نوشته اصلی توسط
danielmoodi
ضد سیستم حریفت 3n-2(dml/dmr)-3n-2,4-3n-3
یکی از این دو ترکیب هستند و از من میشنوی یکی از این دو راه رو داری! 1- نیمه اول با سیستم خودت بری تو زمین و اگر دیدی که بچه ها خوب بازی میکنند که هیچی ولی اگر دیدی نه به یکی از 2 سیستم بالایی سیستمت رو تغییر بدی (البته اگر خوب بچه ها بازی میکردن اصلا تغییر نده که میبازی!)
2-از اول با یکی از 2 سیستم بالایی برو تو بازی
البته یک راه سومی هست که میتونی اول ترکیبی که دفاعی تره رو بچینی و بری تو بازی بعد اگر عقب افتادی سیستمت رو به 4-3-3 تغییر بدی
من خودم بیشتر مواقع که آنلاین باشم از روش اولی استفاده میکنم و اکثرا هم نتیجه گرفتم و بعضی مواقع هم روش سوم رو استفاده کردم که اونم خوب جواب داده! ولی روش دو همیه خوب جواب نداده برای من! و بیشتر میشه گفت که وقتایی که بازی ریسکی میخواستم بکنم این کارو کردم یعنی وقتایی که بازی رفت و برگشتی بوده و رفت رو با تفاوت 2 گل باختم! بعد دیگه چون چیزی برای از دست دادن نداشتم ازین روش استفاده کردم آخه تجربه من این بوده که وقتی از اول بازی با ضد سیستم حرف رفتم تو بازی همیشه نتیجش برد نبوده اما با 2 روش دیگه بیشتر نتیجه گرفتم
آخر هم اینو بگم که اینا ضد سیستم 451 وی استیل هستند ولی بازم نتیجه بازی به خیلی چیزا بستگی داره