انریکه: رم پایین تر از سطح خود بود
لوئیس انریکه اذعان می کند که رم و ستارگانش در شبی که مقابل سیه نا تن به شکست دادند، پایین تر از سطح معمول خود بازی کردند.
تک گل امانوئل کالایو از روی نقطه پنالتی سیه نا را با ۱ گل به برتری رساند. رم با وجود مالکیت ۷۰ درصدی بازی نتوانست هیچ موقعیت خطرناک و جدی را روی دروازه حریف ایجاد کند.
سرمربی اسپانیایی رم پس از پایان بازی گفت: ” واقعا روز ما نبود. بسیاری از بازیکنانمان پایین تر از سطح معمول بازی کردند. ”
” وقتی ما نمی توانیم مالکیت مثبتی داشته باشیم و عمق دفاع حرف را پیدا کنیم، مسلما کار دشوار می شود. وقتی شما شکست می خورید، همه چیز از دست رفته است. ما راه طولانی را در پیش داریم و به طی کردن این مسیر می اندیشیم. ”
رم تیم کاملا بی ثباتی در هفته های اخیر نشان داده است. آنها از کالیاری با نتیجه ۴-۲ شکست خوردند، هفته بعد اینتر را با ۴ گل در هم کوباندند و حال بار دیگر تن به شکست ۱-۰ مقابل سیه نا دادند.
” سیه نا به خوبی دفاع کرد و راه های ما را به طور کامل بسته بود. ما قطعا باید راهی را پیدا کنیم تا در این گونه بازی ها به پیروزی برسیم. من تیمم را گرسنه پیروزی دیدم اما پس از پنالتی کارمان سخت تر از قبل شد. ”
” ما حتی در اواخر بازی از سیمون کر که کمی ناامید بود در خط حمله خود استفاده کردیم اما من دوست ندارم این کار را انجام دهم. وقتی سیمون به حمله رفت ما به مدت ۵ دقیقه سانتر هایی را روی دروازه فرستادیم اما من این کار را دوست نداشتم. “
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]