به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم
ونگر بعد از شکست تحقیرآمیز: کنار نمی روم؛ 3بازیکن جدید می خریم
آرسن ونگر، مربی فرانسوی آرسنال در صحبتهایی اعلام کرد که این باشگاه به دنبال آن است که تا پیش از به پایان رسیدن بازار نقل و انتقالات تابستانی، 3 بازیکن دیگر خریداری کند.
آرسنال یکشنبه شب در هفته سوم رقابتهای لیگ برتر با شکست تحقیر آمیز 2-8 مغلوب یونایتد شد.
بدین ترتیب توپچی ها از سه هفته ابتدایی رقابتهای لیگ برتر تنها 1 امتیاز کسب کرده اند
ونگر در پایان این دیدار از انتقال بازیکنان جدید به رختکن تیمش خبرداد و به خبرنگاران گفت:« در پایان بازی حس بسیار دردناکی دانشت. واقعا دردناک و تحقیر آمیز. ما در برخی از نقاط زمین واقعا کم آوردیم. 8 بازیکن خوب و تراز اولمان را در زمین نداشتیم و منچستر ما را تنبیه کرد. »
مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:« به شدت در خرید بازیکنان تلاش خواهیم کرد . ما در آستانه خرید یک مهاجم (پارک) هستیم و به دنبال یک مدافع و یک بازیکن میانی هم هستیم.من به شدت به دنبال یافتن گزینه های مناسب هستم. اگر بازیکنان خوبی پیدا کنیم، خریداری خواهیم کرد. ما پول کافی برای خرید بازیکنان مناسب را داریم و اگر گزینه ای مد نظرمان قرار گیر این کار را خواهیم کرد. تیم 20 نفره ای مسئول بررسی خریدهای تیم است و فقط من نیستم.»
ونگر در ادامه صحبتهایش گفت:« می دانم در انگلیس زمانی که در یک بازی شکست می خوری، خرید بازیکن جدید راه حل است ولی در ابتدا باید منتظر بازگشت بازیکنان مصدوممان باشیم. در دیدار با یونایتد 8 نفر از بازیکنانمان مصدوم بودند و هرکسی که چنین مهره هایی را در اختیار نداشته باشد، ضربه می خورد.»
مربی فرانسوی آرسنال در پایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که به شدت تحت فشار است ولی با این وجود آرسنال را ترک نخواهد کرد:« من باید این فشار را بپذیرم.من تصمیمات صحیحی را برای تیم می گیرم و به تلاشم دراین مسیر ادامه می دهم. بازیکنانی که ما فروختیم را هم من به تیم آورده بودم. شکست 2-8 خیلی سخت است. شاید بهتر است زیاد درمورد آن صحبت نکنیم چون خیلی دردناک است و انگار همیشه به دنبال بهانه می گردی. حس می کنم شرایط خیلی ویژه ای است و مهمترین نکته این است که ما تنها 3 بازی انجام داده ایم و الان پایان فصل نیست.»
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
مربي شياطين سرخ ميگويد منتقدان فراموش کردهاند که آرسن ونگر در آرسنال چه کرده است
ورزش سه - آرسنال با شکست مقابل منچستریونایتد از 3 بازی در لیگ برتر امسال تنها یک امتیاز گرفته ولی سر الکس فرگوسن، مربی منچستر یونایتد پس از پیروزی 8 بر 2 مقابل آرسنال از مربی حریف دفاع کرد: «هنگامی که با آرسنال بازی دارید انتظار دیداری بسیار دشوار را باید داشته باشید. اما ببینید آرسنال چه وضعی داشت؛ آنها بسیار تضعیف شده بودند.
اما باید کارمان را انجام میدادیم و در اکثر دقایق بازی اینطور بود، اما چند بار هم شد که حواسمان پرت شد و آرسنال موقعیتهایی به دست آورد. آنها در خط حمله هنوز کیفیت خوبی داشتند.
در نهایت بسیار راضی هستیم که این عملکرد راداشتیم و این امتیازات را گرفتیم.»
بسیاری از منتقدان عملکرد آرسن ونگر را زیر سوال میبرند و میپرسند او چرا بازیکنی را جانشین سسک فابرگاس و سمیر نصری نساخته است. فرگوسن میگوید: «این انتقادات از او منصفانه نیست. ببینید او در این مدت بسیار طولانی برای آرسنال چه کرده است.
او فلسفهاش را حفظ کرده و سبک فوتبالش را نیز؛ او بازیکنانی بسیار جذاب و رویایی به آرسنال بخشیده است.
او همیشه فروشهای خوبی داشته و کمک کرده آرسنال به پول خوبی برسد. شاید مردم این چیزها را فراموش کرده باشند چون در دنیای بسیار بدبینانهای به سر میبریم و هنگامی که چند بازی را میبازید ناگهان کارشناسان بیرون میآیند و درباره شما قضاوت میکنند.
در سالهای گذشته دیدهایم که چطور در ابتدای فصل مربیان را اخراج میکنند. این منصفانه نیست.»
سايت گل
ونگر بعد از شکست تحقیرآمیز: کنار نمی روم؛ 3بازیکن جدید می خریم
مربی فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرد که به دنبال خرید بازیکنانی مناسب و یافتن یک مدافع و یک بازیکن میانی است
آرسن ونگر، مربی فرانسوی آرسنال در صحبتهایی اعلام کرد که این باشگاه به دنبال آن است که تا پیش از به پایان رسیدن بازار نقل و انتقالات تابستانی، 3 بازیکن دیگر خریداری کند.آرسنال یکشنبه شب در هفته سوم رقابتهای لیگ برتر با شکست تحقیر آمیز 2-8 مغلوب یونایتد شد.بدین ترتیب توپچی ها از سه هفته ابتدایی رقابتهای لیگ برتر تنها 1 امتیاز کسب کرده اندونگر در پایان این دیدار از انتقال بازیکنان جدید به رختکن تیمش خبرداد و به خبرنگاران گفت:« در پایان بازی حس بسیار دردناکی دانشت. واقعا دردناک و تحقیر آمیز. ما در برخی از نقاط زمین واقعا کم آوردیم. 8 بازیکن خوب و تراز اولمان را در زمین نداشتیم و منچستر ما را تنبیه کرد. »
مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:« به شدت در خرید بازیکنان تلاش خواهیم کرد . ما در آستانه خرید یک مهاجم (پارک) هستیم و به دنبال یک مدافع و یک بازیکن میانی هم هستیم.من به شدت به دنبال یافتن گزینه های مناسب هستم. اگر بازیکنان خوبی پیدا کنیم، خریداری خواهیم کرد. ما پول کافی برای خرید بازیکنان مناسب را داریم و اگر گزینه ای مد نظرمان قرار گیر این کار را خواهیم کرد. تیم 20 نفره ای مسئول بررسی خریدهای تیم است و فقط من نیستم.»ونگر در ادامه صحبتهایش گفت:« می دانم در انگلیس زمانی که در یک بازی شکست می خوری، خرید بازیکن جدید راه حل است ولی در ابتدا باید منتظر بازگشت بازیکنان مصدوممان باشیم. در دیدار با یونایتد 8 نفر از بازیکنانمان مصدوم بودند و هرکسی که چنین مهره هایی را در اختیار نداشته باشد، ضربه می خورد.»مربی فرانسوی آرسنال در پایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که به شدت تحت فشار است ولی با این وجود آرسنال را ترک نخواهد کرد:« من باید این فشار را بپذیرم.من تصمیمات صحیحی را برای تیم می گیرم و به تلاشم دراین مسیر ادامه می دهم. بازیکنانی که ما فروختیم را هم من به تیم آورده بودم. شکست 2-8 خیلی سخت است. شاید بهتر است زیاد درمورد آن صحبت نکنیم چون خیلی دردناک است و انگار همیشه به دنبال بهانه می گردی. حس می کنم شرایط خیلی ویژه ای است و مهمترین نکته این است که ما تنها 3 بازی انجام داده ایم و الان پایان فصل نیست.»
از اين كه خبر تكراري گزاشتم از همتون عزر ميخواماصلا به بالا نگاه نكردم
![]()
حمایت پپ از ونگر: این شکست به دلیل مصدومیت بازیکنان کلیدی آرسنال بود
سرمربی بارسلونا خطاب به هواداران آرسنال اعلام کرد فراموش نکنند ونگر چه خدماتی برای این تیم انجام داده است
Getty Images
سایت گل – پپ گواردیولا سرمربی بارسلونا بعد از شکست سهمگین 8 بر دو آرسنال مقابل منچستریونایتد از آرسن ونگر سرمربی توپچی ها دفاع کرد.ونگر با فروش سسک فابرگاس (به بارسلونا) و سمیر نصری (به منچسترسیتی) دو ستاره باشگاه خشم هواداران این تیم را برانگیخته است. او هنوز هیچ جانشینی برای این دو بازیکن به خدمت نگرفته و روز گذشته هم شکستی تحقیر آمیز را مقابل یونایتد در الدترفورد متحمل شد.این در حالی است که پپ گواردیولا سرمربی بارسا معتقد است هواداران آرسنال نباید خدمات ونگر برای این تیم را فراموش کنند. او می گوید:" نباید فراموش کنیم ونگر چه خدماتی به فوتبال جهان و خصوصا باشگاه آرسنال کرده است. جدا از نتیجه ای که مقابل یونایتد رقم خورده آرسنال تیم قدرتمند و قابل احترامی است.""از این اتفاقات در فوتبال می افتد، منچستریونایتد بازیکنان خوبی در اختیار دارد اما آرسنال هم بسیاری از بازیکنان کلیدی اش را در این بازی به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت.""این شکست تلخ به خاطر رفتن نصری و فابرگاس نبود بلکه به دلیل مصدومیت جک ویلشر و چندین بازیکن کلیدی دیگر آرسنال بود."
ابراز همدردی ریو فردیناند باآرسنالی ها در توئیتر
بازیکنان دو تیم از شبکه های اجتماعی استفاده کردند تا نظرشان درمورد بازی یکشنبه شب اولدترافورد را مطرح کنند
سایت گل- بعد از پیروزی قاطعانه 2-8 یونایتد مقابل آرسنال در اولدترافورد، بازیکنان هر دو تیم در توئیتر نظراتشان درمورد این بازی را بازتاب دادندریو فردیناند، کاپیتان یونایتد که شانس حضور دراین دیدار را به دلیل مصدومیت از دست داده بود، با توپچی ها، ابراز همدردی کرد:«بدم می آید که 2-8 شکست بخوریم ولی اگر عادلانه قضاوت کنیم، آرسنال تیمی خالی از بازیکن داشت .( 8بازیکن آرسنال به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیمشان نبودند). ولی شما باید رو به جلو حرکت کنید »دراین میان امانوئل فریمپونگ هم به تمجید از هواداران آرسنال که برای تماشای این بازی به منچسترسفر کرده بودند پرداخت و در صفحه توئیترش نوشت:« تمام حرف من این است که هواداران آرسنال باعث شدند تا من احساس غرور کنم.»او اندکی بعد روی صفحه جک ویلشرکه به دلیل مصدومیت ازناحیه قوزک شانس حضور در این دیدار را نداشت، نوشت:«خوب شد پسر، دلمان برایت تنگ شده و به تو نیاز داریم.»لیدی بریس ول- اسمیث، یکی از مدیران سابق آرسنال هم در این باره در صفحه توئیترش نوشت:« نتیجه ای بد برای آرسنال ؛ آن هم تنها 3روز قبل از اتمام مهلت بازار نقل و انتقالات تابستانی.»
یه روز خوب میاد ...
ویرایش توسط Abdollah 202 : 08-29-2011 در ساعت 17:05
ونگر بدون سسك چقدر ترحم برانگيز بود
روزنامه اول کاتالونيا مراتب ترحم و دلسوزي خود را به سرمربي آرسنال که ديگر فابرگاس را ندارد اعلام کرد.
![]()
روزنامه اسپورت کاتالونيا در مقالهاي به بهانه تحقير آرسنال در اولدترافورد نوشت: ونگر بدون سسک فابرگاس چقدر ترحم برانگيز بود، آرسنال بدون فابرگاس نه تنها چيزي کم داشت، بلکه تا حد قابل توجهي خودش را هم گم کرده بود، اين بازيکن کاتالونيايي بايد بالاخره روزي از آرسنال بيرون ميآمد تا مشخص شود او مهمتر است يا سالها جوانگرايي ونگر!
اسپورت در ادامه آورده است: شکست از منچستر به کنار، هتتريک وين روني وزنه سنگين ديگري بود که هواداران آرسنال را به کلي نااميد کرد و خاطره تلخي از اين نظر در ذهنشان رقم خورد.
اسپورت به فروش سمير نصري نيز اشاره کرد و نوشت: وقتي دو بازيکن با خروج خود يک تيم را نابود کنند بايد نزد کادر فني آن تيم رفت و از آنها علت را جويا شد.
varzesh3
HALA MADRID
آدربایور و تست های پزشکی سیتی
به نظر می رسد که امانوئل آدبایور تصمیم نهایی اش را گرفته و آماده است تا امروز مرحله بعدی از تستهای پزشکی اش در باشگاه سیتی را پشت سر بگذارد. این در حالی است که چندی پیش آدبایور در اعلام کرده بود که در دقایق آخر در انتخابش دچار تردید شده است ولی با حضور در تستهای پزشکی امروز به نظر می رسد که ستاره توگویی تصمیم نهایی اش را گرفته است.
به نقل از روزنامه سان، شک و شبهات ستاره توگویی برطرف شده و امروز در تستها شرکت خواهد کرد. بدین ترتیب این ستاره هفته ای 130.000 پوند دریافت خواهد کرد. سران سیتی برای به خدمت گرفتن آدبایور مبلغ 25 میلیون پوند پرداخت خواهند کرد و حضور در تستهای پزشکی به منزله تائید این قرارداد است و به زودی در مراسمی رسمی معرفی خواهد شد.
به نظر می رسد که آدبایور به زودی و به محض آنکه قراردادش نهایی شود، به آفریقای جنوبی سفر خواهد کرد تا به اردوی بازیکنان سیتی در این کشور ملحق شود.
![]()
آرشاوین در بارسلونا
به نقل از اسپورت، آندری آرشاوین بازیکن کلیدی تیم ملی فوتبال روسیه با آرسنال قرارداد دو ساله دارد اما گویا از برخی مسائل در آرسنال دلخور است و به دنبال میدان بهتری برای درخشش در سطح اروپا می گردد.
روزنامه اسپورت کاتالونیا از عقد قرارداد قطعی وی با بارسلونا نوشته اما این خبر هنوز به تایید سایت رسمی دو طرف مذاکره کننده نرسیده است.
![]()
ستاره آرسنال زیر تیغ جراحی
تئو والکات یک گوش آرسنال روز پنجشنبه برای درمان در رفتگی شانه راست خود زیر تیغ جراحی رفت و ممکن است حداقل سه ماه از میادین فوتبال دور بماند.
به گزارش خبرگزاریها از لندن ، آرسنال معروف به تیم توپچیها ممکن است اتحادیه فوتبال انگلیس را به دلیل مصدومیت والکات در یک دیدار ملی تحت پیگرد قرار دهد تا بتواند بابت این مصدومیت غرامت بگیرد.
این باشگاه لیگ برتر انگلیس ممکن است بر طبق یک طرح بیمه اتحادیه فوتبال یک غرامت ۱/۱میلیون پوندی ( ۶/۱میلیون دلاری ) بابت مصدومیت والکات از این اتحادیه درخواست کند.
آرسن ونگر سرمربی آرسنال گفت : من بسیار متاسفم چرا که وی عضو مهمی از تیم است ولی این مصدومیت ممکن بود در تمرینات رخ دهد . من اتحادیه فوتبال را به خاطر این مصدومیت ملامت نمیکنم . این اتفاقی بود که در جریان تمرینات رخ داد و من آن را میپذیرم .
والکات ۱۹ساله که یک هت تریک در جریان پیروزی چهار بر یک انگلیس بر کرواسی در مقدماتی جام جهانی انجام داد روز سه شنبه هنگام تمرین در ورزشگاه المپیک برلین مصدوم شد . انگلیس بدون حضور وی موفق شد تیم ملی فوتبال آلمان را دو بر یک مغلوب کند.
www.gol2.blogfa.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)