سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
من خیلی دلم واسه ویا تنگ شده
الان داشتم فیفا بازی میکردم یه گل خیلی باحال باهاش زدم , دلم هواشو کرد
چه قدر لباسمون بد رنگه!!
خدا کنه واقعا شایعه باشه
وگرنه باید به جای آبی اناری به تیم لقب زرد نارنجی بدیم
![]()
همچینا هم رنگش بد نیست.فقط اگه یکم روش تغییرات بدن قشنگ میشه.یکم تعادل رنگیش بد هست.
بابا خیلی بد جوره
فکر کنین به جای این که ببینین یه آدم با لباسی که از اون فاصله تقریبا به بنفش و آبی میزنه داره میدوه، با لیاس نارنجی وسط زمین بدوه
خیلی خنده داره!!
البته به کسایی که رنگ نارنجی رو دوست دارن،بی احترامی نشه![]()
هنوز کو تا فصلی دیگه پارسال هم مدل زیاد دادن ولی این لباس رو قبول کردن تا اون موقع طرح های زیادی میدن![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
ببینم پیرهن اولمون کدومه؟؟؟؟؟ دوممون کدومه؟؟؟؟؟؟؟ فقط نگید که نارنجیه پیرن اوله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه عمر مارو به نام آبی اناری میشناسن.....حالا بریم نارنجی بپوشیم.....باز اگه پیرن دوم باشه خوبه........!
من با یه چیزی تو پیرهنمون مخالف بودم که انجام شد....اونم مارک یونیسف بود که رفت پشت....بخاطر همین از این پیرهن بارسا زیاد خوشم نمیاد.......ولی باهاش کنار اومدم...........اما اگه بخوایم نارنجی شیم دیگه خیلی مسخره و ناراحت کننده میشه![]()
وبلاگ بارسایی من اینه...منتظرتون هستم
فصل به فصل لباسای ما دارن بد فُرم تر میشن !
راستی توجه کردین پیراهن های بارسا اندامی نیستن ! چرا ؟
نه فکر نکنم پیرهن دوممون نارنجی میشه.اخه مگه میشه ابی اناری ها برای تمام بازی ها توی جهنم نیوکمپ نارنجی بپوشن.مثل این میمونه که رئال سبز بپوشه.نه اینا فقط شایعست تا بازدیدشون رو ببرن بالاتر.اخه مگه میشه ابی اناری ها پیرهنی بپوشن که معلوم نباشه مرز ابی و اناریش.
پیرهن اندامی هم مال اون بچه خوشکلا که میرن ارایش میکنن میان تو زمین 6 تا 5تا 3تا و 2تا گل میخورن.تازه تو خونه خودشون.ما پیرهنمون معمولیه برای نشون دادن انداممون هم نیومدیم تو زمین.شاهد باشین من اسم هیچ تیمی رو نیاوردم بعدا مدیرا مدعی نشن![]()
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 32 مهمان ها)