Design & Developed BY Patira

صفحه 13 از 23 نخستنخست ... 31112131415 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 225
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    LUIS_ENRIQUE-PEP_GUARDIOLA
    بازیکن محبوب
    Messi-Majidi-Neymar-Balotelli-Alexis-Suarez
    اسم واقعی شما
    Mohammad

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

بارسلونا ☼☼☼-اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) 2015-2014-☼☼☼

به نام خالق هستی

سلام ب دوستان عزیز فوتبال دوست

دوستان در این تاپیک مهم ترین خبرهای بارسلونا از جمله اخبار و مصاحبه ها در فصل 2015 - 2014 قرار میگیره
    در ضمن اسپــــــــــــــــم ممنوع
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca
    ویرایش توسط azeraspeed : 08-06-2014 در ساعت 00:20

2. 7 کاربر از پست مفید azeraspeed تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

پیش فرض پاسخ : ☼☼☼-اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) 2015-2014-☼☼☼

انریکه:برای جادوگری مربی بارسلونا نشدم

لوئیس انریکه، سرمربی بارسلونا این فصل خریدهای خوبی داشته است که توماس فرمایلن تاکنون آخرین خرید او بوده. تیم جوان بارسلونا شب گذشته (شنبه) موفق شد با شش گل هلسینکی فنلاند را در هم بکوبد. انریکه درباره شرایط بارسلونا در فصل جدید لیگا گفت: من جادوگر نیستم و برای جادوگری به بارسلونا نیامده‌ام. نمی‌توانم در یک چشم بر هم زدن تیم را متحول کنم. بارسلونا نیاز به پیشرفت دارد و من می‌خواهم تیمم بازی به بازی پیشرفت کند. تیم ما بازیکنان خوبی دارد و من از تمام آنها راضی‌ام، چه بازیکنان اصلی‌مان و چه بازیکنان جوانی که برابر هلسینکی به میدان رفته‌اند. می‌خواهم این بازیکنان جوان در بارسلونا پیشرفت کنند و جای بازیکنان اصلی را بگیرند.

سرمربی بارسلونا در ادامه گفت: بارسلونا تیمی است که در هر پیروزی باید به میدان برود. ما در فصل گذشته نتوانستیم به قهرمانی برسیم و هوادارانمان ناراحت شدند. اکنون باید هر طور که شده آنها را خوشحال کنیم. راه طولانی در پیش داریم و برای موفقیت به بازیکنان آماده زیادی نیاز دارم. در حال حاضر تیمم به آنچه در ذهنم است نزدیک نیست. هر چند برابر هلسینکی بازی را به نمایش گذاشتیم که من را خیلی به آینده امیدوار کرد. مطمئنم که با حضور سوآرس در بازی‌های آینده و بازگشت بازیکنانی که در جام جهانی بودند قدرتمان بیشتر از قبل هم خواهد شد.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

4. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

عکس هوادارن بر روی دیوار تونل نیو کمپ

باشگاه بارسلونا تصمیم گرفته است تا طرفدارانش را متعجب کند . از این رو باشگاه قصد دارد تا بر روی تونل نیوکمپ که قبلا تنها تصاویری از بازیکنان بر روی دیوارهای آن نقش بسته بود , کاراکتر های ویژه ی دیگری نیز اضافه نماید .

روی دیوار تونل نیوکمپ نقاشی هایی از هواداران و پیام های آنها نیز حک خواهد شد . این دکوراسیون جدید قرار است منعکس کننده ی احساسات غالب هواداران در سکوهای نیوکمپ باشید .

اولین رونمایی رسمی از این نقاشی های زیبا و جدید در بازی 18 اوت میان تیم های بارسلونا و لئون در جام گمپر خواهد بود .

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

6. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

هتریک کامل داستان پیوستن مونیر ب بارسلونا

این داستان پیوستن مونیر ال حدادی به بارسلونا است . بازیکنی که دو گل در فینال لیگ قهرمانان جوانان برای بارسا به ثمر رساند .
    مونیر دارای اصلیتی مراکشی و متولد شهر San Lorenzo de El Escorial در اسپانیا است .مونیر در واقع محصول فوتبال کوچه و خیابانی است . او فوتبال خود را از دوران کودکی به همراه دوستان خود در پارک Escorial شروع کرد .

پدرش به دلیل علاقه زاید الوصف او به فوتبال او را در باشگاه گالاپاگار در نزدیکی محل سکونت خود ثبت نام کرد . طولی نکشید که اتلتیکو استعداد او را کشف و او را سپس به تیم رایو در شهر ماجاداهوندا سپرد . در فصل 2011-2010 او برای این در 29 بازی 32 گل به ثمر رساند . بارسلونا در آوریل سال 2011 تصمیم گرفت یکی از مربیان خود بنام گارسیا پیمنتا را برای دیدن بازی او به این شهر بفرستد .

پیمنتا در اولین بازی از او یک هت تریک کامل دید . ( یک گل با پای چپ ، یک گل با پای راست و یک گل با سر ) . گارسیا پیمنتا در مورد به خدمت گیری او هیچ شکی نداشت و نظر خود را به باشگاه اعلام کرد . او پس از پیوستن به بارسلونا اعلام کرد باشگاه هایی مثل منچستر سیتی، ختافه ، اوساسونا و رایو وایکانو بسیار نزدیک به امضای قرارداد بودند ولی او علام کرد بارسلونا اولین انتخاب ما بود و از نابغه آرژانتین لیونل مسی و هموطن خود عادل تربت به عنوان الگوهای خود نام برد .

او در آغاز سال 2014 نیز با باشگاههایی مثل بایرن مونیخ ، آرسنال و پاریسن ژرمن در تماس بود ولی در نهایت قرارداد خود را تا ژوئن سال 2017 با بارسلونا تمدید کرد که بند آزادسازی قرارداد او در حال حاضر 12 میلیون یورو و صورت بازی برای تیم اول این مبلغ به 35 میلیون افزایش پیدا خواهد کرد . گفتنی است او با 11 گل زده و 4 پاس گل ( در مجوع 10 بازی در این رقابتها) در فصل گذشته یکی از ارکان قهرمانی تیم جوانان بارسلونا در لیگ قهرمانان جوانان اروپا بود و عنوان آقای گلی رقابت ها را نیز از آن خود کرد .

ترجمه از : ژنرال فرانکو ( با توپ وتانک و مسلسل این توپ باید گل بشه )
    منبع : اسپورت
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

8. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

انریکه:هنوز دروازه بان ثابت بارسلونا را مشخص نکرده ام

لوئیس انریکه، سرمربی بارسلونا عنوان کرد که هنوز تصمیم نگرفته که کدام دروازه بان را در طول سال فیکس کند. مارک آندره تراشتگن و کلودیو براوو، این فصل به بارسلونا منتقل شدند و یوردی ماسیپ نیز از تیم‌های پایه بارسلونا به تیم اصلی منتقل شده است.
    انریکه در هر 3 بازی دوستانه، یکی از گلر‌ها را فیکس کرد و هنوز مشخص نیست به کدام یک اعتماد بیشتری دارد.

او در مصاحبه با مارکا گفت: " 3 دروازه بان فوق‌العاده دارم. کاش همیشه معضل‌ها اینگونه بود. مربی باید انتخاب کند و هر کدام که انتخاب شوند، از ارزش‌ها و توانایی های دو نفر دیگر کم نمی‌شود."
    انریکه سپس درباره دلوفئو گفت: " خوشحالم وقتی بازیکنان فرصت بازی کردنشان را در تمرینات به دست می‌آورند.پاداش آنها، دقایق بیشتر حضور در زمین ست. تنها 11 بازیکن می‌توانند در زمین باشند و من به انها پیشنهاد می‌کنم که تمام تلاششان را داخل زمین انجام دهند."
    یوردی ماسیپ از عملکردش خوشحال بود و عنوان کرد که مطمئن است شانس بازی کردن پیدا خواهد کرد : " هدف من این است که کار را سخت کنم و بعد تصمیم بگیرم. بسیار خوب بازی کردم و احساس استحکام می‌کنم. آماده بودم زیرا در چنین بازی‌هایی روی کوچکترین اشتباهی گل خواهید خورد."
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

10. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

فرمائلن:پیوستن ب بارسا تصمیم آسانی بود

فرمالن در اولین صحبت های خود به عنوان بازیکن جدید بارسلونا گفت:" برای بازی با بارسا و تمرین کردن با بهترین بازیکنان دنیا هیجان زده ام. حضور در بارسا یک رویاست.

هر بازیکنی دوست دارد در بارسا بازی کند و من هم از این قضیه مستثنی نیستم."

وی در مورد مصدومیت های طولانی مدت خود اظهار داشت:" سال گذشته برای من خیلی مشکل بود اما امیدوارم که با حضور در بارسا از نظر بدنی توانمند تر شوم."

مدافع بلژیکی در مورد انتخاب بارسا گفت:" سبک بازی آرسنال و بارسا مشابه همدیگر است. این یک تصادف نیست که بازیکنان زیادی بین دو تیم مبادله شده اند. امیدوارم که تا پایان قراردادم در بارسا بمانم. همه تلاش خود را در این تیم انجام خواهم داد. فکر می کنم که به سادگی هماهنگ خواهم شد. من با سبک تیکی تاکا غریبه نیستم و با آن در آژاکس آشنا شده ام."

وی در مورد پست ایده آل خود اظهار داشت:" ترجیح می دهم که همچون ارسنال و تیم ملی بلژیک در پست دفاع میانی بازی کنم."

فرمالن در مورد رد کردن پیشنهادات دیگر خود مثل پیشنهاد منچستر و انتخاب بارسا گفت :"این تصمیم خیلی آسان بود. به یکی از بهترین باشگاه های دنیا ملحق شدم."

وی در مورد لوئیز سوارز، هم تیمی جدید خود گفت:" بازیکن و شخصتی بی نظیری است. با او در آژاکس هم تیمی بودم و شخصیت بسیار توانمندی دارد."

کاپیتان سابق آرسنال در مورد چالش حضور در بارسا گفت :" کاملا آماده هستم. این یک چالش برای من است و می خواهم بهترین عملکردم را ارائه بدهم به صورت تلفنی با لوئیز انریکه صحبت کردم. مسلما مطمئن نیستم که در چنین باشگاه بزرگی می توانم در ترکیب قرار گیرم یا خیر اما تلاش می کنم که ارزشهای خود را نشان دهم."

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

12. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

راکیتیچ:مسی،جادویی است

ایوان راکیتیچ، هافبک جدید بارسا، با ستایش از لیونل مسی، هافبک آرژانتینی را یک بازیکن جادویی توصیف کرد. راکیتیچ که در این تابستان با انتقالی 20 میلیون یورویی از سویا به بارسا پیوست، تایید کرد که از دیدن کیفیت ستاره آرژانتینی در تمرینات متعجب شده است.

او به خبرنگاران گفت:" من تنها چند بار با لئو تمرین کردم زیرا او بعداز جام جهانی، به تازگی به تیم اضافه شده است. گاهی اوقات من در تمرینات می ایستم و او را تماشا می کنم. او جادویی است. من او را تحسین می کنم و از او یاد می گیرم. او با هر حرکتی که انجام می دهد، همه را تحت تاثیر قرار می دهد. او کاملا معمولی رفتار می کند و اصلا به اینکه یک ستاره بزرگ است، توجه ندارد."

راکیتیچ همچنین در مورد لوئیس انریکه، سرمربی بارسا صحبت کرد و گفت:" من در مورد پست بازی ام هنوز با انریکه صحبت نکردم زیرا هنوز در تمرینات هستیم. کمی زمان لازم است. او معمولا با من صحبت می کند. برای او جزئیات خیلی مهم است. او به چیزهای کوچک اهمیت زیادی می دهد. او به من گفته که وقتی مقابل تیم قبلی اش، سلتا، بازی می کردم، تشخیص داده که بازیکن خوبی هستم."
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

14. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

ترکیب بارسلونا درفصل جدید

تر اشتگن، براوو و ماسیپ درون دروازه برای حضور در ترکیب رقابت خواهند کرد. یکی دیگر از پست های شلوع ترکیب بارسا نز مربوط به پست هافبک دفاعی است. سرجیو بوسکتز، ماسکرانو و سانگ در این پست در ترکیب کاتالان ها حضور دارند. در این میان برخی از بازیکن ها قابلیت بازی در چندین پست را دارند. به طور مثال ماسکرانو می تواند مدافع وسط سوم یا چهارم کاتالان ها تا زمان بازگشت ورمالن و ماتیو از مصدومیت باشد. رافینا نیز توانایی بازی در پست مهاجم کاذب را دارد.

در فاصله 20 روز تا پایان فصل نقل و انتقالات ، ترکیب بارسلونا تقریبا تثبیت شده است و تنها تغییر احتمالی آن خرید کوادرادو و فروش آلوس می تواند باشد.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

16. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

اینستاگرام بارسلونا:نیمار تمرین کرد

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

18. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

فرمائلن نیامده مصدوم شد؟

مدافع جدید تیم فوتبال بارسلونا تنها دو روز پس از پیوستن به آبی و اناری‌پوشان کاتالونیا مصدوم شد.
    نگرانی هواداران بارسلونا از سابقه بد مصدومیت‌های توماس فرمائلن، مدافع بلژیکی که دو روز پیش از آرسنال به کاتالان‌ها پیوست، بی‌دلیل نبود و این بازیکن 28 ساله، نیامده به دلیل مصدومیت تا مدتی نمی‌تواند تیم جدیدش را همراهی کند.

تنها دو روز پس از موفقیت فرمائلن در تست پزشکی باشگاه بارسلونا و قطعی شدن قرارداد 19 میلیون یورویی او با این تیم، سایت باشگاه اعلام کرد که این بازیکن ملی‌پوش برای مدتی از میادین دور خواهد بود و نمی‌تواند در هفته‌های ابتدایی فصل جدید لالیگا برای آبی و اناری‌پوشان به میدان برود چرا که مصدومیت از ناحیه ران به او اجازه نمی‌دهد بازی کند.

فرمائلن که در جام جهانی 2014 دو بازی برای تیم ملی بلژیک انجام داد، به سبب مصدومیتی که در جریان آن رقابت‌ها دچارش شد باید چند جلسه فیزیوتراپی انجام دهد و زمان بازگشتش به تمرینات عادی به پیشرفت روند درمان او بستگی دارد.
    فرمائلن روز گذشته (یکشنبه) پای قراردادی که او را تا سال 2019 به کاتالان‌ها متعهد کرد، امضا کرد.
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

20. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

اینیستا:سوارس برای بازی کردن در بارسلونا بی تاب است

آندرس اینیستا کاپیتان دوم بارسا در این فصل خواهد بود. ستاره خط میانی کاتالان ها، امروز درحاشیه یک برنامه تبلیغاتی در "کلاب ناستیک" بندر بارسلون، در یک مصاحبه به سوالات پاسخ گفت : " شرایط تیم خوب است. بازی های خوبی برگزار کرده ایم. شکست و پیروزی داشتیم. با این وجود هنوز خیلی از بازیکنان در شرایط بازی قرار ندارند.

حس خوبی دارم. تمام بازیکنانی که برای بارسا به میدان می روند باید احساس کنند که برای این تیم دارای اهمیت هستند. باید همه توانشان را در زمین بگذارند و این بزرگترین وظیفه ما در بارسلونا است "

اینیستا در مورد ویکتور والدس دروازه بان سابق بارسا گفت : "با والدس در ارتباطم و مصدومیت زانوی او بهبود یافته و از این لحاظ مشکلی ندارد. امیدوارم روزهای خوبی در انتظارش باشد."

اینیستا ادامه داد : " همه ما به انریکه ایمان داریم . خریدهای جدید بارسا بازیکنان بزرگی هستند. عملکرد راکیتیچ مرا متعجب نکرده چرا که او را به خوبی می شناختم . از کیفیت بالای او آگاه بودم. با سوارس هم صحبت کردم و به من گفت که برای شروع کار در بارسا بی تاب است "

کاپیتان دوم بارسا در انتها افزود : " مهم این است که هواداران بارسا تیمی متحد را در زمین مشاهده کنند. برای فتح همه جامها مبارزه خواهیم کرد و به تدریج خودمان را با ایده های لوئیس انریکه وفق خواهیم داد "

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

صفحه 13 از 23 نخستنخست ... 31112131415 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)