سلام. یه نرم افزار هک برای پلیر کریر نداریم؟ مثلا از اورال 70 بری 90.
سلام. یه نرم افزار هک برای پلیر کریر نداریم؟ مثلا از اورال 70 بری 90.
من یک هفته ای میشه بازی رو شروع کردم(از وقتی از دست امتحاناتلعنتی خلاص شدم)با بارسا تا نیم فصل با 6 امتیاز نسبت به رئال اولم و هدایت تیم ملی کلمبیا رو دارم ....
فقط مشکلم تو دفاع هست که اونم کم کم خوب میشم ....![]()
همین !!!
سلام. چه جوری میشه تو کریر یا خود بازی فیفا 14 تعداد تعویضی هارو افزایش داد. به جای 3 تا تعویضی 5 یا 6 تعویضی داشته باشیم.
خوب دقیقا همین الان یک فصلو تموم کردمبا بارسا هم قهرمان لیگ شدم هم جام حذفی ....
با کلمبیا هم تو جام جهانی تو گروه (ایتالیا-مکزیک-چک و کلمبیا) افتادم که گروه راحتی بود و صدر نشین اومدم بالا ....
بعدش به سختی 2-1 هلند رو حذف کردم،تو مرحله بعد هم با آلمان با گل دقیقه نود جیمز رودریگز بازی رو بردم ....
تو مرحله نیمه نهایی خوردم به کامرون که برزیل رو حذف کرده بود!!!اونو هم 2-1 زدم ...
فینال با اسپانیا ترکیب رو 5-4-1 چیدم که اول گل نخورم بعدش گل بزنم که دقیقا برعکسش اتفاق افتاد و دقیقه 6 ماتا بهم گل زد،،،،بعدش دقیقه 45 روی پاس عالی فالکائو کوئینترو گل مساوی رو زد،دقیقه 64 هم جکسون مارتینز گل دوم رو زد بعد از اتلتیکو سیمئونه الگو گرفتم و تمام مهره های تهاجمی جز جیمز و فالکائو رو بردم بیرون بجاش بازیکن های دفاعی آوردم و تا دقیقه 90 کارم بود دفاع...تازه فهمیدم تیم سیمئونه چه کاری میکنه ....
«تمام»
راستی اقای[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شما الان کدوم تیم ملی هستید همون پرتغتل؟ و کدوم تیم باشگاهی؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)