Design & Developed BY Patira

صفحه 138 از 138 نخستنخست ... 3888128136137138
نمایش نتایج: از شماره 1,371 تا 1,372 , از مجموع 1372

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع چپ
    مربی مورد علاقه
    فرگوستن.یواخیم لو
    بازیکن محبوب
    ون درسار.فیلیپ لام.اوزیل
    اسم واقعی شما
    نیلوفر

GermanyRealMadridBayern

Ali Karimi

تشکر ها
    341
    تشکر شده 1,594 در 391 پست

پیش فرض پاسخ : اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ملی پوش لهستانی دورتموند که امیدوار بود در این تابستان به بایرن مونیخ بپیوندد می گوید که سران دورتموند به او اجازه رفتن ندادند.
    روبرت لواندوفسکی می گوید که از رفتار مسئولان دورتموند متحیر شده است. لواندوفسکی 24 ساله برای خروج از دورتموند در این تابستان اطمینان داشته و از بایرن مونیخ به عنوان مقصد موردعلاقه اش یاد کرده بود.
    لواندوفسکی در مصاحبه با بیلد گفت: "در نیم فصل دوم، مانند همیشه تمام وجودم را برای دورتموند قرار دادم. بازی می کردم و گل می زدم اما با پایان فصل خواهان ترک اینجا بودم. من قطعا برای ترانسفر از دورتموند چراغ سبز نشان دادم."
    او افزود: "اما یکباره همه چیز تغییر کرد و متاسفانه مرا مجبور به ماندن کردند. از رفتاری که با من کردند متحیر شدم و من مجبور شدم که ماندن در دورتموند را قبول کنم."
    بازیکن سابق لخ پزنان، در کسب موفقیت های دورتموند در 2 فصل اخیر نقش مهمی داشته است و یکی از تاثیر گذارترین بازی های او به مرحله رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برمی گردد که در آن بازی 4 بار دروازه رئال مادرید را باز کرد.
    عاشق تیم قرن,رئال مادرید
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع چپ
    مربی مورد علاقه
    فرگوستن.یواخیم لو
    بازیکن محبوب
    ون درسار.فیلیپ لام.اوزیل
    اسم واقعی شما
    نیلوفر

GermanyRealMadridBayern

Ali Karimi

تشکر ها
    341
    تشکر شده 1,594 در 391 پست

پیش فرض پاسخ : اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، کاپیتان سابق باشگاه بایرن مونیخ، مارک فن بومل هلندی که اولین و تنها کاپیتان غیر آلمانی بایرن مونیخ بوده؛ امشب دیدار خداحافظی خود را برگذار خواهد کرد. مارک فن بومل در سال 2006 به بایرن مونیخ پیوست و درسال 2011 از باشگاه جدا شد و ثابقه ی حضور در 123 بازی بوندسلیگایی و به ثمر رساندن 11 گل را دارد، وی درمجموع 186 بازی برای بایرن مونیخ انجام داده و 16 گل به ثمر رسانده، وی در سال های 2008 تا 2011 کاپیتان باواریایی ها بوده.امشب در دیدار خداحافظی وی در آیندهوون هلند؛ فرانک ریبری ، آرین روبن و توماس مولر نیز حضور خواهند داشت.از افتخارات فن بومل در کارنامه دوران بازیگریش با بایرن مونیخ میتوان از دو قهرمانی در بوندسلیگا و دو قهرمانی جام حذفی آلمان و یک قهرمانی در سوپرکاپ آلمان نام برد.
    عاشق تیم قرن,رئال مادرید
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. کاربر روبرو از پست مفید edin تشکر کرده است .

صفحه 138 از 138 نخستنخست ... 3888128136137138

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع