سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
گزارش ویژه مارکا: درگیری لفظی مورینیو و راموس و عصبانیت کاسیاس از اقای خاص
مورینیو با گلایه رو به راموس کرد و پرسید " روی گل اول کجا بودی ، سرجیو ؟ " راموس پاسخ داد :" پیکه را گرفته بودم " که مورینیو جوابش را داد :" خب ، مگر نباید پویول را می گرفتی .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اینا اصله سوژن بخدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط fcb10 : 01-22-2012 در ساعت 18:01
دوستمون درست میگه بیل پشت حمله ست تقریبا جای اینیستا
آدریانو میتونه بهتر باشه تقریبا مثل آلوزه تو حمله هم شرکت میکنه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
اینا دیگه کی ان؟؟؟؟!!!!!!
خدا کنه بیلبا او ببرهما هم که میبریم
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
ویرایش توسط pedro_17 : 01-22-2012 در ساعت 17:59
اگه این اخبار مارکا درست باشه که احتمالا درست هست , فکر کنم کار مورینیو تمومه !!! البته نه به این زودی ولی نزدیکه !
برای اولین بار یکم فقط یکم دلم واسه بازیکنهای رئال سوخت , گیر بد موجودی افتادن , حیوونیا دارن تو این تیم تلف میشن آبرو شون که چپ و راست میره (جلوی بارسا) , به هیچ جا هم نرسیدن آخ آخ آخ
توجه اسم کسی تو این پست ذکر نشد
به گزارش مارکا ، مورینیو سپس با اشاره به باند اسپانیایی های تیم می گوید :" البته، چون که شما اسپانیایی ها قهرمان جهان شده اید، دوستانتان در مطبوعات از شما حفاظت می کنند ... دروازه بان هم همین طور است."
ایکر کاسیاس که 30 متر از این اتفاق دور بود، بلافاصله با خشم واکنش نشان داد و گفت:" مربی، ما در این جا همه چیز را رو در رو می گوییم، نه ؟ ... " مورینیو سپس گفت :" این من هستم که باید در کنفرانس های مطبوعاتی پاسخگو باشم." یکی از اسپانیایی ها (ژابی، ایکر، آربلوا و راموس) گفت :" مطمئنا، مربی تو به ما اجازه نمی دهی صحبت کنیم. نه در مصاحبه ها و نه در کنفرانس های مطبوعاتی. "
یکی دیگر هم با حاضر جوابی گفت :" از عذرخواهی ایکر از ژاوی عصبانی می شوید، اما ندیدید که په په در همین ویدئو چه کار کرد ؟ "
کلا تیمشون مثل نمکدون میمونه
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
دوستان یکی منبع این خبر رو که بین مورینیو و رئال مشکل پیش اومده میگه اخه اگه این حقیقت داشته باشه فدراسیون باید مورینیو رو بندازه بیرون چون باعث تضعیف تیم اسپانیا میشه.
درضمن بیل هافبک چپ،دفاع چپ،مهاجم چپ بازی میکنه.توانایی همش رو داره.مثلا اگه بیل توی سمت چپمون بازی کنه اینیستا برای نفوذ به داخل محوطه ازاد میشه.حظور بیل میتونه تضمینی باشه برای پیروزی در سمت چپ میدان
lionel messi
Anti Real
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
اوه اوه.الان خبرش رو خوندم.عجب مشکلی تو رئال به وجود اومده.امشب هم با تیمی مثل بیلبائو بازی دارن.خیلی کیف کردم این اقای مغرور توی اسپانیا به هیچ موفقیتی نرسید.خیال میکرد میتونه توی همه تیما موفق باشه.خب وقتی متعرجم بشه مربی همین چیزا هم پیش میاد.معلومه حسابی سوخته که اسپانیا پرتغال رو حذف کرد.خلاصه اینکه همیشه ما باید جور رئالی ها رو تو تیم ملی بکشیم.ما بازیکن میسازیم اونا حاشیه میسازن.و دوران مورینیو در رئال به اتمام رسید.این تیتر اینده نزدیک تمام روزنامه هاست.حالا کی میگفت من دارم راجع به رفتن مورینیو جو سازی میکنم؟ با اینکه از رئال خوشم نمیاد ولی فلسفشون رو خراب کرد این اقای مغرور.رئال اماده شکست مقابل بیلبائو باش.
![]()
هر جا یک ترکیب گذاشته این ماله سایت بارساس
--valdes--
--alves--mascherano--pique--abidal--
--Busquets--
--iniesta--thiago--
--adriano--messi--alexis--
--Fábregas--Puyol --Xavi--Pinto--Pedro--Jonathan dos Santos--Cuenca--
بارسا با لباس 2 به بازی میره
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
ویرایش توسط pedro_17 : 01-22-2012 در ساعت 20:14
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 44 مهمان ها)