به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-13-2014 در ساعت 15:50
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باستین شواین اشتایگر ناراحتی خود را از تصمیم فیلیپ لام مبنی بر کناره گیری از تیم ملی، اعلام کرده است.
به گزارش گل بین الملل، لام فقط 30 ساله است، ولی تصمیم گرفته بعد از رهبری تیمش در راه قهرمانی جهان در برزیل، از بازی های ملی، خداحافظی کند. لام و شواین اشتایگر اکنون یک دهه است که در تیم ملی در کنار هم حضور دارند، ولی اکنون یکی از آنها تصمیم به رفتن گرفته است. شواینی اعلام کرده بازنشستگی لام به معنای از دست رفتن یکی از بهترین مدافعان راست برای ژرمن هاست:"واقعا غم بار است. در تیم ملی لحظات بسیار خوبی در کنار هم داشتم. او اگر بهترین نباشد، یکی از بهترین مدافعان راست دنیاست. می خواستیم چاره ای پیدا کنیم، ولی نشد. دوست داشتم چند بازی دیگر در کنارش حضور داشته باشم."باستین یکی از اولین گزینه های بستن بازوبند تیم قهرمان جهان بعد از لام است، ولی خودش احتمال اینکه از سوی لوو برای این سمت انتخاب شود را کم می داند:"چندین بازیکن مناسب برای کاپیتانی داریم. سرمربی تصمیم خواهد گرفت." مانوئل نویر، هم تیمی شواینی در بایرن و دروازه بان شماره یک تیم ملی هم در مورد شانس هایش برای در اختیار گرفتن رهبری آلمان ها صحبت کرده، ولی هیجان زده نشده است: "اگر یوگی در این باره با من صحبت کند، اول از خودش در این باره مشورت می گیرم. اگر روی تصمیم اش برای انتخاب من مصمم باشد، خود را آماده می کنم. تصمیمی نیست که الان گرفته شود، چون نیاز به مباحثه دارد. پس از آن، انتخاب نهایی انجام خواهد شد."
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، به نظر می رسد مسائل به وجود آمده بر سر احتمال خرید مارکو رویس مدیران دورتموند را بسیار ناراحت و عصبی ساخته است تا جاییکه انها کار را کم کم به مسائل حاشیه ای و درگیریهای لفظی و حتی فحاشی به صورت غیر مستقیم کشانیده اند.
پس از اینکه رومنیگه نایب رئیس باشگاه بایرن فاش ساخت بند آزاد سازی رویس 25 ملیون یورست نه 35 ملیون یورو این عمل مدیر ارشد مونیخیها به مذاق زنبورها خوش نیامد و مدیران باشگاه وست فالنی اکنون به طور زننده ای در برابر شخص رومنیگه موضع گیری نموده اند واز خود واکنش نشان می دهند.میشائیل زورک مدیر ورزشی باشگاه بورسیا دورتموند در گفتگو با نشریه کیکر در این رابطه عنوان می نماید : "ما هرگز جزئیات قرارداد بازیکنان خود را فاش نمی سازیم وآن را هرگز عنوان نمی کنیم.رومنیگه باید درباره مسائلی که به او اصلا مربوط نیست و حتی اطلاعی از ان ندارد اظهار نطر نکند.خوب میشد در چنین مواقعی آقای رومنیگه دهان خود را بسته نگاه دارد وخاموش باشد.(دهان خود را ببندد)"دستیار کلوپ یعنی زلیکو بواچ هم دراین رابطه اظهار میدارد :" مدیران بایرن وبه خصوص شخص رومنیگه فکر می کنند ارباب لیگ شده اند و میتوانند هر حرفی رابیان کنند(هر چیزی را افشا کنند) و هرگونه که دلشان بخواهد رفتار کنند .مدیران فدراسیون فوتبال المان باید هر چه زودتر در مقابل این رفتار زشت مسئولان بایرن مونیخ از خود واکنش نشان دهند."
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مدیرعامل بایرن مونیخ از بابت درخشش های بسیار مهاجم سابق دورتموند در بایرن مطمئن است.
مهاجم لهستانی بایرنی ها در بازی های پیش فصل این تیم بسیار درخشید و گل های زیادی به ثمر رساند، کارل هاینس رومنیگه مطمئن است که این روند تا مدت ها ادامه خواهد داشت و بازیکن سابق زنبورها گل های زیادی برای باوارایی ها خواهد زد.رومنیگه طی مصاحبه ای به SPOX گفت:"رابرت بازیکن بسیار خوب و مفیدی برای ما است و من مطمئن هستم که گل های زیادی برای بایرن به ثمر می رساند. از نظر من رابرت در حال حاضر بهترین مهاجم نوک جهان است.""او در بازی های ابتدایی خود در بایرن که زیاد هم نبودند فوق العاده بود و خودش را ثابت کرد، او گل های زیادی زد و گل های زیادی را ساخت. او می تواند مانند فرانک ریبری روز به روز پیشرفت کند و به مراتب بهتر از حالا شود."رومنیگه در ادامه گفت که مانند پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، نگرانی از بابت خستگی بازیکنان حاضر در تیم ملی آلمان که قهرمان جام جهانی شد ندارد:"در سال 1974 من بسیار جوان بودم، 18 سال سن داشتم و بایرن بازیکنان زیادی از تیم آلمان داشت که قهرمان جام جهانی شده بودند. آن ها نه تنها خسته نبودند و افت نکردند بلکه بسیار بهتر شدند. بنابراین تیم همچنان بیشتر از گذشته تشنه کسب موفقیت و تلاش بیشتر است."رومنیگه در ادامه باری دیگر به موفقیت گواردیولا در کار با قهرمانان جهان در فصل 2010/11 اشاره کرد:"پپ گواردیولا این تجربه را در سال 2010 در بارسلونا داشته است. بارسلونا در فصل پس از قهرمانی اسپانیا در جام جهانی 2010، در حالی که تعداد زیادی ملی پوش اسپانیایی داشت، همراه با پپ گواردیولا قهرمان لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا شد.""من فکر می کنم ما مربی بسیار خوبی داریم که به ما اطمینان می دهد بازیکنان با تلاش و انگیزه بیشتری دوباره برای کسب عناوین مختلف می جنگند."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، یولیان دراکسلر، ستاره جوان شالکه، معتقد است که نمایش های فصل گذشته اش، باشگاه هایی که به دنبال او بودند را نگران کرد و اکنون می خواهد در فصل جدید، بار دیگر نمایش هایی درخشان ارائه بدهد و توجه باشگاه های بزرگ را جلب کند.
آرسنالی ها قصد داشتند در ژانویه این ملی پوش جوان آلمانی را به خدمت بگیرند اما باشگاه شالکه مانع این انتقال شد. دراکسلر معتقد است شایعات تا اندازه ای روی عملکرد او تاثیرگذار بود اما اکنون قصد دارد راهش را به سوی باشگاه های بزرگ باز کند.او به بیلد گفت:" بندی که در قراردادم وجود دارد باعث شد تا بمانم. من آنطوری بازی نکردم که باشگاه هایی که به دنبال هستند، حاضر به پرداخت این مبلغ شوند. اکنون می خواهم بار دیگر نظر باشگاه های بزرگ را جلب کنم. اکنون می دانم ستاره اصلی تیم بودن چه معنایی دارد. بعد از شکست مقابل دورتموند، انگار فقط من مقصر بودم!"دراکسلر که فصل گذشته در 26 بازی برای شالکه، تنها 2 گل به ثمر رساند، امیدوار است که تیمش در فصل پیش رو، سهمیه حضور در لیگ قهرمانان اروپا را به دست بیاورد.
" این فصل می توانم 10 گل بزنم. اگر بازیکنان ما متحد باشند، می توانیم برای سه رتبه اول جدول بجنگیم. ما می توانیم با بایرن و دورتموند رقابت کنیم."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باشگاه بایرنمونیخ اعلام کرد که مصدومیت شواین اشتایگر جدی نیست.
باشگاه بایرنمونیخ دیروز تأیید کرد که مصدومیت شواین اشتایگر از ناحیه قوزک پا مسئلهای جدی نیست.قهرمان آلمان با نتیجه دو بر یک چهارشنبه مقابل تیم آل استارز آمریکا شکست خورد و تک گل این تیم را روبرت لواندوفسکی به ثمر رساند.پپ گواردیولا، سرمربی بایرنمونیخ پس از این مسابقه از دست دادن با همتای خود طفره رفت و از اینکه بعضی از بازیکنان این تیم مسابقه را بیش از حد جدی گرفته بودند، ناراحت به نظر میرسید.شواین اشتایگر تصمیم گرفت خوان برنات را به دلیل مصدومیت شوایناشتایگر به زمین بفرستد. اما بیانیه باشگاه در شبکه اجتماعی توئیتر نشان میدهد که مصدومیت این بازیکن جدی نیست.در این بیانیه نوشته شده: قوزک پای وی دچار کبودی و خون مردگی شده اما مسئله جدی نیست.بایرن هفته آینده در سوپرجام آلمان مقابل بورسیا دورتموند بازی خواهد کرد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، په په رینا دروازه بان اسپانیایی، عصر پنج شنبه آزمون پزشکی را زیر نظر دکتر ویلهلم مولر با موفقیت به پایان رساند تا روز جمعه قرارداد 3 ساله ی خود را با بایرن نهایی کند. این دروازه بان 31 ساله که از لیورپول به باواریا آمده، حضور در یکی از بزرگ ترین تیم های دنیا را مایه ی مسرت خود دانست.
کارل هاینس رومنیگه مدیر باشگاه در این مورد گفت: "پپ یک دروازه بان در حد و اندازه ی مانوئل نویر می خواست که بتواند تیم را در تمرینات و بازی های پیش فصل همراهی کند. همیشه فرصتی این چنین نصیب شما نمی شود که دروازه بانی با این سطح از کیفیت و تجربه پیدا کنید که حاضر باشد به عنوان دروازه بان دوم در تیم فعالیت کند."رینا تنها 18 سال سن داشت که به بارسلونا پیوست و از سال 2000 تا 2002 در این تیم بازی کرد. پس از 3 فصل حضور در ویارئال، رینا به لیورپول پیوست. او به همراه تیم ملی اسپانیا در سال های 2008 و 2012 قهرمان یورو و در سال 2010 قهرمان جام جهانی شده است.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دروازه بان شماره یک آلمان ها از جذب په په رینا توسط مدیران باشگاه استقبال کرده است.
چندی پیش په په رینا به صورت رسمی و با مبلغ 2 میلیون پوند به بایرن مونیخ پیوست. بدین ترتیب گواردیولا مهره مورد نظر خود را برای ذخیره مانوئل نویر پیدا کرد و حالا به نظر نمی رسد دیگر شاهد خرید دیگری توسط سران باشگاه باشیم.په په رینا 31 ساله فصل گذشته را به طور قرضی در ناپولی و تحت نظر رافا بنیتز بازی کرده بود و حالا رسما بازیکن بایرن مونیخ است، مانوئل نویر درباره خرید او می گوید: "باید بگویم که این خرید بسیار خوبی است، رینا دروازه بان با تجربه ای است که در انواع بازی های ملی و لیگ های معتبر اروپایی بازی کرده و این موضوع کمک زیادی به ما می کند. می خواهم در آینده همکاری خوبی با او داشته باشم. به مرور زمان خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت. اما این خرید قطعا نه تها به ضرر بایرن نیست بلکه خرید بسیار خوبی است. من فکر می کنم که او نیز می تواند به من کمک کند و همکاری خوبی خواهیم داشت."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، کاپیتان تیم فاتح جام جهانی 2014 برزیل می گوید تصمیمش مبنی بر خداحافظی از تیم ملی جدی است.
فیلیپ لام به همراه دیگر ملی پوشان آلمانی بایرن مونیخ پس از سه هفته استراحت به تیم بایرن اضافه شده اند و حالا او می گوید پس از این تعطیلات فصلی دشوار و طولانی انتظار باوارایی ها را می کشد. لام همچنین تاکید می کند که به تیم ملی باز نمی گردد، هم بازی او، باستین شواین اشتایگر نیز درباره خداحافظی کاپیتان فیلیپ لام صحبت کرده است.فیلیپ لام درباره تصمیم خداحافظی از تیم ملی گفت: "هر کسی که من را به خوبی می شناسد می داند که این تصمیم را از روی احساسات نگرفته ام و تصمیم بر اساس فکر و تفکر من بوده است. این تصمیم را بعد از مسابقه فینال نگرفتم، از قبل از آغاز جام جهانی از تصمیم خود مطمئن بودم. به خودم و به تیم این فرصت را دادم که قهرمانی را جشن بگیریم. من از بابت خداحافظی از تیم ملی مطمئن هستم."باستین شواین اشتایگر، همبازی لام نیز درباره خداحافظی او از تیم ملی صحبت کرده است: "تصمیم فیلیپ باید پذیرفته شود. من تنها می توانم ناراحت باشم، چون ما همیشه لحظات بسیار خوبی در تیم با هم داشتیم. او بازیکن فوق العاده ای است، اگر بهترین مدافع راست جهان نباشد، حتما یکی از بهترین ها است. پیدا کردن جایگزین برای چنین بازیکنانی آسان نیست. اما ما قطعا جایگزین او را پیدا می کنیم. عدم حضور او در تیم ملی زیاد خوب نیست چون من دوست داشتم بیشتر در کنار او حضور داشته باشم."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بوردو فرانسه قصد دارد دیگو کنتنتو را از بایرن مونیخ به خدمت گیرد.
به نظر می رسد دیگو کنتنتو، بازیکن آلمانی-ایتالیایی باوارایی ها، پس از این که از سن 19 سالگی در آلینز آرنا حضور داشته حال قرار است بایرن را ترک کند و به تیم دیگری برود. بوردو فرانسه یکی از جدی ترین مشتری های او است.به گفته کیکر آلمان، کنتنتو 24 ساله که تا سال 2016 با بایرن مونیخ قرارداد دارد، مورد توجه باشگاه فرانسوی بوردو قرار گرفته است و سران بوردو به دنبال نهایی کردن انتقال او هستند. با توجه به انتقال برنات اسپانیایی از والنسیا به بایرن، به نظر می رسد خروج کنتنتو از آلینز آرنا بسیار محتمل تر از قبل باشد؛ زیرا گواردیولا اکنون در پست او داوید آلابا و خوان برنات را در اختیار دارد.کنتنتو اولین بازی ملی خود را برای تیم ملی جوانان ایتالیا انجام داد اما از آن پس به عضویت تیم ملی آلمان درامد. با این وجود او هیچگاه جایگاه چندان خوبی در بایرن و تیم ملی پیدا نکرد. علاوه بر بوردو، مونپلیه فرانسه نیز دیگر تیم خواهان به خدمت گیری او است.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مدیر ورزشی بایرلورکوزن در حاشیه مراسم قرعه کشی مرحله پلی آف لیگ قهرمانان در رابطه با این قرعه کشی و همچنین وضعیت ستاره آینده دار فوتبال المان یعنی جولیان براندت صحبت نموده .فولر بار دیگر عنوان کرده بایرن مونیخ نمیتواند این بازیکن را جذب نماید.
رودی فولر در رابطه با موضوعات مطرح شده فوق به اسکای اسپورت آلمان می گوید :" من اعتراف مینمایم که از قرعه ا ی که نصیب ما شده است راضیم.خوحشالم که به اتلتیکو بیلبائو برخورد نکردیم. ما دیداری مجدد با بازیکن سابق لورکوزن، نیکولای یورگنسن که در تیم کپنهاگن دانمارک عضویت دارد خواهیم داشت."فولر درباره ستاره جوان تیمش یولیان براندت که موفق شد با تیم زیر 19ساله های آلمان قهرمان اروپا بشوذ نیز عنوان نمود : "یولیان ستاره و جواهر اینده قوتبال آلمان و باشگاه بایرلورکوزن است او استعداد منحصر به فردی دارد. بایرن مونیخ !؟ شنیدم لام گفته است تمام ستارهای آلمانی حال حاضر و اینده فوتبال ما باید روزی در بایرن مونیخ بازی کنند اما این در مورد یولیان براندت صحت ندارد. دست باشگاه بایرن مونیخ هرگز به او نخواهد رسید."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)