سلام خدمت دوستان کاتالانی
بعد از چیزی حدود 3 سال تصمیم گرفته شد که تاپیک جدیدی در مورد بحث های فنی تیم بارسلونا افتتاح بشه و برای فصل بعد در محیط جدیدی فعالیت کنیم .
امیدواریم که باهم دوباره بحث های فنی و داغی توی این تاپیک داشته باشیم
سلام خدمت دوستان کاتالانی
بعد از چیزی حدود 3 سال تصمیم گرفته شد که تاپیک جدیدی در مورد بحث های فنی تیم بارسلونا افتتاح بشه و برای فصل بعد در محیط جدیدی فعالیت کنیم .
امیدواریم که باهم دوباره بحث های فنی و داغی توی این تاپیک داشته باشیم
ویرایش توسط fcb10 : 05-29-2012 در ساعت 03:09
قضیه روبینیو هم این بود که خیلی گنده اش کردن.علت دیگه هم این بود که نسبتا زود به یک تیم بزرگ رفت و اینکه به تیم بزرگی از نظر بازیکن سازی در طول تاریخ نرفت.حقیقتا لیگ های بازیکن ساز رو میشه گفت انگلیس و اسپانیا چون تقریبا همه نوع تاکتیکی توشون استفاده میشه اما بازیکنای بزرگی هم تو لیگای دیگه پرورش پیدا کردن ولی فکر کنم اگه تو اسپانیا یا انگلیس رشد میکردن بیشتر به چشم میومدن.علت دیگه شکست روبینیو این بود که تو تیم درستی بازی نمیکرد.رئال با اون همه ستاره جایی برای روبینیو یی نمیذاشت که هنوز میخواست رشد کنه.یکی از دلایل رشد مسی این بود که از 19-20 سالگی تو ترکیب بارسا تقریبا فیکس شده بود.بارسا تیمی بود که داشت انواع چالش ها رو تحمل میکرد در نتیجه مسی انواع چالش ها رو تحمل میکرد.اما روبینیو یک بازیکن ذخیره و غیر مطمئن در تیمی بود که جانشین های موفقی داشت.
پزشک آبيدال: اريک ميتواند به فوتبال برگردد
عجب خبر خوشحال کننده ای !اگه حتی دیگه واسه ما بازی هم نکنه ولی اینکه به آمادگی در حد بازی کردن برسه عالیه
![]()
الان نیمار 19 یا 20 سالشه خب تو برو بازی 19 سالگی مسی رو نگاه کن میبینی قدرت تکنیکی نیمار 19 ساله چقدر از مسی بهتره ولی به مرور زمان مسی بهتر شد و دیگر بازیکن ها رو زمین زددر مورد سانچس هم بگم که مشکلش به نظر من سرعتش هست سانچش با تکنیک خوبی که داره ولی متاسفانه از سرعت چندان خوبی برخوردار نیست اما همین مورد در مورد نیمار که سرعتش از سانچش بهتره و تکنیکش هم که بی نظیر. البته نیمار رو همونطور که تو بحث و گفتگو ها گفتید چجوری بگم خودخواه هست دیگه که اونم اگه بیاد بارسا انشاالله به مرور زمان بهنر میشه. حالا دونگاتون رو بذارید رو هم ببنیم میتونیم نیمار رو بخریم؟
از روسل گدا این کارها بر نمیاد
![]()
داداش من با این جمله ات خیلی مشکل دارم.کی گفته مسی تکنیکش تو 19 سالگی از نیمار کمتر بود؟ شما فکر کنم بازی مسی تو 17 سالگی جلوی یونوتوس رو ندیدی؟ یا مگه یادت رفته اون گل مسی به ختافه که مثل مارادونا زد رو توی کمتر از 20 سالگی زد؟ تکنیک نیمار جلوی مسی مثل مقایسه تکنیک مارادونا و رونالدو پرتقالیه. نیمار الان که 21 سالش هست تکنیکش 1/3 تکنیک مسی تو 19 سالگیه اونوقت چه طور میگی تکنیک مسی کمتر بوده؟
اصن شما چرا حرکات فردی و نمایشی ( مثل ژوکوبونیتو ) رو با دریبلینگ مسی مقایسه میکنید ؟؟؟؟ بین این دو توانایی از زمین تا آسمون فرقه !!! مسی با دریبل های ریز و جابه جایی های سریع حریف رو رد میکنه ولی نیمار با تکنیک های بیشتر نمایشی کار میکنه ! من هنوز ندیدم که مسی یکی از حرکات نیمار رو انجام بده !!
کسی قصدش مقایسه این دو تا نیست چون همه میدونن نمیشه دریپلینگ کاربردی مسی رو با دریپل های نمایشی امثال رونالدو و نیمار مقایسه کرد ولی بحث من این بود که مسی تو 19 سالگی از هر بازیکن دیگه تو 19 سالگی تکنیک بالاتری داشت.منظورم از تکنیک نحوه دریپل زدنه حالا فرق نمیکنه نمایشی باشه یا کاربردی
من به این نتیجه میرسم که نیمار تو این سبک فوتبال بارسا نمیتونه موفق باشه و سرنوشت خوبی نخواهد داشت مگه اینکه بارسا سبکش رو عوض کنه.
البته همه اینا مشروط به اینه که نیمار به بارسا بیاد.
چرا اتفاقا بازی با یوونتوس رو دیدم که اینو میگم آخه فقط توپ خراب میکرد تو اون بازی. در ضمن اگه گل مسی به ختافه رو میکشی وسط نیمار هم بهترین گل سال 2011 رو به ثمر رسوند همون دریبلهایی که تقریبا از وسط زمین میزد.
البته مسی هم انصافا چیزی از نیمار 19 ساله در 19 سالگی کم نداشت نمیشه گفت کدوم بهتر بودن در 19 ساگی اما در یک مورد میشه گفت اونم سرعتشونه که نیمار باید بره جلو بوق بزنه تا به مسی برسه. البته همونطور که دوستان هم گفتن دریبل نیمار بیشتر نمایشی هست تا کاربردی و در این مورد هم فرق دارن دیگه و اینجا هم نیمار باید بوق بوق کنه
ولی می خواستم بگم که نباید نیمار رو از دست بدیم به این سادگی![]()
ویرایش توسط spbarcelona : 06-01-2012 در ساعت 15:37
جديدترين ردهبندي باشگاه هاي فوتبال جهان
رده بندي باشگاه هاي برتر جهان به شرح زير است:
1 – بارسلونا اسپانيا
2 – يونيورسيداد شيلي
3 – رئال مادريد اسپانيا
4 – اتلتيکومادريد اسپانيا
5 – بايرن مونيخ آلمان
6 – چلسي انگليس
7 – ولز سالزفيلد آرژانتين
8 – ليبرتاد پاراگوئه
9 – اتلتيکوبيلبائو اسپانيا
10 – اسپورتينگ ليسبون پرتغال
منبع: ورزش 3
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)