Design & Developed BY Patira

صفحه 131 از 259 نخستنخست ... 3181121129130131132133141181231 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,301 تا 1,310 , از مجموع 2585
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بارسلونا آخرین اخبار از حواشی و نقل و انتقالات بارسلونا در فصل 2011-2012

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.

در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر

HALA MADRID

ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32

2. 9 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

بارسلونا و بررسی برگزاری اردوی پیش فصل در هند

تیم کاتالان در حال برنامه ریزی برای اردوی پیش فصل، فصل آینده است

طبق گزارش اعلام شده در «اسپورتس کوپ»، سران باشگاه بارسلونا در حال مطالعه احتمال برگزاری اردوی پیش فصلشان در کشور هند هستند. هند کشوری است که کاروان تیم کاتالان هنوز به آن سفر نکرده است
    این درحالی است که سران بارسلوناهمچنان در انتظار تمدید قرارداد گواردیولا هستند تا بتوانند با دقت بیشتری برنامه اردوی پیش فصل سال آینده شان مشخص کنند. آنها به یاد دارند که در تابستان آتی شاهد برگزاری رقابتهای یورو2012 و شرکت تیم ملی المپیک اسپانیا در بازیهای المپیک لندن خواهیم بود.
    الان این مسئولان کادر فنی بارسلونا هستند که حرف نهایی را درمورد اردوی پیش فصل خواهند زد که آیا بارسلونا به کشور جدیدی برای برگزاری اردوی پیش فصل سفر خواهد کرد یا نه.
    البته لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا همراه با تیم ملی کشورش برای برگزاری دیدار دوستانه آرژانتین- ونزوئلا، به این کشور سفر کرده بود ودر شهر کلکته مورد استقبال فوتبالدوستان هندی قرار گرفت.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293

نایب رئیس بارسا: داستان گواردیولا در نوکمپ هنوز تمام نشده

قرارداد گواردیولا با بارسا در پایان فصل جاری به پایان می رسد و او هنوز قراردادش را با این باشگاه تمدید نکرده است

جوزپ بارتومئو، نایب رئیس باشگاه بارسا، مطمئن است که پپ گواردیولا در پایان فصل این باشگاه را ترک نخواهد کرد.
    قرارداد گواردیولا با بارسا در پایان فصل جاری به پایان می رسد و او هنوز قراردادش را با این باشگاه تمدید نکرده است.
    اما بارتومئو نشانه هایی از علاقه مندی گواردیولا برای تمدید قرارداد دریافت کرده است.
    او در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" ما دوست داریم او قراردادش را برای چند سال تمدید کند. او بهترین مربی دنیاست و از زمانی که به این باشگاه آمده افتخارات زیادی به دست آورده است. شخصا فکر می کنم داستان گواردیولا در بارسا تمام نشده است."
    گواردیولا که در سال 2008 هدایت بارسا را به عهده گرفت، تا به حال 13 جام مختلف با این باشگاه به دست آورده است؛ از جمله دو قهرمانی در چمپیونزلیگ و سه قهرمانی پیاپی در بارسا.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293

زلاتان: حاضرم باز هم با گواردیولا کار کنم

این ستاره سوئدی در گفتگو با سایت گل اعلام کرد حاضر است با گواردیولا کار کند اما پیش از آن سرمربی کاتالانی باید به او توضیح بدهد که چرا او در بارسا نیمکت نشین کرد

زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم سوئدی میلان، اعلام کرد علی رغم اختلافاتش با پپ گواردیولا که منجر به جدایی او از بارسا شد، آماده است تا بار دیگر با این مربی کار کند
    این ستاره سوئدی در گفتگو با سایت گل اعلام کرد حاضر است با گواردیولا، که او بهترین مربی دنیا می داند، بار دیگر کار کند اما پیش از آن سرمربی کاتالانی باید به او توضیح بدهد که چرا او در تیم بارسا نیمکت نشین کرد.
    " در حال حاضر با گواردیولا کار نمی کنم زیرا پاسخی در مورد اتفاقاتی که رخ داد، دریافت نکردم. مسئله من با او مسئله شخصی نیست و این طور نیست که فکر کنم او مربی بدی است زیرا در رای گیری فیفا، من او را به عنوان بهترین بازیکن دنیا انتخاب کردم.

او به عنوان مربی فوق العاده است در غیر این صورت نمی توانست به این افتخارات دست پیدا کند و تیمی مانند بارسلونا بسازد. هرگز نمی توان گفت نه، با او کار نمی کنم چون ممکن است پاسخ من در آینده بله باشد. در واقع باید پرسید او حاضر است با من کار کند؟
    او سپس در مورد دیدار چهارشنبه شب تیمش مقابل آرسنال و قرار گرفتن مقابل تیری آنری گفت:" من آنری را می شناسم و می دانم او چه کارهایی برای فوتبال انجام داده است. او در فوتبال تاریخ ساز بوده است و فکر می کنم او انسان فوق العاده ای نیز هست. او قلب بزرگی دارد. او دوست خوب من است و ما دوران خوبی با هم در بارسا گذراندیم.
    دیدار چهارشنبه برای من بسیار خوب بود زیرا مدت ها بود او را ندیده بودم. او همیشه رفتار خوبی با من داشت. ما لحظات شادی با هم داشتیم و دیدن دوباره او لذت بخش بود."

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293

گواردیولا:هیچ تیمی برایم به اندازه بارسا خوب نیست

مربی بارسلونا در کنفرانسی خبری درمورد اوضاع مبهمی که برسر تمدید قراردادش به وجود آمده صحبت کرد

پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در کنفرانس خبری تیمش قبل از بازی با والنسیا شرکت کرد و به بررسی شرایط کنونی تیمش پرداخت.گواردیولا دراین کنفرانس خبری به تمام مسائل پرداخت و هیچ سوالی را بی پاسخ نگذاشت . او با جدیت تمام درمورد تمدید قراردادش اعلام کرد که هنوز درمورد آینده اش با بارسا تصمیم نگرفته است
    گواردیولا گفت:« ترجیح می دهم اندکی دیرتر تصمیم بگیرم. بیست بار این را گفته ام. می توانم پنج ساله تمدید کنم و همه چیز باثبات تر خواهد بود. این یک موضوع شخصی است و هیچ ربطی به ارگان باشگاه ندارد.من بارها گفته ام که هیچ جایی بهتر از بارسا برایم نیست. باید این راحس کنم. اگر مطمئن نباشم که قدرت کافی برای هدایت تیم را دارم، نمی توانم در تیمی تا این حد متوقع کار کنم. هربار هم که این را از من بپرسید، پاسخم همین است. نمی توانم پاسخ این سوال را بدهم چون هنوز تصمیم نگرفته ام. سران باشگاه تاریخی را مشخص کرده اند و تا آن زمان صحبت می کنیم و درمورد موضوعی که باید، تصمیم خواهیم گرفت. ولی من درمورد چیزهایی که باید نگران باشم، نگرانم: رقابتهای لالیگا و بازی های تیم. چهار سال است که با هم هستیم و روی هر تصمیم باید خیلی فکر کرد. نمی خواهم به شیوه بدی از باشگاه سوءاستفاده کنم یا کاری را بکنم که احساسم با من همراهی نکند. ترجیح می دهم زمان بیشتری داشته باشم. اگر به من احترام بگذارند که بهتر و درغیراین صورت هم که بدشانسی است. نمی توانم سر خودم را کلاه بگذارم.هنوز دراین باره تصمیم نگرفته ام. زمانی که تصمیمم را بگیرم به سران باشگاه اعلام خواهم کرد. من روز به روز پیش می روم تا اینکه دلیلی پیدا کنم که برای ماندن به من انگیزه دهد.»

گواردیولا ادامه داد:« مدتی است که در برنامه ریزی های باشگاه برای فصل بعد ( با وجودی که قراردادم را هنوز تمدید نکرده ام) همکاری می کنم..»
    گواردیولا در پاسخ به سوال مجددی درمورد تمدید قراردادش گفت:« سران باشگاه کاملا این حق را دارند که تاریخ مشخصی را برای اطلاع از تصمیم من اعلام کنند.آنها می دانند که من باید کاملا متقاعد شوم. اگر آنها همین الان به پاسخ نیاز داشته باشند، من باید این کار را بکنم چون بارسلونا مهمترین چیز است.آن چیزی که من باید حس کنم ،به همین سادگی است.ولی سران باشگاه هنوز تاریخ مشخصی برای اطلاع از تصمیم من اعلام نکرده اند»
    مربی تیم کاتالان درادامه اعلام کرد که بارسا دست از تلاش در کورس قهرمانی برنداشته:«اگر در فصول قبل نتایج خوبی گرفته ایم، به این خاطر است که می دانیم که چطور باید در تمام تورنمنتها به رقابت بپردازیم.همیشه همین طور بوده.من دلیلی نمی بینم که نتوانیم در سه ماه باقی مانده رقابت را ادامه دهیم. بارسلونا جامهای دوگانه فراوانی را به دست آورده ولی هیچ چیزی آسان نیست. برد در بازی بعدی مهمترین نکته است.فاصله ما تا صدر جدول به اندازه کافی زیاد است و این انگیزه کافی برای برد ما در بازی با والنسیا خواهد بود. با فاصله ده امتیازی، نمی توان به فینال فکر کرد؛بلکه فعلا باید به برد در بازی بعدی اندیشید. برای فکر کردن به فرضیات بلند مدت، فاصله بیش از حد زیاد است. فعلا فقط باید به بازی بعدی فکر کرد وبس. کار ما در رقابتهای لالیگا خیلی سخت است ولی نباید به چیز دیگری به جز بازی با والنسیا فکر کرد.»
    گواردیولا درمورد بازی با والنسیا گفت:« والنسیا همیشه خیلی خوب حمله می کند.درمورد حضور چابی در زمین مسابقه باید بگویم که او الان با تیم تمرین می کند باید ببینیم که فردا شرایط او چطور است تا درموردش تصمیم گیری کنیم. درمورد پیکه و غیبت او در دیدار لیگ قهرمانان اروپا هم باید بگویم که من 18 بازیکن را به آلمان بردم و جرارد روی سکوها بود. همین و بس.»
    گواردیولا درمورد برگزاری مراسم غذای رسمی بارسلونا که باغیبت او همراه بود، به شوخی گفت:« من نرفتم، چون گرسنه نبودم. راستش نیازی نیست که برای اثبات دوستی مان مراسم ناهار و شام ترتیب داده شود. بازیکنان دور هم غذا خوردند، چون دلشان می خواست که با هم باشند و این کار را انجام دادند. همیشه بهتر این است که بازیکنان تنها باشند و مربی مزاحمشان نشود.»
    مسی دربازی با والنسیا دویستمین بازی اش در لالیگا را انجام خواهد داد.گواردیولا درادامه صحبتهایش به تمجید از مسی پرداخت و گفت:« مسی کیفیتش را نشان می دهد. او با توجه به سن و سالی که دارد دویستمین بازی اش در لالیگا را برگزار خواهد کرد. آمار و ارقام به تنهایی صحبت می کنند.مسی رقابتی ترین بازیکنی است که می شناسم.او یک الگوی خوب برای تمام ماست.»
    گواردیولا درمورد درگیری برسر پیراهن مسی در رختکن بایرلورکوزن ایجاد شد گفت:« گهگداری پیش می آید که از ما پیراهن مسی را می خواهند. درمورد تصمیم فولر برای فروش پیراهن مسی و اهدای وجه آن برای خیریه باید بگویم که نه برای اوست و نه برای من . سران باشگاه شان چنین تصمیمی گرفته اند.»
    مربی جوان بارسا درمورد افزایش استفاده از تکنولوژی در دنیای فوتبال گفت:« برخی نکات قطعا کمک خواهد کرد ولی نمی دانم که حد و مرز این استفاده درچه حدی است. آقای پلاتینی اصلا طرفداری نمی کند. در فوتبال تاثیر موثر داوری وجود دارد و از همین رو درک می کنم که فوتبال به همین ترتیب دنبال شود.»

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293

درباره تمديد قراردادم با بارسلونا تصميم نگرفتم

گوآرديولا سرمربي بارسلونا مي گويدهنوز در مورد تمديد قراردادش با قهرمان اروپا که آخر فصل پايان مي يابد، تصميم نگرفته است.

گوآردیولا پیش از دیدار خانگی تیمش با والنسیا در لالیگا در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت : '' اگر باشگاه نیاز به پاسخ صریح داشته باشد من باید تصمیم خود را بگیرم چرا که مهمتر از همه خود باشگاه است . ولی آنها هنوز هیچ ضرب الاجلی برای من تعیین نکرده اند.''
    گوآردیولا که از سال 2008 سکان هدایت بارسلونا را به دست گرفته است در فوریه 2011 قرار داد یکساله ای با باشگاه تا پایان فصل رقابت جاری امضا کرده است .
    با وجود یک فاصله 10 امتیازی با رئال صدرنشین تا پیش از انجام دیدارهای هفته جاری ، این غول کاتالان تصمیم دارد در مسیر دفاع از عنوان قهرمانی خود در لیگ اسپانیا باقی بماند و در جام حذفی نیز در آخر ماه مه در فینال به مصاف آتلتیک بیلبائو خواهد رفت.
    گوآردیولا از زمان ورود به ورزشگاه نیوکمپ به عنوان سرمربی بارسا 13 افتخار مهم از جمله سه دوره قهرمانی لالیگا و دو دوره قهرمانی اروپا را نصیب این تیم کرد.
    بارسا روز شنبه اعلام کرد ژاوی و سرخیو بوسکتس دو هافبک و آدریانو بازیکن گوش چپ این تیم پس از رهایی از بند مصدومیت همگی به سر تمرینات تیم بازگشته اند.

WWW.varzesh3.COM

مدیر هواداران بارسلونا

سوادکوه '|',,|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
    پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    تمام بازیکنای بارسا . رونالدینهو . بوفون . دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653
    تشکر شده 4,292 در 1,193 پست

بارسلونا گواردیولا: «والنسیا با هیچ چیز برای شما دردسر درست می کند

مربی بارسا رقیب این شنبه خود را به خوبی می شناسد، به خصوص با خاطره تازه نیمه نهایی جام حذفی در ذهنش. او کاملا مشخص کرد که اگر بارسا می خواهد هر سه امتیاز بازی را بگیرد باید بهترین بازی خود را ارائه کند. گواردیولا از باشگاه به خاطر قرار ندادن زمان پایان برای تصمیم گیری او درباره قراردادش تشکر کرد، گرچه او قبول کرد که برنامه هایی برای فصل بعد دارد.

بارسا از والنسیا در نیوکمپ در بازی برگشت برای یک بازی حیاتی در لیگ درست 11 روز بعد از حذف آنها از جام حذفی استقبال خواهد کرد. جوزپ گواردیولا بدون شک این رویارویی دوشنبه شب را «یک بازی سخت، برابر تیمی که موقعیت سختی را برای ما در جام حذفی ایجاد کرد» خواند. او اصرار ورزید که تیمش با وجود شرایط سخت ادامه می دهد و «یک نمایش عالی» برای شکست والنسیا در مقام سوم خوهد داشت.

طبق اظهارات گواردیولا: «تیم هایی که شما در مقابل آنها به تازگی بازی کرده اید می تواند زندگی را کمی مشکل کنند». بازیکنان سعی می کنند برای انجام همان بازی استانداردی که در بازی های پیش نشان دادند تمرکز کنند. «والنسیا می تواند با هیچ چیز برای شما مشکل آفرین باشد. این مسابقه می تواند پیچیده باشد، ما تلاش می کنیم که احساس خوبی از چند بازی قبل داشته باشیم».

خطرهای والنسیا

از گواردیولا درباره پست خطرناک بال چپ والنسیا -جایی که متیو و یوردی آلبا قرار دارند- سوال شد و او قبول کرد: «آنها به خوبی از آنجا حمله می کنند». گرچه او تاکید کرد که والنسیا تیمی نیست که فقط یک حقه داشته باشد: «این درست است که آنها موقعیت های زیادی به وسیله بال ها وجود می آورند اما ما تلاش خواهیم کرد و کاری که همیشه انجام می دهیم را انجام خواهیم داد. ما بازی خونسردانه خود را انجام خواهیم داد».

همچنین گواردیولا درباره موقعیت بارسا در لیگ، باور دارد که مادرید غیر قابل دسترس است: «فکر کردن درباره اینکه جنگ فرضی برگشته است». او به بازیکنانش شجاعت می دهد: «بهتر است آن هادرباره مسائل ساده ای مثل پیروزی در مسابقه بعدی فکر کنند. هنوز راه زیادی برای پایان لیگ باقی است، اما من می فهمم که بعضی از مردم فکر می کنند که این خیلی سخت است. در حالیکه هنوز شانس داریم، ما به بازی کردن به همان صورت که می دانیم ادامه می دهیم».

گواردیولا در مورد اهمیت تمدید قراردادش قبول کرد که او گاهی اوقات درباره برنامه هایش برای فصل بعد فکر می کند. او تاکید کرد که هنوز تصمیم نگرفته است و این یک «سوال شخصی است که هیچ ربطی به باشگاه ندارد». او قبول کرد که بهترین جا برای او بارسا است اما دوست دارد زمان بیشتری برای تصمیم گیری داشته باشد: «این برای من باید احساس درستی داشته باشد. اگر نتوانم خودم را به درستی قانع کنم که من باید با تمام قدرت آن را انجام دهم، من نمی توانم با تمام وجود برای باشگاه کار کنم. من نمی خواهم کاری را انجام دهم که احساس درستی به من ندهد. باشگاه کاملا حق دارد برای من یک خط پایان تعیین کند، کاری که انجام نداده اند، و من این را تحسین می کنم. این بسیار سخت است و من باید قانع شوم».

بازگشت کیتا

گواردیولا همچنین اظهار کرد که سیدو کیتا این هفته از جام ملت های آفریقا برمی گردد: «کیتا مثل همیشه در آمادگی بدنی خوبی قرار دارد و درحالیکه از عملکرد عالی کشورش بسیار خوشحال است به تیم بر می گردد. او بازیکن بسیار مهمی برای ما است، هم در زمین و هم در خارج از زمین. او کمک بسیار بزرگی خواهد بود زیرا می داند ما چگونه کار می کنیم».

سرانجام گواردیولا به سه بازیکن بارسا ب رای اعتماد داد: «مونتایا یک دفاع عقب قوی، با تمرکز و بنیه است. بارترا یک دفاع مرکزی، قوی در بازی هوایی و بسیار سریع است. مونیسا می تواند در دفاع مرکزی یا عقب به طور کامل بازی کند و از نظر تکنیکی عالی است. باشگاه بسیار خوش شانس است که همه آنها را دارد».

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

9. کاربر روبرو از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده است .

مدیر هواداران بارسلونا

سوادکوه '|',,|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
    پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    تمام بازیکنای بارسا . رونالدینهو . بوفون . دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653
    تشکر شده 4,292 در 1,193 پست

بارسلونا والنسیا؛ کانون توجه.

والنسیا، سومین باشگاه موفق اسپانیا بعد از بارسا و رئال مادرید است و تاکنون موفق به کسب 6 عنوان قهرمانی لیگ شده است که آخرین آنها در سال 2004 بود. آنها در طول سه سال گذشته همواره به مقام سومی لالیگا دست یافته اند که به نظر می رسد این نتیجه امسال نیز قابل تکرار باشد.

چهارمین رویارویی این فصل

بارسا در آستانه چهارمین رویارویی این فصل خود با والنسیا قرار دارد. بارسا ده روز پیش در چارچوب رقابت های جام حذفی توانست 2-0 از سد والنسیا بگذرد و در قالب همین رقابت ها در دور رفت به نتیجه 1-1 دست یافته بود. دور رفت لالیگا نیز با نتیجه 2-2 به پایان رسید. باخت شاگردان امری در جام حذفی باعث شد لیگ اروپا تنها میدان رقابت والنسیا باشد. تا بدین جا آنها 18 امتیاز با صدرنشین لالیگا فاصله دارند اما همچنان بعد از دو تیم بزرگ در سکوی لیگ قهرمانان حضور دارند و با تیم چهارم جدول یعنی لوانته، 12 امتیاز اختلاف دارند.

هدایت تیم

سال 2012 برای والنسیا خیلی ایده ال نبوده است؛ اگرچه آنها قبل از رویارویی با بارسلونا در نیمه نهایی توانسته بودند سویا و لوانته را از پیش رو بردارند و با کسب نتیجه 4-0 هفته پیش در برابر اسپورتینگ در بازی های لیگ اولین برد خود در سال جدید را جشن گرفتند، اما با 4 تساوی در برابر تیمهای ویارئال، اوساسونا، ریسینگ و اتلتیکو مادرید و باخت خانگی 1-0 در برابر رئال سوسیداد شروع خوبی نداشتند. روز پنج شنبه، آنها در ورزشگاه استوک سیتی انگلیس وضعیت خیلی خوبی نداشتند اما توانستند با نتیجه 1-0 آنها را شکست داده و گامی بزرگ به مرحله یک هشتم نهایی بردارند. والنسیا در سال 2004 که این جام هنوز با نام جام یوفا برگزار می شد با کاپیتانی داوید آلبدا، با شکست تیم مارسی که دیدیه دروگبا در آن زمان در این تیم بود، قهرمان این مسابقات شد.

تاریخچه

کسب جام یوفا پایانی در دوره طلایی والنسیا بعد از حضور در فینال لیگ قهرمانان در سالهای 2000 و 2001 و کسب عنوان قهرمانی لالیگا در سال های 2002 و 2004 بود. این باشگاه که در سال 1919 تاسیس شد و 4 سال بعد به مستایا انتقال یافت از همان ابتدا و طی سال های جنگ داخلی خود را به عنوان یکی از باشگاه های بزرگ مطرح کرد؛ در دهه 40 سه عنوان قهرمانی لیگ کسب کرد و در دهه 60 دو جام در فیر کاپ، شامل برد بارسا در 1961، در کارنامه خود ثبت کرد. مجددا آنها در سال 1971 قهرمان لالیگا شدند. شروع این دهه با امضای قرارداد استثنایی با ماریو کمپس آغاز شد. در سال 1985 آنها با فاجعه ای بزرگ روبه رو شدند؛ مشکلات مالی فراوان که باعث رکود و افت والنسیا و فاصله گرفتن از سال های اوج خود شد. در سال های اخیر نیز آنها به همراه قرار گرفتن پشت سر دو غول بزرگ اسپانیا، به منبعی غنی از بازیکنان مطرح تبدیل شدند که تعدادی از این بازیکنان من جمله داوید ویا، داوید سیلوا و خوان ماتا اکنون در باشگاه های بزرگ توپ می زنند.

مربی

امری سال 2008 پس از موفقیت های چشمگیر در آلمریا به والنسیا آمد و در طول این سه سال و نیم، تقریبا 50 درصد بازی های خود را با پیروزی پشت سر گذاشته است. او در کنار زمین آرام و قرار ندارد و دائما با بازیکنانش اشاره وار صحبت می کند. با این وجود این مربی جوان 40 ساله در حالیکه آنها با رفتن داوید ویا، داوید سیلوا و ماتا شرایط سختی را می گذراندند، عملکرد خوبی را با تیم داشته است.

بازیکنان خطرساز

جرمی متیو و یوردی آلبا بازیکنانی هستند که در بازی 2-2 رفت این فصل برای بارسا دردسر آفرین بودند که بازیکن فرانسوی که هردو پاس گل بازی به نام او ثبت شد و این کار را در بازی جام حذفی در مستایا نیز تکرار کرد. متیو سال 2009 از باشگاه تولوز به تیم والنسیا پیوست؛ قدرت دوندگی و فیزیک مناسبش باعث شد که او بخش جدایی ناپذیر ترکیب امری قرار گیرد. آلبا که جزو جوانان بارسا محسوب می شود در این سالهای اخیر نمایش خوبی از خود به جای گذاشته است و در سال 2011 به تیم ملی راه یافت. پست او دفاع چپ و یا هافبک چپ و یا بال چپ می باشد.

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

11. کاربر روبرو از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده است .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293

کارگزار سابق فیفا: گواردیولا به خاطر هواداران باید وضعیتش را مشخص کند

قرارداد این مربی 41 ساله با بارسا در تابستان آینده به پایان می رسد و او هنوز قراردادش را با باشگاه کاتالانی تمدید نکرده است

جوزپ ماریا مینگلا، کارگزار سابق فیفا، اعلام کرد موضوع تمدید قرارداد پپ گواردیولا با بارسا باید هرچه زودتر مشخص شود.
    قرارداد این مربی 41 ساله با بارسا در تابستان آینده به پایان می رسد و او هنوز قراردادش را با باشگاه کاتالانی تمدید نکرده است. او در کنفرانس مطبوعاتی روز گذشته اش نیز حاضر نشد در این مورد اظهار نظر کند و تنها از هوادارن تشکر کرد که خواهان ماندن او هستند.
    مدیران بارسا بارها اعلام کردند که خواهان ماندن گواردیولا هستند اما او از اظهار صریح در این مورد خودداری کرده است.
    مینگلا در گفتگو با 8 تی وی گفت:" هواداران باشگاه بارسا مستحق چنین شرایطی نیستند. من برای همه طرفداران گواردیولا که خودم هم یکی از آنها هستم، متاسفم.
    دوست دارم ساندرو روسل وارد عمل شود و بگوید که گواردیولا سرمربی تیم است، از بودن در بارسا راضی است و انتظار دارد که قراردادش را زودتر تمدید کند."
    گواردیولا که در سال 2008 هدایت بارسا را برعهده گرفت، در این مدت 13 جام مختلف برای بارسا کسب کرد.

13. کاربر روبرو از پست مفید fcb10 تشکر کرده است .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293

بارسلونا 5 – والنسیا 1: جشن باشکوه مسی

لیونل مسی در 200 امین بازی خود در لالیگا چهار گل زد.

بارسلونا توانست با برد پنج بر یک مقابل والنسیا هم فاصله خود را با این تیم به 11 امتیاز برساند و هم فاصله با رئال مادرید را در حد 10 امتیاز حفظ کند. در این میان لیونل مسی با 4 گل نقشی مهم در این برد داشت. بارسلونا به جز ده دقیقه اول در تمامی دقایق بازی تیم مسلط میدان بود و اگر واکنش‌های فوق‌العاده دیه‌گو آلوس نبود این برد با اختلاف بسیار بیشتری شکل می‌گرفت.
    این برد در حالی رقم خورد که والنسیا گل اول را زده بود. پابلو پیاتی بین مدافعان بارسلونا توپ را گرفت و آن را وارد دروازه ویکتور والدس کرد.

اما لیونل مسی در دقیقه 24 بازی را به تساوی کشاند. روی پاس پدرو و اشتباه عادل رامی، توپ به مسی رسید و او گل تساوی را زد. مسی سه دقیقه بعد بارسا را پیش انداخت. دیه‌گو آلوس ضربه اولیه او را بازگشت داد و مسی در برگشت به سادگی گل دوم را زد.
    هت‌تریک مسی در دقیقه 76 با تاثیر کارلوس تلو کامل شد. روی کار عالی تلو در سمت چپ و شوت او، توپ به مسی رسید و او با ضربه تمام‌کننده‌ای زیبا بازی را سه بر یک کرد.
    اما در دقیقه 85 بود که مسی به گل چهارم هم رسید. پاس دقیق سرخیو بوسکتس به او رسید و او هم توپ را پشت سر دیه‌گو آلوس انداخت تا تماشاگران به پا خیزند و او را تشویق کنند.
    در دقیقه 91 هم چابی که در دقیقه 86 جانشین آندرس اینیستا شده بود گل‌زنی کرد. او داخل محوطه جریمه توپ را گرفت و به گل پنجم تبدیل کرد.

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293

احتمال انتخاب گوآرديولا به جاي ونگر قوت گرفت

شکست دو بر صفر شنبه شب آرسنال مقابل ساندرلند در جام حذفي انگليس حکومت 16 ساله آرسن ونگر در اين تيم را به مخاطره انداخته و شايعاتي در مورد احتمال ورود 'پپ گوآرديولا' به عنوان جانشين او را قوت بخشيده است.

به گزارش دیلی میل، برخی منابع آگاه در باشگاه آرسنال می گویند با توجه به اینکه تیم در آستانه دومین فصل ناکام خود و هفتمین سال بدون قهرمانی قرار دارد، مذاکراتی برای انتقال ونگر به بخش مدیریتی باشگاه در حال انجام است.

شکست چهار بر صفر هفته گذشته آرسنال مقابل میلان، حذف آنها از لیگ قهرمانان اروپا را قطعی کرد و زنگ های هشدار را برای مدیران باشگاه که نگران از دست دادن مسابقات سال آینده هم هستند، به صدا درآورد.
    آرسنال از زمانی که ''استن کرونکه'' عمده سهام این باشگاه را خرید، تلاش کرده است محبوبیت جهانی خود را افزایش دهد و از این طریق بر درآمد خود بیفزاید.موفقیت تیم نقش مهمی در این امر دارد. کاری که ظاهرا ونگر از عهده آن بر نمی آید.

آرسنال همچنین به خوبی می داند که با توجه به نامشخص بودن وضعیت قرارداد گوآردیولا در بارسلونا، فرصت زیادی برای به خدمت گرفتن وی ندارد. این مربی 41 ساله تا پایان فصل با بارسلونا قرارداد دارد و با وجود درخواست های بسیار از سوی سران باشگاه هنوز قرارداد جدیدی با آنها امضا نکرده است.

وی شنبه شب در پاسخ به پرسش هایی در مورد تمدید قراردادش گفت: من نمی دانم که توانایی لازم برای ماندن در چنین تیم بزرگی را دارم یا خیر. هر زمان که به اطمینان رسیدم به مسوولان باشگاه اطلاع می دهم. ما چهار سال با هم بوده ایم و برای ماندن باید کاملا به همه جوانب فکر کنم.
    سرمربی بارسلونا گفته است: بهتر است زمان بیشتری برای فکر کردن داشته باشم. باید حداقل با خودم رو راست باشم.

صفحه 131 از 259 نخستنخست ... 3181121129130131132133141181231 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)