بلد هستند و براي كسب نتيجه‌ قابل قبول به ايران مي‌آيند. مطمئن باشيد با تغيير سرمربي اين تيم، سبك بازي آن‌ها هم عوض شده است. البته اتلاف وقت، حربه‌اي است كه بيشتر تيم‌هاي آسيايي آن را انجام مي‌دهند و به نوعي جزيي از بازي اعراب هم هست، اما اين كار در دنياي فوتبال مطرود است و يقينا بحرين هم با تفكر سرمربي جديدش پا به ميدان مي‌گذارد و از آنجايي كه تيلور را مي‌شناسم تصور نمي كنم بحريني ها با همان شيوه قديم بازي كنند.

بر اساس نظر پزشكان تيم ملي فوتبال، ممكن است علي كريمي به دليل مصدوميت نتواند در برابر بحرين به ميدان برود. همچنين فرهاد مجيدي نيز از تيم ملي خداحافظي كرده است. عبدي در اين رابطه گفت: گذشتن از نام برخي بازيكنان سخت است. مطمئنا حضور بازيكني مثل كريمي مي‌تواند تاثير زيادي در نتيجه‌ داشته باشد، اما تيم ملي نبايد به متكي افراد باشد. البته من اميدوارم كه كريمي به بازي با بحرين برسد، اما اگر اين اتفاق نيفتاد، جاي نگراني نيست و ساير بازيكنان مي‌توانند به بهترين شكل كار كنند.

وي در پايان درباره حضور تماشاگران در بازي مقابل بحرين هم تصريح كرد: دليل علاقه فوق العاده‌ زياد مردم دنيا به فوتبال و هزينه اي كه دست اندركاران اين ورزش براي جذب تماشاگران انجام مي‌دهند همين حساسيت‌هاي ملي و منطقه اي است. اين مسايل گاهي نتايج بازي ها را تحت الشعاع قرار مي‌دهد. در شرايط موجود بايد بتوانيم از حضور تماشاگران براي حفظ غرور ملي خود بهره ببريم. در نهايت اميدوارم تيم ملي با پيروزي برابر بحرين يك گام ديگر به هدف خود يعني صعود به جام جهاني نزديك تر شود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

محمد: اختلافات تمام شد، 2 هفته دیگر برمی‌گردم.

مرجع خبری پرسپولیس : علیرضا محمد هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تیمش را در لیگ یازدهم حرفه‌ای مدعی قهرمانی می‌داند.
    او به شروع بد سرخپوشان تهرانی در لیگ توجهی نمی‌کند و معتقد است این شروع بد می‌تواند پایان قشنگی داشته باشد. صحبتهای علیرضا محمد را در ذیل می‌خوانید:

*پس از اردویی که در کیش داشتید، شرایط تیم چطور است؟
    - در حال حاضر اوضاع ما خوب است. اردوی خوبی در کیش داشتیم و یک بازی خوب هم انجام دادیم که با نتیجه پر گل بردیم که خیلی به تیم کمک کرد و روحیه تیم را افزایش داد.

*بازیکنان تیم از نظر بدنی چه وضعیتی دارند؟
    - خیلی خوب است و بازی با منتخب کیش نشان داد که شرایط بدنی ما عالی است و می‌توانیم در میادین پرقدرت ظاهر شویم.

*یعنی پرسپولیس در ادامه لیگ مشکل بدنی نخواهد داشت؟
    - نه ما هیچوقت مشکل بدنی نداشته‌ایم.

*اما اوایل فصل شرایط بدنی تیم اصلا خوب نبود؟
    - شاید اول فصل مشکلاتی داشتیم و از نظر بدنی در فرم ایده‌آل نبودیم اما الان چند بازی هست که وضعیت ما خیلی خوب شده است.

*در مورد وضعیت خودت هم صحبت کن.
    - دوران نقاهت را می‌گذرانم و دوست دارم به بهبودی کامل برسم و به زمین بروم البته الان هم با تیم تمرین می‌کنم اما شرایط دستم طوری نیست که بتوانم بازی کنم. فکر کنم یکی، 2 هفته دیگر مصدومیتم برطرف می‌شود و می‌توانم برای پرسپولیس بازی کنم.

*مشکلاتی که با استیلی داشتی به کجا کشید؟
    - مشکلی نداشتیم.

*اما چندی پیش اعلام کردی که استیلی به تو اعتقاد ندارد و نیم‌فصل از پرسپولیس می‌روی؟
    - این مشکل خیلی وقت است که حل شده و موضوع تمام شده است. در حال حاضر مشکلی نداریم.

*بازی با مس کرمان را چطور می‌بینی؟
    - مس دیروز در خانه خودش سپاهان را 3 بر صفر برد که نشان می‌‌دهد تیم خوبی است و حرف برای گفتن زیاد دارد. تیم ما به قدرت ویژه‌‌ای دست پیدا کرده و مطمئنا برای شکست دادن مس به کرمان می‌رویم.

*پتانسیل چنین کاری را دارید؟
    - بله مطمئن باشید که مس را در خانه‌اش شکست می‌دهیم البته بردن مس در کرمان کار سختی است اما هدف ما از سفر به کرمان کسب 3 امتیاز است.

*فکر می‌کنی پرسپولیس در ادامه کار در جمع مدعیان لیگ قرار می‌گیرد؟
    - ما هنوز چیزی از دست نداده‌ایم و در ادامه لیگ اتفاقات زیادی می‌افتد و تغییرات زیادی در جدول رخ می‌دهد و مطمئنا ما جزء مدعیان قرار خواهیم گرفت.

*توان حضور در کورس قهرمانی را دارید؟
    - بله، شرایط ما خوب است. پرسپولیس تیم بزرگی است و می‌تواند در کورس قهرمانی قرار بگیرد.

*اما شروع خوبی در لیگ نداشتید؟
    - درست است که شروع بدی داشتیم اما می‌توانیم پایان قشنگی داشته باشیم.

*برخورد مردم الان و پس از اتفاقات اول فصل چطور است؟
    - خوب است. مردم همیشه به ما لطف دارند اما از باخت تیم در دربی ناراحت هستند البته با 2 پیروزی متوالی داشتیم که خیلی خوب شد و شرایط بهتر شده است.

*باخت در دربی را چطور می‌توان جبران کرد؟
    - فقط با قهرمانی می‌توانیم این باخت را جبران کنیم. ما هم باید در بازی برگشت استقلال را ببریم و هم قهرمان شویم تا این باخت بد را جبران کنیم.

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

منصوری: معاوضه ام با کیانی در حد حرف است.

مرجع خبری پرسپولیس : هافبک پرسپولیس گفت: شاید بچه ها به خاطر زمان اردو که 2، 3 روزه بود کمی گله داشتند ولی این قدر این اردو خوب بود که اگر کسی هم ناراضی بود، راضی شد.
    محمد منصوری اظهار داشت: تمرینات بسیار خوب بود. توانستیم در کیش به هدفی که داشتیم برسیم. یک بازی تدارکاتی داشتیم و تقریبا صبح و ظهر تمرین کردیم. حتی صبح قبل از برگشت به تهران تمرین کردیم.
    وی افزود: تیمی که حریف تدارکاتی ما بود، آن قدر قوی نبود ولی تیمی هم نبود که هر کس بتواند 14 گل بزند. ما با دستور کادر فنی از ابتدا این بازی را سفت گرفتیم و از همان اول هرچقدر موقعیت آوردیم، گل زدیم. حتی تا دقایق آخر هم یک لحظه آنها را دست کم نگرفتیم.

هافبک پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا بازیکنان حریف کارکنان هتل بودند که 14 گل خوردند؟تصریح کرد: اصلا این طور نبود. آنها کارکنان هتل نبودند چون سال قبل هم با این تیم بازی کردیم و 5 بر 3 پیروز شدیم. پس ما خوب بودیم که 14 گل زدیم.

منصوری گفت: درست است ملی پوشان ما نبودند ولی مجبور بودیم این اردو را برگزار کنیم. ملی پوشان وقتی می آیند می توانند خود را با تیم هماهنگ کنند. اگر آنها بودند خیلی خوب می شد با این حال ما که نمی توانستیم در نبود ملی پوشان تمرین نکنیم.

وی در خصوص اعتراض برخی بازیکنان به اردوی کیش خاطرنشان کرد: بچه ها معترض نبودند. به خاطر زمان که 2، 3 روزه بود گله داشتند ولی همه چیز در کیش خوب بود. اگر کسی هم ناراضی بود، با این وضع خوبی که در این اردو حاکم بود، راضی شد.

هافبک پرسپولیس افزود: هدف ما بزرگ است. می خواهیم روند خوب پیروزی ها را ادامه دهیم. باید بازی با مس را هم ببریم. این تیم به سپاهان 3 گل زده و انگیزه زیادی دارد. آنها هم بازیکنان و هم کادر خوبی دارند. جایگاهشان پایین جدول نیست. حالا که در جدول شر ایط خوبی ندارند، بهترین فرصت است که آنها را ببریم و با کسب 3 امتیاز خود را به صدر جدول نزدیک کنیم.

منصوری در مورد وضعیت خود گفت: خوشبختانه از مصدومیت رها شدم و در این اردو شرایط خوبی داشتم. امیدوارم در بازی مقابل مس بازی کنم و بتوانم جای خود را در ترکیب ثابت پس بگیرم. کرش هم نظر مثبتی روی من دارد. دیدید که مصدوم بودم و بازی هم نکرده بودم، مرا دعوت کرد. در تفکرات و سیستم کرش هستم. فقط باید بتوانم خود را در پرسپولیس نشان دهم که نظر سرمربی تیم ملی جلب شود.

وی در خصوص شایعه معاوضه خود با مهدی کیانی بازیکن تراکتورسازی تاکید کرد: هیچ صحبتی نشده است. در مورد چیزی که اتفاق نیفتاده صحبت نمی کنم. این صحبت ها فقط گمانه زنی است.

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

کمیته فنی پرسپولیس 5 نفره می‌شود/ زادمهر جدا نشده است.

مرجع خبری پرسپولیس : کمیته فنی باشگاه پرسپولیس با معرفی دو عضو جدید و با پنج عضو به فعالیتش در این باشگاه ادامه می‌دهد.

در زمان سرپرستی حبیب کاشانی در باشگاه پرسپولیس و خصوصا برای انتخاب سرمربی این باشگاه پیش از آغاز لیگ یازدهم، کمیته فنی با حضور محمد پنجعلی، محمد زادمهر و بیژن ذوالفقارنسب تشکیل می‌شد.

اما پس از پایان همکاری حبیب کاشانی با باشگاه پرسپولیس و معرفی مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره این باشگاه و بازگشت علی پروین به این باشگاه، وضعیت کمیته فنی این باشگاه نامشخص شده بود.

محمد پنجعلی در خصوص وضعیت کمیته فنی این باشگاه گفت: محمد زادمهر در خارج از کشور است ولی از بین اعضای کمیته فنی باشگاه جدا نشده است.

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ادامه داد: نشست‌های این کمیته بزودی با معرفی دو عضو جدید و حضور علی پروین، محمد زادمهر و بنده تشکیل خواهد شد تا طبق شرح وظایف، فعالیت رسمی خود را در این باشگاه ادامه دهد.

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

استیلی: باید میانه زمین را از بحرینی‌ها بگیریم.

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه تیم ملی به حمایت تماشاگران نیاز دارد، گفت: همانطور که بارها گفته‌ام باید برابر بحرین توپ و میانه زمین را در اختیار بگیریم.

حمید استیلی در خصوص بازی تیم ملی کشورمان مقابل بحرین اظهار داشت: باتوجه به شرایط جدول گروه ایران، این بازی حساسیت و دشواری خاص خودش را دارد.

دو تیم به دنبال امتیاز هستند تا از دیگری سبقت بگیرند. این می‌تواند حساسیت بازی را بیشتر کند، اما قدرت ما همیشه در فوتبال آسیا مشخص است و قطعا تیم ما از لحاظ نفری وضعیت بهتری نسبت به بحرین دارد.

وی افزود: باید توپ و میانه زمین را مال خود کنیم و فقط به فکر حمله نباشیم، باهوش بازی کردن مخصوصا در میانه زمین با توجه به حضور بازیکنان خلاق می‌تواند پیروزی ما را در این بازی رقم بزند.

استیلی خاطرنشان کرد: خوشبختانه ما نیمکت خوبی داریم و قطعا باتوجه به اینکه بحرینی‌ها می‌آیند تا بیشتر دفاع کنند می‌توانیم از افراد نیمکت نشین خود بهتر استفاده کنیم.

استیلی خاطرنشان کرد: فوتبال ما حرف‌های زیادی در آسیا برای گفتن دارد و قطعا بحرین نمی‌تواند مانعی برای این کار شود. اما آنها قطعا برای گرفتن امتیاز بیرون از خانه دست به هر کاری می‌زند. فقط باید بازیکنان خونسرد به فکر بازی خودشان باشند و اگر ما هرچه زودتر به گل برسیم کار خود را راحت تر کردیم.

استیلی در پایان خاطرنشان کرد: هواداران بیایند و حامی تیم ملی باشند. من قطعا شک ندارم با تشویق 90دقیقه‌ای تیم ملی انشاءالله نتیجه مطلوب را خواهد گرفت و ما از گروه خودمان صعود خواهیم کرد. تیم ملی شایستگی حضور در جام جهانی را دارد و انشاءالله این اتفاق برای خوشحالی دل مردم بیفتد.

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

کریم باقری ورود به عرصه سیاست را تکذیب کرد.

مرجع خبری پرسپولیس : باقری ورودش به عرصه سیاست را تکذیب می کند و می گوید این کارها به او نیامده است.

پس از انتشار خبر حضور کریم باقری به همراه تعدادی از اعضای شورای شهر در اکران خصوصی فیلم یک حبه قند شایعاتی زیادی پیرامون ورود او به عرصه سیاست به گوش رسید. باقری که پیش از این چند بار دیگر هم شایعه شده بود قصد ورود به سیاست را دارد این بار هم مثل دفعات قبل فقط تکذیب کرد و گفت اگر هم قرار باشد کار سیاسی انجام بدهد آن را در شیپور نمی کند.

باقری می گوید: من به اکران خصوصی فیلم یک جبه قند رفتم اما نه با اعضای شورای شهر. یکی از دوستانم در مجتمع تجاری تندیس کیان مغازه دارد و او دعوتم کرد تا به اکران این فیلم بروم. اگر قرار باشد کاری کنم آن را در شیپور نمی کنم. از طرفی دو سال به انتخابات شورای شهر مانده است و چرا باید درباره آن فکر یا صحبت کنم؟

او در ادامه با بیان اینکه سیاست و ورود به آن کار کریم باقری نیست می گوید: من و سیاست؟! این کارها اصلا به من نیامده است.

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

irann

باشگاه پرسپولیس خواستار حضور هواداران در بازی تیم ملی برابر بحرین شد .

مرجع خبری پرسپولیس : باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس طی اطلاعیه ای از هواداران خونگرم این تیم خواست با حضور پر شور خود در ورزشگاه آزادی، تیم ملی ایران را برابر بحرین حمایت کنند.

به گزارش مرجع خبری از سایت باشگاه پرسپولیس، در اطلاعیه باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس آمده است: بی شک هواداران، سرمایه های اصلی فوتبال کشورمان هستند که به عنوان یار دوازدهم و بازوی قدرتمند این تیم به حساب آمده و می توانند نقش موثری در موفقیت های تیم ملی ایفا کنند.

حضور، اتحاد، همدلی و تشویق یکدل دوستداران فوتبال بدور از مسائل غیر ورزشی، انرژی مضاعفی را در تیم ملی ایجاد خواهد کرد که علاوه بر موفقیت این تیم موجبات رضایت فوتبالدوستان را فراهم می سازد.

پس برای موفقیت تیم ملی و نام ایران، فردا (سه شنبه) در ورزشگاه آزادی فریاد پیروزی سر می دهیم.

شایان ذکر است؛ تیم ملی فوتبال ایران روز سه شنبه 18 مهر ماه از ساعت 19:30 در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی در برابر تیم ملی بحرین از مرحله رفت مسابقات مقدماتی جام جهانی صف آرایی می کند.

صفحه 139 از 470 نخستنخست ... 3989129137138139140141149189239 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)