Design & Developed BY Patira

صفحه 13 از 259 نخستنخست ... 311121314152363113 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 2585
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بارسلونا آخرین اخبار از حواشی و نقل و انتقالات بارسلونا در فصل 2011-2012

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.

در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر

HALA MADRID

ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32

2. 9 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

manutd گواردیولا:حس می کنم که هنوز رئال بهتر از ماست

مربی بارسلونا در کنفرانسی خبری اعلام کرد که تیمش باید به بازی سرعت دهد و درگیر برخوردها نشود

Getty Images

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در آستانه دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا در جمع خبرنگاران قرار گرفت و پاسخگوی سوالات آنها شد. در اینجا می توانید گزیده ای از صحبتهایی پپ را مطالعه کنید
    از دست ندهید

* امیدوارم که سطح تیمم، همان سطح سال گذشته باشد. همیشه نهایت تلاشمان را برای بهبود به کار می گیریم تا در زودترین زمان ممکن تیم بهتر شود. ولی ما از این تیم راضی هستیم
    * سسک تمریناتش با بارسلونا را شروع کرده. او هیچ مشکلی ندارد و نشان داد که در سطح خوبی است
    *از اعضای کادر مدیریتی باشگاه به خاطرتلاشهایی که برای شکل دادن این تیم انجام دادند متشکرم
    * رئال و بارسلونا دو تیم خیلی بزرگ هستند که هر یک از این دو تیم می تواند بازی فوق العاده ای را به نمایش بگذارد.ما باید برای فتح این جام بازی بزرگی را به اجرا بگذاریم. احساس می کنم که رئالی ها هنوز بهتر از ما هستند. باید به بازی سرعت دهیم ولی از سختی این کار آگاهیم. ما پشت سرآنها هستیم ولی نتیجه دیدار رفت، به نفع ما بوده است
    * برای شروع خوب در رقابتهای لالیگا تنها 3 روز فرصت خواهیم داشت. ما از خستگی فیزیکی بازیکنان رنج می بریم ولی به ذهنیت خوب بازیکنانم اعتقاد دارم
    * در دیدار رفت رئال بهتر از ما بود و حس می کنم که می بایست در برنابئو بهتر از این بازی می کردیم
    * الکسیس؟ درمورد او باید بگویم که با فروتنی اش در دل هم تیمی هایش جا شده .او از یک خانواده فروتن و فقیر آمده و این را می توان در رفتارهایش دریافت. او با بازی خوبش کمکهای زیادی به ما خواهد کرد
    * در مورد اینکه سسک در ترکیب تیم قرار بگیرد یا نه هنوز تصمیم نگرفته ام. او خوب تمرین کرد ولی تنها در یک جلسه از تمرینات تیم حضور داشت. نام او در لیست بازیکنان فراخوانده هست و ببینیم که آیا دراین بازی به میدان خواهد رفت یا نه .سسک اکثر بازیکنان بارسلونا را می شناسد و فوتبال خوبی بازی می کند. او بازیکنی است که پاسهای عمقی و خوبی می دهد.باآمدن سسک جایگاه ماسچرانو تغییر می کند. خوشبختانه او می تواند عقب تر و در مرکز میدان بازی کند.
    * رختکن تیم ما خیلی رقابتی است و نمی توانی بگویی که چه کسی بهترین است. البته همیشه چیزهایی برای بهتر شدن هست.این یک پروسه عادی است. ما انگیزه های زیادی داریم و بازیکنان ما هم به ما کمک خواهند کرد
    *اگر از عملکرد تیم دربازی رفت راضی بودم به این خاطر بود که رئالی ها ما را به شدت تحت فشار قرار داده بودند.اگر در بازی برگشت هم همین طور بازی کنیم، پیروزی کار سختی خواهد بود. سعی می کنیم با سرعت هر چه تمام بازی کنیم و بازی خودمان را به نمایش بگذاریم.رئال در بازی رفت خیلی خوب بود. زمانی که از نظر فیزیکی بهتر هستی، مغزت هم بهتر کار می کند.
    * هر تیمی همان طور که می تواند بازی می کند. ما باید شاداب تر باشیم تا بتوانیم بهتراز فضاهای خالی استفاده کنیم و برخوردهای کمتری در جریان بازی ایجاد شود . بقیه چیزها در دست داور است . من وقتم را برای فکر کردن به دیدارهای سال قبل ال کلاسیکونمی گذارم. تنها هدف من این است که بتوانیم کارهایی بکنیم که بازی بهتری را به نمایش بگذاریم.
    * می دانم که رئالی ها تمام تلاششان را می کنند تا رونالدوتمام مهارتهایش را به نمایش بگذاردو ما هم همین کار را در مورد مسی می کنیم.بازی تیمی، عملکرد هردوی این بازیکنان را بهتر می کند

4. 3 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

manutd گزارش روز؛ گواردیولا رکورد کرویف را پشت سر می گذارد؟

در صورتی که امشب بارسا قهرمان سوپرکاپ شود، گواردیولا رکورد قهرمانی های کرویف را پشت سر خواهد گذاشت

سایت گل- بدون یوهان کرویف، بعید بود بارسا امروز به بهترین باشگاه دنیا تبدیل شود. این اسطوره هلندی فلسفه فوتبال در این باشگاه را تغییر داد و با آوردن سبک کاری آکادمی جوانان آژاکس به بارسا، آبی و اناری ها را وارد باشکوه ترین دوره حرفه ای شان کرد.
    وقتی کرویف در سال 1988 هدایت بارسا را برعهده گرفت، لا ماسیا، مدرسه فوتبال بارسا، در حال پرورش اولین ستاره هایش بود که البته بهترین آنها در نهایت گواردیولا بود. کرویف برای اولین بار در 16 دسامبر 1990، تقریبا یک ماه بعد از 20 سالگی گواردیولا، از او در ترکیب تیمش استفاده کرد. این آغاز راه یکی از بهترین هافبک های دنیا بود که با بارسا و زیر نظر کرویف به چهار قهرمانی پیاپی در لا لیگا رسید و در اولین قهرمانی این باشگاه در لیگ قهرمانان اروپا نیز نقش داشت.
    کرویف در مجموع 10 قهرمانی برای بارسا به دست آورد. 4 قهرمانی در لالیگا، یک قهرمانی در لیگ قهرمانان، یک قهرمانی در جام برندگان جام اروپا، یک قهرمانی در کوپا دل ری، دو سوپرکاپ اسپانیا و یک قهرمانی در سوپرکاپ اروپا.
    اما اگر تیم کرویف برای 8 سال به چنین موفقیت هایی رسید و عنوان تیم رویایی را به خود اختصاص داد، گواردیولا تنها در سه فصل به این تعداد قهرمانی رسید. او در همان اولین فصل حضورش در نوکمپ به عنوان مربی، 6 جام کسب کرد و یک رکورد تکرارنشدنی را برا گذاشت.
    در واقع گواردیولا در سه سال اخیر، 10 جام از 13 جام ممکن از جمله سه قهرمانی در لا لیگا و دو قهرمانی در چمپیونزلیگ را به دست آورد.
    امشب بهترین فرصت برای گواردیولاست که رکورد قهرمانی کرویف در بارسا را پشت سر بگذارد. البته برای رسیدن به این هدف او کار راحتی در پیش ندارد. زیرا باید در مقابل مردی قرار بگیرد که خود استاد رکوردشکنی است.
    به همین دلیل قهرمانی در این سوپرکاپ، اگرچه در مقابل قهرمانی در لالیگا یا چمپیونزلیگ، اهمیت چندانی ندارد، برای گواردیولا می تواند معنای ویژه ای داشته باشد. پشت سر گذاشتن اسطوره ای مانند کرویف، بی تردید برای سرمربی جوان آبی و اناری ها یکی از افتخارآمیزترین دستاوردهای دوران حرفه ای است.

6. 3 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

نایب رئیس بارسا: مورینیو آفتی برای فوتبال اسپانیاست

کارلس ویلاروبی، نایب رئیس باشگاه بارسلونا که این بازی را از نزدیک تماشا کرد، درمورد اتفاقاتی که در این بازی رخ داد و به ویژه مورینیو که انگشتش را در چشم تیتوویلانوا، دستیار مورینیو فرد کرد، نظرش را اعلام کرده.
    ویلاروبی در صحبتهایی که بارها در برنامه «ال مون آ راک1» پخش شد و روزنامه اسپورت کاتالونیا به بازتاب آن پرداخت، گفت:« می خواهم درتکمیل صحبتهای پیکه بگویم که مورینیو به منزله آفتی برای فوتبال اسپانیاست. رفتارهایی که دقایقی قبل از آغاز دیدار فینال رخ داد، نباید تکرار شود و توصیه می شود که کسی کاری کند تا این برخوردها دیگر تکرار نشوند.»
    ;[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    نایب رئیس باشگاه بارسلونا در مورد عدم حضور بازیکنان رئال در زمان مراسم اهدای جام قهرمانی به بارسلونا هم صحبت کرد و گفت:« تیم ما در زمین تیم برتر بود و این کاملا روشن و بارز بود و درپایان مسابقه و بلافاصله بعد از آنکه داور مسابقه سوت پایان بازی را زد، دیدم که مورینیو به شاگردانش دستور می داد که هر چه سریعتر به رختکن بروند.»
    او ادامه داد:« من معتقدم که رئال مادرید به عنوان یک باشگاه ورزشی نباید از مربی اش به خاطر این رفتارها ( که نمونه ای از آن را در دیدار 4شنبه شب دیدیم) حمایت کند. باید ببینیم که در ساعات آتی چه خواهد شد.»
    نایب رئیس باشگاه بارسلونا در مورد ادامه روابط دو باشگاه گفت:« بدون شک باید به این نکته یادآوری کرد که با وجود رفتار بازیکنان رئال و عدم حضورشان در مراسم اهدای جام، فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال در زمان اهدای جام در جایگاه حاضر بود و حتی زمانی که چابی جام را بالای سر برد، بارسا را تشویق کرد.»

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

8. 3 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

manutd چابی: عملکرد رئالی ها تاسف آور است/آنها فقط لگد می زدند

مارسلو به قصد آسیب زدن روی سسک خطا کرد. په په هم همین طور بود

سایت گل- چابی ارناندس ، کاپیتان بارسلونا در پایان دیدار چهارشنبه شب ورزشگاه نوکمپ که با قهرمانی بارسا در سوپرکاپ اسپانیا همراه بود به تندی از بازیکنان رئال مادرید انتقاد کرد.
    ستاره کاتالان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به بارسلونا تی وی گفت:« وجهه ای که رئال از خود به نمایش می گذارد تاسف آور است. تصاویر، خودشان کاملا گویا هستند. اینها اصلا در حد و اندازه های یک موسسه نیست.ما به عدالت باور داریم و این عدالت را پیاده می کنیم.رئالی ها نمی گذاشتند ما بازی کنیم.فقط لگد می زدند ولی هیچ اتفاقی نیفتاد. ما به عدالت باور داریم و عدالت پیاده شد. می توان با حالت معمولی و یابا حالت تهاجمی بازی کرد. مارسلو به قصد آسیب رساندن به سسک روی او خطا کرد و همین را می توان در مورد په په هم گفت.این تاسف آور است . برای دنیای فوتبال تاسف آور است که چنین رفتارهایی با محرومیت مواجه نمی شوند. و رئالی ها به اعتراضاتشان ادامه می دهند. زمانی که رئال در جام حذفی به قهرمانی رسید، در زمان اهدای جام ما در زمین ماندیم و آنها هم باید در زمان اهدای جام سوپرکاپ به ما، همین کار را می کردند.»
    چابی درمورد بازی چهارشنبه شب گفت:« مادر اوج آمادگی فیزیکی مان نبودیم و با این وجود توانستیم رئال را شکست دهیم. در نیمه اول بازی خوبی را ارائه دهیم ولی در نیمه دوم کار تا حدودی برایمان سخت شده بود.»

10. 3 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

کاسیاس: بارسلونا به حقش رسید

ه گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، ایکر کاسیاس تصریح کرد: در طول بازی هواداران بارسلونا چهره خوبی از خود نشان دادند و اگر گاهی مرا هو میکردند نگران اتلاف وقت بودند و حق داشتند.

وی افزود: از این که در خروج از استادیوم و حرکت به سمت فرودگاه دچار مشکل شویم نگران بودم اما در طول مسیر با تشویق هواداران بارسلونا مواجه شدیم و این برای من ارزشمند بود. آنها مرا به عنوان دروازه‌بان تیم ملی کشورشان صدا میکنند و این بسیار مهم است.

کاسیاس درخصوص بازی گفت: شکست 5 بر 4 برابر تیمی که در فصل گذشته قهرمان لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا شده حادثه چندان ناگواری نیست که به خاطرش عصبانی و ناراحت شویم. به هر حال بارسلونا به حقش رسید و ما هرگز مستحق پیروزی نبودیم چرا که نتوانستیم آن طور که هستیم بازی کنیم.

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

12. 3 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

فابرگاس: مدیون ونگر هستم که به اینجا رسیدم
    اولین مصاحبه سسک فابرگاس بعد از انتقال به بارسلونا.

کاپیتان سابق باشگاه آرسنال با انتقالی بحث بر انگیز به بارسلونا پیوست. او در اولین مصاحبه خود اینگونه گفت:

" برای من، این روز خاصی است. من به خانه بازگشتم.

می دانم که هواداران آرسنال بخاطر خروج من از باشگاه مایوس شده اند اما من اینجا هستم تا با چالشی باورنکردنی روبرو شوم، چالش زندگیم !!

گرفتن شماره 4 بسیار خاص است. می دانم تردیدی وجود داشت که آیا تیاگو آلکانترا باید آن را داشته باشد اما بسیار خوشحالم که می توانم این شماره را بر تن کنم.

با فروتنی بسیار به اینجا امدم زیرا می دانم باید چیزهای زیادی یاد بگیرم و می توانم چیزهای زیادی از پپ گواردیولا و این تیم فوق العاده یاد بگیرم.

از نظر فیزیکی برای هر چیز اماده ام. این تصمیم من نیست که آیا بازی کنم یا نه.

می دانم از آن لذت می برم و به این تیم کمک می کنم. آمدم تا سخت تلاش کنم و حتی این تیم را قویتر و رقابت پذیر تر کنم. هرچه در توان دارم ارائه خواهم داد تا این باشگاه را بهتر کنم."

فابرگاس همچنین در مورد آرسن ونگر گفت:

" هرگز کلمات کافی نخواهم داشت تا از ونگر بخاطر هر آنچه برایم انجام داد تشکر کنم. من هرگز او را فراموش نمی کنم.

فکر نمی کنم او در اینجا تصویر انچنان خوبی در میان افراد داشته باشد، به عقیده من او در اینجا انگونه شناخته میشود که در واقع درست نیست. اگر من امروز اینجا در کنار شما هستم تا حد زیادی بخاطر اوست.

نمی توانم با قدرت مناسب تحسین خود نسبت به او را بیان کنم، مدیون او هستم که به اینجا رسیدم."
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

14. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

manutd گواردیولا:راستش را بخواهید فکر نمی کردم بتوانیم رئال را ببریم

مربی جوان بارسلونا معتقد است که تصاویر لحظات درگیری خودشان حرف می زنند

Guardiola - Mourinho,Barcelona Vs Real madrid (Getty) - Super Cup 2011

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که انتظار برد تیمش مقابل رئال مادرید را نداشته. بارسلونا با برد 2-3 در دیدار برگشت و با توجه به تساوی 2-2 دو تیم در دیدار رفت، توانست قهرمان سوپرکاپ اسپانیالقب بگیرد.
    از دست ندهید

در پایان این مسابقه پپ گواردیولا مربی تیم قهرمان سوپرکاپ به خبرنگاران گفت:« راستش را بخواهید انتظار نداشتم که بتوانیم رئال را شکست دهیم. این بیشتر از دلنشینی برایم تعجب آور بود.» گواردیولا به این دلیل این صحبتهارا مطرح کرد که تیمش اردوی پیش فصل را به مراتب دیرتر از رئال مادرید شروع کرده بود.
    مربی بارسلونا ادامه داد:« من بازیکنانی دارم که الگو و نمونه خوبی برای سایرین هستند، چه در زمین مسابقه و چه در کنفرانس های خبری. » او در ادامه درمورد رئال مادرید هم صحبت کرد:« رئال بدترین حریف ممکن برای تیم ما در این دیدار بود و باید بگویم که نتیجه دیدار رفت، کلید اصلی موفقیت ما در سوپرکاپ بود.»
    روزنامه مارکا با بازتاب صحبتهای مربی جوان بارسلونا به این نکته اشاره کرد که گواردیولا ترجیح داد تا درمورد برخوردی که میان ژوزه مورینیو و تیتو ویلانوا رخ داد، نظری ندهد. مورینیو در زمانی که بازیکنان دو تیم با هم درگیر بودند به سمت تیتو رفت و انگشتش را در چشم او فرو برد.گواردیولا همچنین در این باره که رئالی ها قبل از آنکه بازیکنان بارسلونا جام را بالای سر ببرند از زمین مسابقه خارج شدند هم صحبت کرد و گفت:« تصاویر به تنهایی دراین باره حرف می زنند.باید مراقب بود، چرا که یک روز آسیبهایی به ما وارد خواهد شد؛ نه در داخل زمین، بلکه خارج از آن و همه ما تا حدودی در این باره مسئول هستیم. اگر آنها این را حس نمی کنند و اگر نمی خواهند در طول مراسم اهدای جام، بمانند، این مشکل ما نیست.»
    مربی جوان بارسلونا در واکنش به صحبت مورینیو که گفته بود در نیمه دوم بازی، از توپ جمع کنها خبری نبود گفت:« این به من مربوط است؟ من آنقدر کار دارم که وقت ندارم که با توپ جمع کن ها جلسه بگذارم.»
    او درادامه درمورد سسک فابرگاس هم صحبت کرد و گفت:« در ده دقیقه بازی او را دیدیم. در اولین حرکتی که سسک با پیراهن بارسا انجام داد، به محوطه جریمه حریف رسید. از او راضی ام، چون در مدت خیلی کوتاهی توانست اولین جامش را با بارسا کسب کند.»
    مربی بارسا درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که نیمکت نشینی الکسیس سانچس به این دلیل بود که او در جرین گرم کردن قبل از بازی احساس ناراحتی می کرد.
    با قهرمانی بارسا در سوپرکاپ اسپانیا، گواردیولا توانست با رکورد جامهای کسب شده توسط یوهان کرویف برابری کند و مربی جوان بارسلونا در بخش پایانی صحبتهایش دراین باره گفت:« من این جامها را به تنهایی کسب نکرده ام؛ بلکه همه ما با هم به این جام ها رسیدیم .»

16. 3 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

نامه‌ یک هوادار آرسنال خطاب به سسک فابرگاس؛ بدرود آمیگو، جایت خالی خواهد بود

آنها به تو حق می دهند در بیست و چهار سالگی واکنشی نشان دهی. می دانند زندگی فوتبالی خیلی کوتاه است و بازیکنانی با استعدادی ناب حق دارند دنبال موفقیتی در خور توانایی‌هایشان بروند.

متن زیر ترجمه ای کوتاه شده است. برگرفته از ای میل یک دوست آرسنالی. نامه یک نویسنده انگليسي طرفدار آرسنال خطاب به سسک فابرگاس که توپچي‌ها را به مقصد نوکمپ ترک کرد. نامه ای پر مهر و در عین حال نیشدار. نمونه زمینی مراوده یک طرفدار دل سوخته و بازيكني که به افق‌های دیگر می نگرد.

سسک عزیز،
    این نامه را می نویسم تا فقط بگویم "آدیوس ای گراسیاس". خداحافظ. سپاس. با بهترین آرزوها چرا که اگر کسی چیزی برای ستایش و سپاس رو کرد تو بودی.
    شاید همه ندانند در استادیوم امارات چه می گذرد، ولی تو آمیگوی کم سن و سال خوب می دانی اوضاع در آرسنال چندان روبراه نیست. بنابراین بازگشت به خانه قديمي‌ات بارسلونا باید با کمی افسوس هم همراه باشد.
    باید بدانی این جا کنار همه دشمن‌های کینه‌ای که پیدا کردی خیلی‌ها هم تو را تحسین می کردند. آنهایی که می بینند فوتبالیست‌ها چه جوری در بند حرص گرفتار آمده‌اند. چه جوری در بند معروفیت ناگهانی مبتذل گرفتار شده‌اند. آنهایی می دانند اکثر فوتبالیست‌ها باید بروند و درس‌های وفاداری را دوره کنند. آنهایی که می بینند فوتبالیست‌ها چه جوری باشگا‌هاشان را تلکه می کنند. می بینند جوئی بارتون امروز یه چیزی می گه و فردا یه چیز دیگه. می شنوند کارلوس توز به شهری که در این سال‌ها در حدش بيشترين مهربانی ها را کرده چقدر متلک می اندازد.
    سپس به تو نگاه می‌کنند که در شانزده سالگی این جا آمدی. نگاه می کنند و می بینند چیز دیگری بودی. غرور معرکه ای که در بازی‌ات بود را می بینند. تعهدی که داشتی را و این که به تعهداتت با این که در شرایط نومید کننده‌ای گرفتار آمدی عمل کردی.
    آنها به تو حق می دهند در بیست و چهار سالگی واکنشی نشان دهی. می دانند زندگی فوتبالی خیلی کوتاه است و بازیکنانی با استعدادی ناب حق دارند دنبال موفقیتی در خور توانایی‌هایشان بروند. تلاش برای رسیدن به هدف‌هایت کار کوچکی نیست آمیگو. هم برای تو و هم برای آنهایی که تو را بزرگ کردند و به این جا رساندند. تو خانه‌ات را به عنوان یک پسر بچه ترک کردی و باید برای رسیدن به هدفت جانانه تر بجنگی. رسیدن به آن هدف زیر سایه مردانی مثل آندره س اینیستا و ژاوی آسان نیست.
    آنهایی که تو را در بهترین رستوران بارسلونا یا بیلبائو دیدند با مرد جوانی روبرو شدند که می دانست چه می خواهد. همان جوانی که امید بزرگ آرسن ونگر بشمار می رفت. آنها می‌بینند بازگشت تو به کاتالونیا چیزی بیش از فرصت طلبی بوده. تو راهی باشگاه بزرگی شده‌ای که از بچگی شیفته‌اش بودی. باشگاهی که با احترام به آن نگاه می کردی و می کنی.
    البته جایت در آرسنال خالی خواهد بود. جای نفوذهایت به قلب دفاع حریفان. تو یادآور تیری آنری و پاتریک ویرا که بهترین بازی‌هایشان را برای آرسنال انجام دادند و افتخارات فراوانی برای باشگاه کسب کردند بودی. ولی دست تو پس از آن که کاپیتان آرسنال شدی به یک جام هم نرسید و می توان حدس زد به جایی رسیدی که دریافتی احتمالا در آرسنال دستت هرگز به جامی نخواهد رسید. همان اوایل بهار سال پیش که روی نیمکت ذخیره‌های ویمبلی نشستی و دیدی که هم تیمی‌هات نتوانستند جام اتحادیه را به چنگ آورند. دوربین‌ها در یک لحظه نومیدی و استیصالت را شکار کردند. احتمالا می پرسیدی اگه نشه این جام رو بدست آورد پس چه جامی فتح خواهد شد؟ می پرسیدی پس از این همه سال قول و قرار چی بدست میاد؟ برای خیلی‌ها حقیقت عیان شده بود و از همه دردناک تر برای آرسن ونگر. اون ونگر که می گوید هنوز دوستت داره. کیفیت بازی کردنت را، درخشش و تخیلت را. همه چیزهایی که به تیم او به عنوان فوتبالیست دادی را... شاید اگر این جا می ماندی آرسنال حول تو قوی می شد. دلایل پرشماری برای این باور داشتیم. مثل گلی که سال 2008 در سن سیرو به میلان، قهرمان اروپا، زدی. تو بنای موفقیت بودی و نه جرقه ای گول زنک.
    نکته تلخی که با تو جلب نظر می کند برملا شدن راز فوتبال این دوران است. وقتی به باشگاهت این قدر خدمت می کنی، وقتی مربی این قدر مهربانانه استعدادت را بارور می کند، ولی نمی توانید به موفقيتي دست پیدا کنید و ناکامی پشت ناکامی از راه می رسد چه باید کرد؟
    نباید اجازه می‌دادی سال‌ها بی ثمر سپری شوند. نباید اجازه می دادی زندگی حرفه ای‌ات بدل به خشم و نومیدی شوند.
    نه نباید اجازه می دادی. حالا با عزت رفته‌ای سسک، نه فقط برای بازی‌های معرکه ای که برای آرسنال انجام دادی، بلکه برای کمال والا و رویکرد مردانه‌ات. در کنار همه اینها همیشه کیفیت لیگ برتر را ارتقا بخشیدی. لیگی که این اواخر کمتر کسی با تدوامی که تو داشتی معرفی کرده.
    حقیقت اینه آمیگو همیشه دقت کردی کارت را خوب انجام دهی. همیشه تلاش کردی تعریف درستی از خودت ارائه دهی. جایت خالی خواهد بود، چرا که همیشه چیز نایابی برای رو کردن داشتی. با هوشی والا، با سرعت فراوانی طی حرکت با توپ، با کنترل بی ادا و اطوار آن.
    زمان خوبی برای از دست دادن سرمایه ای مثل تو نبود. نه برای آرسنال و نه برای هر کسی که قدرت و زیبایی فوتبال این جا برایش اهمیت دارد. ولی خب گاهی آدم باید به خودش فکر کند، به این که به چه نیاز داره و چه جوری می تواند خود را ابراز کند... تو به عنوان یک پسر پا به آرسنال گذاشتی و در قامت یک مرد به خانه بازمی گردی.
    آدیوس. سپاس برای همه آن خاطره‌های خوب.
    حاشیه: انصافا پر از نیش و کنایه هست اما فوق العده قشنگ بود داستان سسک و هواداران آرسنال هم فیلم هندی شد بابا ولش کنین دیگه.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

18. 2 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

پیش فرض دیوید ویا ماتراتزی دوم

مسعود اوزیل ، بازیکن آلمانی رئال مادرید در مورد اتفاقاتی که در دقایق پایانی بازی برگشت سوپرکاپ میان اسپانیا و رئال مادرید رخ داد صحبت کرد .

بازیکن آلمانی همچون ویا پس از تکل خشن مارسلو روی سسک فابرگاس اخراج شد .
    بازیکن ترکیه ای الاصل رئال مادرید که مسلمان است ، فاش کرد که بازیکن اهل آستوریا به مذهبش توهین کرده است :" این کار را انجام دادم چرا که از مذهبم دفاع می کردم . چون که داوید ویا به اسلام توهین کرد . "

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

20. 3 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم/هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    محمد

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    1,718
    تشکر شده 1,450 در 307 پست

بارسلونا مسي: مورينيو فوتبال اسپانيا را نابود مي‌كند

مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: با چنين روندي بايد پذيرفت که مورينيو فوتبال اسپانيا را به نابودي مي‌کشاند.
    به نقل از آس اسپانيا، ليونل مسي پس از قهرماني بارسلونا در سوپرجام اسپانيا تصريح کرد: بازي بسيار خوبي بود و چنين بازي بزرگي اعتبار فوتبال اسپانيا را بالا مي‌برد. من تعصبي به فوتبال اين کشور ندارم و اگر چنين سطحي از بازي باشگاهي در آرژانيتن بود يک روز هم در اسپانيا نمي‌ماندم اما گويا کسي قدر اين اعتبار را نمي‌داند.

وي ادامه داد: استخدام کسي که فوتبال يک باشگاه را نابود کند کاري بيهوده و اشتباه است. مورينيو با رفتارش اعصاب بازيکنان رئال مادريد را خرد کرده بود و نه تنها بر ما هيچ اثري نداشت بلکه به سود ما هم عمل مي‌کرد.

مسي افزود: رئال مادريد خيلي خوب بازي کرد؛ اما رفتار زشت بازيکنان اين تيم فوتبال پاک در سوپرجام را قطعه قطعه کرد و از بين برد. حرکت مارسلو در صحنه‌اي که روي پاي فابرگس خطا کرد هيچ معني جز دشمني و کينه‌توزي و رفتار ناجوانمردانه نداشت و واقعا براي او متاسفم.

بارسلونا با نتيجه 3 بر 2 از سد رئال مادريد و در مجموع 5 بر 4 گذشت و به دهمين قهرماني در سوپرجام اسپانيا دست يافت.
    messi capità del Barça

22. 2 کاربر از پست مفید footballking12 تشکر کرده اند .

صفحه 13 از 259 نخستنخست ... 311121314152363113 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)