سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
راستی رئالی ها الکلاسیکو که تموم شد به فکر بیلبائو باشید که میخواد سه امتیاز ازتون بگیره.الان بهترین موقعیت برای نزدیک شدن ما به صدر جدوله.به زودی بهش میرسیم
تبریک میگم !
بردن رئال شاید برای شم تکراری و خسته کننده باشهولی برای من همیشه خاص بوده !
من الان دو سه سلی هست که خیلی با بی میلی اخبار برسا رو دنبال می کنم ولی همیشه سر الکلاسیکو که میرسه میشم یه بارسایی تیر !
بردن رئال همیشه برای من جذاب بوده و دیشب باز هم ...
من فک کنم نعش بارسا هم به راحتی رئالو می بره !
برد رئال حس خیلی خوبیه مخصوصا وقتی شیرین تر میشه که ادعای تیم حریف عرش رو هم به لرزه در میاره..
ما هم ازین بردها رو تجربه کردیم ..سال 2009 که دلپیرو هم تو بازی رفت و هم برگشت گل زد من دیگه داشتم میمردم و وقتی اون ضربه ایستگاهی رو گل کرد دیگه خونمونو ترکوندم....ولی جدا تراژدی برد در مقابل رئال خیلی حال میده...و وقتی بیشتر حال میده که آبیدال گل پیروزی بخشو بزنه .
تبریک واسه این برد ارزشمند.
آقا مهدی لطف داری که از بارسا طرفداری میکنی، بدون بردن رئال برای ما هیچوقت تکراری نمیشه
خب بازم بردیم! به به! از شیرین ترین برد ها بود... این رئال عادت داره اوایل بازی بدرخشه بعد خراب کنهبار دیگه توی برنابئو بردن، اونم زدن دو گل در نیمه دوم و بستن همه راه های رئال برای برد، واقعا تحسین بر انگیزه
تو این بازی هم بارسا نشون داد که امید یه چیز دیگست...
راستی عجب ضربه ای زد پویول و عجب پاسی داد مسی و عجب گلی زد آبیدال![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
حتی طرفدارای رئال هم نامردن و بی جنبَن ! رونالدو دقیقه 10 که گل رو زد , 10:30 نشده بود شاید 10/12 تا sms و زنگ خورد رو گوشیم که (.........فلان** ... فلان**.........) , (آخه متاسفانه دوستام همه رئالین) ! بعد که بارسا گل رو زد هرچی زنگ میزدم بِهشون , هَمشون خاموش کرده بودن یا جواب نمیدادن !
ویرایش توسط fcb10 : 01-19-2012 در ساعت 22:30
برد رئال شاید واسه بعضیا بی مزه شده باشه اما برای من نهایت خوشحالی رو میاره....مخصوصا از زمانی که مورینیو اومده رئال
هر بازی ای که میبریمش نه تنها برام بی مزه نمیشه بلکه رگم بیشتر باد میکنه و تشنه تر میشم برای بازی بعد......
به نظر من تا مورینیو تیم ملی اسپانیل رو منحل نکرده باید از اسپانیا بندازنش بیرون....یه زمزمه هایی هم در این مورد هست....
بگذریم.
کیف کردم بیکار ترین بازیکن تو زمین پینتو بود............وقتی رونالدو گل زد همه میگفتن رئال این بازی فلان میکنه و ........ رونالدو میدرخشه و .........
اما دیدید دوتا موقعیت بیشتر نداشتن که یکیش گل شد....پینتو فقط برای پاس کاری بارسایی ها تو دروازه بود
شانس آوردن بیشتر از اینا نخوردن
بازم تبریک میگم................
وبلاگ بارسایی من اینه...منتظرتون هستم
بردن رئال مخصوصا با مربی شون یا همون مترجمهمیشه جذابیت داره و مزه میده ...... تو این هوای سرد یه فنجون بردن الکلاسیکو خیلی میچسبه
![]()
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
روز تولد پپ این معلم اخلاق و فوتبال رو به همه دوستداران فوتبال پاک تبریک میگم
"Feliz Cumpleanos"
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
راستی تولد بزرگترین مربی جهان "جوزپه گوآردیولا"رو به تمام بارسایی ها و مخصوصا خود پپ تبریک میگم....شب تولدش رئال رو برد...........ایشا الله هفته بعد هم میبریمشون و میریم بالا....فهمیدید؟؟؟؟؟؟ (میبریمشون و صعود میکنیم نه با باخت یا مساوی)
Happy Birthday Pep
وبلاگ بارسایی من اینه...منتظرتون هستم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)