به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
رونالدو:گوارديولا کارهاي بزرگي براي بارسا انجام داد
مهاجم پرتغالي رئال اعتقاد دارد قهرماني اين تيم در اين فصل از پيکارهاي لاليگا پاياني بر سلطه بارسلونا در فوتبال جهان بوده است.
تيم فوتبال بارسلونا در سالهاي اخير در فوتبال اروپا و جهان بسيار مقتدرانه ظاهر شده و توانسته به عنوان بهترني تيم باشگاهي جهان شناخته شود.
ستاره پرتغالي رئال مادريد که توانست به همراه تيمش در اين فصل از لاليگا عنوان قهرماني را بدست آورد کسب اين موفقيت را پاياني بر سلطه کاتالانها در فوتبال ميداند.
رونالدو گفت: من فکر ميکنم که اين چرخه تغيير کرده است. ما بارسا را در خانهاش شکست داديم و اين پيروزي اصلا کار راحتي نيست. رئال با اختلاف 9 امتياز نسبت به بارسا قهرمان شده و اين عوامل نشان دهنده برتري ما است.
وي گفت: من اميدوارم اين برتري ما براي چندين سال ادامه داشته باشد، بارسلونا واقعا تيمي فوقالعاده است، اما ما نشان داديم که امسال تيم بهتري هستيم.
کريستيانو رونالدو همچنين به ستايش از پپ گوارديولا پرداخت و گفت: گوارديولا کارهاي بزرگي را براي بارسا انجام داده و توانسته قهرمانيهاي متعددي را براي اين تيم به ارمغان بياورد. او در واقع مربي بزرگي براي اين تيم بوده است.
وي درباره شانس خود براي دريافت توپ طلا عنوان کرد: در اينباره من تنها کسي نيستم که تصميم ميگيرد. بدون شک فصل خوبي را با رئال مادريد پشتسر گذاشتهام و پيروزيهاي سختي را با اعضاي تيم بدست آوردم.
رونالدو افزود: ما بايد منتظر بمانيم و ببينيم که درنهايت چه اتفاقي رخ ميدهد. تمرکزم را بيشتر بر روي يورو 2012 قرار دادهام و ميخواهم به تيمم در اين پيکارها کمک کنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا
(شادمهر عقیلی
)
کريم بنزما مهاجم تيم ملي فوتبال فرانسه و باشگاه رئال مادريد اسپانيا گفت از آمادگي لازم براي حضور در رقابتهاي فوتبال يورو دو هزار و دوازده برخوردار است.
بنزما در کنفرانسي خبري در پاريس گفت: من از آمادگي لازم براي حضور در رقابتهاي يورو دو هزارو دوازده برخوردار هستم و اميدوارم تاثيري مطلوب در تيم ملي فوتبال فرانسه داشته باشم و براي حضور در اين رقابتها داشتن آمادگي چه در رده ملي و چه در باشگاهي لازم است و مي دانم که انتظارات از من در تيم ملي بسيار بالاتر از ساير اعضاي تيم است و به همين منظور من بايد بهترين شرايط را براي حضور در اين رقابتها داشته باشم تا ساير اعضاي تيم فشار کمتري را متحمل شوند و بنابراين تلاش مي کنيم بهترين عملکرد را در اين رقابتها داشته باشم.
وي درباره نخستين ديدار تيم ملي فوتبال فرانسه در رقابتهاي يورو دو هزار و دوازده در برابر تيم ملي انگليس گفت: درست است که تيم ملي فوتبال انگليس بدون حضور وين روني در اين ديدار به مصاف ما مي آيد اما اين تيم يکي از بزرگترين تيم هاي ملي فوتبال جهان است که در رقابتهاي فراواني در جهان حضور داشته و تجارب زيادي را با خود به همراه دارد و آنها بازيکنان زيادي را دارند که مي توانند جايگزين روني کنند و بنابراين در اين ديدار ما بايد با تمام قدرت به مصاف اين تيم برويم و از طرف ديگر اين نخستين بازي ما در اين رقابتها است که از اهميت زيادي برخوردار است و نتيجه آن مي تواند تاثير زيادي بر روند و عملکرد تيم در ساير ديدارهاي آن داشته باشد و بنابراين بايد نتيجه زحمات و تمريناتي را که تيم در يک سال و نيم گذشته انجام داده در اين ديدار مشاهده کنيم.
گفتني است تيم ملي فوتبال فرانسه در رقابتهاي فوتبال يورو دو هزار و دوازده با تيم هاي انگليس،اوکراين و سوئد همگروه است.
Just Real Madrid & Man Utdl
مورينيو: اين چالش ايده آلي براي من است
مورينيو، مربي پرتغالي باشگاه رئال مادريد در صحبتهايي خوشحالي اش را از ادامه حضور در باشگاه مادريدي ابراز کرد.
او روز گذشته قراردادش را براي 4 سال ديگر و تا سال 2016 به تمديد رساند و بعد از امضاي قرارداد جديد به خبرنگاران گفت:« خوشحالم که ادامه مي دهم و براي آينده ورزشي تيم اصلي رئال مادريد برنامه ريزي مي کنم. من به چالش هايي نياز دارم که من را به انجام تلاشهاي بيشتري وا دارد و رئال مادريد باشگاهي است که بيش از هر تيمي ديگري مرا به انجام حداکثر تلاش واداشته و باعث شده تا به عنوان يک مربي و يک انسان حرفه اي پيشرفت کنم.»
اين مربي پرتغالي در آستانه آغاز رقابتهاي فصل بعد، اهداف خاصي را براي خودش تعريف کرد و گفت::« بايد چه به صورت تيمي و چه به صورت فردي بهتر شويم و فوتبالي را ارائه کنيم که نه تنها براي برد در بازيها، بلکه براي برد دلهاي هواداران نيز باشد.»
مربي تيم قهرمان اين فصل لاليگا دراين باره ادامه داد:« قطعا رئال در طول امسال، هواداران فراواني را به دست آمده. چون ما با وجودي که نتوانستيم در رقابتهاي اروپايي به قهرماني برسيم، اما بهترين فوتبال دنيا را ارائه کرديم و بدين ترتيب قهرماني لاليگا را به دست آورديم و دراين شرايط ارائه يک فوتبال خوب کار به مراتب سخت تري است و اين به نظر من مهمترين نکته است.»
مورينيو درادامه درمورد تيم کنوني اش صحبت کرد و اين تيم را :«تيم صد امتيازي » ناميد و گفت:« اين تيم شايسته تمام اين اعتمادها هست و با اين تيم خودمان را براي فصل آينده آماده خواهيم کرد.»
آقاي خاص که از تمديد قراردادش خوشحال بود، گفت:« از اينکه نه فقط خودم، بلکه هواداران رئال، رئيس باشگاه و اعضاي کادر فني راضي هستند و به من اعتماد کرده اند و من را مربي ايده آلي براي پيش برد پروژه شان تا سال 2016 مي دانند، واقعا خوشحالم.»
او با تمجيد فلسفه کاري فلورنتينو پرس و ايده هاي بلند مدتش گفت:« احساس پرس به عنوان رئيس باشگاه را تحسين مي کنم. من شروع به شناخت بهتر اين باشگاه با تمام کيفيت هاي فوق العاده اش وهمچنين شروع به شناخت مشکلات ريزش نموده است. مشکلاتي که تمام تيمها و تمام افراد با آنها دست و پنجه نرم مي کنند.»
بخش پاياني صحبتهاي مورينيو که در وب سايت مارکا بازتاب يافت به حرفهاي او درمورد بازيکنان تيمش اشاره داشت:« اين گروه بازيکنان جوان هستند و روزهاي بهتر آنها هنوز در راه است. اين تيم، مسير متفاوتي را طي نمي کند و تيمي نيست که در سالهاي اخير در سطح تراز اولي بازي کرده باشد. دقيقا برعکس. اين تيم ، تيمي است که تمام شرايط کافي براي رشد و پيشرفت را دارد.»
(شادمهر عقیلی
)
همسر فلورنتينو پرس
درگذشت
باشگاه رئال مادريد عزادار است. ماريا د لس آنخلس ساندووال ملقب به پيتينا، همسر فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه مادريد در بيمارستان سان فرانسيسکو درگذشت.
پيتيناي 62 ساله بعد از سالها نبرد با سرطان بالاخره تسليم شد. اين درحالي است که اخيرا شنيده مي شد که او بر اين بيماري غلبه کرده وانتشار خبر درگذشت او تعجب خيلي ها را برانگيخت. اين درحالي است که پيتينا تقريبا مانند تمامي سالها بعد از سال 2000، او فلورنتينو پرس را براي تماشاي بازي کاستيا در سفر به کاديس همراهي مي کرد.
فلورنتينو پرس، 42 سال پيش با همسرش ازدواج کرده بود. آلوارو آربلوا خبر درگذشت او را در صفحه تويئترش نوشت::« با رئيس باشگاهمان فلورنتينو پرس و اعضاي خانواده اش احساس همدردي مي کنم. روحت شاد پيتينا.»
فرد ديگري که احترامش را به روح همسر فقيد پرس ابراز کرد، الاديو پارامس، سخنگوي مورينيو بود که دراين باره نوشت:«با فلورنتنيو پرس و اعضاي خانواده اش ابراز همدردي کرده و براي آنها قدرت زيادي براي تحمل اين درد را آرزو مي کنم. روحت شاد پيتينا، امروز به احترام اودر توئيتر چيز ديگري نمي نويسم.»اخیرا به عنوان یک هوادار از قهرمانی رئال در لالیگا لذت برده بود . شواهد حاکی از آن است که علت این اتفاق ، سکته قلبی بوده است . برای زنی که همیشه مادریدیسمو بودنش را نشان داده بود . روحش شاد .
(شادمهر عقیلی
)
رونالدو: فرگوسن همانند يک پدر با من رفتار کرد
کريستيانو رونالدو مهاجم تيم ملي فوتبال پرتغال و باشگاه رئال مادريد اسپانيا گفت :هم خود و هم تيم ملي فوتبال پرتغال از آمادگي کامل براي حضور در رقابتهاي فوتبال يورو دو هزار و دوازده برخوردار هستند.
رونالدو گفت: مطمئنا من از آمادگي لازم براي حضور در رقابتهاي يورو دو هزا رو دوازده برخوردار هستم و در روز ها و هفته هاي اخير از استراحت کافي و فرصتي خوب براي آماده سازي خود براي اين رقابتها برخوردار بودم و از اين فرصت کمال استفاده را بردم و حضور در تيم ملي فوتبال پرتغال و ملاقات با ساير بازيکنان هم زبان خود در اين تيم برايم هيجان آور است.
وي افزود: رقابتهاي فوتبال يورو دو هزار و دوازده يکي از مهمترين و با اعتبارترين رقابتهاي فوتبال در جهان است و ما از حضور در اين رقابتها بسيار هيجان زده هستيم و از اين موضوع لذت مي بريم و مطمئنا براي حضور در اين رقابتها آماده خواهم بود و در چند روز آينده هم تمرينات خود را براي اين رقابتها پيگيري خواهيم کرد و سرمربي تيم ملي فوتبال پرتغال بيش از من به اوضاع تيم آشنا است و اگر چند زمان اندکي تا آغاز اين رقابتها فرصت باقي است و با وجود اين که آماده سازي تيم در اين مدت اندک کمي دشوار به نظر مي رسد اما در اين بيست روز ما مي توانيم با کار بر روي تاکتيک تيمي و نقاط ضعف و قوت تيم براي ديدار مقابل آلمان به خوبي آماده شويم.
رونالدو در ادامه اظهاراتش در پاسخ به سوالي که از بين فرگوسن و مورينيو کدام را ترجيح مي دهد گفت: براي من هر دو مربي به يک اندازه مهم و قابل احترام هستند و درباره فرگوسن زماني که در منچستر يونايتد بودم او همانند يک پدر با من رفتار کرد و از هجده سالگي که در اين تيم بودم او درس هاي زيادي به من آموخت و تجارب زيادي را از او آموختم و در زماني که مورينيو سرمربي من شد از وي درسهاي زيادي آموختم و توانستم تجاربم را تکميل کنم .
مهاجم پرتغالي رئال مادريد درپايان اظهاراتش درباره احتمال قهرماني تيم رئال مادريد در فصل آتي لاليگا گفت:اين احتمال وجود دارد که قهرمان شويم زيرا تيم بازيکنان اصلي خود را حفظ کرده است و بازيکنان جديدي هم به آن ملحق مي شوند و اين امکان پذير است.
(شادمهر عقیلی
)
ابراز خوشحالي رونالدو از تمديد قرارداد مورينيو
مهاجم پرتغالي رئال مادريد اسپانيا از تمديد قرارداد آقاي خاص با قوهاي سفيد تا پايان 2016 ابراز خوشحالي کرد.
به نقل از سايت باشگاه رئال مادريد، کريستيانو رونالدو اظهار داشت: هدف من کسب افتخار با تيم ملي کشورم و کسب دهمين افتخار با رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا است. براي قهرماني در اروپا نياز به قرعه خوب و شانس داريم و من مطمئنم که رئال مادريد سال بعد اين افتخار را به دست ميآورد.
وي ادامه داد: وقتي در 18 سالگي به منچستريونايتد رفتم، سرالکس فرگوسن برايم مثل پدر بود. او کمک زيادي به من کرد و چيزهاي زيادي به من آموخت.
مهاجم پرتغالي غولهاي اسپانيا خاطرنشان کرد: از نظر من فرگوسن و مورينيوبهترين مربيان جهان هستند. ادامه همکاري با مورينيو عالي است زيرا به من در راه پيشرفت و آموختن نکات بيشتر کمک ميکند. کار کردن با مورينيو عالي است زيرا او در حال حاضر مربي درجه يک فوتبال جهان است.
رونالدو با اشاره به آينده هيگواين در سانتياگو برنابئو گفت: مورينيو در مصاحبهاي اعلام کرده که روي تمام بازيکنان حساب ميکند و اين به اين معناست که دوست دارد هيگواين در تيم بماند. او بازيکن بزرگي است و ما دوستش داريم، اما خودش بهتر ميداند که چه تصميمي براي فصل بعد بگيرد.
REAL MADRID
![]()
رونالدو: دعوت نشدن فردیناند به تیم ملی انگلیس اشتباه است
خبرگزاری فارس: مهاجم پرتغالی رئال مادرید اسپانیا گفت: هاجسون با دعوت نکردن از ریو فردیناند به تیم ملی انگلیس دچار اشتباه شده است.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سان، کریستیانو رونالدو بر این باور است که روی هاجسون با قرارندادن ریو فردیناند، همتیمی سابق وی در منچستر یونایتد برای رقابت های یورو ۲۰۱۲ دچار اشتباه شده است؛ اما ستاره رئال مادرید معتقد است که انگلیس میتواند در این مسابقات عالی کار کند.
مهاجم پرتغالی قوهای سفید ۶ سال را در اولدترافورد گذراند و دوست داشت که با فردیناند در اوکراین و لهستان دیدار کند.
وی در این باره اظهار داشت: ریو بهترین مدافع میانی در انگلیس است و هنوز هم یکی از بهترینها در جهان به شمار میرود. نمیفهمم که چرا به تیم ملی دعوت نشده است.
رونالدو ادامه داد: شاید قضاوت سرمربی این بوده و باید به تصمیم وی احترام بگذاریم. اما صادقانه می گویم که عاشق ریو هستم.
بازیکن تیم ملی فوتبال ضرتغال خاطرنشان کرد: وی بازیکن بسیار بزرگ و انسان خوبی است و چون میتوانست برای رسیدن به قهرمانی به انگلیس کمک کند، باید به تیم ملی دعوت میشد.
رونالدو ادامه داد: با وجود غیبت فردیناند هنوز شانس زیادی برای قهرمانی انگلیس در این مسابقات وجود دارد. همیشه انتظار قهرمانی انگلیس را در یورو داشتم.
وی افزود: انگلیس برخی از بهترین بازیکنان جهان را در اختیار دارد و همیشه حریف سختی برای تیمهای دیگر است.
امیدوارم انگلیس در جام ملتها عالی کار کند زیرا دوستان زیادی در این کشور دارم. انگلیس کشوری است که من بسیار دوست دارم و انتظارات زیادی از انگلیس، سرمربی جدید و این کشور دارم.
بنزما: مورینیو بهترین مربی دنیاست و از ماندنش خوشحالم
خبرگزاری فارس: بازیکن فرانسوی رئال مادرید گفت: از ماندن مورینیو در تیم بسیار خوشحالم زیرا وی بهترین مربی دنیا است.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه رئال مادرید، کریم بنزما پس از تمدید قرارداد سرمربی پرتغالی قوهای سفید تا سال 2016 اظهار داشت: مورینیو کمبودها را برای ما جبران کرد تا پیشرفت کنیم و با کمک وی قهرمان لالیگا شویم.
وی با ابراز خرسندی از شنیدن این خبر اظهار داشت: از ماندن مورینیو خوشحالم زیرا او بهترین مربی حال حاضر جهان است. هرچیزی را که نیاز داشتیم به ما داد تا پیشرفت کنیم و با کمک وی قهرمانی لالیگا را به دست آوریم.
بازیکن تیم ملی فوتبال فرانسه در خصوص آینده هیگواین نیز گفت: او یکی از بازیکنان رئال مادرید است که عالی بازی کرد و امیدوارم در رئال بماند.
بنزما همچنین ادامه داد: زیدان مانند برادر بزرگترم است و من به اندازه کافی خوش شانس بودم که از بهترین بازیکن تاریخ فرانسه توصیههایی را دریافت کنم.
وی خاطرنشان کرد: رویایم کسب توپ طلا است. هر بازیکنی هدفی در ذهنش دارد و من اغلب به این موضوع فکر میکنم. به سختی تلاش میکنم تا روزی آن را به دست آورم.
مورینیو پس از تمدید قرارداد:
بهترین فوتبال دنیا را به نمایش گذاشتیم/4سال آینده بهترین سالهای رئال خواهد بود
خبرگزاری فارس: سرمربی رئال مادرید پس از تمدید قرارداد تا سال ۲۰۱۶ گفت: 4 سال آینده بهترین سالهای رئال خواهد بود.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، خوزه مورینیو بر این باور است که امسال تیمش بهترین فوتبال را در جهان به نمایش گذاشت و در آینده بهتر از این هم خواهد شد. قهرمان اسپانیا روز گذشته اعلام کرد که قرارداد خود را با خوزه مورینیو تمدید کرده تا سرمربی پرتغالی را تا سال 2016 در سانتیاگو برنابئو نگه دارد.
آقای خاص در اولین فصل حضورش در این تیم، مادرید را به قهرمانی کوپا دل ری رساند و برای اولین بار پس از سال 2008 توانست عنوان قهرمانی لالیگا را با این تیم به دست آورد.
شاگردان مربی 49 ساله پرتغالی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا از دور مسابقات کنار رفتند، اما طرفداران بیشماری را به دلیل ارائه بهترین فوتبال دنیا به سوی خود کشاندند.
خوزه مورینیو در گفتوگو با سایت باشگاه رئال مادرید دلیل تمدید قرردادش را اعتماد سران باشگاه اعلام کرد و گفت: خواسته مدیرعامل برای انعقاد قرارداد بلند مدت که در فوتبال امروز امری غیرطبیعی است یکی از عوامل تمدید من با باشگاه بود. علاوه بر این آنها به من و کارم باور داشتند حتی زمانی که شایعاتی در خصوص ترک باشگاه از سوی من شنیده میشد. همیشه گفتهام تا زمانی که هواداران و سران باشگاه پذیرای من باشند، در این تیم خواهم ماند.
وی ادامه داد: در ابتدای این رقابتها که به تازگی به پایان رسیده است به شاگردانم گفتم که نمیخواهم اولویت بندی کنم. نمیخواهم یکی از رقابتها را قربانی دیگری کنم. همیشه گفتهام که باید به صورت تیمی و انفرادی پیشرفت کنیم و باید فوتبالی بازی کنیم تا پیروزیها و هواداران بیشتری به دست آوریم.
سرمربی پرتغالی قوهای سفید خاطرنشان کرد: مطمئنم رئال مادرید هواداران فراوانی را از سراسر جهان جذب کرده زیرا بهترین قوتبال دنیا را با وجود قهرمان نشدن در لیگ قهرمانان به نمایش گذاشتیم.
مورینیو ادامه داد: با بازی تماشایی در دشوارترین لیگ اسپانیا عنوان قهرمانی را به دست آوردیم و فکر میکنم این از همه مهمتر است. باید این روند را ادامه دهیم.
رئال پس از قهرمانی در فصل 12-2011 توانست سیودومین قهرمانی لیگ این کشور را به کلکسیون افتخاراتش اضافه کند. آنها اولین باشگاه اسپانیایی بودند که توانستند 100 امتیاز را در این مسابقات به دست آورند و با 9 امتیاز بیشتر از بارسا لیگ را به پایان برسانند؛ در حالی که 121 گل در لیگ نیز یک رکورد به حساب میآید.
قهرمانی رئال باعث شد مورینیو اولین سرمربی شود که قهرمانی 3 لیگ در 3 کشور اسپانیا (رئال مادرید)، انگلیس (چلسی)و ایتالیا (اینترمیلان) را به دست آورده است.
مورینیو تاکید کرد: همیشه گفتهام که ترکیب تیم جوان و هنوز در حال پیشرفت است؛ در نتیجه سالهای پیش رو بهترین سالهای مادرید خواهند بود.
سرمربی سابق چلسی اظهار داشت: بازیکنانی که در آستانه خداحافظی هستند یا سالهای پایانی فوتبال خود را تجربه میکنند، در ترکیب تیم جایی ندارند. باشگاه با محبوبیت اجتماعی بینظیرش میتواند برای رسیدن به هدفش خود را با زمان منطبق کند.
آقای خاص تأکید کرد: به عنوان یک سرمربی همیشه تلاش میکنم رشد و پیشرفت داشه باشم. عاشق تجربههای حرفهای هستم که در باشگاههای مختلف و در کشورهای مختلف با فرهنگهای متفاوت به دست آوردم و با درس گرفتن از این تجربیات به سوی پیشرفت میروم.
مورینیو گفت: برای من تجربه متفاوتی است. اکنون درباره قرارداد بلند مدت با باشگاهی فکر میکنم و آن باشگاه رئال مادرید است. انتظارات فراوانی از باشگاه میرود و دشواریهای کار در این باشگاه مرا مجبور به تلاش فراوان میکند.
وی افزود: باید در کسوت یک سرمربی و یک حرفهای پیشرفت کنم. فکر میکنم این چالش تمام عیاری برای 4 سال آینده خواهد بود زیرا همیشه وقتی کارها سختتر میشود، مجبور خواهید شد که بهتر کار کنید. 4 سال آینده بهترین سالهای رئال خواهد بود.
مورینیو خاطرنشان کرد: به این رقابتهای بزرگ نیاز دارم تا در حرفهام به کمال برسم به اتفاقاتی نیاز دارم که مرا وادار به بهتر شدن کند.
رونالدو: مورينيو مربي شماره يک جهان است
کريستيانو رونالدو گفت چيزي بيش از بازي کردن در تيمي با هدايت خوزه مورينيو که مربي شماره يک جهان است ، نمي خواهد.
وي در گفت و گو با سايت باشگاه رئال مادريد افزود: وقتي که به منچستريونايتد رفتم فقط 18 سالم بود و ''''سر الکس'''' برايم همچون يک پدر بود. او به من بسيار کمک کرد و چيزهاي زيادي آموخت. شش سال در آن تيم و زير نظر يک مربي فوق العاده و بسيار عالي بودم.
مهاجم رئال مادريد اضافه کرد: به نظر من ، او و مورينيو بهترين مربيان فوتبال در جهان هستند. پس از شش سال به مادريد آمدم و اکنون زير نظر مورينيو بازي مي کنم که يک مربي عالي است . او به پيشرفت من کمک زيادي کرده و نکات تازه اي به من آموخته است.
رونالدو گفت: چيزي غير از اين نمي خواهم. همين که با ا و کار مي کنيم برايم عالي است. در حال حاضر او سرمربي شماره يک جهان است.
وي درباره فوتبال اسپانيا و عملکرد رئال مادريد گفت: فکر مي کنم ما امسال با شکست بارسلونا در ورزشگاه خودشان چرخه قدرت در فوتبال اسپانيا راتغيير داديم که به هيچ وجه کار آساني نيست. با اختلاف 9 امتياز قهرمان لاليگا شديم که دستاورد بزرگي است. بارسلونا تيمي عالي است اما ما آنقدر پيشرفت کرديم که بهتر از آنها باشيم.
مهاجم رئال مادريد افزود: ممکن است شخصا به خودم در اين فصل نمره 10 بدهم ولي در مجموع تيمي نمره ما 9 است چون دوست داشتم بيشتر مي برديم، مثلا در ليگ قهرمانان اروپا.
رونالدو درباره ماندن يا نماندن هيگواين در رئال مادريد گفت: مورينيو در يک مصاحبه گفته بود که روي يکايک بازيکنان حساب مي کند و اين به معناي آن است که دوست دارم هيگواين در تيم بماند. هيگواين اين موضوع را بهتر از همه مي داند. ما عاشق او هستيم و او بازيکني عالي است.
مهاجم پرتغالي رئال مادريد دربخش ديگري از اين مصاحبه به حضور بازيکنان اين تيم در قالب تيم هاي مختلف در مسابقات يورو 2012 اشاره کرد و گفت: ما ( بازيکنان پرتغالي) هميشه در رقابت هاي اروپايي با آلماني ها شوخي مي کنيم. بويژه من و مسعود( اوزيل) کري خواني داريم .
وي افزود: مسعود از سامي( خديرا) شوخ تر است. به يکديگر مي گوييم ''''در تيم ملي مراقب ساق پايت باش'''' و يا اينکه '''' تيمت را زمين مي زنيم''''. اين خيلي خوب است چون نشانه دوستي و روحيه قوي درتيم ما است. با اسپانيايي هم همين طور هستيم چون آنها مي گويند مي خواهند بار ديگر قهرمان اروپا شوند.
رونالدو درباره بخت هاي قهرماني اين دوره از رقابت هاي يورو 2012 گفت: به نظر من در حال حاضر سه تيم قوي دنيا، اسپانيا ، آلمان و هلند هستند. پرتغال هيچ وقت بخت قهرماني محسوب نشده که البته تا حدي خوب است چون در تيم ملي فشار احساس نمي کنيم. ما بازيکناني جوان و يک سرمربي جديد داريم وفکر مي کنيم مي توانيم در يورو 2012 شگفتي ساز باشيم.
(شادمهر عقیلی
)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)