سلام بچه ها اول از همه تبریک میگم برد واقعا ضعیف رو .
من بازی رو ندیدم و فقط نتیجه رو دنبال کردم با اخبار بازی و نتیجه مشخص شد که از بازی مقابل بتیس افتضاح تر بودیم فقط یک کلمه شایسته ی این جور بازی کردنه :
متاسفم
سلام بچه ها اول از همه تبریک میگم برد واقعا ضعیف رو .
من بازی رو ندیدم و فقط نتیجه رو دنبال کردم با اخبار بازی و نتیجه مشخص شد که از بازی مقابل بتیس افتضاح تر بودیم فقط یک کلمه شایسته ی این جور بازی کردنه :
متاسفم
REAL MADRID
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Realmadrid 1-0 Granada
گرانادا 0-1 رئال مادريد / نيازمند ترميم
رئال مادريد آنجلوتي هنوز خيلي كار دارد . رئال به سختي و با ارائه يك بازي نه چندان زيبا توانست كه گرانادا را مغلوب سازد .
يك جاي كار رئال مادريد آنجلوتي مي لنگد . تيم با داشتن بهترين هافبك هاي جهان ، بازيسازهايي كه هر كدامشان مي توانند يك تيم را بچرخانند ، از مودريچ گرفته تا اوزيل ، ايسكو و دي ماريا ، زيبا بازي نمي كند .
تيم آنجلوتي كه در مقابل بتيس شانس آورد كه شكست نخورد و تير دروازه و بي دقتي مهاجمان حريف برايش شانس آورده بود ، اين بار و مقابل گرانادا نيز بدون اين كه بازي قابل قبولي ارائه دهد ، روي خلاقيت فردي دي ماريا به گل رسيد و سه امتياز را كسب كرد .
هر چند كه شايد در اين ابتدا و در بازيهاي لاليگا كسب سه امتياز از هر چيزي مهمتر باشد ، به خصوص براي افزايش روحيه تيم ، اما حقيقت اين است كه رئال مادريد آنجلوتي در حد كف استاندارد ها هم نيست . مسلما شايد با چنين بازيهايي بتوان تيمهاي كم بنيه لاليگا را برد اما اين رئال در چمپيونزليگ به مشكل خواهد خورد .
شايد تنها دستاورد آنجلوتي در رئال را بتوان پاسكاري هاي بي مورد و بي هدف دانست . رئال در مقابل گرانادا نيز در حدود 70 درصد تملك توپ را داشت اما نه موقعيت درستي ايجاد مي كرد و نه هدف مشخصي در بازي تيم ديده مي شد .
گل رئال در نيمه اول روي حركت انفرادي دي ماريا به ثمر رسيد . بازيكني كه شايد در شش روز باقيمانده تا پايان فصل نقل و انتقالات راه روبن و اشنايدر را به دست پرز طي كند و قرباني خريد بيل شود تا در تيمي ديگر شايستگي هايش را نشان دهد . او يك ارسال كرد كه با كنترل ناقص كريستيانو ،توپ به بنزما رسيد و كريم توانست كه براي دومين بازي رسمي پياپي گلزني كند تا نشان دهد كه مشكل هر چه باشد از مهاجم تيم نيست ، بلكه از ساختار عجيبي است كه كارلتو انتخاب كرده است .
آنجلوتي در اين بازي از زوج ايسكو - مودريچ در خط هافبك استفاده كرد . زوجي كه طبيعتا در فوتبال امروز هيچ توجيه منطقي ندارد چرا كه حتي تيم ملي اسپانيايي كه ادعاي فوتبال هجومي هم دارد ، در خط هافبكش يك عنصر تدافعي مثل بوسكتز را قرار مي دهد .
سيستم جديد آنجلوتي عملا بهترين هاي تيم را از كار انداخته است . اوزيل به حدي از تاكتيك جديد و نقشش در تيم عصبي بود كه با خشم در زمان تعويضش به رختكن رفت تا نشان دهد كه زير بار حرف زور نمي رود و حاضر نيست كه در پستي بازي كند كه بازدهي او را به صفر مي رساند . كريستيانو نيز همچنان در سطح خود نيست و به نظر مي رسد كه نتوانسته با سيستم مربي ايتاليايي خود را وفق دهد .
اين طور كه به نظر مي رسد ، اين اصرار عجيب آنجلوتي به تهاجمي بودن ، نه تنها در رئال تاثير مثبتي نداشته بلكه باعث شده كه رئال بدترين و زشت ترين بازيهاي سالهاي اخيرش را ارائه دهد .هر چند كه فعلا بايد از اين تيم حمايت كرد چرا كه طبيعتا به زمان نياز دارد .
مردود شدن گل اوزيل به درستي
استرادا فرناندز ، گل مسعود اوزيل را مردود كرد . روي دي ماريا خطا شده بود كه او در حالي كه توپ در حال حركت بود ،آن را براي اوزيل ارسال كرد كه به درستي مردود اعلام شد .
در حقيقت دي ماريا نمي توانست در زماني كه توپ در حركت بود ، آن را ارسال كند و بايد آن را مي كاشت و به همين خاطر گل به درستي مردود شد . در نيمه دوم گرانادا مدعي بود كه آربلوا پنالتي كرده است اما حقيقت اين بود كه او توپ را با سينه اش زد و نه بازويش .
آربلوا :"مهم نيست كه ايكر نيمكت نشين است "
آلوارو آربلوا اصولا به دستمال كشي علاقه زيادي دارد . فرقي ندارد كه براي چه كسي دستمال مي كشد . مهم اين است كه صاحب امري باشد كه و بتواند پاچه خواري اش را كند . وي پس از بازي با گرانادا در مورد نيمكت نشيني دوباره كاسياس گفت :"مربي تصميم مي گيرد . چهار دروازه بان داريم و از تصميم مربي حمايت مي كنيم . حتي اگر خسوس بازي كند . "
نيمه اول خوب :"نيمه اول خوبي داشتيم و به خوبي توپ را حفظ كرديم . طبيعي است كه كارمان در خارج از خانه مشكل باشد . در نيمه دوم افت كرديم اما تازه در هفته دوم لاليگا هستيم و بايد صبور باشيم . "
فلسفه جديد :"سعي مي كنيم كه بهترين عملكرد را داشته باشيم اما زمان زياد است تا هماهنگ شويم . "
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 08-27-2013 در ساعت 02:11
سلام بچه ها اول بردو تبریک میگم
دوم اینکه دیگه کم کم دارم از رئال امسال نا امید میشم رئال تقریبا داره بازیه حوصله سر بر بارسلونا رو انجام میده
نمیدونم آنچلوتی چرا بازیکنا رو تو پستشون نمیذاره اوزیل دیگه داشت گریش میگرفت رونالدو هم که هنوز به اوج نرسیدهروی گل دیماریا خیلی خوب کار کرد و بنزما با گلی که زد نشون داد مهاجم خوبیه
همه ی طرفدارای رئال نگران خط حمله هستن ولی انگار خط حملمون خوبه بقیه پستامون خوب نیستن
واقعا تیم داشت عین بارسلونا بازی میکرد بازیه حوصله سر بر فک کنم Possesion هفتاد به سی به نفع رئال بود ولی تیم تو زمین هیچ هدفی نداشت امیدوارم کارلتو دوزاریش بیفته که تیم داره حوصله سر بر و بیهدف بازی میکنه
ولی بازم عشق است رئال![]()
حالا هی بگید خوزه بد بود این کارلتو داره با این سیستم مزخرفش تیم رو به گند میکشه به خدا حفظ توپ هیچ کاری برای ما نمیکنه ما کریس و دیماریا و اوزیل رو داریم باید مثل تیم خوزه با استفاده از پاس های عمقی اوزیل و سرعت زیاد کریس به گل برسیم نه حفظ توپی که عملا خلاقیت رو از بازیکن ها مون گرفته به خدا خیلی نگران این تیم هستم که افتاده زیر دست کارلتو .![]()
REAL MADRID
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممد جان درست نیست اینطوری حرف بزنی!!!!!. آنجلوتی تازه اومده نباید توقع داشته باشیم که طی 2-3 هفته تیم رو تاپ کنه که!!!!. همه چیز با گذر زمان حل میشه. ما فقط باید منتظر باشیمو از تیم حمایت کنیم. اگه بخوایم از آنجلوتی بد بگیم که نمیشه..... رئالیا چه ایران چه خارج از ایران همیشه دارن انتقاد می کنند به جای حمایت.!
HALA MADRID
خب داداش شما درست میگی باید حمایت کنیم ولی میشه بگی از چی یا از کی از کدوم بازی از کدوم تاکتیک بحث تازه اومدن کارلتو نیست اون که یه مربی تازه کار نیست یه حرفه ای تازه مگه زمان بازی های پیش فصل رئال کم بوده که هنوز نتونسته تشخیص بده که چه تاکتیکی بدرد رئال میخوره این رو هم بگم که تو لالیگا حریف ما باید فقط و فقط بارسا باشه نه اینکه گرانادا رو به زور یک هیچ شکست بدیم .
یه بار گفتم بازم میگم فلسفه کارلتو بدرد رئال نمیخوره .
REAL MADRID
![]()
خیلی خوب من تسلیم.
اما یادم هست روزی که همین طوری راجب مورینیو هم می گفتی... مورینیو اول فصل ناراضیمون می کرد اما آخر فصل راضیمون می کرد.
کارلتو مربی حرفه ای هست اما تیم باید با سبک کارلتو جور بشه مخصوصا کریس که پستش عوض شده.
در دومین بازی نتیجه گیری سریع با مورینیو درست نیست! خوده کارلتو می گه آخر فصل مقایسه کنید
HALA MADRID
خب صبر کن داش علی خوزه تاکتیکش حرف نداشت و لی بعضی تصمیماتش رو مخ بود نمونش همون دفاعی بازی کردن که اشتباه محض بود.
ببین علی جون درسته که تیم باید با مربی جور بشه ولی من بحثم سر اینه که اگه تیم هم بتونه خودش رو با این سبک وفق بده بازم بدرد نمیخوره میدونی چرا چون نتیجش میشه بارسا که عالم و ادم حالشون از این بازی بهم میخوره کسل و خسته کننده داداش من ببین حالا پپ هم داره همون بلای رو که کارلتو سر رئال میاره اونجا سر بایرن میاره این رو من نمیگم همه این رو قبول دارن که حفظ توپ توی رئال و بایرن جواب نمیده چون اصلا سبک بازی این ها اینطور نبوده و نخواهد بود پس من و تو اگه بخواایم بحث رو ادامه بدیم به جای نمیرسیم .فعلا.
REAL MADRID
![]()
آقا جان این بود وعده بازی زیبا که آنجلوتی اول فصل میداد؟؟؟
کاپلو هم با نتایج ناپلئونی میبرد ...
این بود مربی صلح؟؟؟
دیگه اوزیل هم عصبانی شد با چه زبونی باید به آنجلوتی بفهمونه که پست جدیدش نمیتونه باعث شکوفایی بیشترش بشه بلکه استعدادشو هدر میده؟؟
چجور باید به پرز بفهمونه که حفظ اوزیل جز واجباته و باید اوزیل رو راضی به موندن کرد؟؟؟
چجوری باید به پرز فهموند که بازیکنا رو به چشم یک کالای تجاری نبینه؟؟؟...
مالکیت توپ و پاسکاری بی خود به چه درد رئال میخوره؟؟ اینکه شد بارسا چرا باید پست امثال اوزیل و رونالدو عوض بشه؟؟
فصل گذشته انتقاد میشد که وقتی آلونسو رو میزارن تو پست هافبک دفاعی و آلونسو هجومی بازی میکنه و بازیسازی میکنه لذا باید یه عنصر تدافعی کنارش گذاشته بشه اما هنوزم که هنوزه ما داریم همون اشتباه گذشته رو مرتکب میشیم!!!...
از اول فصل تیم وارد حاشیه شده و رئال به جای اتمام بحثا به حاشیه دامن زده... الانم آربلوا احساس مسئولیت کرده و یه مصاحبه آتشین دیگه کرده تا دامن بزنه به حواشی آربلوایی که دلش پیش همون ضلع شمالی ورزشگاهه
رونالدویی که باید آقای گل لالیگا بشه جوری ازش بازی گرفته میشه که نمیتونه گل بزنه... امیدوارم تیم پیشرفت کنه وگرنه با این وضعیت ما میخوایم دنبال چمپیونزلیگ باشم؟؟
آنجلوتی گفته مهم نتیجه بازی بود اما بد نیست یه نگاه هم به گذشته داشته باشه و ببینه عاقبت مربیان نتیجه گرا رو توی رئال
... توانایی این بازیکنا بیشتر از ایناست...
رئال با تیمای هجومی مثل بارسا و اتلتیکو مادرید رو به روئه که اگه آنجلوتی بخواد تو این بازی ها هم با یه اختلاف یه گل برنده باشه که تیم به فنا میره...
فعلا همین
امیدوارم رئال بهتر بشه و همه چی به روال عادی برگرده
Buffon & Casillas
بازيو ديدم
خلاصه بگم
بهتر از بازي قبل بوديم و هماهنگ تر شديم مخصوصا در خط دفاعي
ايكر نبود و غمناك بود نبودش!
كريس و كريم به نظر ميرسه با هم هماهنگ نيستن و با هم رابطه خوبي ندارن روي گل هم مشخص بود ، كريم مرده خوري كرد
اوزيل بدجور ميلنگه ! اصلا توي بازي نيست و از تعويضشم ناراحت شد
ايسكو همچنان عالي! يه فرصت خوب هم براي خودش ساخت كه توپش به تير خورد!
به هر حال بازي امشب بازي سختي جز در دقايق پاياني نبود
بدون شرح....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)