Design & Developed BY Patira

صفحه 135 از 470 نخستنخست ... 3585125133134135136137145185235 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,341 تا 1,350 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

کاظمیان: 30 ساله اما بسیار با انگیزه‌ام

مرجع خبری پرسپولیس : بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت: اگر چه 30 ساله هستم اما بسیار با انگیزه در تیم ملی حاضر می‌شوم.

جواد کاظمیان در نشست خبری پیش از تمرین امروز در مورد بازی با فلسطین گفت: نکته اصلی بازی با فلسطین این بودکه آنها نیز مانند بحرین بسته بازی می‌کردند و این می‌توانست تمرین خوبی برای ما در بازی با بحرین باشد.
    نیمه دوم توانستیم گل‌های زیادی به ثمر برسانیم و اگر در نیمه اول هم زودتر به گل می رسیدیم به این تیم گل‌های بیشتری می‌زدیم.

وی ادامه داد: در صورتی که در این مسابقه یک بر صفر یا دو بر صفر پیروز می‌شدیم می‌گفتند نتوانستند به فلسطین زیاد گل بزنند. اکنون که 7 گل زده‌ایم می‌گویند فلسطین ضعیف است.

کاظمیان تصریح کرد: مربیان بزرگ دنیا پیش از بازی‌های مهم برای تیم‌شان بازی‌های آسانی در نظر می‌گیرند و کی‌روش هم همین کار را کرد.

وی در مورد آخرین بازی ملی خود گفت: من در زمان قطبی در بازی با مقدونیه بازی کردم که بین دو نیمه هم تعویض شدم و پس از آن دیگر به تیم ملی دعوت نشدم. در جام ملت‌ها نیز به ازبکستان گل زدم.

ملی‌پوش پرسپولیس در مورد عملکرد خود در تیم ملی در زمان کی‌روش گفت:‌ من با وجود آنکه 30 ساله هستم اما انگیزه زیادی در تیم ملی دارم و در بازی مینی کمپ که بین بازیکنان تیم ملی برگزار شد با تمام وجود بازی کردم. زیرا بازیکنان می‌گفتند کی‌روش بر روی این بازی دقت زیادی می‌کند و بر ذهنش تاثیر می‌گذارد. بازیکن خوب هم در تیم ملی زیاد داریم.

وی در مورد اینکه در فهرست 21 نفره ابتدایی تیم ملی نامش در فهرست نبود، اما بعدا به تیم ملی دعوت شد، گفت: فکر می‌کردم جز 23 یا 24 بازیکن دعوت شده به تیم ملی باشم. وقتی اسمم در لیست 21 نفره اعلام نشد می‌دانستم که دعوت می‌شوم و خوشحالم که کی‌روش من را به تیم ملی دعوت کرد. مربی که با بزرگترین فوتبالیست‌های دنیا کار کرد و امیدوارم جز تیم‌ او باشم.

کاظمیان در مورد اینکه از بین بازیکنان حاضر در تیم ملی چند نفر می‌توانند در جام جهانی حضور داشته باشند با توجه به اینکه برخی از آنها پا به سن گذاشته‌اند، ‌گفت: شاید فقط علی کریمی که 33 ساله است. سایر بازیکنان در مرز 29 و 30 سال قرار دارند. جام جهانی نیز 2 سال دیگر برگزار می‌شود که در آن موقع این بازیکنان 32 ساله هستند و 32 سالگی برای بازیکنان سن زیادی نیست. 10 بازیکن ما در این مرز هستد که در جام جهانی 32 ساله خواهند بود. مهم این است که تیم ملی به جام جهانی برود و این بازیکنان باشند یا نباشد. مهم حضور در جام جهانی است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

پرسپولیسی ها وارد کیش شدند / آغاز برنامه تمرینات از جمعه

مرجع خبری پرسپولیس : سرخ پوشان اولین تمرین خود را فردا (جمعه) در کیش برگزار می کنند.

آخرین تمرین پرسپولیس قبل از سفر به کیش امروز در ورزشگاه خیریه عمل انجام شد و پس از آن کاروان پرسپولیس در ساعت 15 تهران را به مقصد کیش ترک کرد. آنها پس از رسیدن به کیش استراحت خواهند داشت تا اولین تمرین خود را در فردا صبح سالن کوثر مجموعه کمیته المپیک کیش انجام دهند.

بعد از ظهر جمعه نیز از ساعت 18:30 در زمین چمن کمیته المپیک کیش تمرین خواهند داشت. تمرین صبح شنبه سرخ پوشان تعطیل خواهد بود تا آنها بعد ازظهر شنبه با تیم منتخب کیش دیدار دوستانه ای برگزار کنند.

آخرین تمرین پرسپولیس در جزیره کیش 9 صبح یکشنبه است و آنها ساعت 12:45 همین روز به تهران باز می گردند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

5. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

هتل داریوش میزبان سرخپوشان در کیش شد.

مرجع خبری پرسپولیس : اعضای تیم فوتبال پرسپولیس در طول برگزاری اردوی کیش در هتل داریوش اقامت خواهند داشت.

کاروان تیم فوتبال پرسپولیس که برای برپایی اردوی 4 روزه به کیش سفر کرده است در طبق سوم هتل داریوش این جزیره اقامت خواهد داشت.

یک روز قبل از برگزاری این اردو مدیر تشریفات باشگاه پرسپولیس به کیش رفته بود تا مقدمات ورود سرخ پوشان و امکانات زمین و اقامت را بررسی کند.

کاروان تیم فوتبال پرسپولیس برای برپایی اردو از 14 تا 17 مهر در جزیره کیش حضور دارد.

هتل داریوش متعلق به یکی از پرسپولیسی های قدیمی است که چندی نیز اسپانسر سرخپوشان در مسابقات لیگ بود.

7. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

حاشیه های سفر پرسپولیسی ها به کیش

مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس برای انجام اردوی 3 روزه خود بعدازظهر پنجشنبه عازم جزیره کیش شد. حاشیه های این سفر را در زیر می خوانید:

سرخپوشان پس از انجام آخرین تمرین خود قبل از سفر به کیش، عازم فرودگاه مهرآباد شدند و ساعت 14:30 در سالن ترانزیت ترمینال 2 فرودگاه گرد هم آمدند. حضور هواداران و دوستداران تیم فوتبال پرسپولیس همچون گذشته در کنار بازیکنان و کادر فنی قابل توجه بود.

بازار عکس های یادگاری، امضاء و گفتگوهای دوستانه بین هواداران و بازیکنان داغ بود.

محمود خوردبین سرپرست تیم پرسپولیس در فرودگاه مهرآباد حضور یافت و کلیه امور مربوط به پرواز تیم را انجام و بدلیل تجویز پزشک، با سرخپوشان خداحافظی کرد و در تهران ماند.

مسئولان اجرایی باشگاه از تهران تا کیش در کنار کادر فنی و بازیکنان امکانات لازم را برای رفاه هر چه بیشتر سرخپوشان مهیا کردند.

هواپیمای فوکر 100 شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران میزبان سرخپوشان بود که ساعت 15:15 تهران را ترک و ساعت 16:50 در فرودگاه کیش به زمین نشست.

کاروان پرسپولیس ساعت 17:30 با 3 دستگاه خودروی ون از فرودگاه حرکت کرده و 10 دقیقه بعد وارد هتل داریوش شدند.

آب و هوای جزیره کیش شرجی و گرم با دمای بالای 33 درجه است.

باشگاه پرسپولیس برای برگزاری هر چه بهتر این اردوی، هتل داریوش را که یکی از بهترین هتل های جزیره کیش است به عنوان محل اسکان سرخپوشان در نظر گرفت.

بازیکنان، کادر فنی و همراهان بعد از استقبال پرسنل هتل، دقایقی در لابی حضور یافته و پس از دریافت کلید، برای استراحت عازم اتاقهایشان شدند.

9. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

پیشنهاد عجیب بهرام شفیع به رویانیان

مرجع خبری پرسپولیس : مجری برنامه ورزش و مردم به مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پیشنهاد کارت سوخت داد!
    جمشید زارع قائم مقام باشگاه پرسپولیس امروز میهمان تلفنی برنامه ورزش و مردم بود. در قستمی از این برنامه ورزشی بهرام شفیع از زارع درباره شایعه اعطای کارت سوخت به بازیکنان از سوی محمد رویانیان سوال کرد که البته قائم مقام پرسپولیس نیز تکذیب نمود.
    شفیع در ادامه خطاب به زارع گفت: اگر کارت سوخت ندارید، ما بدهیم تا رویانیان به ماشینش بنزین بزند.

11. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

پروین: بازیکنان پرسپولیس تغییر کرده‌اند و تن به کار می‌دهند.

مرجع خبری پرسپولیس : عضو کمیته باشگاه پرسپولیس گفت: نسبت به گذشته وضعیت تیم بسیار بهتر شده چون 6 امتیاز گرفته‌ایم و بچه‌ها تن به کار می‌دهند.

علی پروین درباره آخرین شرایط پرسپولیس و تمرینات این تیم اظهار داشت: خوشبختانه با توجه به اتفاقاتی که در پرسپولیس افتاده مثل اینکه این شوک جواب داده، چون بچه‌ها تغییر کرده اند.

وی افزود: 6 امتیاز که گرفتیم بازیکنان پرسپولیس را بسیار متفاوت کرده تا حدی که بچه‌ها در تمرینات بسیار تلاش می کنند. خوشبختانه بردها کار خود راکرده و همه سلامت و با انگیزه هستند.

پروین در پاسخ سؤالی که آیا شما مخالف اردوی کیش بودید، نیز گفت: من همیشه با استیلی حرف می‌زنم. چون آمده‌ام تا کمک کنم. نیامدم یه گوشه بنشینم و بیکار باشم. به همین دلیل سر تمرینات می‌روم، با بچه‌ها حرف می‌زنم چون می‌خواهم پرسپولیس سربلند باشد. به نظرم با وجود آنکه هوای کیش در حال حاضر کمی گرم است اما بچه‌ها یکی دو روز از حاشیه‌ها دور باشند، بد نیست. ما هم مخالفتی با این موضوع نداریم.

عضو هیئت مدیره پرسپولیس در پاسخ به سؤالی که شما تهدید به کناره‌گیری کردید، گفت: از این خبرها زیاد است مثل اینکه من را نمی‌شناسید، آنقدر جرات دارم که اگر بخواهم بروم یا مشکلی باشد، حرف‌های دلم را بزنم و سپس تصمیمم را بگیرم. برای کمک به پرسپولیس آمده‌ام و با قدرت هم این کار انجام می دهم.

از هواداران خواهش می‌کنم به این حرف وحدیث‌ها توجهی نکنند. البته شاید این روزنامه‌نگارها هم بی‌تقصیر باشند چون ممکن است از یکی دو تا بنده خدا یه چیزی بشنوند و بنویسند اما ما هستیم تا آخرش هم هستیم.

پروین در خصوص مشکلاتش با محمود خوردبین گفت: من از شما می‌پرسم که مگر من با خوردبین مشکلی داشتم که آشتی کنم. خوردبین مریض شد و طبق وظیفه‌ای که داشتم بر بالین او حاضر شدم. باور کنید تحمل دیدن اینکه پیشکسوت پرسپولیس را روی تخت بیمارستان ببینم ندارم. از ترس‌مان نمی‌توانیم با یک نفر چهار کلام صحبت کنیم. فردا می‌نویسند پروین با فلانی این طور و آن طور شد. محمود دوست من است و من مشکلی با هیچ کس ندارم.

وی در مورد بازی ایران و فلسطین گفت: باید ببینید کی‌روش در این بازی به دنبال چه هدفی بود. بچه‌ها 7 گل زدند، از شرایط روحی و روانی به نظرم یک دوپینگ خوب کردند اما کار سختی مقابل بحرین دارند. یک بار گفتم باز هم می‌گویم بحرین برای یک امتیاز دست به هر کاری می‌زند. بچه‌های تیم ملی خونسرد باشند و به موقع خود به این تیم رحم نکنند.

البته فوتبال ما یک سر و گردن از آنها بالاتر است و با ترکیبی که در آن کریمی و نکونام باشد، مشکل خاصی نداریم.انشاءالله این 3 امتیاز را بگیرم و از خیلی زود به جام جهانی سلام کنیم، چون این بازی حساسیت خاص خود را دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: من فقط به عنوان یکی از اعضای کوچک فوتبال از مردم می‌خواهم یار دوازدهم تیم ملی باشم. مطمئن باشید اگر استادیوم پر شود بحرین قبل از بازی دچار مشکل می‌شود و اصلا از پیش بازنده است. انشاءالله با پرچم ایران همه به استادیوم آزادی بروند و پشت تیم ملی باشند. چیزی که اکنون بچه‌های تیم ملی نیاز دارند ما هم با اجازه شما 72 ساعت به مرخصی رفتیم اگر برگردیم شرایط مهیا باشد سعی خواهم کرد حامی تیم ملی در دیدار بحرین باشم چون وظیفه هر ایرانی است.

13. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

عاشوری: باید ببینم هدف کی روش از بازی با فلسطین چه بود.

مرجع خبری پرسپولیس : مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هر مربی تفکرات خاص خودش را دارد و باید دید هدف کی روش از بازی با فلسطین چه بوده است.
    محسن عاشوری در مورد اردوی تدارکاتی کیش اظهار داشت: این اردو به درد پرسپولیس می‌خورد. اگر این اردو را تدارک دیده‌ایم راجع به آن ساعت‌ها نشسته و فکر کرده‌ایم تا به این نتیجه رسیده‌ایم.
    به جز 5 ملی پوش خود سایر بازیکنان را در اختیار داریم. می‌توانیم در این اردو با آنها صحبت و نقاط ضعف را برطرف کنیم.

مربی پرسپولیس درباره شرایط تیم ملی و بازی مقابل فلسطین گفت: در مورد بازی با فلسطین حرف‌های ضد و نقیض بسیاری شنیده می‌شود. یکی می‌گوید فلسطین خسته و کیفیت این تیم پایین بود اما آیا می‌دانید هدف کی‌روش از این بازی چیست؟ من از بیرون نمی‌توانم راجع به این ماجرا حرف بزنم چون هر مربی تفکرات خاص خودش را دارد. کی‌روش هم استراتژی‌اش برای فوتبال ما حرفه‌ای است. آن چیزی که به ذهن من می‌رسد این است که از تیم‌های ضعیف را برای مرور کارهای تاکتیکی و بالا رفتن روحیه استفاده می‌شود.

عاشوری در خصوص بازی با بحرین گفت: بحرین برای ما شناخته شده است و حریف سرسختی برای تیم ملی ما خواهد بود. آنها همیشه با انگیزه مقابل ما ظاهر شده‌اند و این کار ما را سخت می‌کند. اما اینها دلیل نمی‌شود که این تیم را زیاد بزرگ کنیم. همه می‌دانند فوتبال ما یک سر و گردن از بحرین بالاتر است. بازیکنان ما در شرایط عادی می‌توانند بحرین را شکست دهند و به هدف خود برسند.

وی درباره این که کی‌روش روی بازیکنان ایرانی الاصلی که در خارج از ایران بازی می کند نظر دارد گفت: بازیکنان دوملیتی در همه جای دنیا هستند. مثلا بازیکنان ترک تبار در آلمان بسیار وجود دارند الان هم هر جای اروپا بروید ایرانی‌ها در آنجا توپ می‌زنند و تربیت شده‌اند. برخی از این افراد در کشورهای صاحب فوتبال پای‌شان به این رشته باز شده است. آوردن این افراد دو ملیتی به ایران بد نیست اما باید ببینیم بازدهی این افراد برای فوتبال ما خوب است یا نه.

این مربی افزود: ما چندین بازیکن بین‌المللی داریم که یکی از آنها وحید هاشمیان است که 11 سال در فوتبال آلمان توپ زده است. او همین امروز تجاربش به جوانان ما می‌آموزد که باارزش است. من معتقدم اگر بازیکن دو ملیتی به ایران می‌آید باید به فوتبال ما کمک کند.

عاشوری در پاسخ به این سؤال که چرا فریدون زندی بازدهی لازم را نداشت، گفت: هر بازیکن شرایط خاص خودش را دارد. کیفیت بازیکن هم مشخص است. من درباره یک فرد حرف نمی‌زنم ولی اگر تلاش می‌شود یک فوتبالیست دوملیتی به ایران آورده شود باید یک سر و گردن از بازیکنان ما بهتر باشد و اگر شرایطش مساوی با بازیکنان ما باشد بهتر است که از بازیکنان داخلی استفاده کنیم.

15. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

سیف الهی و داستانی به اردوی پرسپولیس ملحق شدند.

مرجع خبری پرسپولیس : دو بازیکن جوان پرسپولیس که به دلیل بازی تیم امید، سرخپوشان را در سفر به کیش همراهی نکرده بودند، صبح امروز به اردوی پرسپولیس ملحق شدند.

روح اله سیف الهی و مسعود داستانی دو بازیکن جوان تیم فوتبال پرسپولیس که روز گذشته به دلیل بازی تیم امید این باشگاه، از همراهی تیم بازمانده بودند، صبح امروز به جمع سرخپوشان پیوستند.

این دو برای استراحت به اتاق هایشان مراجعه و با تصمیم کادر فنی و خستگی سفر در تمرین صبح شرکت نکردند.

شیث رضایی تنها بازمانده سفر به جز ملی پوشان است.

17. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

اولین تمرین پرسپولیس در کیش برگزار شد.

مرجع خبری پرسپولیس : کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس طی برنامه ای مدون، تمرینات ویژه ای را برای اردوی سه روزه سرخپوشان در نظر دارد.

به گزارش مرجع خبری از سایت باشگاه پرسپولیس، اولین جلسه تمرینی قرمزپوشان پایتخت صبح امروز در سالن مجموعه المپیک جزیره کیش برگزار شد.

مسئولان باشگاه پرسپولیس به همراه حمید استیلی قبل از حرکت بازیکنان، جهت بررسی شرایط و وسایل سالن، عازم مجموعه المپیک کیش شدند.

بازیکنان که ساعت 9 صبح برای صرف صبحانه به رستوران هتل داریوش رفته بودند، بعد از نیم ساعت قدم زدن در محوطه هتل، ساعت 10 با دو دستگاه خودروی ون به طرف مجموعه ورزشی المپیک حرکت کردند.

تمرین از ساعت 10:30 پس از صحبت های حمید استیلی استارت خورد.

حمیدرضا علی عسگری بدلیل گرفتگی عضله، با پزشک تیم، تمرینات اختصاصی انجام داد.

سامان آقازمانی که شب گذشته با سوختگی جزیی با آب جوش از ناحیه انگشتان پا مواجه شده بود، بعد از پانسمان به تمرین پرداخت.

ابتدا بازیکنان سه به سه شدند و با انجام حرکات شاداب همراه با وحید هاشمیان به گرم کردن پرداختند.

شیث رضایی، زومدیک و ملی پوشان، غایبان اردوی پرسپولیس در کیش هستند.

بازیکنان به مدت چند دقیقه زیر نظر سعید عزیزیان تمرینات ریتمیک و هماهنگ انجام دادند.

کار با وزنه و استفاده از دستگاه های بدنسازی برنامه بعدی تمرین امروز بود که زیر نظر کادر فنی انجام شد.

پرش و عبور از موانع و دوهای کوتاه و سرعتی برنامه بعدی بازیکنان بود که زیر نظر گمالوویچ پیگیری شد.

میثاق معمارزاده تمرینات کششی و اختصاصی با پزشک تیم را در دستور کار خود قرار داد.

سرد کردن بدن ها پس از یک ساعت تمرین در سالن، پایان بخش اولین جلسه تمرینات پرسپولیس بود.

گفتنی است؛ تمرین نوبت صبح ساعت 11:30 به پایان رسید و بازیکنان از ساعت 18 بعدازظهر دومین جلسه تمرینی خود را پیگیری می کنند. ضمن اینکه بازیکنان و کادر فنی پس از حضور در هتل برای رفع خستگی به دریا رفتند.

19. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

زارع: پرسپولیس مشکل مالی دارد، مجلس کمک کند.

مرجع خبری پرسپولیس : قائم مقام باشگاه پرسپولیس با اشاره به مشکلات مالی گفت: مجلس برای کمک به پرسپولیس و استقلال شتاب کند.
    جمشید زارع در گفت و گو با برنامه تلویزیونی ورزش و مردم گفت: از روزی که رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شده در تلاش شبانه روزی است تا امور باشگاه را سر و سامان دهد و تنگناهای مالی را مرتفع کند.
    وی ادامه داد: باشگاهداری فقط رسیدگی به مسائل فنی نیست. سازمان دهی و ساختار باشگاه هم مهم است. رویانیان برای کسی ناشناخته نیست و نشان داده از مدیران لایق است. هر جا بوده در بحرانی ترین شرایط منشا خیر و تحول بوده است. ایشان علی رغم میل باطنی مسئولیت پرسپولیس را پذیرفته اما شاهد بوده ام که تلاش می کند مشکلات را حل کند. اکنون در باشگاه کمبود مسائل مالی اذیت می کند.

قائم مقام باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: هواداران بابت ثبت شدن نام اعضای هیئت مدیره نگران نباشند. تا قبل از دوشنبه نام اعضای هیئت مدیره به ثبت شرکت ها می رسد. می دانم هواداران استقلال هم نگرانی بابت این مسئله ندارند و فتح الله زاده تلاشش را برای به ثبت رسیدن نام اعضای هیئت مدیره این باشگاه انجام می دهد.

زارع با اشاره به اینکه از نمایندگان مجلس می خواهد توجه بیشتری به وضعیت مالی باشگاه ها داشته باشند، گفت: مجلس محترم باید به کمک باشگاه ها بشتابد. این دو باشگاه با خیل عظیم هواداران نباید با چنین مشکلاتی مواجه باشند. زمانی پرسپولیس بزرگترین امکانات را داشته و باید سعی کنیم که دوباره همین شرایط را بدست آورد.

وی در پایان در مورد اینکه آیا رویانیان به بازیکنان پرسپولیس کارت سوخت داده، گفت: این حرف بی انصافی است. کدام کارت سوخت؟ بعضی ها در انتشار این خبر شیطنت کردند.

21. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

صفحه 135 از 470 نخستنخست ... 3585125133134135136137145185235 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)