PES 2014
FIFA 2014
قضاوت با شما
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
درسا هم پیچیده شدنا
واسه اینکه فیزیک پیش دانشگاهی رو بخونیم اول باید فیزیک دو رو یاد بگیریم بعد این فیزیکو بخونیم.
چیزی که بهمون روحیه میده عدم وجود عربیه
LEGENDARY
سلام و درووووود بر اهالی دربی.
خوبید خوش هستین.منم خوبم .از این ورا گذشتیم گفتیم یه حالی بپرسیم و بریم.زت زیاد و بایــــــــــــ
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
بچه ها یه سوال.من گرافیک 660ti خریدم که دو تا کانکتور 6 پین میخوره. میخوام ببینم این پاور GP600A-EU دو تا کانکتور 6 پین داره یانه؟
امام خمینی:به والله قسم در عمرم یک لحظه نترسیدم.
جان !
داداش من که خداوکیلی اصلا سوالتم نفهمیدم ! چه برسه که جوابشو بدونم
اینو نوشتم که نگی بچه های دربی بی معرفتن جواب نمیدن
ما اینجا یک نفر داریم که به ادعای خودش خیلی کامپیوتر بلدهو میگه من خیلی زرنگم و فلان
و اسمش رسوله اما الان نمیدونم کجا غیبش زد
بزا رسول بیاد شاید بلد باشه![]()
یه روز خوب میاد ...
درود بر همه
سال تحصیلی جدیدو به همه تبریک میگم
منم اومدم یه عرض اندامی کنم
اما نکته مهم : دوستانی که دغدغه سربازی دارن تو دوره کارشناسی خوب کار کنن معدلشون بالا باشه چندتا مقاله و ISI هم کار کنن خیلی با ارزشه
الان طرح میدن کسری میدن مثه هلو . الان خود من مشغول انجام طرح دومم هستم و به کوری چشم احمدم تا سال دیگه میزنیم بیخ گوش معافیت
نکته اخر برای حسرت محصلین اینکه من کلا 4 واحد دارم این ترم اینقد حال میده 6 روز هفته میخوابی فقط یه نیم روز کلاس داری البته پایان نامه هم هست
تا دیدار بعدی بدرود
در ضمن افتتحاح کمپ جدید هم مبارک باد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مطالبش خیلی عالیه با تشکر
سلام به همه ی بچه های قدیم و جدید
بعد 1-2 ماه اومدیم اینجا ببینیم چه خبره
میبینم که رسول اسپمر و خواجه غبدالله انصاری و اصفهونی و ....
همه هستن
تا جایی که من یادمه اینا همش تو دربی الاف بودن
پاشین برین سر زندگیتون دیگه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
ویرایش توسط amir-97 : 10-05-2013 در ساعت 17:30
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)