به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
لوئیس انریکه: به بازگشت به بارسا فکر نمی کنم
این مربی اسپانیایی تابستان گذشته هدایت رم را برعهده گرفت اما با توجه به عدم تمدید قرارداد گواردیولا با باشگاه کاتالانی، شایعاتی در مورد بازگشت انریکه به نوکمپ منتشر شده است.
لوئیس انریکه، سرمربی رم، شایعات اخیر در مورد پیوستنش به بارسا را رد کرد و تاکید کرد قصد دارد به قراردادش با جالوروسی احترام بگذارد.
این مربی اسپانیایی تابستان گذشته هدایت رم را برعهده گرفت اما با توجه به عدم تمدید قرارداد گواردیولا با باشگاه کاتالانی، شایعاتی در مورد بازگشت انریکه به نوکمپ منتشر شده است.
اما با توجه به حمایت مدیران جالوروسی از لوئیس انریکه در مقطع دشواری ابتدای فصل، او احساس می کند به این باشگاه مدیون است و باید قراردادش را با این باشگاه به پایان برساند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بازگشت به بارسا؟ صحبت در مورد آینده در فوتبال بسیار رویاپردازانه است. در فوتبال آینده ای وجود ندارد. من در حال زندگی می کنم ، هر روز برای بهتر شدن تیمم کار می کنم و نمی دانم در آینده چه رخ خواهد داد.
نمی دانم بعد از رم هدایت تیمی را برعهده خواهم گرفت یا نه. نمی دانم با تیم دیگری تمرین خواهم کرد یا نه. اهمیتی هم برایم ندارد.
تنها مسئله ای که از آن مطمئن هستم این است که اگر باشگاه بخواهد، من تا پایان قراردادم در رم خواهم ماند."
انریکه پیش از نشستن روی نیمکت رم برای سه فصل هدایت تیم دوم بارسا رابرعهده داشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دنی آلوس: بارسا، رئال و منچستریونایتد بهترین تیم های اروپا هستند
بارسا این فصل در جدول لالیگا 10 امتیاز از رئال فاصله دارد و مدافع برزیلی تایید کرد که تیم مورینیو یکی از بهترین های اروپاست
دنی آلوس، مدافع بارسا، معتقد تیمش در کنار رئال و منچستریونایتد، بهترین تیم های اروپا هستند.
بارسا فصل گذشته با عبور از رئال و منچستریونایتد، قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ شد. با این وجود آنها این فصل در جدول لالیگا 10 امتیاز از رئال فاصله دارند و مدافع برزیلی تایید کرد که تیم مورینیو یکی از بهترین های اروپاست.
او در گفتگو با ال موندو دپورتیوو گفت:" در حال حاضر بهترین تیم ها بارسا و منچستریونایتد، فینالیست های سال قبل چمپیونزلیگ، هستند اما رئال مادرید هم بازی های خیلی خوبی به نمایش می گذارد."
این ملی پوش برزیلی همچنین در مورد اولویت های بارسا در رقابت های این فصل گفت:" چمپیونزلیگ بهترین جام ممکن است اما لیگ هم به همان اندازه اهمیت دارد. اولویت ما قهرمانی در لیگ است. این رقابت ها بسیار دشوارتر است و برای قهرمانی در آن باید تلاش بیشتری کرد. البته ما برای قهرمانی در همه رقابت ها تلاش می کنیم."
بارسا با پیروزی مقابل رئال به فینال کوپا دل ری نیز رسیده و آلوس اکنون در انتظار دیدار فینال مقابل اتلیتکو بیلبائو است.
" دیدار دشواری خواهد بود. بیلبائو پیشرفت زیادی داشته است. ما در انتظار دیدار فینال هستیم و می خواهیم شکست در فینال سال گذشته مقابل رئال را جبران کنیم. این یک فرصت فوق العاده برای قهرمانی دوباره در این رقابت هاست."
بارسا این هفته در لالیگا مقابل اتلتیکو مادرید قرار خواهد گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باتيستا:اميدوارم روزي هدايت بارسا را بر عهده گيرم
سرمربي سابق تيم ملي فوتبال آرژانتين اميدوار است روزي روي نيمکت تيم بارسلونا بنشيند.
سرخيو باتيستا در گفتوگو با راديو رکوم آرژانتين، از علاقه خود براي هدايت بارسلونا خبر داد.
باتسيتا بعد از جام جهاني 2010 جانشين ديگو مارادونا شد. وي به خاطر نتايج ضعيف در کوپا آمريکا 2011 که به ميزباني آرژانتين برگزار شد، از کار برکنار شد و جاي خود را به سابيا داد.
باتيستا افزود: اميدوارم روزي هدايت بارسلونا با حضور ليونل مسي را بر عهده بگيرم. فکر نميکنم هيچ مربي با بر عهده گرفتن هدايت بارسلونا مخالف باشد. دوست دارم که پپ گوارديولا قراردادش را با آبي ـ اناريها تمديد کند و در اين تيم بماند. من از طرفداران پروپا قرص بارسلونا هستم چرا که فوتبالي که اين تيم به نمايش ميگذارد. لذتبخش و اصيل است. هر وقت فرصت کنم بازيهاي اين تيم را نگاه ميکنم.
وي درباره پپ گوارديولا گفت: گوارديولا از بهترين مربيان تاريخ فوتبال جهان به شمار ميآيد عملکرد او در اين چند سال اخير گوياي همه چيز است. سبکي که او در تيمش پايهگذاري کرده قابل تحسين و ستودني است. اميدوارم که قراردادش را تمديد کند چرا که عاشق فوتبالي هستم که تيم او به نمايش ميگذارد.
گوارديولا هنوز قراردادش را با آبي ـ اناريها تمديد نکرده است همين مسئله باعث شده تا از گزينههايي همچون لوئيس انريکه، مارسلو بيلسا، يواخيم لو، مايکل لادروپ و رونالد کومان سخن به ميان آيد.
WWW.varzesh3.COM
فروش پيراهن جنجالي مسي
باشگاه باير لورکوزن پيراهن ليونل مسي را در يک مزايده عمومي با 11 هزار يورو به فروش رساند و پول آن را به سازمانهاي خيريه اختصاص داد.
پس از پايان بازي بارسلونا با باير لورکوزن در چارچوب دور رفت مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا، ميان دو بازيکن لورکوزن به نامهاي فردريچ و کالديچ بر سر گرفتن پيراهن ليونل مسي بگومگو رخ داد که اين اقدام آنها مسئولان باشگاه و به ويژه سرمربي تيم را ناراحت و عصبي کرد.
باشگاه باير لورکوزن به نشانه اعتراض به اين دو بازيکن پيراهن مسي را از آنها پس گرفت و آن را براي کمک به سازمانهاي خيريه به مزايد عمومي گذاشت که با قيمت 11 هزار يورو به فروش رفت.
ديدار رفت بايرلورکوزن با بارسلونا که در آلمان برگزار شد، سه بر يک به سود بارسلونا به پايان رسيد. ديدار برگشت دو تيم چهارشنبه 17 اسفند در نوکمپ برگزار خواهد شد.
WWW.varzesh3.COM
سيمئونه در آستانه پذيرايي از بارسلونا
سرمربي تيم فوتبال اتلتيکومادريد در آستانه ديدار تيمش مقابل بارسلونا گفت: بدون ترديد براي شکست بارسلونا بايد 110 درصد توانمان را بکار ببنديم.
به نقل از آس اسپانیا، دیهگو سیمئونه سرمربی جوان تیم فوتبال اتلتیکومادرید در آستانه بازی حساس تیمش مقابل بارسلونا تحلیل برخی خبرنگاران مادریدی بابت لطف بزرگ اتلتیکو به رئال مادرید را کوته بینانه توصیف کرد و گفت: ما بازی خودمان را میکنیم و کاری به دیگران نداریم، هواداران اتلتیکومادرید در بازی امشب نیازی به حمایت هواداران رئال مادرید ندارند چرا که جایی برای هواداران رئال مادرید در ویسنته کالدرون باقی نخواهد ماند.
سیمئونه ادامه داد: برای شکست بارسلونا باید ۱۱۰ درصد توانمان را بکار ببندیم و این تیم را در همه پستها تحت فشار قرار بدهیم. هر کدام از بازیکنان بارسلونا توانایی گلزنی در شرایط مناسب را دارند و این تیم در هنگام حمله به تعداد همه بازیکنان داخل زمین حریف شانس گلزنی دارد.
وی افزود: شب سختی را تجربه خواهیم کرد و باید مراقب همه چیز باشیم، برای بارسلونا یک ثانیه غفلت ما یعنی یک فرصت ناب گلزنی.
گوارديولا در آستانه ديدار با اتلتيکومادريد
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا هرگونه احتمال نوگرايي و تحول در فوتبال بارسلونا را صفر دانست و گفت: ديگر بس است، اتفاق جديدي در راه نيست.
به نقل از آس اسپانیا، جوزپه گواردیولا سرمربی سرشناس و موفق تیم فوتبال بارسلونا در واکنش به سوال یک خبرنگار مادریدی که گفته بود آیا شاهد یک تحول عمیق دیگر در بارسا خواهیم بود یا خیر گفت: نوگرایی و تحول؟ دیگر بس است. در یک تیم بزرگ دیگر چه اتفاقی باید رخ دهد تا به قدرت اول و مسلم فوتبال باشگاهی در جهان تبدیل شود؟
گواردیولا ادامه داد: دیگر بس است، هر وقت کسی آمد و از اتفاقات جدید حرف زد با همان شخص در این باره حرف بزنید، من حرف جدیدی ندارم و بارسلونای من همین بارسلونای باشکوه و قدرتمندی است که میبیند، بدون کم و کاست.
گواردیولا درباره آینده خود و مورینیو نیز تصریح کرد: هیچکسی از آینده خبر ندارد، من علاقه دارم با بارسلونا تمدید کنم و از جو رایج در رسانهها دلخورم، بارسلونا خانه من است اما زندان من نیست و این خود من هستم که برای آیندهام تصمیم میگیرم، انتقال مورینیو به یک تیم دیگر نیز هیچ ارتباطی به من ندارد و با نظریه زنجیره مربیان مخالفم.
WWW.varzesh3.COM
بارسلونا به دنبال هافبک اتلتيک بيلبائو
باشگاه بارسلونا قصد دارد ژاوي مارتينز هافبک ملي پوش باشگاه اتلتيک بيلبائو را به خدمت بگيرد.
سیدو کیتا به احتمال فراوان تابستان نیوکمپ را ترک خواهد کرد و مسئولان بارسا "ژاوی مارتینز" را بهترین گزینه برای جانشینی او می دانند.
گواردیولا رابطه بسیار خوبی با مارچلو بیلسا سرمربی بیلبائو دارد و همین رابطه نزدیک کمک زیادی به توافق دو باشگاه به منظور تسهیل این انتقال خواهد کرد. مارتینز 23 ساله هم به عنوان دفاع وسط و هم به عنوان هافبک دفاعی عملکرد بسیار خوبی دارد و توانایی های او نظر سران بارسلونا را جلب کرده است.
مارتینز تا سال 2016 با بیلبائو قرارداد دارد و رضایتنامه او 40 میلیون یورو در نظر گرفته شده است به این ترتیب سران بارسلونا به هیچ عنوان نمی توانند این بازیکن را با رقم ارزانی به خدمت بگیرند.
WWW.varzesh3.COM
پیشنهاد موراتی روی میز:20 میلیون برای گواردیولا
مارکا نوشت مسئولان اینتر برای به دست آوردن گواردیولا آمادهاند تا بستهای پیشنهاد کنند که دستمزد 20 میلیون یورویی در هر فصل یکی از بندهای آن خواهد بو
«جوزپه گواردیولا» که پیشینه بازی در بارسلونا را نیز دارد، پس از «فرانک رایکارد» هلندی سکان هدایت تیم نخست ایالت کاتالونیا را به دست گرفت و توانست جامهای گوناگونی را با این تیم به دست بیاورد. از سوی دیگر، اینتر با رانیری دوران پر فراز و نشیبی سپری کرده و همین موضوع باعث نارضایتی هواداران و سران این باشگاه شده است؛ به گونهای که حالا همگی به دنبال پاسخ هستند: «مربی آینده نراتزوری چه کسی خواهد بود؟»
از دست ندهید
- [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش اینتر دات آی آر شایعههایی که پیشتر به گوش میرسید، علاقه پرزیدنت موراتی را به استخدام مربیان بزرگی چون هیدینگ، کاپلو و گواردیولا نشان میداد؛ اما کمی پس از آن بود که کاپلو و موراتی، هر دو امکان همکاری را تکذیب کردند و هیدینگ نیز به تیم روسی آنژی رفت.
در این میان، به نظر میرسد روزنامه اسپانیایی مارکا، پاسخ این پرسش را یافته باشد. مارکا در شماره اخیرش اعلام کرد سران نراتزوری برای به خدمت گرفتن گواردیولا آماده ارائه پیشنهادی شگفتآور هستند. از سوی دیگر، گواردیولا هنوز تصمیم پایانیاش را برای تمدید کردن یا نکردن قراردادش اعلام نکرده است و همین موضوع باعث شده تا رسانهها، درباره تیم آینده او گمانهزنی کنند.
گفتنی است که قرارداد او در پایان این فصل تمام میشود و بر همین اساس، وی میتواند بارسلونا را ترک کند. اینتر با «ژوزه مورینیو» فصلی درخشان را پشت سر گذاشت و توانست سه جام به دست بیاورد؛ اما درست پس از آن بود که مشکلات این تیم آغاز شد و بنیتس، لئوناردو، گاسپرینی و رانیری هرگز نتوانستند دوران باشکوه این تیم را تکرار کنند.
شاید این موضوع، یکی از دلایلی باشد که سران نراتزوری را به بستن قرارداد با کسی چون گواردیولا ترغیب میکند. مارکا اذعان کرد مسئولان اینتر برای به دست آوردن گواردیولا آمادهاند تا بستهای پیشنهاد کنند که دستمزد 20 میلیون یورویی در هر فصل یکی از بندهای آن خواهد بود.
این گزارشها در حالی چاپ میشوند که جایگاه رانیری، بیش از هر زمان دیگری نامطمئن به نظر میرسد و حتی گفته میشود اگر نتواند در برابر ناپولی برنده شود، اخراج خواهد شد.
ویرایش توسط fcb10 : 02-26-2012 در ساعت 20:00
معاون مالی باشگاه بارسا: حدود 50 میلیون یورو برای خریدهای تابستانی در اختیار داریم
این در حالی است که نام های بزرگی در اطراف این باشگاه شنیده می شود و از علاقه این باشگاه برای خرید نیمار و گرت بیل گزارش هایی منتشر شده است.
سوزانا مونخه، معاون مالی باشگاه بارسلونا، تایید کرد که این باشگاه برای خریدهای تابستانی 50 میلیون یورو بودجه در اختیار دارد.
این در حالی است که نام های بزرگی در اطراف این باشگاه شنیده می شود و از علاقه این باشگاه برای خرید نیمار و گرت بیل گزارش هایی منتشر شده است.
مونخه در گفتگو با ال موندو دپورتیوو گفت:" ما حدود 50 میلیون یورو برای خریدهای تابستانی در اختیار داریم. این مبلغ تقریبا معادل مبلغی است که بسیاری از باشگاه ها دارند. در آینده ممکن است این مبلغ اندکی افزایش پیدا کند اما ما باید هوشیارانه هزینه کنیم."
معاون مالی باشگاه کاتالانی همچنین اعلام کرد این باشگاه در حال حاضر از نظر مالی در شرایط مناسبی قرار دارد، هرچند تایید کرد که با آزاد کردن الکساندر گلب، ضرر کرده اند.
" ما در شرایطی قرار داریم ه بودجه تصویب شده مان 21 میلیون یورو است. در چند فصل اخیر مبالغی که به خاطر قهرمانی های مان به دست آوردیم کمک زیادی به ما کرده؛ همچنین بازارهایی که در شرق آسیا به دست آوردیم نیز برای ما فوق العاده بوده است.
در سایر بخش ها هم سعی کنیم هزینه را کم کنیم و تنها در یک مورد ضرر کردیم که آن هم از دست دادن الکساندر گلب بود."
دیه گو سیمئونه: اگر بهترین بازی مان را ارائه دهیم، بارسا را شکست می دهیم
اتلتیکو از زمانی که سیمئونه جانشین گریگوری مانسانو شده، نتایج بسیار خوبی کسب کرده؛ آنها در حال حاضر در لالیگا در رتبه هشتم قرار دارند و در لیگ اروپا نیز به مرحله یک هشتم نهایی رسید
دیه گو سیمئونه، سرمربی اتلتیکو مادرید، معتقد است اگر تیمش بهترین بازی اش را ارائه بدهد، می توانند در دیدار امشب مقابل بارسا به پیروزی برسند.
اتلتیکو از زمانی که سیمئونه جانشین گریگوری مانسانو شده، نتایج بسیار خوبی کسب کرده؛ آنها در حال حاضر در لالیگا در رتبه هشتم قرار دارند و در لیگ اروپا نیز به مرحله یک هشتم نهایی رسیدند.
در حال حاضر بارسا با 10 امتیاز اختلاف نسبت به رئال در رتبه دوم قرار دارد و سیمئونه قصد دارد امیدهای بارسا برای قهرمانی را کمرنگ تر کند.
او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" اگر بتوانیم با 110 درصد توان بازی کنیم، می توانیم به پیروزی برسیم.
باید بازی خودمان را انجام بدهیم ویک تیم متحد باشیم.
علاوه بر اینکه باید فضاها را از بارسا بگیریم، باید از موقعیت های مان در خط حمله هم استفاده کنیم. مهمترین مسئله این است که چطور حمله کنیم.
ما یک دیدار هیجان انگیز خواهیم داشت و امیدوارم در این دیدار بهترین نمایش مان را ارائه بدهیم. همه بازیکنان برای این دیدار شور و اشتیاق زیادی دارند و ما به شدت در انتظار این دیدار هستیم. این یک نبرد هیجان انگیز خواهد بود."
او همچنین در مورد پپ گواردیولا گفت:" من برای مربی آنها احترام زیادی قائل هستم، به خاطر پیروزی های متعدد و حفظ انگیزه تیم برای ادامه موفقیت ها.
کاملا می توان دید که بازیکنان تیم برای او احترام زیادی قائل هستند. ما با تمام فروتنی، تلاش می کنیم که بهترین بازی مان را ارائه بدهیم."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)