من میخوام تا بازی آخر فصلمو هم ببازم تا تو همین سطح بمونم و ببینم که ایندفعه میتونم قهرمانی بدست بیارم یا نه
جالبه که با بعضی از این افراد هم که الان سطح 6 هستم برای 3-4 بار هم لیگ بودم! برای شما هم اینطوری هست که به یکسری از افراد بیشتر بر بخوربد؟
من میخوام تا بازی آخر فصلمو هم ببازم تا تو همین سطح بمونم و ببینم که ایندفعه میتونم قهرمانی بدست بیارم یا نه
جالبه که با بعضی از این افراد هم که الان سطح 6 هستم برای 3-4 بار هم لیگ بودم! برای شما هم اینطوری هست که به یکسری از افراد بیشتر بر بخوربد؟
بازیکنهای اسکات همون بازیکنهایی هستند که تو بخش ترنسفرت کنار ترنسفر لیست هستند و باید برای خریدشون 50 توکن هزینه کنی! و تفاوتشون در قدرتشونه که اونها 6 ستاره هستند یعنی بازیکنهایی که یک سطح از بازیکنای قابل خرید بالاترند! و تنها با هزینه زیاد میشه بدست آوردشون و برای کسایی که پولدارند ویا میخوان خوب هزینه کنند ارزش خرید داره ولی بشرطی که تمام تیمتو اسکات ببندی! اگر یکی دوتاشون اسکات باشند شاید خوب بدرد تیمت نخورند (البته این نظر منه)
در مورد آپدیت هم بله الان اومده ولی خیلی وقتا میبینم که بازار زودتر از سایت خود برنامه و گوگل پلی یکسری آپدیتهارو میذاره!
در کل بنظر من آپدیت نکردن از بازار بهتره! و همینطور سایتهای ایرانی و بهترین جا برای آپدیت کردن همون گوگل استور است!
البته نحوه آپدیت کردن بازار و گوگل پلی هم باهم متفاوته!
گوگل حجم مصرفی دانلودش کمتره ولی بازار کل برنامه رو دوباره دانلود و بعد نصب میکنه
و البته که نسخه جدیدش هم اومده
ولی در کل بنظر منکه این بازی تاپ الون آپدیتاش بجای بهتر کردن بازی بدترش کرده بخاطر اینکه من قدیم با اینترنت کم سرعت گوشیم راحتتر میتونستم بهش وصل بشمو ازش استفاده کنم اما هرچی بیشتر آپدیتش میکنم این مشکلم بدتر میشه!
حیف که یادم نیست اولین نسخه ای که ازش نصب کردم ورژنش چند بود وگرنه میرفتمو همونو نصب میکردمش!
به نظرم اینکارو نکن.چون اگه میخوای تیمت رو واسه فصل بعد قوی ببندی خوب صعود که کردی توی سطح بعدی قوی ببند فرقی نداره که. اما اگه میخوای با همین بازیکنا قهرمان بشی خوب اگه شدنی بود که این فصل میشدی هیچ تضمینی نیست که فصل بعد با تیمای ضعیف همگروه بشی. تا جایی که میتونی صعود کن بالا و هرجا که دیگه نکشیدی خوب توی لیگ میمونی و فصل بعد تلاش میکنی.
در مورد بازار هم بگم الان توی آپدیت آخرش سیستمش دقیقا مثل گوگل پلی شده. یعنی دیگه کل برنامه رو نمیگیره. الان تاپ الون 22 مگ هستش ولی فقط 7 مگ واسه آپدیتش میگیره.اگه برید تو بخش تاپ الون روی 22 مگ یه خط کشیده جلوش نوشته 7 مگ.
با نظرت که این فصل هم قطعی نیست قهرمانیم کاملا موافقم! اما این بازیو آخرو با اینکه از تیم چهارم جدول داشتم میبردم اما آخرش دفاع رو باز کردم تا ببازم! ولی خوب تیمم الان از اول فصل خیلی قویتر شده و بازی اسکاتم هم بیشتر! چون یک فصل بیشتر بازی کردن!
2- تو این 2-3 روز آخر هم چندتا بازیکن با قدرتای ویژه و کلا بازیکنهای خوب گرفتم! و برای کسایی که میبینند نمیتونن فصل بعد برن لیگ بالاتر الان بهترین زمان خریده!
3- میخوام همش هی به یکسری افراد یکسان که از شانس من هم همگی خوره بازی هستند نخورم!
يه سوال بغير از فيس بوك چطوري ميشه يه تيمي رو پيدا كرد؟ الان مثلن شما چطوري منو توي اين بازي پيدا ميكنيد؟ من روي آيفن بازيرو دارم و با وي پي ان وصل ميشم براي دو ماه كه ايرانم در ضمن خيلي بازيكناي خوبي دارم كه هميشه موقع فروششون دلم ميخواست يه تيم دوست بود بازيكنم رو ميدادم به اون! Hoorshid FC
سلام خدمت دوستان عزیز من محمدفصل 7 هستم اسم تیمم mohamad fc هستش، یه سوال داشتم : من با گوشی بازی میکنم ، اگه بخوام با کامپیوتر بازی کنم باید از اول دوباره شروع کنم؟ امکانش نیست هر وقت خواستم با گوشی هر وقتم خواستم با کامپیوتر بازی کنم؟ راستی یه سوال دیگه به نظر شما چطور میشه با توجه به ترکیب حریف ترکیب چید؟ یعنی باید به چه نکاتی توجه کرد؟
دوست عزیز تو صفحات همین بحث بچرخی خیلی در این مورد بحث شده و برای بازی با کامپیوتر اگر به ف.ی.ل.ت.ر شکن دسترسی داری باید بازی رو اول به اکانت فیسبوکت که همون موقع بالا اومدن ازت میپرسه با فیسبوکت اینو یکی کنم یا نه یکی کنیش و بعد اون میتونی همون تیمتو هم تو فیسبوکو هم تو گوشی ادامش بدیدر مورد سوال دومت هم که در مورد اونم خیلی بحث شده و برای اونم میتونی بری تو فروم خود تاپ الون و سیستم و ضد سیستمهای مختلف رو ببینی و بعد برای هر بازیت یک سیستم متفاوت بریزی که البته اینا هم همیشه و 100% جواب نمیدن چونکه شما فقط سیستم حریفتو میبینی و استراتژی بازیشو که نمیبینی! اما بازم کمک میکن او ضد سیستماو در کل یک سیستم تو تاپ الون همیشه برنده یا بازنده نیست و به کلی فاکتور دیگه هم مربوط میشه که بعضیاشو ما میدونیمو بعضیاشم نه!
تا حالا به فروم خودش سر نزده بودم، جالب بود ممنون عزیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)