Design & Developed BY Patira

صفحه 13 از 16 نخستنخست ... 31112131415 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 152
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

Jadide [$]آخرين اخبار نقل و انتقالات آرسنال در فصل 2011-2012[$]

Hi
    تمامی اخبار نقل انتقالات باشگاه آرسنال در این بخش قرار خواهد گرفت .
    به نکات زیر توجه فرمایید :

1- از ارسال خبرهای تكراری خودداری كنيد.

2- تمامی نظرات شخصی خود را در تاپيك "بحث و تبادل نظر توپچي هاي لندن" ارسال كنيد.

3- در این تاپیک فقط و فقط اخبار نقل و انتقالات قرار می گیرند.

مرسي

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

2. 4 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

آرسنال باشگاه های آرسنال و مارسی در پی جذب ستاره اندرلخت بلژیک هستند...

آرسنال به دنبال ماتیاس سوارز
    ماتیاس سوارز بازیکن اندرلخت بلژیک ادعا کرد آرسنال و المپیک مارسی با ارائه پیشنهاداتی خواهان جذب وی شده اند.
    این بازیکن آرژانتینی در این فصل در بهترین فرم خود قرار داشته و در 6 مسابقه اخیر اروپایی اندرلخت 6 گل به ثمر رسانده است.
    این بازیکن 23 ساله اکنون مورد توجه باشگاه های بزرگ اروپایی قرار گرفته است.

سوارز به رسانه های آرژانتینی گفت : " رویای من یک ترانسفر بزرگ است ، اما فعلا خبری نیست.

دو باشگاه بزرگ خواهان من هستن ، اما اگر این انتقال در زمستان اتفاق نیفتد ، بعدا انجام خواهد شد ومن تمام تلاشم را برای قهرمانی اندرلخت انجام خواهم داد. "

لازم به ذکر است سوارز 18 ماه دیگر با اندرلخت قرارداد دارد.

Arsenal.ir

4. 7 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال شاماخ در انتظار مذاکرات

شاماخ بعد از جام ملت های آفریقا در مورد آینده اش تصمیم گیری خواهد نمود
    مروانه شاماخ که تنها در دیدار برابر بلکبرن راورز فرصت حضور از ابتدا را برای آرسنال پیدا کرده بود و اکنون با انتقال قرضی 2 ماهه آنری یقینا فرصت کمتری برای حضور در میادین به او خواهد رسید.

احتمال دارد او و هم تیمی اش در تیم ملی مراکش ، منیر الحمودی ، که هردو مورد توجه فیورنتینا قرار دارند به این تیم ملحق شوند .

اما شاماخ معتقد است فعلا بحثی از رفتن نیست و ذهنش معطوف به بازیهای ملی است.

او به اسکای اسپورت گفت : " فیورنتینا یک تیم بسیار خوب است.

من می خواهم یک جام ملت های آفریقای خوب را داشته باشم ، تا ببینیم چه پیش خواهد آمد. "

Arsenal.ir

6. 7 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال چمبرلین علاقه ای به انتقال قرضی ندارد

چمبرلین نمی خواهد در پنجره نقل و انتقالات آرسنال را ترک کند
    بنا بر گزارشهای روزنامه های روز چهارشنبه این ستاره تیم زیر 21 ساله های انگلیس پس از اینکه در ترکیب اصلی توپچی ها قرار نگرفته است، نا امید شده و پیشنهاد داده است که او را به صورت قرضی به خارج از امارات بفرستند.

اما این بازیکن 18 ساله علاقه ای به ترک آرسنال ندارد و می خواهد برای رسیدن به ترکیب اصلی مبارزه کند.
    چمبرلین که در تابستان گذشته طی یک انتقال مالی بزرگ از ساوتهمپتون به جمع توپچی ها پیوسته تاکنون نتوانسته به ترکیب اصلی راه پیدا کند او فقط 7 بازی برای توپچی ها انجام داده است.

چمبرلین در توییترش گفت: "فقط برای تاکید ،هرگونه شایعه ای مبنی بر این که من خواهان ترک باشگاه هستم کاملا غلط است من از اینکه در آرسنال هستم کاملا خوشحالم و در اینجا خواهم ماند.

Arsenal.ir

8. 4 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال پیرس به فکر بازگشت نیست

هافبک فرانسوی در حال حاضر با توپچی ها تمرین می کند اما خیال بازگشت ندارد
    پس از بازگشت و گلزنی تیری آنری برای آرسنالیها گویا بازگشت ستاره های اسبق این تیم به جمع توپچی ها به بحث روز مبدل گشته است. بازگشت رابرت پیرس به جمع توپچی ها و تمرین در کنار آنها به این شایعه ، که او نیز مانند تیری آنری با یک قرارداد کوتاه مدت به آرسنال خواهد پیوست ، دامن زده است. اما پیرس 38 ساله هرگونه احتمال بازگشتی را رد می کند. این بازیکن اسبق تیم ملی فرانسه که سابقه 2 قهرمانی در لیگ برتر و 3 قهرمانی در اف ای کاپ را با توپچی ها دارد ، پس از اتمام قراردادش با آستون ویلا در ماه مه گذشته ، بازیکن آزاد می باشد. انتظار می رفت رابرت پیرس برای بازنشستگی اش از میادین فوتبال تصمیم گیری نماید اما وی ادعا می کند پیشنهاداتی از لوشامپیونه و تیم سنت اتین ، همچنین از چین و هند دارد.

پیرس به نشریه اکیپ گفت : " نه ، مطمئن باشید. یقینا قصد ندارم به جمع توپچی ها بازگردم ، در حال حاضر خط میانی آنها تکمیل است.

مزیت بزرگ و خوبی است که باشگاه های انگلیسی ، واقعا برای بازیکن های اسبق خود احترام قائلند ، اتفاقاتی که برای آنری در آرسنال و اسکولز در منچستر یونایتد افتاد مرا شگفت زده نمی کند.

داستان زیبایی بین توپچی ها و آنری در حال رخ دادن است ، و داستان من نیست."

پیرس همچنین افزود : " من منتظر پیشنهاداتی از آسیا بودم ، اکنون تصمیم بعدی ام چین است و ما در حال انجام مذاکرات هستیم.

اولین تماسم با هندی ها بود . بسیار جالب بود ، بودن در هند در هر سطحی می تواند آینده خوبی باشد.

فعلا منتطر هستم تا ببینم بعد از ژانویه با چینی ها چه پیش خواهد آمد.

لیگ چین به زودی از سر گرفته می شود و زیاد طول نخواهد کشید.

اگر اتفاق خاصی نیفتد تا آن موقع صبر خواهم کرد. "

Arsenal.ir

10. 4 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تدافعی
    مربی مورد علاقه
    پپ گوادیولا
    بازیکن محبوب
    all players barça
    اسم واقعی شما
    عادل

SpainBarcelonaManCity

تشکر ها
    2,961
    تشکر شده 1,696 در 530 پست

آنری:آرسنال حتی می تواند رتبه بهتری از چهارمی به دست بیاورد

تیری آنری،اسطوره باشگاه آرسنال، که به تازگی به این باشگاه بازگشت، معتقد است توپچی ها می توانند در رقابت های این فصل لیگ برتر در جمع چهار تیم بالای جدول قرار بگیرند.

آنری روز جمعه با قراردادی دو ماهه از نیویورک ردبولز به آرسنال بازگشت و در اولین دیداری که برای این باشگاه به میدان رفت، گل پیروزی بخش توپچی ها را وارد دروازه لیدز کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" واضح است که نمی خواهیم رتبه چهارم را از دست بدهیم. رقابت های امسال بسیار فشرده و تنگاتنگ است اما فکر می کنم این تیم شرایط لازم برای قرار گرفتن در جمع چهار تیم اول جدول را دارد، به ویژه وقتی به این فکر کنیم که تیم چطور شرایط بد ابتدای فصل را پشت سر گذاشت. می دانم که هواداران چیزهای بیشتری می خواهند و من می توانم به شما اطمینان بدهم که بازیکنان هم به هدف بزرگتری فکر می کنند.
    قرار گرفتن در جمع چهار تیم بالای جدول چیزی نیست که هواداران آرسنال بخواهند و همین طور بازیکنان تیم. اما تیم اندک اندک به شرایط خوبش بازمی گردد. فصل طولانی است و هر اتفاقی می تواند رخ دهد."

قرارداد آنری با آرسنال تا 16 فوریه است اما او دوست دارد قراردادش را برای 10 روز دیگر تمدید کند تا بتواند توپچی ها را در دیدار مقابل رقیب همشهری همراهی کند.

" به یاد داشته باشید که من بازیکن نیویورک ردبولز هستم و همه چیز به تصمیم سرمربی بستگی دارد و اینکه چه مدت بخواهم اینجا بمانم.

اما بازی کردن برای تیم در لیگ قهرمانان و همچنین مقابل تاتنهام بسیار رویایی است. البته در سایر دیدارها هم همین طور است، حتی اگر در تمام طول بازی روی نیمکت بنشینم. "

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تو یورو جاتون خالیه

به امید سلامتی کامل شما

12. 5 کاربر از پست مفید pedro_17 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال " دان " در رادار آرسنال

آرسنال و ویلا علاقه مندی خود به جذب اسکات دان را ابراز نمودند
    او هدف هر دو باشگاه در تابستان گذشته ، قبل از سقوط بیرمنگهام سیتی به دسته پایین تر بود ، اما سر از ایوود پارک در آورد.

آلکس مک لیش سابق بر این با دان در سنت اندروز کار کرده بود و همچنان مورد ستایش وی است، پس قابل پیش بینی است برای جذب وی در ژانویه مشتاق باشد.

دفاع آستون ویلا نیاز به ترمیم اساسی دارد و به نظر می رسد برای جذب دان ، علاوه بر قیمت پیشنهادی توسط آنها ، جیمز کالینز را نیز به بلکبرن خواهند داد.

آرسن ونگر نیز به دلیل خیل مصدومین که در خط دفاعی با آنها روبروست قصد ترمیم این خط را دارد و به نظر می رسد اخبار در مورد اسکات دان را رصد می نماید و ممکمن است برای جذب وی اقدام نماید.

ونگر در ابتدای فصل با شک و تردید در مورد او صحبت می کرد اما او در این فصل به صورت ثابت برای راورز به میدان رفته و بازی های خوبی از خود به نمایش گذاشته است.

به نظر می رسد بلکبرن مایل باشد دان را به بهترین پیشنهاد ارائه شده بفروشد اما آنها نمی خواهند همزمان دان و کریس سامبا را که ابراز تمایل به ترک بلکبرن کرده از دست بدهند.

اگر آنها دان را بفروشند مصمم به نگهداری سامبا خواهند بود و در همین باره استیو کین گفته ، همین پنج شنبه گذشته دو پیشنهاد برای سامبا را رد نموده اند.

Arsenal.ir

14. 4 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال بنجامین مندی با آگاهی از علاقه آرسنال به خودش ترجیح میدهد در فرانسه بماند!

مندی با آرسنال امضا نکرد
    باشگاه آرسنال در تربیت و تبدیل نوجوانان به ستاره های جهانی شهرت دارند. به همین دلیل آنها میخواستند این نوجوان را در تابستان به خدمت بگیرند. اما مندی که به لندن آمده بود با آرسنال قراردادی نبست و ترجیح داد به لوهاور فرانسه بپیوندد.
    او میگوید هنوز زود است به تیم بزرگی برود و برای رفتن به تیمهای بزرگ صبر میکند.

" باشگاه های زیادی از جمله آرسنال من را میخواستند."

" اما تصمیم عاقلانه ای گرفتم. اینجا هنوز با دوستانم در یک پانسیون برای رفتن به تیم رزرو تلاش میکنیم و انتقال به باشگاه بزرگ برای من زود است."

" بعد از لهاور میخواهم دو فصل در لیگ 1 بازی کنم و سپس به لیگ برتر بروم و بعد از آن دوست دارم به بارسلونا بروم ، الگوی من دنی آلوز است."

Arsenal.ir

16. 3 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    کیلینزمن
    بازیکن محبوب
    میشائیل بالاک-الیور کان-تورستن فیرینگس
    اسم واقعی شما
    rahime

GermanyHamburgBayern

تشکر ها
    69
    تشکر شده 179 در 71 پست

مدافع تيم ملي عمان در تمرين آرسنال

سعد الموخايني مدافع ملي پوش تيم فوتبال عمان در تمرينات تيم آرسنال حضور پيدا کرد.

الموخاینی 24 ساله که برای تیم "فانجا"ی عمان بازی می‌کند از سوی "پل لوگوئن"، مربی فرانسوی عمان به آرسن ونگر معرفی شده است.

الموخاینی به اسپورتس 360 گفت: بیشتر هم‌تیمی‌های باشگاهی و ملی از وقتی این خبر را از طریق رسانه‌ها شنیده‌اند می‌خواهند درباره آن بدانند. بعضی از آنها می‌گویند این خبر شایعه است. نمی‌خواهم دروغ بگویم اما می‌دانم این یک موقعیت بزرگ است و من باید به خودم اطمینان داشته باشم.

پل لوگوئن هم که دوستی نزدیکی با سرمربی آرسنال دارد به "مسقط نیوز" گفت: فکر می‌کنم سعد یکی از بهترین بازیکنان عمان است و می‌تواند در لیگی بزرگ بازی کند. من با ونگر حرف زدم و معتقدم الموخاینی می‌تواند در لیگ برتر بازی کند.

چنانچه این بازیکن به عضویت تیم فوتبال آرسنال درآید پس از "علی الحبسی"، دروازه بان ویگان دومین بازیکن عمانی خواهد بود که در لیگ برتر انگلستان بازی خواهد کرد.

18. 3 کاربر از پست مفید دختر هامبورگی تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال

موراتا به آرسنال نمی آید

آرسنال علاقمند به جذب بازیکن بااستعداد رئال مادرید آلواروموراتا شده اما به نظر میرسد این بازیکن جوان می خواهد در اسپانیا بماند.

سویا هم به این مهاجم رئال مادرید B علاقمند شده و آنها تحت تاثیر عملکرد خوب این بازیکن قرار گرفتند.

موراتا در 45 بازی برای تیم دوم رئال 22 گل به ثمر رسانده است و استعداد یابها عملکرد یک سال این بازیکن را زیر نظر گرفته اند.
    موراتا که می خواهد در ترکیب اصلی بیشتر بازی کند به دنبال باشگاه جدیدی است ورئال هم میخواهد این بازیکن 19 ساله را به صورتی بفروشد که در چند ساله آینده دوباره به رئال برگردد.

اگرچه آرسنال مشتاق است که این بازیکن را به خدمت گیرد به نظر میرسد سویا نزدیک تر به این بازیکن باشد و موراتا نیز علاقمند است در اسپانیا بماند.

Arsenal.ir

20. 3 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال وات به طور قرضی به تیم دسته دومی کراولی تاون رفت

سانچز وات به طور قرضی به کراولی تاون رفت

Arsenal.ir
    سانچز وات 20 ساله که متولد لندن هست اواخر سال 2011 به مدت دوماه به تیم دسته اولی شفیلدونزدی رفت و 4 بازی برای این تیم انجام داد و هفته گذشته به لندن بازگشت و در بازی تیم رزرو مقابل فولام به میدان رفت. او این فصل برای تیم رزرو 10 بازی انجام داد و 7 گل زد.

قهرمان جام حذفی جوانان در سال 2008 با آرسنال قراردادی حرفه ای امضا کرد و تا این لحظه به تیمهای ساتند یونایتد، لیدزیونایتد، شفیلدونزدی به صورت قرضی بازی کرده است.

تمام اعضای باشگاه آرسنال آرزوی موفقیت برای سانچز در ورزشگاه برودفیلد دارند.

22. 2 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

صفحه 13 از 16 نخستنخست ... 31112131415 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)